Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba okuyaa okuyaa geldimm en son bana seslenmişsin Nfy cimm onu alıntılayıp yazdım hoşgeldin bugün burdasın demek....ben bir saate kalmaz çıkacam pazara gidecem kocamla birliktee..birkaç gündür fazla gelemiyorumm bayaa olaylı günler geçiriyorumm...Gülden az çok genel anlamda biliyor...kocam da erken geldi ondan oturamıyıcam bugün pek pc bşınaa...kahvaltıyı 3 civarı yaptım zaten saat birde kalktımm belim ağrıyordu..
Lahana diyetine başlıyorumm..bir haftalık inşaalah düğün öncesi kilolarımın bir kısmı gider..sıkcam dişimi 7 gün..bugün malzemeleri alıp akşama da çorbayı pişirip yarın itibariyle başlıiim diyorum ..kocama da ona uygun sevdiği yiyeceklerden oluşan bir liste yaptım karı koca diyetteyiz bakalımm..kaç gün dayanacaz

hissettim ben kızım
bi koşu ver gel sonra vermeyenleri beraber kınayalım dışlayalım
verdim geldim....

heeeyyyyy ordakilerrr oylarınızı istiyoruz hadin bakalımmmmmm
taam ya taam kırmıyorum:)))))ohoo benim iki kere patladı içimde:)
bi gün gercekten patlıcak canım

hoşbuduk canım yaa nereye gidiyosun yaaa((
boşver problemleri salla gitsin bizdede var ama sallayamıyorum bende psikologla görüşücem kaldıramıyorum artık omuzlarıma agır geliyo bazı seyler umarım ilaç önermez bi dahaki tedaviden önce istiyorum sağlıklı olmayı...
rabbim sabrınızı daim etsin kurtulun fazlalıklardan ben 3 haftadır yerimde sayıyorum nasipse 15 inde yeni bi diyetisyen serüvenime başlıcam umarım diğeri gibi olmaz

Kizlar hepinize tek tektektekk tesekkur ediyorummmm rabbim tez zAmanda sizlerede verain insallahhhhhhh cok cok cokkkkk saolun canlarimmmm dualarmdasiniz ayyyy rabbimm ruya gibiiiii
maaşallah subhanallah değerin çok güzel katlanmış sağlıkla devam etsin inşaallah Feridecimm
eee işte biz de o sorunları çözmesek de herkes için de ne varsa söyledi eteğindeki tüm taşları döktü görümcem olacak saygısız benciller kraliçesi....psikolog serüvenim kısa sürdü ben kendimin psikoloğu oldumm önce ben ve eşim yuvam demeye başladıktan berii beni sadece dışardaki insanlar geriyor ama içlerinde patlıyor...şimdi kardeşimde evine yerleşiyıor eşyalarını götürdü...yerleştiriyor ve bana gelmiyor doğru dürüst nöbetleri yoğun kalan zaman ancak yerleşmeye yetiyor...alışsın evine düzenini kursun şimdiden sonra zorlanmasın ayrılık zor gelmesin diye ses etmiyorumm... bakalım bundan sonra neyimle uğraşacaklar ellerinde kalmadı birşey...
Bana izin kizlar malum saskiniz bira esimle konuscam )))
feridecimm eşinle ne konuşacağını çok merak ediyorumm müjdeyi vereceksen tamam daa alttaki gülden yorumu koparttı beni..
bebeği isteyip istemediğinimi sorcan

hiç güleceğim yokken koparttın beni Allah da seni güldürsün ferideye benzesin test maceran inşaallah..

anladıgım kadarıyla kardeşinin sende kalmasınada mı takmışlar adiler...
valla canım biimkilerde aynı dügün için hergün anneme gittim eşim laf yapmadı anası yaptı ama artık cidden kaldıramıyorum eski eyler geliyo aklıma ve yeminle kötü hissediyorum bende kendimi... bide 1 haftadır yeni yerde tv net hiç bişey yoktu sürekli yanlız kalınca dahada düşünür oldum sağlıgım bozulacak..
bende bi kez dahi olsun psikologa gideyim dedim bakalım neyi uygun görecek...
bize yaptıklarının 1000 beterini kendileri ceksinlerde anlasınlar ne cektiğimizi

canım bu arada yemek yarısması hediyen neydi merak ettim doğrusu...

tüp fişekler hepimiz için patlasın innnşşşaalllaaahhhhh
İNŞALLAHHHHHHHHH

Aman cnm boşver takma onları kıskanıolar işte seni..diyetiniz de hayırlı olsun rast gele:))

düğün bitti bahanen bitti nafişim başla bakim diyete:))

Bana izin kizlar malum saskiniz bira esimle konuscam )))

aboooooo güldennn ağzım sulandı hadi ben antepdeyim alırım da bu hamişler napsın şimdi:))))))

3-5-8 saat kadar işim var gelcem geri
tamam cicim..

nafiye bu mesajı begenmediiiii
ben geldim diye gidiyonuz dimi önce aysegül sonra sen sonra ikranaya sonra turkuaz filan hepiniz gitceniz beni yanlız bırakcanız dimiiiiii
ben burdayım kızzzzzzz....
canım bu arada yemek yarısması hediyen neydi merak ettim doğrusu...
aa evet ben de merak ettim..

düğün bitti bahanen bitti nafişim başla bakim diyete:))

ben burdayım kızzzzzzz....
aa evet ben de merak ettim..

canım ben düğünü bahane ederek zayıflıyodumki 4-5 kilo vermiştim şimdide bebişim için inşallah olacak..
kendimde köklü değişikliliğe gidicem sonrada bebiş gelecek inşallah...
15 inde diyetisyen randevum var bakalım kısmet...

kızlarrrr hatayda ki saldırıyı duydunuz mu 40 ölü 100 yaralı varmış 29 u ağır yaralıymış...yazık çok üzüldüm .. Yapanların Allah belasını versin ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…