Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşallah cnm çok güzel bir haber gerçekten döllendiği haberi bile..
evet canım öle.inş sonucumunda guzel oldugunu yazarım size 2hafta sonra
cnm çok güzel bi haber bu:) inşallah büyürler de sana tutunurlar 2tane istiyosun demek Allah gönlüne göre versin:)
evet canım 2tane istiyorum hep öle hayal kurdum isimleri bile hazırdı kafamda inş istedıgım gıbı olur
senın sonucun nezmn bellı olck canım

yok artık bu ne sessizlik nerdesiniz hatunlar...

Bu arada topikte yalnız başıma öyle yazıp duruyom ben

ahh canım ben gelemedimm..kardeşim eşyalarını toplayıp taşıdığı için bu ara nöbet çıkışlarında evine gidyor yerleşmeye çalışıyor git gel yapmıyor diyee...tebrik etmeye geldi küçük görümcek kurtulduk demeye resmen ve açıkçaa..baya döktük eteğimizdeki taşlarıı..geç gitti..ama benim de zor çıkan sesim gitti...boğazım ağrıyor..bayaa yüksek sesle ve sert cümleler de kullanıncaa...gerilim dolu bir gece geçirdik haliyle zavallı kocişim de hop oturdu hop kalktı..ama sonunda Karıcığım seninle gurur duyuyorumm dediği bir performans sergiledimm bu kötü psikolojimlee.....hem içimde ne varsa söyledim hem de hiç hanımefendiliğimi bozmadım...kendime şaşırdım..
aslında sabah güne iyi başlayıp deryoşumun haberiylee fenalardaydımm üstüne bir de bunlarr yorgunumm...bitkin hissediyorumm..
yarına daha iyi olurum sanırımm..Deryacımm yanında olamasam da kalbim seninle bebeğim..geçecek inşaalah zor olacak ama yeniden iyi hissedeceğin günler gelecek bitanemm...seviyorum seniii

Kizlar yaaa teknosanin anneler günü reklamini izledim. cok duygulandim gözlerim doldu ya. bu anneler günümü zde boyle gecti artik umutlaimiz hayalleri diger anneler gunune:

kizlar yaaa teknosanin anneler günü reklamini izledim. Cok duygulandim gözlerim doldu ya. Bu anneler günümü zde boyle gecti artik umutlaimiz hayalleri diger anneler gunune:

benım kocam bana heryıl anneler gunu hedıyesı alır buyılda aldı sağolsun bneı mutu etmeue calısyor.gecn yılkı tedavım de mayıs ayına denk gelmişti hemen hemn aynı gunlerdeydı gecne yıl asılamam olup bıtmıstı evd eyatıyodum saat almıstı buyılda nevresım takımı aldı

Bugünde topigi kapatma görevi bana dustu hatunlar hepinize misil misil uykular bol bebisli ruyalar

ahhhhh deryos ahhh cokkk uzuldumm ne desem bos cok iyi biliyirum ben hala kendime gelemedimm.insallah rabbim kendiliginden ya da ikinci denemede verir bebisini...

ben evde gizli gizli test yapmistim tertemiz bi tek cizgi cikmisti esime dedim negatif diye ve gittim 0 'imi aldim geldim..pozitif olsa silikte olsa cikio yani..

cnm ilk denemense koymuyo cogu bana da koymadi.aslinda dr.un insiyatifine kalmis.denemelerimden sunu anladim bise icin israr etmiceksin birak doktorun nasil uygun goruyorsa oyle yapsin.benim ilkinde bi tane koydu gebelik olustu ikincisinde iki tane koysun diye kendimi yirttim. koydu 2 tane 0 aldim negatiff..hic kafani ona takma akisina birak

clexsen mı ne kansulandırıcı ıgne var 13 gun kullancam.doktor bııs demedı sadece pazr gunu iğnenızı getirin dedi
o karindan vuruluo cnm ama karnindan vurmak ustemezsen koldan da vurabilirsin.deri alti ignesi oldugu icin.bana merkezde kolumdan vurdular ben evde karindan devvam ettim.ilk igneni transferden cikar cikmaz vuruolar sana orda.1 tane gotur.

kizlar gunaydinnn,
dun okukda istiklal marsi okundu o sirada koyu bir bulut geldi yagmur atistirmaya basladi ama her damla kocaman neyse bitti mars hemen karsiya gectim otobuse bindim 3 dk. sonra bi dolu basladi inanamazsiniz ceviz buyuklugunde .ben hayatimda bole bise yasamadim sok oldum otobus kenara park etti hareket ederse daha kotu olur diye .camlar patlicak diye cam kenarindan cekildik.tak tak sesleri gorseniz bildigimiz kafamiza tas yagdi o dirada disarda siginicak yer bulamayan biri ciddi zarar gormustur.yerler bembeyaz oldu bianda.15 dk sonra yavasladi ve yagmura dondu ..cikan manzara arabalarin camlari patlamis , butunnn arabalarin metal yerleri delik delik ezilmizzz (bizim.arabalarimizda dahil)bizimkiler sadece ezilmis ama komsularinkinin cami patladi hep.agaclarin hepsi dallarila birlikte kopmusss..koylunun ekini , meyvesi , fistik agaclari hep gitmis.benimde ciceklerim paramparca olmus(

kiz bu senin rahim ne nazli cikti:)))bebisler akilli akilli bekliolar rahim oyun bozanlik yapio:))))
Ki

Sorma turquoissem sorma yaaa niye boyle oyun bozanlik yapiyo anlamadimki hayir anlatiyorumda bak bebisler senin keyfini bekliyo diyeee ama yok hic takmiyoo:1canim yaa sanada gecmis olsun mayis ayinda dolu yagiyo hayret edilecek bisey yanii

Gecmis olsun bizim burada her sene yagar biraz alisigiz sanirim:))
Ama bizde dun kotu bir gun gecirdik
Bizimde arabamizi gece birisi tornavidayla delik desik yapmis her tarafi cizik icinde teketler patlamis
Tamponu delmis kim yaptiysa allahindan bulsun ne istediniz bizim hic dusmanimiz yok saniyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…