Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyiyiz kuzum sen nasılsın yoktun ne zamandır düğününüz bitti mi

evet canım geçtiğimiz haffta sonuydu düğünümüz kazasız belasız atlattık cok şükür...
ben 2 hafta serseriydim canım bu haftada akşamdaydım bu iki vardiyada yerimizi değiştirdiler bugün şef yoktu bende sizlerle muhabbet için eski yerime kaçtımmm

ehhh işte nafişim iyiy deemek adet olmuş canım ama iyiy diyelim iyiy olalım ferideciimizzz hamiş allahın izniyle ama degrine taktı biraz artıcakmı diye ondan cevap bekliyoz canımm sende ne var ne yokk

aynen canım iyi demek adet oldu bende iyiym işte nasıl olsun bi kaç gündür bunalım takılıyorum yine yerimi değiştirdiler iş yerinde o yüzden yanlız sessiz kalıyorum sürekli kendimi dinleyip moral bozmaya başladım bugünde sef yoktu gitmek istemedim...
ferideninde gözü aydın o zaman canım...değeri kaç cıkmıstı

Ayy daral geldi valllaaaahhhiiiiii

canım gözün aydın pozitif sonucu görmüşsün değerlerin kat kat artsın inşallah....
çok güzel bi duygu bende yasadım ama bebeğimin kalp atısları oluşmadı umarım sizyaamazsınız hatta hepimiz sorunsuz gebe kalalım ve kucaklarımıza alalım inşllah

Aman iyi canım Allah geçim versin her günleri mus mutlu geçsin inşallah
Oo iyi yapmışsın canım uzak kalınca olmuyo vallahi kaç kaç gel canım ay dün gece fasülye yedim aklıma sen geldin Gül Gül öldüm vallahi

canım tam rakamı unutmusum gecmişe baktım degerii 12 gün 78 aslında düşükde degil ben 22 leri falan okudum 12 günde ama feridecimm evhamlandıı

amin canım :))))
desene ben olmasam bile aklınızdayım.....
valla ben 2 aydır yemiyorum belkide malum akşam serseri vardiyesi olunca akşam yemeği yemiyorum ne yalan diyeyim özledim galiba çok değil 1 hafta sonra gündüze döncem özlem gideririm

ne kadar bizimlesin böleee sadece bu gecemi şekerim...
derya negatif aldı maalesef...
bi de feridemasal hatunumuz değer artışı için test sonucunu bekliyoo bizde onunla bekliyoruz..

Allah kabul etsin canım....
hayırdır biri sonucmu bekliyo???
umarım pozitif olur...

feridemasal canım..

nasılsınız kızlaaarrr

sanki yukrda hiç bişi yazmamışım gibi baştan yazayım iyiyiz canım sen nassın

bana neler geldi bi bilsen:97::97::97::97::97::97::97:

canım tam rakamı unutmusum gecmişe baktım degerii 12 gün 78 aslında düşükde degil ben 22 leri falan okudum 12 günde ama feridecimm evhamlandıı
evet canım cokta düşük değilmiş ama insan korkuyo benmde 54 tü...
ama ben bidahakine kalp sesini duymadan rahatlamıcam..

Kızlar ben kaçar Fransa'dan kuzenler geldi eşim almaya gitti ablama incem şimdi öpüyorum hepinizi

güle güle canımmm

aynen canım yaaaherşeyi yazmışısz:))) inşallah ayşegülüm ya heran hamileyim yazabilirim hala adet olmadım hahahaha:)))))))

ooooooo hoşgeldin nafiye sultan anlat bakim düğünü nasıl geçti?
nasılsınız kızlaaarrr
iyiyim cnm evi temizledim bugün az öncede buz dolabını boşattım sildim yeniden yerleştirdim filan şimdidi yemek yapıcımmmmmm...

acaba ondanmı dersin turquoissem yaaa olabilir ama 2 aydırda ben kızıyorum benide anlaması lazım onun yüzünden bebişler dondu valla dondu zavallıcıklar :26::26::26::26:
ısıtırız merak etme uyuyolar şimdi annesi:))))))
ayyy hakkaten feride yaa herifini bi ara bakim almışmı sonucu..ya da telefon aç kız merkeze sor bakim..

canım sadece bu gecelik 1 hafta yine yokum sefin haberi yok eski yere geldiğimden o yok diye geldim..
1 hafta sonra gündüze gececeğim o zaman sizinleyim...2 hafta boyunca
iyiym bende nasıl olsun sizleri özledimmm vallaa

bu merkez cumartesi sebebiyle öğleden sonra çalışmıyo olmasın biz arayalım sonuç için nolcakki

hoş bulduk turkuaz sultan....
inşallah valide sultanda oluciiizzz
benimde 13 ü adet günüm ama sanırım 40 günde 1 oluyorum ben o yüzden 23 ü diyprum canım bellimi lur belki beraber veririz haberleriii

canım sadece bu gecelik 1 hafta yine yokum sefin haberi yok eski yere geldiğimden o yok diye geldim..
1 hafta sonra gündüze gececeğim o zaman sizinleyim...2 hafta boyunca
iyiym bende nasıl olsun sizleri özledimmm vallaa

heee bi gecelik ilişki yaşayacaz yani
gündüze geçeceğin günleri iple çekiyorum şekerim hatta o iple hemen bi kazak başlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…