tabiki senin içinde patlayacak havai fişeklerimiz sen önce tüpü patlat fişekler benden
Kizlar hepinize tek tektektekk tesekkur ediyorummmm rabbim tez zAmanda sizlerede verain insallahhhhhhh cok cok cokkkkk saolun canlarimmmm dualarmdasiniz ayyyy rabbimm ruya gibiiiii
ikramayaa
tüp fişekler hepimiz için patlasın innnşşşaalllaaahhhhh
verdim geldim....hissettim ben kızım
bi koşu ver gel sonra vermeyenleri beraber kınayalım dışlayalım
bi gün gercekten patlıcak canımtaam ya taam kırmıyorum:)))))ohoo benim iki kere patladı içimde:)
merhaba okuyaa okuyaa geldimm en son bana seslenmişsin Nfy cimm onu alıntılayıp yazdım hoşgeldin bugün burdasın demek....ben bir saate kalmaz çıkacam pazara gidecem kocamla birliktee..birkaç gündür fazla gelemiyorumm bayaa olaylı günler geçiriyorumm...Gülden az çok genel anlamda biliyor...kocam da erken geldi ondan oturamıyıcam bugün pek pc bşınaa...kahvaltıyı 3 civarı yaptım zaten saat birde kalktımm belim ağrıyordu..
Lahana diyetine başlıyorumm..bir haftalık inşaalah düğün öncesi kilolarımın bir kısmı gider..sıkcam dişimi 7 gün..bugün malzemeleri alıp akşama da çorbayı pişirip yarın itibariyle başlıiim diyorum ..kocama da ona uygun sevdiği yiyeceklerden oluşan bir liste yaptım karı koca diyetteyiz bakalımm..kaç gün dayanacaz
popolarını popolarını ısırcam o sıpalarıninşallah bebişim
Bana izin kizlar malum saskiniz bira esimle konuscam)))
bebeği isteyip istemediğinimi sorcan
3-5-8 saat kadar işim var gelcem geri
Kizlar hepinize tek tektektekk tesekkur ediyorummmm rabbim tez zAmanda sizlerede verain insallahhhhhhh cok cok cokkkkk saolun canlarimmmm dualarmdasiniz ayyyy rabbimm ruya gibiiiii
eee işte biz de o sorunları çözmesek de herkes için de ne varsa söyledi eteğindeki tüm taşları döktü görümcem olacak saygısız benciller kraliçesi....psikolog serüvenim kısa sürdü ben kendimin psikoloğu oldumm önce ben ve eşim yuvam demeye başladıktan berii beni sadece dışardaki insanlar geriyor ama içlerinde patlıyor...şimdi kardeşimde evine yerleşiyıor eşyalarını götürdü...yerleştiriyor ve bana gelmiyor doğru dürüst nöbetleri yoğun kalan zaman ancak yerleşmeye yetiyor...alışsın evine düzenini kursun şimdiden sonra zorlanmasın ayrılık zor gelmesin diye ses etmiyorumm... bakalım bundan sonra neyimle uğraşacaklar ellerinde kalmadı birşey...verdim geldim....
heeeyyyyy ordakilerrr oylarınızı istiyoruz hadin bakalımmmmmm
bi gün gercekten patlıcak canım
hoşbuduk canım yaa nereye gidiyosun yaaa((
boşver problemleri salla gitsin bizdede var ama sallayamıyorum bende psikologla görüşücem kaldıramıyorum artık omuzlarıma agır geliyo bazı seyler umarım ilaç önermez bi dahaki tedaviden önce istiyorum sağlıklı olmayı...
