- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
Bi koşu geldim haber varmı diye ama henüz bişi yazmamışsın.
Neyse beklemeye devam
kızlarrrrrrrrrrrr benimde 13. değerimmmmmm 747
Offff hala haber bekluyorummm cok gericiiiiii
Kızlar tüp bebek günlüğümüzün tozlu sayfalarında kayboldum bugün taa pozitifi görmeden buraya yazışım pozitif. Haberim ne kadar heycanlıymışım ağlıyorum şuna Allah bugünleri gösterdi bide kucağıma aldığım günü görsem iyi ki varsınız kızlar ne çok şey paylaşmışız seviyorum sizi
valla ben olayı anladım senin herif çok şımartmış ondan nazlanıo:))))Ki
Sorma turquoissem sorma yaaa niye boyle oyun bozanlik yapiyo anlamadimki hayir anlatiyorumda bak bebisler senin keyfini bekliyo diyeee ama yok hic takmiyoo:1canim yaa sanada gecmis olsun mayis ayinda dolu yagiyo hayret edilecek bisey yanii
aaaaaa aaaaaa inanmıyorummm geçmiş olsun cnm kim niye yaptı acaba?:26:Gecmis olsun bizim burada her sene yagar biraz alisigiz sanirim:))
Ama bizde dun kotu bir gun gecirdik
Bizimde arabamizi gece birisi tornavidayla delik desik yapmis her tarafi cizik icinde teketler patlamis
Tamponu delmis kim yaptiysa allahindan bulsun ne istediniz bizim hic dusmanimiz yok saniyorduk
ayyy gülden sen şakaya almıssın ama biz çok korktuk ya resmen felaketti ceviz büyüklüğündeydi normal bi dolu değildi dolu durduktan sonra ambulans sesleri kesilmedi yaralananlar olmuş..ayyy ne güzeelllll demek kuzularını görceksin
iğnesine bağlı hangi iğne o diye sorcaktım sonraki mesajında yazmışın
kan sulandırıcı iğneler göbekten...kolların dirsekten yukarı kısmından ve bacakların baldır taraflarından yani dizden yukarısından vurulabiliyor ama o iğne fena bi iğne göbekten vur derim ben..
senin o görümcene ben eşşek sudan gelene kadar saygılarımı iletmek istiyorum (eşşeğin cebine 3-5 kuruş sıkıştırcam ki azcık sudan geç gelsin)
ben izlemedim o zaman izlemememde isabet olmuş..
doluuuuuu epey bi doluymuş demek
ne kadar biriktirdiyse içinde şişmiş şişmiş ağırlık yapmış gökyüzüne düşüvermiş
saol cnm valla inşallah son yağmrdur havalar bi garip bugün fena yağmur yağdı..canım geçmiş olsun mayıs ayında dolu yağması gercekten ilginç doğanın dengesi bozuldu iyice burda da bi türlü ısınamadı hava
canım ertelenmiş transferin bunda da vardır bi hayır inşallah önümüzdeki ay kalınlaşır da alırsın bebişini
Geçmiş olsun canım düşmanın olmasa bile artık insanlar keyfi olarak birilerine zarar veriyor ne hallere geldi insanlık ya öbür dünyayı düşünen hiç yok
evet cnm güneş enerjileri patlamış ...arabalarda çok fena yoldan geçenlerin hepsi delik..sizede geçmiş olsun cnm bizim arabalarda aynı şekilde..yok kız ben sana cvp yazdıydım sanki..cnm ben de ruşen beye yaptırdım sankoyu hiç düşünmedim ama ordan da gebe haberileri aldım çokca..sen hangi dr a yaptırdın?Canım ya o ne biçim dolu yağışıydı!!! dün evdeydim ödüm koptu resmen.kaya gibi yağdı mübarek.bizim arabada dahil bütün arabalar dediğin gibi delik delik oldu.güneş enerjilerinin camlarını patlattı o derece. Bide arabayı alalı bir ay oldu camdan öööle baktım bişe de yapamıyosun
Geçen gün yazdım sana arada kaynadı sanırım; e.fert.de oldum tedavimi ama s.konuk da olsam daha mı iyiydi acaba.Sen nerde yaptırdın,memnun kaldın mı?
ooooo maşallahhhMerhaba kızlar. bugün transferimin 12. günü ve Hamileyimmm inşallahTest değerim 339.
