Tüp Bebek Günlüğümüz !

hemen gel emi kuzum bende burdayım:)))
bi gecelik ilişki yasayalım seninlede
kocalarınızında yardımıyla bu 1 gecelik işlişkide hamile kalın emiiiiiii

bizim için tehlikeyi göze aldın demek vay vay vaayyyyy

bizim için tehlikeyi göze aldın demek vay vay vaayyyyy

valla öyle canım yaa napayım cidden özledim sizleri....
bide artık sıkılmaya basladım tek kalınca hep eskiler yasadıklarım tedavi süreci bebeğimi kaybetmem hepsi birbir kafama takılmaya basladı cidden fena olacaktım en iyisi bugün kaçmak dedim:::))

tek kalmamak lazım bencedeee...
iyi yapmışsın canım..
peki şimdi cevapla bundan sonrasındaki bebek planın ne

tek kalmamak lazım bencedeee...
iyi yapmışsın canım..
peki şimdi cevapla bundan sonrasındaki bebek planın ne

canım en az 3 ay ramazan gecene kadar erteledim bebeği ama kasım 26 da dondurulmanın süresi doluyo uzatıp tekrar para vereceğime biraz daha ekleyip transferi yaptırırım diyorum..o zaman maliyet 1500 ancak oluyo dondurmak içinde 600-700 arası alıyolar..
eşimle hiç konusmuyoruz konusmakta istemiyorum kendimi hazır hissetmiyorum acıkcası cünkü sıkıntılarım artmaya basladı psikolojik destek almak istiyorum bu arada..
15 indede diyetisyene baslıyorum en azından 10 kilo kadar vermek istiyorum....
ama suda var psikologla görüşmek isteme sebebim ilaç tedavisimi almam gerekiyo yoksa bu sekilde halledebilirmiyim onun için görüşmek istiyorum...çünkü farkında değildim düğüne kadar ama bazı takıntılarım artmış cok cabuk sinirlenmeye basladım sürekli dalıp gidiyorum kimi görsem düğünde iyimisin sen diyo ne hala gelmişsin eski sen değilsin filan diyolar tırnak yemelerim basladı yine:18: anlıcan onlar söyleyince kendimdeki değişiklikleri dahada farketmeye basladım bastan önlem alıp ilerlesin istemiyorum

selam kızlar,
çoook yorgunum bugün, yeni oturabildim bilg. başına.
bugün şeker yüklemem vardı yüksek çıkmış malesef
hulusi daktırı aradım söyledim, ooo sen reçel olmuşsun dedi bal gibi kızdın onu biliyoduk da reçel olmuşsun diye takıldı. pazartesi salı tekrar bakılacakmış.

feridecim değerin süper çıkmış canım tebrik ederim. darısı tüm isteyenlere.

amiiinnn canım....

merhaba kızlarrr...
nasılsınız bebişler nasılll

canım bebişler büyüyolar bizimkiler çok şımarıklar teyzesi hiç durmuyolar canımı acıtmaya başladılar artık.
sen nasılsın canım, okuyodum şimdi geçmişi kaçamak yapmışsın iyiki geldin özledik seni.

cok bekledik annesi bırakta acıtsınlar canını:)))
evet canım kactım geldim valla bende özledim sizleri:)))

bence psikoloğa başla canım geciktirme sakın hem de bebiş için hazırlık olur. ben çok faydasını gördüm son tedavimde. ilaç kullanmak zorunda değilsin gevşeme egzersizleri meditasyonlar falan var çok rahatlatıyo insanı. özellikle psikolog yaptırınca daha da etkili oluyo. istersen bende mail atarım sana egzersizleri.

psikolojik destek iyi olabilir canım bende düşündüm aslında ama hemen ilacı dayıyolar o sebepten kendi kendimle halletmeye çalışıyorum işte...
donmuşların olması çok güzel...

selaammmmm...
bu aralar trend gebelik şekeri
sende de çıkmasa şaşırırdım en son moonsherose de çıktı...
inşallah pazartesi reçel kıvamından normale dönersin canım..

canım evet düşünüyorum şimdilik arastırıyorum bursada dr ama henüz daha eşimle görüşmedim annesininde duymasını istemiyorum eşimde herseyini söyler öncelikle eşimi kafalamam lazım bahset
memesi için sonra mazalla kv deli gelin koyar adımıonada o lazım zaten
psikolojik destek iyi olabilir canım bende düşündüm aslında ama hemen ilacı dayıyolar o sebepten kendi kendimle halletmeye çalışıyorum işte...
donmuşların olması çok güzel...

..

canım bende o yüzden ilaç verilip verilmemesi gerekiyomu diye psikiyatra değilde özel psikolaga gidicem sonra duruma göre bakıcam....
evet canım 3 tane ıce baby var

nafiyecim psikolog ilaç vermez çünkü doktor değil ama psikiyatriste gidersen ilaç verebilir çünkü onlar doktordur ve ilaç yazma yetkileri vardır

nafiyecim psikolog ilaç vermez çünkü doktor değil ama psikiyatriste gidersen ilaç verebilir çünkü onlar doktordur ve ilaç yazma yetkileri vardır

biliyorum canım psikologun ilaç vermediğini....ben zaaten psikologa gereklimiilaç kullanmam gerekiyosa alayım veya bunlarla nasıl bas edebilirim diye görüşmek için gidicem

bi selam verşinde geçmişi öyle okuyun yaa canım sıkılıyo burdaaa

Topikimizin guzel bayanlari sohbetiniz ne hos:)) ama ben katilamiyorm malesef 5 yildizli otele geldim yani annemlere:) yemek temizlik bedava ustune sinirsiz hizmet:) ama internet yasak.cepten giriyorum hepinizi opuyorum. Esim sehir disindan donene kadar tatildyim boyle.. Hepiniz bnm icin cok ozelsiniz en yakinlarima anlatamadiklarimi sizinle paylasiyorum dahs nolsun sizi cok seviyorum :)))

slm kızlar misafr var onun içn gündz evi temzledim frlan feridecim degrin çok güzel artmış gülden ablaa faceden istek attım sana kabul et

ohhh o tatil bi bize yok valla:)))
ne güzel canım tadını cıkar...söylediklerine harfiyen katılıyorum...bizde seni sevyioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…