göturrrrrr goturrrrr tatıldeeeeeeeeeeee sonra zayıflıycam deee ve dukkan dıyetıyle kolay geslın canımmmmmmmmmmmmmm
Evet valla ilk gün çok dirayetliydim, yemiycem falan diyodum ama sonra gelsin ravioli ler, gitsin spaghettiler coştuk yani, bak şarabı saymadım daha
canım ya ne misafiri dinlenmek isteyebilirsin belki agrın falan olur biraz.yoksa seninde yatılı mı misafirler?
oo eltini eşinin dediği gibi yap bencesinir oluomm böle insanlara yaaa
ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın dieeben alıngan hatunummm millstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele
bazen bişey dememekte bişeydirrrr
esas benim kilo vermem lazım.. ama o dukan diyetinde ömür boyu uygulamak felan gerekiyormuş.. bende bağırsak problemide var.. sırf protein beni mahveder...sebze yemem lazım benim bol bol.. kayısısız ise hiç duramam...
evet ilk günler kabızlık oluyor biraz. Ama mantık olarak kolay diyet aslında. İlerde diyet bittiğinde biraz kilo aldığımı hissettiğim anda hemen 3 gün protein atak yapıp durumu kontrol altına almak istiyorum. Bir de özellikle çok kilolu olanlar için süper, çünkü ilk hafta çok hızlı kilo kaybettiriyor, paso protein aldığın için de sağın solun sarkmıyor, kas kaybetmiyorsun
Evet canım geçen bir arkadaş telefonda anlatmış durumu gelme sakın bana demişş..Hep böyle şeyler duyuyorummm..Aslında alanında 1 numaraların arasında ama çetrefilli işler ile uğraşmak istemiyorr kadın..
İnş girer canımmm..Transferin çok güzel geçsin ve bebişin sımsıkı tutunsun sana güzelimm..İnş başka doktora gerek kalmadan bebişinin haberini alırsınn..
ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın dieeben alıngan hatunummm millstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele
şimdilik pes etmiş olabilirimm...ama dönüşüm muhteşem olacak kızlarr hahahaha
evet ilk günler kabızlık oluyor biraz. Ama mantık olarak kolay diyet aslında. İlerde diyet bittiğinde biraz kilo aldığımı hissettiğim anda hemen 3 gün protein atak yapıp durumu kontrol altına almak istiyorum. Bir de özellikle çok kilolu olanlar için süper, çünkü ilk hafta çok hızlı kilo kaybettiriyor, paso protein aldığın için de sağın solun sarkmıyor, kas kaybetmiyorsun
peki hiç mi sebze kayısı yiyemem.. bende o şekildekini yapsam.. hemoroidi daha yeni yendim sayılır.. tekrarlasın istemem...
canım anlat bakalım.. bizi merakta bırakma....
yumoşlarımm büyümüşler 15 mm olmuşş.yarın opu kesinleşcek heralde bende ona göre kocişe haber wercem gelsin yanımacanım benim niye alınıyon... sen gelmeden haberin geliyo bize....
ah canımmm benimm kıyamam hiiççççç....
evet yaaa hatunlar pek bi ilgisizler bugünnn...
ben haber verdim ya senden belki ondandır...
hem sen çok cici anne olacaksınnn üzülmeeee
Eki Görüntüle 356559
yumoşlarımm büyümüşler 15 mm olmuşş.yarın opu kesinleşcek heralde bende ona göre kocişe haber wercem gelsin yanıma
eet belki ondandırreet işşallah anne olucaz hepimizz
tamam yapmıyım alınganlık o zamancanım cuma belkı yumurta toplama varmıs hersey yolundayımı ama bak haberlerını aldıkkkkkk kuuzm yapma oyleeeeee
ne yapcaz kız biz bu kocasız.. seninki yok benimki yok yanımızda...
tamam yapmıyım alınganlık o zaman
walla yaaee senin ki nerde ki bu kadar hep yok dion?
peki hiç mi sebze kayısı yiyemem.. bende o şekildekini yapsam.. hemoroidi daha yeni yendim sayılır.. tekrarlasın istemem...
aslında kabızlık ortaya çıkarsa birkaç kayısı veriyor, tabi yıkayıp biraz şekerini atıcan. Çok kabız olursam form çayı içiyorum 1 tane, sorun çözülüyor. Zaten bu ilk 3-5 gün, sonrasında sebze ve salata yiyebiliyorsun ama meyve istediğin kiloya inene kadar yasak.
Ben hemoroid için daflon kullanmıştım, iyi gelmişti çok.
canım benimki şehir dışında.. şirket yolladı.. daha 2-3 ay var gelmesine...ama Allahtan yakkında hafta sonları gelebiliyor..
aslında kabızlık ortaya çıkarsa birkaç kayısı veriyor, tabi yıkayıp biraz şekerini atıcan. Çok kabız olursam form çayı içiyorum 1 tane, sorun çözülüyor. Zaten bu ilk 3-5 gün, sonrasında sebze ve salata yiyebiliyorsun ama meyve istediğin kiloya inene kadar yasak.
Ben hemoroid için daflon kullanmıştım, iyi gelmişti çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?