İnşallah birdahaki sefer güler yüzü ben yarın bebişleri görmeye gidicem yarın hepimiz için güzel bir gün olsun hepinize iyi geceler
ayyy ne güzeelllll demek kuzularını görceksin
transferden sonra başlana ıgne koldanmı göbekten mı vuruyolar arkadaslar
iğnesine bağlı hangi iğne o diye sorcaktım sonraki mesajında yazmışın
clexsen mı ne kansulandırıcı ıgne var 13 gun kullancam.doktor bııs demedı sadece pazr gunu iğnenızı getirin dedi
kan sulandırıcı iğneler göbekten...kolların dirsekten yukarı kısmından ve bacakların baldır taraflarından yani dizden yukarısından vurulabiliyor ama o iğne fena bi iğne göbekten vur derim ben..
ahh canım ben gelemedimm..kardeşim eşyalarını toplayıp taşıdığı için bu ara nöbet çıkışlarında evine gidyor yerleşmeye çalışıyor git gel yapmıyor diyee...tebrik etmeye geldi küçük görümcek kurtulduk demeye resmen ve açıkçaa..baya döktük eteğimizdeki taşlarıı..geç gitti..ama benim de zor çıkan sesim gitti...boğazım ağrıyor..bayaa yüksek sesle ve sert cümleler de kullanıncaa...gerilim dolu bir gece geçirdik haliyle zavallı kocişim de hop oturdu hop kalktı..ama sonunda Karıcığım seninle gurur duyuyorumm dediği bir performans sergiledimm bu kötü psikolojimlee.....hem içimde ne varsa söyledim hem de hiç hanımefendiliğimi bozmadım...kendime şaşırdım. .
aslında sabah güne iyi başlayıp deryoşumun haberiylee fenalardaydımm üstüne bir de bunlarr yorgunumm...bitkin hissediyorumm..
yarına daha iyi olurum sanırımm..Deryacımm yanında olamasam da kalbim seninle bebeğim..geçecek inşaalah zor olacak ama yeniden iyi hissedeceğin günler gelecek bitanemm...seviyorum seniii
senin o görümcene ben eşşek sudan gelene kadar saygılarımı iletmek istiyorum (eşşeğin cebine 3-5 kuruş sıkıştırcam ki azcık sudan geç gelsin
Kizlar yaaa teknosanin anneler günü reklamini izledim. cok duygulandim gözlerim doldu ya. bu anneler günümü zde boyle gecti artik umutlaimiz hayalleri diger anneler gunune:
ben izlemedim o zaman izlemememde isabet olmuş..
kizlar gunaydinnn,
dun okukda istiklal marsi okundu o sirada koyu bir bulut geldi yagmur atistirmaya basladi ama her damla kocaman neyse bitti mars hemen karsiya gectim otobuse bindim 3 dk. sonra bi dolu basladi inanamazsiniz ceviz buyuklugunde .ben hayatimda bole bise yasamadim sok oldum otobus kenara park etti hareket ederse daha kotu olur diye .camlar patlicak diye cam kenarindan cekildik.tak tak sesleri gorseniz bildigimiz kafamiza tas yagdi o dirada disarda siginicak yer bulamayan biri ciddi zarar gormustur.yerler bembeyaz oldu bianda.15 dk sonra yavasladi ve yagmura dondu ..cikan manzara arabalarin camlari patlamis , butunnn arabalarin metal yerleri delik delik ezilmizzz (bizim.arabalarimizda dahil)bizimkiler sadece ezilmis ama komsularinkinin cami patladi hep.agaclarin hepsi dallarila birlikte kopmusss..koylunun ekini , meyvesi , fistik agaclari hep gitmis.benimde ciceklerim paramparca olmus(
doluuuuuu epey bi doluymuş demek
ne kadar biriktirdiyse içinde şişmiş şişmiş ağırlık yapmış gökyüzüne düşüvermiş