İyiyiz kuzum sen nasılsın yoktun ne zamandırdüğününüz bitti mi
ehhh işte nafişim iyiy deemek adet olmuş canım ama iyiy diyelim iyiy olalım ferideciimizzz hamiş allahın izniyle ama degrine taktı biraz artıcakmı diye ondan cevap bekliyoz canımm sende ne var ne yokk
Ayy daral geldi valllaaaahhhiiiiii
evet canım geçtiğimiz haffta sonuydu düğünümüz kazasız belasız atlattık cok şükür...
ben 2 hafta serseriydim canım bu haftada akşamdaydım bu iki vardiyada yerimizi değiştirdiler bugün şef yoktu bende sizlerle muhabbet için eski yerime kaçtımmm
aynen canım iyi demek adet oldu bende iyiym işte nasıl olsun bi kaç gündür bunalım takılıyorum yine yerimi değiştirdiler iş yerinde o yüzden yanlız sessiz kalıyorum sürekli kendimi dinleyip moral bozmaya başladım bugünde sef yoktu gitmek istemedim...
ferideninde gözü aydın o zaman canım...değeri kaç cıkmıstı
Aman iyi canım Allah geçim versin her günleri mus mutlu geçsin inşallah
Oo iyi yapmışsın canım uzak kalınca olmuyo vallahi kaç kaç gel canım ay dün gece fasülye yedim aklıma sen geldin Gül Gül öldüm vallahi
ohhh beeee dünya varmısssbugün eski yerimdeyim bu gece sizlerleyim hepinizle muhabbeti çok özledim sakın bugün burayı boş bıraKMAYIN....
hepiniz iyisinizdir umarım....
kızlar geçmişi okuyamıcam derya kuzum nasıl negatif almış galiba???
baska haberler varmııı
Allah kabul etsin canım....
hayırdır biri sonucmu bekliyo???
umarım pozitif olur...
nasılsınız kızlaaarrr
evet canım cokta düşük değilmiş ama insan korkuyo benmde 54 tü...canım tam rakamı unutmusum gecmişe baktım degerii 12 gün 78 aslında düşükde degil ben 22 leri falan okudum 12 günde ama feridecimm evhamlandıı
Kızlar ben kaçar Fransa'dan kuzenler geldi eşim almaya gitti ablama incem şimdi öpüyorum hepinizi
Kızlar ben kaçar Fransa'dan kuzenler geldi eşim almaya gitti ablama incem şimdi öpüyorum hepinizi
aynen canım yaaaherşeyi yazmışısz:))) inşallah ayşegülüm ya heran hamileyim yazabilirim hala adet olmadım hahahaha:)))))))Dimi ya ne güzel zamanlarımız geçmiş yememiş içmemiş buraya yazmışızkimseye anlatamadıklarımızı anlatmışız
Daha senin pozitif haberinide kutlayacağız canım daha buralardayız bebişlerimizide burda büyütücez inşallah
ooooooo hoşgeldin nafiye sultan anlat bakim düğünü nasıl geçti?ohhh beeee dünya varmısssbugün eski yerimdeyim bu gece sizlerleyim hepinizle muhabbeti çok özledim sakın bugün burayı boş bıraKMAYIN....
hepiniz iyisinizdir umarım....
kızlar geçmişi okuyamıcam derya kuzum nasıl negatif almış galiba???
baska haberler varmııı
iyiyim cnm evi temizledim bugün az öncede buz dolabını boşattım sildim yeniden yerleştirdim filan şimdidi yemek yapıcımmmmmm...nasılsınız kızlaaarrr
ısıtırız merak etme uyuyolar şimdi annesi:))))))acaba ondanmı dersin turquoissem yaaa olabilir ama 2 aydırda ben kızıyorum benide anlaması lazım onun yüzünden bebişler dondu valla dondu zavallıcıklar :26::26::26::26:
ayyy hakkaten feride yaa herifini bi ara bakim almışmı sonucu..ya da telefon aç kız merkeze sor bakim..Ayy daral geldi valllaaaahhhiiiiii
canım sadece bu gecelik 1 hafta yine yokum sefin haberi yok eski yere geldiğimden o yok diye geldim..ne kadar bizimlesin böleee sadece bu gecemi şekerim...
derya negatif aldı maalesef...
bi de feridemasal hatunumuz değer artışı için test sonucunu bekliyoo bizde onunla bekliyoruz..
feridemasal canım..
sanki yukrda hiç bişi yazmamışım gibi baştan yazayım iyiyiz canım sen nassın
bana neler geldi bi bilsen:97::97::97::97::97::97::97:
aynen canım yaaaherşeyi yazmışısz:))) inşallah ayşegülüm ya heran hamileyim yazabilirim hala adet olmadım hahahaha:)))))))
ooooooo hoşgeldin nafiye sultan anlat bakim düğünü nasıl geçti?
iyiyim cnm evi temizledim bugün az öncede buz dolabını boşattım sildim yeniden yerleştirdim filan şimdidi yemek yapıcımmmmmm...
ısıtırız merak etme uyuyolar şimdi annesi:))))))
ayyy hakkaten feride yaa herifini bi ara bakim almışmı sonucu..ya da telefon aç kız merkeze sor bakim..
canım sadece bu gecelik 1 hafta yine yokum sefin haberi yok eski yere geldiğimden o yok diye geldim..
1 hafta sonra gündüze gececeğim o zaman sizinleyim...2 hafta boyunca
iyiym bende nasıl olsun sizleri özledimmm vallaa
203 kizlarrrrrrrrr deger furlamisssssss
203 kizlarrrrrrrrr deger furlamisssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?