selam kızlar gulden bu deryanın kaçıncı denemesiydi
Kizlar bi iyi geceler dileyip oyle yatmak istedim..kendinize iyi bakin yarin gorusuruz..opuyorum sizleri..dualarimdasiniz..
ilk denemesi canım...
evet canım öle.inş sonucumunda guzel oldugunu yazarım size 2hafta sonramaşallah cnm çok güzel bir haber gerçekten döllendiği haberi bile..
evet canım 2tane istiyorum hep öle hayal kurdum isimleri bile hazırdı kafamda inş istedıgım gıbı olurcnm çok güzel bi haber bu:) inşallah büyürler de sana tutunurlar 2tane istiyosun demek Allah gönlüne göre versin:)
senın sonucun nezmn bellı olck canımçok sewındım hadı gozun aydın bak kalıtesıde ıyıymıss benım dr da transfer yaparken cok ıyı değil ama gebelık sansı var demıstıuzuldum o gunden berı umudum gıttııı hersey ıyı olur ınsallah
transferden sonra başlana ıgne koldanmı göbekten mı vuruyolar arkadaslar
canimm kalcadan vurulan igneler var bide gobekten vurulan olan igneler var tatlim koldan igne yok
yok artık bu ne sessizlik nerdesiniz hatunlar...
Bu arada topikte yalnız başıma öyle yazıp duruyom ben
kizlar yaaa teknosanin anneler günü reklamini izledim. Cok duygulandim gözlerim doldu ya. Bu anneler günümü zde boyle gecti artik umutlaimiz hayalleri diger anneler gunune:
clexsen mı ne kansulandırıcı ıgne var 13 gun kullancam.doktor bııs demedı sadece pazr gunu iğnenızı getirin dedi[/vlQUOTE]:1
Canim o clexsen igne gobekten vuruluyo tatlim ilk igneni onlar yapiyo ogrenmen icin heralde canim
ben evde gizli gizli test yapmistim tertemiz bi tek cizgi cikmisti esime dedim negatif diye ve gittim 0 'imi aldim geldim..pozitif olsa silikte olsa cikio yani..çok üzüldüm yaaaa, morali çok bozulmuştur kesin ve kimseyle konuşmak istemiyodur, hepimiz yaşadık bunları.
bu arada ben bişey söylemek istiyorum bu idrar testleriyle ilgili. malesefki doğru çıkıyolar. ben kan testine gittiğim gün demiştim hulusi beye test yaptım çıktı diye o da hemen tebrik etmişti. ben ama onlara güvenilirmi ki diye çok heveslenmek de istemiyom demiştim. bana da o testler artık çok güvenilir zamanında çok kişiler dava açtı o yüzden artık kesin sonuç veriyolar demişti.
şimdi arkadaşlarımız erken tarihlerde test yapıp negatif çıkınca moralleri daha bozulmasın diye söyleyemiyosun bişey bi de erken oluyo. fazla kaptırmamak lazım böyle durumlarda kendimizi kötüye hazırlamalıyız. offffff.....
cnm ilk denemense koymuyo cogu bana da koymadi.aslinda dr.un insiyatifine kalmis.denemelerimden sunu anladim bise icin israr etmiceksin birak doktorun nasil uygun goruyorsa oyle yapsin.benim ilkinde bi tane koydu gebelik olustu ikincisinde iki tane koysun diye kendimi yirttim. koydu 2 tane 0 aldim negatiff..hic kafani ona takma akisina birakya kızlar benımde kafam karsyor sız yazdıkça yanı ozelde ıkıtane koyma sansları varsa neden 2 tane koymazlar kı zaten benım 2 tane embryom vardı en azndan sansım yuksek olurdu ... sınır olmaya basladım artık zaten para yetistıremyoruz
o karindan vuruluo cnm ama karnindan vurmak ustemezsen koldan da vurabilirsin.deri alti ignesi oldugu icin.bana merkezde kolumdan vurdular ben evde karindan devvam ettim.ilk igneni transferden cikar cikmaz vuruolar sana orda.1 tane gotur.clexsen mı ne kansulandırıcı ıgne var 13 gun kullancam.doktor bııs demedı sadece pazr gunu iğnenızı getirin dedi
Kikiz bu senin rahim ne nazli cikti:)))bebisler akilli akilli bekliolar rahim oyun bozanlik yapio:))))
kizlar gunaydinnn,
dun okukda istiklal marsi okundu o sirada koyu bir bulut geldi yagmur atistirmaya basladi ama her damla kocaman neyse bitti mars hemen karsiya gectim otobuse bindim 3 dk. sonra bi dolu basladi inanamazsiniz ceviz buyuklugunde .ben hayatimda bole bise yasamadim sok oldum otobus kenara park etti hareket ederse daha kotu olur diye .camlar patlicak diye cam kenarindan cekildik.tak tak sesleri gorseniz bildigimiz kafamiza tas yagdi o dirada disarda siginicak yer bulamayan biri ciddi zarar gormustur.yerler bembeyaz oldu bianda.15 dk sonra yavasladi ve yagmura dondu ..cikan manzara arabalarin camlari patlamis , butunnn arabalarin metal yerleri delik delik ezilmizzz (bizim.arabalarimizda dahil)bizimkiler sadece ezilmis ama komsularinkinin cami patladi hep.agaclarin hepsi dallarila birlikte kopmusss..koylunun ekini , meyvesi , fistik agaclari hep gitmis.benimde ciceklerim paramparca olmus(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?