Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnşallah birdahaki sefer güler yüzü ben yarın bebişleri görmeye gidicem yarın hepimiz için güzel bir gün olsun hepinize iyi geceler

ayyy ne güzeelllll demek kuzularını görceksin

transferden sonra başlana ıgne koldanmı göbekten mı vuruyolar arkadaslar

iğnesine bağlı hangi iğne o diye sorcaktım sonraki mesajında yazmışın

clexsen mı ne kansulandırıcı ıgne var 13 gun kullancam.doktor bııs demedı sadece pazr gunu iğnenızı getirin dedi

kan sulandırıcı iğneler göbekten...kolların dirsekten yukarı kısmından ve bacakların baldır taraflarından yani dizden yukarısından vurulabiliyor ama o iğne fena bi iğne göbekten vur derim ben..

senin o görümcene ben eşşek sudan gelene kadar saygılarımı iletmek istiyorum (eşşeğin cebine 3-5 kuruş sıkıştırcam ki azcık sudan geç gelsin )

Kizlar yaaa teknosanin anneler günü reklamini izledim. cok duygulandim gözlerim doldu ya. bu anneler günümü zde boyle gecti artik umutlaimiz hayalleri diger anneler gunune:

ben izlemedim o zaman izlemememde isabet olmuş..

doluuuuuu epey bi doluymuş demek
ne kadar biriktirdiyse içinde şişmiş şişmiş ağırlık yapmış gökyüzüne düşüvermiş

verdin dimi kanını...
ne zaman belli olcak yine saat 14.30 gibimiiii

Canim verdim kani ama anca aksam alcam sonucu saat 4 gibi.. bizim merkez bi tuhaf :) kuryeyle kani gonderiyolar baska yere orda bakilmiyomys kan alip gonderiyolar birinci kurye saat 9:30 da almis girmis ikinci kurye oglen geliomus ...beklicezzz mecbur.. o arada alisveris yapcaz annelere

canım vermişsin kanıı bende verdim bugün ama benimde senin gibi kuryeyle gönderiyolarmış başka yere saat 15:30 da alıcak eşimm..
inşllah güzelce artmıştır değerlerr

biliyorum canım bazı merkezler öyle çalışıyooo...
epey bi zaman varmış napıcaz beklicez...
kanaman ne durumda..

canım vermişsin kanıı bende verdim bugün ama benimde senin gibi kuryeyle gönderiyolarmış başka yere saat 15:30 da alıcak eşimm..

sen ne kanı verdin söle çabukkkkk

ayy bgüldenim sakın izleme izlemediysen cok fena duygusala baglıyosun kötü düşüncelerde baslıyo hemen bu ikramayanın görümceleri fikrini bende onaylıyorummm bence toplanıp hepimiz tenhada sıkıstıralım bunları

Kızlar mrb burda bi arkadaşımız vardı 10. Denemede bursa acıbademde hamile kalmıştı ne durumda kaldı merak ettim. Allaha emanet olunmn

biliyorum canım bazı merkezler öyle çalışıyooo...
epey bi zaman varmış napıcaz beklicez...
kanaman ne durumda..

sen ne kanı verdin söle çabukkkkk

canımmmmmm çarşamba günü ben kan testi yapmıştım transferim 10. günüydü.
ve değerim 160 çıktı...hemşire bi daha tekrarlamana gerek yok demişti ama ben ..
bugün 13. günüm tekrar yaptırmak istedimmmmm
buraya yazdım ama geride kaldı görmedin sennnnnnnnn..

kızlar insallah sonuçlarınız güzelce katlanır sizlerden güzel haberlerinizi bekliyooruz kızlarrrr

Benim degerim dusuk yaaa onuncu gun yuzLerde herkesin benim 12. Gun 78 (( bende bi tuhaflik var sanirimm bak simdi korku sardi beni iyimii ya yukselmezsee

canım ya niye öyle düşünüyosunn..
daha düşük rakamlarla başlayanlar var benim bi arkadaşım 12. gün 45. le başladı
şimdi perşembe günü doğum yapıcakk...

canım ya niye öyle düşünüyosunn..
daha düşük rakamlarla başlayanlar var benim bi arkadaşım 12. gün 45. le başladı
şimdi perşembe günü doğum yapıcakk...

