Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar tüp bebek günlüğümüzün tozlu sayfalarında kayboldum bugün taa pozitifi görmeden buraya yazışım pozitif. Haberim ne kadar heycanlıymışım ağlıyorum şuna Allah bugünleri gösterdi bide kucağıma aldığım günü görsem iyi ki varsınız kızlar ne çok şey paylaşmışız seviyorum sizi

sende iyiki varsın canım hepinizi sırayla gebe bırakıyom bi de ben sıkışaydım aranıza iyiydi
geçmişe bende dalınca iki kez gebelik haberimin nasıl kutlandığını hatırlıyorum ikisinin sonuda hüsran ama ne kutlamalar yapmıştı kızlar hala aklımda

Ki

Sorma turquoissem sorma yaaa niye boyle oyun bozanlik yapiyo anlamadimki hayir anlatiyorumda bak bebisler senin keyfini bekliyo diyeee ama yok hic takmiyoo:1canim yaa sanada gecmis olsun mayis ayinda dolu yagiyo hayret edilecek bisey yanii
valla ben olayı anladım senin herif çok şımartmış ondan nazlanıo:))))
aaaaaa aaaaaa inanmıyorummm geçmiş olsun cnm kim niye yaptı acaba?:26:

ayyy gülden sen şakaya almıssın ama biz çok korktuk ya resmen felaketti ceviz büyüklüğündeydi normal bi dolu değildi dolu durduktan sonra ambulans sesleri kesilmedi yaralananlar olmuş..

saol cnm valla inşallah son yağmrdur havalar bi garip bugün fena yağmur yağdı..
evet cnm güneş enerjileri patlamış ...arabalarda çok fena yoldan geçenlerin hepsi delik..sizede geçmiş olsun cnm bizim arabalarda aynı şekilde..yok kız ben sana cvp yazdıydım sanki..cnm ben de ruşen beye yaptırdım sankoyu hiç düşünmedim ama ordan da gebe haberileri aldım çokca..sen hangi dr a yaptırdın?

ooooo maşallahhh çok tebrikler cnm ikiz gelio büyük ihtimal:))))

kızlarrrrrrrrrrrr benimde 13. değerimmmmmm 747
süperrrr cnm maaşallahhhhhhhhh maaşallahh ...sana da üçüz gelio galiba:)) hayırlı olsun cnm

Son düzenleme:

Canım olucak gerçekten inanıyorum ama zamanı var demek anlamıcan bile bi bakmışsın hamişsin sonradan bebişin kucağında
Bu sefer daha büyük kutlamalar yapıcaz tatlım diğerini unutturacağız sana

ayyyyyyy ayşegülüm geçenlerde ben de eski sayfaları okudummm hergün yazmışım şöyle oldu böyle oldu diye..inşallah alacakasın cnm kucagınaaa ben de seni çok seviyorummmm

korkulmazmı canım normal bi durum değilki şakaya aldım ama durumun ciddiyetinin farkındayım bi de otobüsün içindesiniz camların patlama korkusu yeter insana

inşallah canım bu umutla yaşıyoruz zaten hepimizin evlatlarımızı kucağımıza alacağımız günlerde gelecek elbet

ayyyyyyy ayşegülüm geçenlerde ben de eski sayfaları okudummm hergün yazmışım şöyle oldu böyle oldu diye..inşallah alacakasın cnm kucagınaaa ben de seni çok seviyorummmm

Dimi ya ne güzel zamanlarımız geçmiş yememiş içmemiş buraya yazmışız kimseye anlatamadıklarımızı anlatmışız
Daha senin pozitif haberinide kutlayacağız canım daha buralardayız bebişlerimizide burda büyütücez inşallah

ohhh beeee dünya varmısss bugün eski yerimdeyim bu gece sizlerleyim hepinizle muhabbeti çok özledim sakın bugün burayı boş bıraKMAYIN....
hepiniz iyisinizdir umarım....
kızlar geçmişi okuyamıcam derya kuzum nasıl negatif almış galiba???

baska haberler varmııı

korkulmazmı canım normal bi durum değilki şakaya aldım ama durumun ciddiyetinin farkındayım bi de otobüsün içindesiniz camların patlama korkusu yeter insana
benim bindiğim otobüsten önce bi tane başka geldi millet ona doluştuu tıklım tıklım ben binmedim bi tane hoca binelim dedi siz binin kalabalık ben beklicem dedim.ayy Allah yüzüme bakmış bi de onu düşünsene üstüste kabus gibi..

acaba ondanmı dersin turquoissem yaaa olabilir ama 2 aydırda ben kızıyorum benide anlaması lazım onun yüzünden bebişler dondu valla dondu zavallıcıklar :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…