Tüp Bebek Günlüğümüz !

heee bi gecelik ilişki yaşayacaz yani
gündüze geçeceğin günleri iple çekiyorum şekerim hatta o iple hemen bi kazak başlayım

tek gecelk ilişki bizimkisiii
kızzz yaz geldi boş ver kazagı o iple battaniye yapta sıpalarımız görüp kossunlar annelerineee

evet canım cokta düşük değilmiş ama insan korkuyo benmde 54 tü...
ama ben bidahakine kalp sesini duymadan rahatlamıcam..

güle güle canımmm

ahhh be nafişim nelerle boguşuyoz ne çektik beee nafiş iğne ilaç yumi varmı yokmu derken yumi döllendimi noldu sonra transfer stresi sonra 12 gün stresi sonra pozitife bile sevinemiyoz böyle oluypz yaaa napcaz biz böyle bilmiyom

Kızlar ben kaçar Fransa'dan kuzenler geldi eşim almaya gitti ablama incem şimdi öpüyorum hepinizi
ooooooo desene elize ciciler gelio yurt dısından:))))))nasıl fenayım dimi:))))))
203 kizlarrrrrrrrr deger furlamisssssss
ohhhhhhhhhh sefam olsun çok şükürrrrrrrrrrrrr patlat gülden havai fişekleri:)))))))))))

hoş bulduk turkuaz sultan....
inşallah valide sultanda oluciiizzz
benimde 13 ü adet günüm ama sanırım 40 günde 1 oluyorum ben o yüzden 23 ü diyprum canım bellimi lur belki beraber veririz haberleriii
inşallahhh canım da ben kesin adet olurum :))))senden bekliom haberleri:)

aynen canım yaa ne cektik beeee
ama sabrın sonu selamet ben inanıyorum

bende olurum gibi geliyo canım ama bakalım...yinede umut yitirmek yok tamammııı

feridecim noldu bizide korkuttun valla masallah masallahhadi baslasın kutlamalar tüpgülümüz yada tüpcanımız geliyoogüldenim sende havai fişekleri patlat bari canımmmmmm teyze oluyosssssssssss

hemen patlattım şekerim kaçarmı hiç

tek gecelk ilişki bizimkisiii
kızzz yaz geldi boş ver kazagı o iple battaniye yapta sıpalarımız görüp kossunlar annelerineee

battaniyeyi feridemasalın test sonucunu iple çekerken ördüm senin ipinle kazak başladım bi bebeğime yelekte olabilir yani

yaa sen cok yasa emiiii:)))
gecenlerde cepten girince bakmıstım yarısma var dediğinize oy vercem diyodum şimdi onu soracaktım benden önce davrandın valaaa

Kizlar hepinize tek tektektekk tesekkur ediyorummmm rabbim tez zAmanda sizlerede verain insallahhhhhhh cok cok cokkkkk saolun canlarimmmm dualarmdasiniz ayyyy rabbimm ruya gibiiiii

yaa sen cok yasa emiiii:)))
gecenlerde cepten girince bakmıstım yarısma var dediğinize oy vercem diyodum şimdi onu soracaktım benden önce davrandın valaaa

hissettim ben kızım
bi koşu ver gel sonra vermeyenleri beraber kınayalım dışlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…