Ayyy masallaaahhhhh masalllllaaahhhhh
Ne bilim korktumm birdennn yuzduk yuzduk kuyrugunun dibine geldikk korktumm ne bilimm bi an dusunce gecti ya yukselmezse diyeee

Hepinize tünaydın kızlar haftasonunuz güzel geçsin inşallah

Güldennn naptın canım bitti mi temizlik bittiyse benim eve de gelir misin yardıma dicektim

Ferideeee değerin güzel bak ben benim değerleri yazayım sana 9. gün 12.14, 10. gün 18.52, 12. gün 46.75, 14. gün 112

Ve dimdi bebegin senle... allah razi olsunnnnn dr en az %60 artmsi lazim dedii

Kahve rengi akinti gibi az az yok gibi bisii artikkkk cok sukurrr

süpperrr çok iyi bitiyo gidiyo işte...
demekki içerisi çok pismiş temizleniyooo işlem geçirdi tabii

tamam izlemiyorum o zaman...
kaynanalar bitti görümcekler çıktı hayret bişi

Kızlar mrb burda bi arkadaşımız vardı 10. Denemede bursa acıbademde hamile kalmıştı ne durumda kaldı merak ettim. Allaha emanet olunmn

kimdi ki o bak şimdi düşüncelere daldım nasıl unuturum ben yaaa..

ayyyyy çok güzel bi haber buuuuumaşallah canım çok tebrik ediyorum sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin Rabbim...
bugünde güzek bi değer gelir inşallah..

Benim degerim dusuk yaaa onuncu gun yuzLerde herkesin benim 12. Gun 78 (( bende bi tuhaflik var sanirimm bak simdi korku sardi beni iyimii ya yukselmezsee

aaaaa kızıyorum ama değerin düşük değil hayret bişi kafaya takmak için bişi arıyosun test gününde değerin 78 çıkıyor ve buna dertleniyosun...

bende feridemasal a seni örnek göstercektim şimdi iyi oldu yazdığın...
temizliği bıraktım canım fazla bişi kalmadı çünkü başka işlerim çıktı dün evde yoktum mesela..
bugünde ütüyü bitirdim birazdan kalkıp başka bişiler daha yapcam...
yağmur yağdığından 2 odaya el atamıyorum camlara doğru yağıyor pazartesi halletcem..

Siz benim icime su serpiyosunuzzz..cok tesekkur ediyorumm sizee icim rahatladii valla..

Ve dimdi bebegin senle... allah razi olsunnnnn dr en az %60 artmsi lazim dedii

çok şükür benimle canım bebişler rahimde doğal ortamında çabucak büyüyorlar değerin katlanması zaman geçtikce yüzde 60 ı bile geçiyor benim 112 değerinden sonra nerdeyse 3 katına yakın katladı sonrakilerde öyle devam etti büyüdükçe daha çok katlayacak yani hiç takılma sen

Bitmiş canım ya dip köşe bitirdin maşallah ufak ufak şeyler kalmış onlar da biter yağmur burda da yağsam mı yağmasam mı buz kesiyor evin içi mayısta bu kadar soğuk görmemiştim daha önce

Siz benim icime su serpiyosunuzzz..cok tesekkur ediyorumm sizee icim rahatladii valla..

su serpmekle kalmam direk suya sokar çıkarırım seni kendine gel kadıınnnnnnn
herşey yolunda şekerim bugün ki değerin güzel gelirse tamamdır bu iş...
artık keyfini yaşamak lazım sürekli endişe sıkıntı bekleyiş kafaya takcak çok şey var onlara göre yaşamamak lazım...
sen elinden geleni yaptın gerisi Rabbimin takdiri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…