Allahım bu duyguyu anne olmayı bekleyen isteyen herkese yaşatsın. sonuna kadar sağlıkla ilerletsin inşallah.
dualarını bekliyorum
süperrrr cnm maaşallahhhhhhhhh maaşallahh ...sana da üçüz gelio galiba:)) hayırlı olsun cnmkızlarrrrrrrrrrrr benimde 13. değerimmmmmm 747
sende iyiki varsın canım hepinizi sırayla gebe bırakıyom bi de ben sıkışaydım aranıza iyiydi
geçmişe bende dalınca iki kez gebelik haberimin nasıl kutlandığını hatırlıyorum ikisinin sonuda hüsran ama ne kutlamalar yapmıştı kızlar hala aklımda
ayyyyyyy ayşegülüm geçenlerde ben de eski sayfaları okudummm hergün yazmışım şöyle oldu böyle oldu diye..inşallah alacakasın cnm kucagınaaa ben de seni çok seviyorummmmKızlar tüp bebek günlüğümüzün tozlu sayfalarında kayboldum bugün taa pozitifi görmeden buraya yazışım pozitif. Haberim ne kadar heycanlıymışım ağlıyorum şuna Allah bugünleri gösterdi bide kucağıma aldığım günü görsem iyi ki varsınız kızlar ne çok şey paylaşmışız seviyorum sizi
valla ben olayı anladım senin herif çok şımartmış ondan nazlanıo:))))
aaaaaa aaaaaa inanmıyorummm geçmiş olsun cnm kim niye yaptı acaba?:26:
ayyy gülden sen şakaya almıssın ama biz çok korktuk ya resmen felaketti ceviz büyüklüğündeydi normal bi dolu değildi dolu durduktan sonra ambulans sesleri kesilmedi yaralananlar olmuş..
saol cnm valla inşallah son yağmrdur havalar bi garip bugün fena yağmur yağdı..
evet cnm güneş enerjileri patlamış ...arabalarda çok fena yoldan geçenlerin hepsi delik..sizede geçmiş olsun cnm bizim arabalarda aynı şekilde..yok kız ben sana cvp yazdıydım sanki..cnm ben de ruşen beye yaptırdım sankoyu hiç düşünmedim ama ordan da gebe haberileri aldım çokca..sen hangi dr a yaptırdın?
ooooo maşallahhhçok tebrikler cnm valla ikiz değil sanki üçüz gelio:))))
Canım olucak gerçekten inanıyorum ama zamanı var demek anlamıcan bile bi bakmışsın hamişsin sonradan bebişin kucağında
Bu sefer daha büyük kutlamalar yapıcaz tatlım diğerini unutturacağız sana
ayyyyyyy ayşegülüm geçenlerde ben de eski sayfaları okudummm hergün yazmışım şöyle oldu böyle oldu diye..inşallah alacakasın cnm kucagınaaa ben de seni çok seviyorummmm
benim bindiğim otobüsten önce bi tane başka geldi millet ona doluştuu tıklım tıklım ben binmedim bi tane hoca binelim dedi siz binin kalabalık ben beklicem dedim.ayy Allah yüzüme bakmış bi de onu düşünsene üstüste kabus gibi..korkulmazmı canım normal bi durum değilki şakaya aldım ama durumun ciddiyetinin farkındayım bi de otobüsün içindesiniz camların patlama korkusu yeter insana
Ben namazımı kılıp geleyim o arada sonuç belli olur inşallah
acaba ondanmı dersin turquoissem yaaa olabilir ama 2 aydırda ben kızıyorum benide anlaması lazım onun yüzünden bebişler dondu valla dondu zavallıcıklar :26::26::26::26:valla ben olayı anladım senin herif çok şımartmış ondan nazlanıo:))))
aaaaaa aaaaaa inanmıyorummm geçmiş olsun cnm kim niye yaptı acaba?:26:
ayyy gülden sen şakaya almıssın ama biz çok korktuk ya resmen felaketti ceviz büyüklüğündeydi normal bi dolu değildi dolu durduktan sonra ambulans sesleri kesilmedi yaralananlar olmuş..
saol cnm valla inşallah son yağmrdur havalar bi garip bugün fena yağmur yağdı..
evet cnm güneş enerjileri patlamış ...arabalarda çok fena yoldan geçenlerin hepsi delik..sizede geçmiş olsun cnm bizim arabalarda aynı şekilde..yok kız ben sana cvp yazdıydım sanki..cnm ben de ruşen beye yaptırdım sankoyu hiç düşünmedim ama ordan da gebe haberileri aldım çokca..sen hangi dr a yaptırdın?
ooooo maşallahhhçok tebrikler cnm ikiz gelio büyük ihtimal:))))
süperrrr cnm maaşallahhhhhhhhh maaşallahh ...sana da üçüz gelio galiba:)) hayırlı olsun cnm
nasılsınız kızlaaarrr
nasılsınız kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?