Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cook sukur sizeee masallahhhhh rabbim mutlulugunuzu daimmmm etsinnn insallaahh

canım geçmiş olsun mayıs ayında dolu yağması gercekten ilginç doğanın dengesi bozuldu iyice burda da bi türlü ısınamadı hava

Ki

Sorma turquoissem sorma yaaa niye boyle oyun bozanlik yapiyo anlamadimki hayir anlatiyorumda bak bebisler senin keyfini bekliyo diyeee ama yok hic takmiyoo:1canim yaa sanada gecmis olsun mayis ayinda dolu yagiyo hayret edilecek bisey yanii

canım ertelenmiş transferin bunda da vardır bi hayır inşallah önümüzdeki ay kalınlaşır da alırsın bebişini

Geçmiş olsun canım düşmanın olmasa bile artık insanlar keyfi olarak birilerine zarar veriyor ne hallere geldi insanlık ya öbür dünyayı düşünen hiç yok

bitti sayılır canım darısı sizlere olsun miisss olun...
dün öğlen yağmur bi başladı ara ara şiddetleniyo ve acayip soğudu hava dediğin gibi bende mayısta bu kadar serin bi hava görmedim

Kızlar bu arada bugün üç aylara girmiş bulunuyoruz hepimiz için mübarek olsun bol ibadetli bol dualı bol bebişli geçsin inşallah

Islanmis kdar oldum valla :))) saol bebegimmmmm

bitti sayılır canım darısı sizlere olsun miisss olun...
dün öğlen yağmur bi başladı ara ara şiddetleniyo ve acayip soğudu hava dediğin gibi bende mayısta bu kadar serin bi hava görmedim

Darısı bana zor olur güldenim annem bi ara gelirse belki el atar biraz yapamıyorum hiç bişey 3 gündür bütün gün yatıyorum bugün biraz var enerjim. Derya iyi mi canım konuştun mu bugün falan

Selam kizlar ilk olarak uc aylarin baslangici bugun insallah hayirlara vesile olur dicem sonra musmutlu bir hafta sonu gecirmeyi dilicem sonra daa hepinize sarilip opucemm

Kızlar bu arada bugün üç aylara girmiş bulunuyoruz hepimiz için mübarek olsun bol ibadetli bol dualı bol bebişli geçsin inşallah

yaaaa inanmıyorum dün ben dedim ki bugünden için oruç tutucam ama neden unuttum noldu bana böle bişi unutulumu yaaa

Islanmis kdar oldum valla :))) saol bebegimmmmm

tamam o zaman sık sık ıslatmamı istemiyosan artık keyfini çıkar gebeliğinin..

Darısı bana zor olur güldenim annem bi ara gelirse belki el atar biraz yapamıyorum hiç bişey 3 gündür bütün gün yatıyorum bugün biraz var enerjim. Derya iyi mi canım konuştun mu bugün falan

sen elleme diyorum zateennnnn...
deryayı kendi haline bıraktık kafasını dinlesin toparlansın diye...

Selam kizlar ilk olarak uc aylarin baslangici bugun insallah hayirlara vesile olur dicem sonra musmutlu bir hafta sonu gecirmeyi dilicem sonra daa hepinize sarilip opucemm

saol canım güzel dileklerin için bugün oruç tutcaktım ben nasıl unuturum şimdi onun şokunu yaşıyorum

canım üzülme yarın tutarsın unutmuşsun sonuçta Allah kabul etsin ibadetlerini

ellemiyoomm taamm. İnşallah toparlanır kısa sürede canım çok iyi anlıyorum onu ama elden bişey gelmiyor nasip kısmet...

Canım ya o ne biçim dolu yağışıydı!!! dün evdeydim ödüm koptu resmen.kaya gibi yağdı mübarek.bizim arabada dahil bütün arabalar dediğin gibi delik delik oldu.güneş enerjilerinin camlarını patlattı o derece. Bide arabayı alalı bir ay oldu camdan öööle baktım bişe de yapamıyosun
Geçen gün yazdım sana arada kaynadı sanırım; e.fert.de oldum tedavimi ama s.konuk da olsam daha mı iyiydi acaba.Sen nerde yaptırdın,memnun kaldın mı?

Benim degerim dusuk yaaa onuncu gun yuzLerde herkesin benim 12. Gun 78 (( bende bi tuhaflik var sanirimm bak simdi korku sardi beni iyimii ya yukselmezsee

merhaba canım,değerin düşük değil aslında bünyeyle ilgili,başkalarıyla kıyaslama yapmamalı o yüzden.Bide sen farklı merkezlerde yaptırdın tahlilini,o yüzden sana artmamış gibi geldi.yani 12.gün yaptırdığın merkezine daha önce gitseydin artışı daha sağlıklı görebilirdin bence. İnşaallah bu gün istediğn güzel haberi alacaksın,görüşmek üzere...

Merhaba kızlar. bugün transferimin 12. günü ve Hamileyimmm inşallah Test değerim 339.

Allahım bu duyguyu anne olmayı bekleyen isteyen herkese yaşatsın. sonuna kadar sağlıkla ilerletsin inşallah.

dualarını bekliyorum

Cnm kafanın karışacağı bi durum yok aslında.olay şöyle devlet kazanç kaynağı olarak şuan bizleri görüyo amaç tamamen bu o kadar tedavide sen ruhen ve fiziken yıpranmışsın bi önemi yok tek yumurta koycaklar olmıycak bida gidicen bu tekrarlıycak.ben şuan özele gidiyorum ama sgk geçerli sen hesap et yine yollarını buluyolar😔

Bi koşu geldim haber varmı diye ama henüz bişi yazmamışsın.
Neyse beklemeye devam

hayyy maşallahhhhh değerin ikiz değeri şekerim tebrik ediyorum darısı bana ve tüm tüpçü arkadaşlarıma olsun inşallah..
sağlıkla ve vaktiyle kucağına alman dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…