rabbim sabrınızı daim etsin kurtulun fazlalıklardan ben 3 haftadır yerimde sayıyorum nasipse 15 inde yeni bi diyetisyen serüvenime başlıcam umarım diğeri gibi olmaz
feridecimm eşinle ne konuşacağını çok merak ediyorumm müjdeyi vereceksen tamam daa alttaki gülden yorumu koparttı beni..Bana izin kizlar malum saskiniz bira esimle konuscam)))
bebeği isteyip istemediğinimi sorcan
maaşallah subhanallah değerin çok güzel katlanmış sağlıkla devam etsin inşaallah Feridecimm
eee işte biz de o sorunları çözmesek de herkes için de ne varsa söyledi eteğindeki tüm taşları döktü görümcem olacak saygısız benciller kraliçesi....psikolog serüvenim kısa sürdü ben kendimin psikoloğu oldumm önce ben ve eşim yuvam demeye başladıktan berii beni sadece dışardaki insanlar geriyor ama içlerinde patlıyor...şimdi kardeşimde evine yerleşiyıor eşyalarını götürdü...yerleştiriyor ve bana gelmiyor doğru dürüst nöbetleri yoğun kalan zaman ancak yerleşmeye yetiyor...alışsın evine düzenini kursun şimdiden sonra zorlanmasın ayrılık zor gelmesin diye ses etmiyorumm... bakalım bundan sonra neyimle uğraşacaklar ellerinde kalmadı birşey...
feridecimm eşinle ne konuşacağını çok merak ediyorumm müjdeyi vereceksen tamam daa alttaki gülden yorumu koparttı beni..
hiç güleceğim yokken koparttın beni Allah da seni güldürsün ferideye benzesin test maceran inşaallah..
İNŞALLAHHHHHHHHHtüp fişekler hepimiz için patlasın innnşşşaalllaaahhhhh
Aman cnm boşver takma onları kıskanıolar işte seni..diyetiniz de hayırlı olsun rast gele:))merhaba okuyaa okuyaa geldimm en son bana seslenmişsin Nfy cimm onu alıntılayıp yazdım hoşgeldin bugün burdasın demek....ben bir saate kalmaz çıkacam pazara gidecem kocamla birliktee..birkaç gündür fazla gelemiyorumm bayaa olaylı günler geçiriyorumm...Gülden az çok genel anlamda biliyor...kocam da erken geldi ondan oturamıyıcam bugün pek pc bşınaa...kahvaltıyı 3 civarı yaptım zaten saat birde kalktımm belim ağrıyordu..
Lahana diyetine başlıyorumm..bir haftalık inşaalah düğün öncesi kilolarımın bir kısmı gider..sıkcam dişimi 7 gün..bugün malzemeleri alıp akşama da çorbayı pişirip yarın itibariyle başlıiim diyorum ..kocama da ona uygun sevdiği yiyeceklerden oluşan bir liste yaptım karı koca diyetteyiz bakalımm..kaç gün dayanacaz
düğün bitti bahanen bitti nafişim başla bakim diyete:))verdim geldim....
heeeyyyyy ordakilerrr oylarınızı istiyoruz hadin bakalımmmmmm
bi gün gercekten patlıcak canım
hoşbuduk canım yaa nereye gidiyosun yaaa((
boşver problemleri salla gitsin bizdede var ama sallayamıyorum bende psikologla görüşücem kaldıramıyorum artık omuzlarıma agır geliyo bazı seyler umarım ilaç önermez bi dahaki tedaviden önce istiyorum sağlıklı olmayı...
rabbim sabrınızı daim etsin kurtulun fazlalıklardan ben 3 haftadır yerimde sayıyorum nasipse 15 inde yeni bi diyetisyen serüvenime başlıcam umarım diğeri gibi olmaz
Bana izin kizlar malum saskiniz bira esimle konuscam)))
aboooooo güldennn ağzım sulandı hadi ben antepdeyim alırım da bu hamişler napsın şimdi:))))))
tamam cicim..3-5-8 saat kadar işim var gelcem geri
ben burdayım kızzzzzzz....nafiye bu mesajı begenmediiiii
ben geldim diye gidiyonuz dimi önce aysegül sonra sen sonra ikranaya sonra turkuaz filan hepiniz gitceniz beni yanlız bırakcanız dimiiiiii
aa evet ben de merak ettim..canım bu arada yemek yarısması hediyen neydi merak ettim doğrusu...
düğün bitti bahanen bitti nafişim başla bakim diyete:))
ben burdayım kızzzzzzz....
aa evet ben de merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?