heee bi gecelik ilişki yaşayacaz yani
gündüze geçeceğin günleri iple çekiyorum şekerim hatta o iple hemen bi kazak başlayım
evet canım cokta düşük değilmiş ama insan korkuyo benmde 54 tü...
ama ben bidahakine kalp sesini duymadan rahatlamıcam..
güle güle canımmm
ooooooo desene elize ciciler gelio yurt dısından:))))))nasıl fenayım dimi:))))))Kızlar ben kaçar Fransa'dan kuzenler geldi eşim almaya gitti ablama incem şimdi öpüyorum hepinizi
ohhhhhhhhhh sefam olsun çok şükürrrrrrrrrrrrr patlat gülden havai fişekleri:)))))))))))203 kizlarrrrrrrrr deger furlamisssssss
inşallahhh canım da ben kesin adet olurum :))))senden bekliom haberleri:)hoş bulduk turkuaz sultan....
inşallah valide sultanda oluciiizzz
benimde 13 ü adet günüm ama sanırım 40 günde 1 oluyorum ben o yüzden 23 ü diyprum canım bellimi lur belki beraber veririz haberleriii
aynen canım yaa ne cektik beeeeahhh be nafişim nelerle boguşuyoz ne çektik beee nafiş iğne ilaç yumi varmı yokmu derken yumi döllendimi noldu sonra transfer stresi sonra 12 gün stresi sonra pozitife bile sevinemiyoz böyle oluypz yaaa napcaz biz böyle bilmiyom
ooooooo desene elize ciciler gelio yurt dısından:))))))nasıl fenayım dimi:))))))
ohhhhhhhhhh sefam olsun çok şükürrrrrrrrrrrrr patlat gülden havai fişekleri:)))))))))))
inşallahhh canım da ben kesin adet olurum :))))senden bekliom haberleri:)
203 kizlarrrrrrrrr deger furlamisssssss
203 kizlarrrrrrrrr deger furlamisssssss
feridecim noldu bizide korkuttun valla masallah masallahhadi baslasın kutlamalar tüpgülümüz yada tüpcanımız geliyoo güldenim sende havai fişekleri patlat bari canımmmmmm teyze oluyosssssssssss
tek gecelk ilişki bizimkisiii
kızzz yaz geldi boş ver kazagı o iple battaniye yapta sıpalarımız görüp kossunlar annelerineee
yok be cnm benimki öle kendiliğinden olmaz karnım da ağrıyo bugün yarın olurum..aynen canım yaa ne cektik beeee
bende olurum gibi geliyo canım ama bakalım...yinede umut yitirmek yok tamammııı
battaniyeyi feridemasalın test sonucunu iple çekerken ördüm senin ipinle kazak başladım bi bebeğime yelekte olabilir yani
bir gün benim için de patlicakkkk:))))Eki Görüntüle 708807 Eki Görüntüle 708803 Eki Görüntüle 708804 Eki Görüntüle 708805 Eki Görüntüle 708806 Eki Görüntüle 708808 Eki Görüntüle 708807 Eki Görüntüle 708803 Eki Görüntüle 708804 Eki Görüntüle 708805 Eki Görüntüle 708806 Eki Görüntüle 708808 Eki Görüntüle 708807 Eki Görüntüle 708803 Eki Görüntüle 708804 Eki Görüntüle 708805 Eki Görüntüle 708806 Eki Görüntüle 708808 Eki Görüntüle 708807 Eki Görüntüle 708803 Eki Görüntüle 708804 Eki Görüntüle 708805 Eki Görüntüle 708806 Eki Görüntüle 708808 Eki Görüntüle 708807 Eki Görüntüle 708803 Eki Görüntüle 708804 Eki Görüntüle 708805 Eki Görüntüle 708806 Eki Görüntüle 708808
ona bakarsan benimde agrıyo ama kırmızıları görmeden umut kırmak yok dedim sana tamammıyok be cnm benimki öle kendiliğinden olmaz karnım da ağrıyo bugün yarın olurum..
benim içinde patlamıstıııııbir gün benim için de patlicakkkk:))))
küçük emraha bağladımmmm
yemek yarışmasına neden oy vermiyosunuz ilgilenmiyosunuz bi sürü güzel tarif var emek vermişler sizde oylarınızı esirgemeyin canlar aşağıdaki linkten hemen girip oy verebilirsiniz...
mümkünse ilk sıradaki yemeğe oy veriyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/615297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari-27.html#post30318626
bir gün benim için de patlicakkkk:))))
küçük emraha bağladımmmm
yaa sen cok yasa emiiii:)))
gecenlerde cepten girince bakmıstım yarısma var dediğinize oy vercem diyodum şimdi onu soracaktım benden önce davrandın valaaa
taam ya taam kırmıyorum:)))))ohoo benim iki kere patladı içimde:)ona bakarsan benimde agrıyo ama kırmızıları görmeden umut kırmak yok dedim sana tamammı
benim içinde patlamıstııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?