çok şükür benimle canım bebişler rahimde doğal ortamında çabucak büyüyorlar değerin katlanması zaman geçtikce yüzde 60 ı bile geçiyor benim 112 değerinden sonra nerdeyse 3 katına yakın katladı sonrakilerde öyle devam etti büyüdükçe daha çok katlayacak yani hiç takılma sen
Bitmiş canım ya dip köşe bitirdin maşallah ufak ufak şeyler kalmış onlar da biter yağmur burda da yağsam mı yağmasam mı buz kesiyor evin içi mayısta bu kadar soğuk görmemiştim daha önce
kizlar gunaydinnn,
dun okukda istiklal marsi okundu o sirada koyu bir bulut geldi yagmur atistirmaya basladi ama her damla kocaman neyse bitti mars hemen karsiya gectim otobuse bindim 3 dk. sonra bi dolu basladi inanamazsiniz ceviz buyuklugunde .ben hayatimda bole bise yasamadim sok oldum otobus kenara park etti hareket ederse daha kotu olur diye .camlar patlicak diye cam kenarindan cekildik.tak tak sesleri gorseniz bildigimiz kafamiza tas yagdi o dirada disarda siginicak yer bulamayan biri ciddi zarar gormustur.yerler bembeyaz oldu bianda.15 dk sonra yavasladi ve yagmura dondu ..cikan manzara arabalarin camlari patlamis , butunnn arabalarin metal yerleri delik delik ezilmizzz (bizim.arabalarimizda dahil)bizimkiler sadece ezilmis ama komsularinkinin cami patladi hep.agaclarin hepsi dallarila birlikte kopmusss..koylunun ekini , meyvesi , fistik agaclari hep gitmis.benimde ciceklerim paramparca olmus(
Ki
Sorma turquoissem sorma yaaa niye boyle oyun bozanlik yapiyo anlamadimki hayir anlatiyorumda bak bebisler senin keyfini bekliyo diyeee ama yok hic takmiyoo:1canim yaa sanada gecmis olsun mayis ayinda dolu yagiyo hayret edilecek bisey yanii
Gecmis olsun bizim burada her sene yagar biraz alisigiz sanirim:))
Ama bizde dun kotu bir gun gecirdik
Bizimde arabamizi gece birisi tornavidayla delik desik yapmis her tarafi cizik icinde teketler patlamis
Tamponu delmis kim yaptiysa allahindan bulsun ne istediniz bizim hic dusmanimiz yok saniyorduk
çok şükür benimle canım bebişler rahimde doğal ortamında çabucak büyüyorlar değerin katlanması zaman geçtikce yüzde 60 ı bile geçiyor benim 112 değerinden sonra nerdeyse 3 katına yakın katladı sonrakilerde öyle devam etti büyüdükçe daha çok katlayacak yani hiç takılma sen
Bitmiş canım ya dip köşe bitirdin maşallah ufak ufak şeyler kalmış onlar da biter yağmur burda da yağsam mı yağmasam mı buz kesiyor evin içi mayısta bu kadar soğuk görmemiştim daha önce
Cook sukur sizeee masallahhhhh rabbim mutlulugunuzu daimmmm etsinnn insallaahh
su serpmekle kalmam direk suya sokar çıkarırım seni kendine gel kadıınnnnnnn
herşey yolunda şekerim bugün ki değerin güzel gelirse tamamdır bu iş...
artık keyfini yaşamak lazım sürekli endişe sıkıntı bekleyiş kafaya takcak çok şey var onlara göre yaşamamak lazım...
sen elinden geleni yaptın gerisi Rabbimin takdiri...
bitti sayılır canım darısı sizlere olsun miisss olun...
dün öğlen yağmur bi başladı ara ara şiddetleniyo ve acayip soğudu hava dediğin gibi bende mayısta bu kadar serin bi hava görmedim
Selam kizlar ilk olarak uc aylarin baslangici bugun insallah hayirlara vesile olur dicem sonra musmutlu bir hafta sonu gecirmeyi dilicem sonra daa hepinize sarilip opucemm
Kızlar bu arada bugün üç aylara girmiş bulunuyoruz hepimiz için mübarek olsun bol ibadetli bol dualı bol bebişli geçsin inşallah
Islanmis kdar oldum valla :))) saol bebegimmmmm
Darısı bana zor olur güldenim annem bi ara gelirse belki el atar biraz yapamıyorum hiç bişey 3 gündür bütün gün yatıyorum bugün biraz var enerjim. Derya iyi mi canım konuştun mu bugün falan
Selam kizlar ilk olarak uc aylarin baslangici bugun insallah hayirlara vesile olur dicem sonra musmutlu bir hafta sonu gecirmeyi dilicem sonra daa hepinize sarilip opucemm
yaaaa inanmıyorum dün ben dedim ki bugünden için oruç tutucam ama neden unuttum noldu bana böle bişi unutulumu yaaa
tamam o zaman sık sık ıslatmamı istemiyosan artık keyfini çıkar gebeliğinin..
sen elleme diyorum zateennnnn...
deryayı kendi haline bıraktık kafasını dinlesin toparlansın diye...
saol canım güzel dileklerin için bugün oruç tutcaktım ben nasıl unuturum şimdi onun şokunu yaşıyorum
bi daha ne zaman görüşebilme ihtimaliniz var canım
kizlar gunaydinnn,
dun okukda istiklal marsi okundu o sirada koyu bir bulut geldi yagmur atistirmaya basladi ama her damla kocaman neyse bitti mars hemen karsiya gectim otobuse bindim 3 dk. sonra bi dolu basladi inanamazsiniz ceviz buyuklugunde .ben hayatimda bole bise yasamadim sok oldum otobus kenara park etti hareket ederse daha kotu olur diye .camlar patlicak diye cam kenarindan cekildik.tak tak sesleri gorseniz bildigimiz kafamiza tas yagdi o dirada disarda siginicak yer bulamayan biri ciddi zarar gormustur.yerler bembeyaz oldu bianda.15 dk sonra yavasladi ve yagmura dondu ..cikan manzara arabalarin camlari patlamis , butunnn arabalarin metal yerleri delik delik ezilmizzz (bizim.arabalarimizda dahil)bizimkiler sadece ezilmis ama komsularinkinin cami patladi hep.agaclarin hepsi dallarila birlikte kopmusss..koylunun ekini , meyvesi , fistik agaclari hep gitmis.benimde ciceklerim paramparca olmus(
Benim degerim dusuk yaaa onuncu gun yuzLerde herkesin benim 12. Gun 78(( bende bi tuhaflik var sanirimm bak simdi korku sardi beni iyimii ya yukselmezsee
ya kızlar benımde kafam karsyor sız yazdıkça yanı ozelde ıkıtane koyma sansları varsa neden 2 tane koymazlar kı zaten benım 2 tane embryom vardı en azndan sansım yuksek olurdu ... sınır olmaya basladım artık zaten para yetistıremyoruz
Merhaba kızlar. bugün transferimin 12. günü ve Hamileyimmm inşallahTest değerim 339.
Allahım bu duyguyu anne olmayı bekleyen isteyen herkese yaşatsın. sonuna kadar sağlıkla ilerletsin inşallah.
dualarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?