Tüp Bebek Günlüğümüz !

amınnnn canım ıns. gerek kalmazzzzzz....
bılmıyordum cnm olabılır eeee zengn musterı cok ılgılenmezler artıkkk.... yesılyurtada yerı avr cunku...

ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın dieeben alıngan hatunummmmillstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele

ah canımmm benimm kıyamam hiiççççç....
evet yaaa hatunlar pek bi ilgisizler bugünnn...
ben haber verdim ya senden belki ondandır...
hem sen çok cici anne olacaksınnn üzülmeeee

canım anlat bakalım.. bizi merakta bırakma....

canım benim niye alınıyon... sen gelmeden haberin geliyo bize....
yumoşlarımm büyümüşler 15 mm olmuşş.yarın opu kesinleşcek heralde bende ona göre kocişe haber wercem gelsin yanıma
ah canımmm benimm kıyamam hiiççççç....
evet yaaa hatunlar pek bi ilgisizler bugünnn...
ben haber verdim ya senden belki ondandır...
hem sen çok cici anne olacaksınnn üzülmeeee
Eki Görüntüle 356559

eet belki ondandırreet işşallah anne olucaz hepimizz

kızlar benimde yemek yapmam lazım.. misafirlere... ama kalkamıyor burdan.
ama çıkmalıyım..

Son düzenleme:

canım benimki şehir dışında.. şirket yolladı.. daha 2-3 ay var gelmesine...ama Allahtan yakkında hafta sonları gelebiliyor..

oo çok warmışş gelmesine ama yinede hafta sonları geliomuş yanına..ben walla buraya gelirken çok kötü oldum hafta sonu eşim geldi ii oldum biraz şimdide opu için gelcek transfere kadar kalır yanımda beraber döneriz artık ewimize.özledim izmiri yaa

bende kullandım.. 1 kutu.. canım.. sen nekadar kullandın?ben dr. tavsiyesiyle kullanmadım çünkü.. eczacı tavsiye etmişti.. bnede 1 kutu kullandım.. şimdi bir şey kalmadı şükür... ama tekrar olur diye korkuyom valla...

akşam oldu biraz yemek yapayım ordanda bıcı bıcı yapmaya geçerimm
sonrada aranıza katılırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…