Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaaa verdin mi 5 kilo çok iyi o zaman diyete grince kesin çok çok verirsin..

kızlarrrr hatayda ki saldırıyı duydunuz mu 40 ölü 100 yaralı varmış 29 u ağır yaralıymış...yazık çok üzüldüm .. Yapanların Allah belasını versin ne diyim..

aaaa gerçektenmiii???ne zaman oldu hiç duymadım nettten hemen bakayım....
Allah kahretsin böylelerini kaç can gitmiş geride kalanlara sabır Ya Rabbim((

aaaaa verdin mi 5 kilo çok iyi o zaman diyete grince kesin çok çok verirsin..
canım benm vermem pko da olunca zor oluyo 8 ay diyetisyene gittim 10 kilo verdim yağdan ama 6 kiloda sudan artmıştı bakalım bu sefer nasıl olacak..
son dakika haberlerine bak cnm ..amin cnm yazık hem canlara hem de milletin iş yerleri yanmış..

bakıyorum canım yaa Allah kahretsin ne diyelim.. ölenlere Allah rahmet kalanlarada sabır yaralılara acil şifa versin

amin canım amin ...o nasıl oluyomuş kız ben hiç bilmiom yağdan sudan filan gittiğini...

amin canım amin ...o nasıl oluyomuş kız ben hiç bilmiom yağdan sudan filan gittiğini...

canım diyetisyenlerin tartılarında yag su kemik ayrılıyor...
benim yag hep azaldı ama vücutta ödem artıyodu suda hep yükseldi.. dr hep yağdan gitmesi ii bişey filan dedi durdu..
ama tartıda bi değişiklik göremeyince ben bıraktım diyetisyeni sonrada verdiğim o yagları bile geri aldım..bide bagırsak problemim var wc ye büyük olarak haftada 1 bile cıkamıyorum onu filan görüşcem dr la umarım bu sefer hersey daha ii olur..

hımmmm anladım cnm hadi bakalım ...ayy o kabızlık çok zor olmalı ya transferdeyken olmuştum da ne zorlanmıştım..
cnm eşim geldi benden bişiler istiyo çıkıorum ben öptümmmm aklam görüşürz inş..

evet yaa gercekten xor oluyo...
tamam canım kolay gelsin akşama görüşürüz

anaammmm yok be kız feridenin test macerasına benzemesin ben yeterince test macerası yaşadım artık herşeyin düzgün sakin ilerlediği bi test ve gebelik süreci istiyom ben daha fazla gerilimi seksi bedenim kaldıramaz...

hamişlerde aşersinler hemen kocalarının işi ne hemen alsınlar yedirsinler arkidişlerime bulunması zor bişi değil sayemde baklava yicek arkadaşlarım

kızlarrrr hatayda ki saldırıyı duydunuz mu 40 ölü 100 yaralı varmış 29 u ağır yaralıymış...yazık çok üzüldüm .. Yapanların Allah belasını versin ne diyim..

duymazmıyım bütün haber kanalları veriyo daha yeni başladık bence Allah bu işleri çevirenlere ortam ve zemin hazırlayanlara fırsat vermesin bi daha girdiğimiz süreçte korkum o ki daha çok kişinin canı yanacak...bu millet ne zaman uyanacak acaba ölüm uykusundan

İyi akşmlr kızlar 5 dk bakınayım dedim namlardayım birazdan evden görüşürüz

Feridecigm şekerim degerin yükselmiş maşallah canımmm çok sevindim hayırlı olsun

Hepinizi çok öptüm kızlr 1 ste görüşürüz İNŞŞŞ

görüşmek üzereeee

gittiniz diye trip atana bak saat 9 a kadar yok
geldim canikom geldim...kuzuumm sizlerle görüşmek için sefin haberi olmadan eski yerime geldim ankaradan genel müd. yard. gelmiş arkadaşlar gidene kadar sende gel dediler onun için gittimşimödi yanınızdayım
iyiyim canım sağol sen nasılsın

bende iyi canım nasıl olsun bildiğiniz gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…