İyi akşmlr kızlar 5 dk bakınayım dedim namlardayım birazdan evden görüşürüz
Feridecigm şekerim degerin yükselmiş maşallah canımmm çok sevindim hayırlı olsun
Hepinizi çok öptüm kızlr 1 ste görüşürüz İNŞŞŞ
geldim canikom geldim...kuzuumm sizlerle görüşmek için sefin haberi olmadan eski yerime geldim ankaradan genel müd. yard. gelmiş arkadaşlar gidene kadar sende gel dediler onun için gittimşimödi yanınızdayım
bende iyi canım nasıl olsun bildiğiniz gibiyim
bizim için tehlikeyi göze aldın demek vay vay vaayyyyy
valla öyle canım yaa napayım cidden özledim sizleri....
bide artık sıkılmaya basladım tek kalınca hep eskiler yasadıklarım tedavi süreci bebeğimi kaybetmem hepsi birbir kafama takılmaya basladı cidden fena olacaktım en iyisi bugün kaçmak dedim:::))
tek kalmamak lazım bencedeee...
iyi yapmışsın canım..
peki şimdi cevapla bundan sonrasındaki bebek planın ne
selam kızlar,
çoook yorgunum bugün, yeni oturabildim bilg. başına.
bugün şeker yüklemem vardı yüksek çıkmış malesef
hulusi daktırı aradım söyledim, ooo sen reçel olmuşsun dedi bal gibi kızdın onu biliyoduk da reçel olmuşsun diye takıldı. pazartesi salı tekrar bakılacakmış.
feridecim değerin süper çıkmış canım tebrik ederim.darısı tüm isteyenlere.
merhaba kızlarrr...
nasılsınız bebişler nasılll
canım bebişler büyüyolar bizimkiler çok şımarıklar teyzesi hiç durmuyolar canımı acıtmaya başladılar artık.
sen nasılsın canım, okuyodum şimdi geçmişi kaçamak yapmışsın iyiki geldin özledik seni.
canım en az 3 ay ramazan gecene kadar erteledim bebeği ama kasım 26 da dondurulmanın süresi doluyo uzatıp tekrar para vereceğime biraz daha ekleyip transferi yaptırırım diyorum..o zaman maliyet 1500 ancak oluyo dondurmak içinde 600-700 arası alıyolar..
eşimle hiç konusmuyoruz konusmakta istemiyorum kendimi hazır hissetmiyorum acıkcası cünkü sıkıntılarım artmaya basladı psikolojik destek almak istiyorum bu arada..
15 indede diyetisyene baslıyorum en azından 10 kilo kadar vermek istiyorum....
ama suda var psikologla görüşmek isteme sebebim ilaç tedavisimi almam gerekiyo yoksa bu sekilde halledebilirmiyim onun için görüşmek istiyorum...çünkü farkında değildim düğüne kadar ama bazı takıntılarım artmış cok cabuk sinirlenmeye basladım sürekli dalıp gidiyorum kimi görsem düğünde iyimisin sen diyo ne hala gelmişsin eski sen değilsin filan diyolar tırnak yemelerim basladı yine:18: anlıcan onlar söyleyince kendimdeki değişiklikleri dahada farketmeye basladım bastan önlem alıp ilerlesin istemiyorum
canım en az 3 ay ramazan gecene kadar erteledim bebeği ama kasım 26 da dondurulmanın süresi doluyo uzatıp tekrar para vereceğime biraz daha ekleyip transferi yaptırırım diyorum..o zaman maliyet 1500 ancak oluyo dondurmak içinde 600-700 arası alıyolar..
eşimle hiç konusmuyoruz konusmakta istemiyorum kendimi hazır hissetmiyorum acıkcası cünkü sıkıntılarım artmaya basladı psikolojik destek almak istiyorum bu arada..
15 indede diyetisyene baslıyorum en azından 10 kilo kadar vermek istiyorum....
ama suda var psikologla görüşmek isteme sebebim ilaç tedavisimi almam gerekiyo yoksa bu sekilde halledebilirmiyim onun için görüşmek istiyorum...çünkü farkında değildim düğüne kadar ama bazı takıntılarım artmış cok cabuk sinirlenmeye basladım sürekli dalıp gidiyorum kimi görsem düğünde iyimisin sen diyo ne hala gelmişsin eski sen değilsin filan diyolar tırnak yemelerim basladı yine:18: anlıcan onlar söyleyince kendimdeki değişiklikleri dahada farketmeye basladım bastan önlem alıp ilerlesin istemiyorum
selam kızlar,
çoook yorgunum bugün, yeni oturabildim bilg. başına.
bugün şeker yüklemem vardı yüksek çıkmış malesef
hulusi daktırı aradım söyledim, ooo sen reçel olmuşsun dedi bal gibi kızdın onu biliyoduk da reçel olmuşsun diye takıldı. pazartesi salı tekrar bakılacakmış.
feridecim değerin süper çıkmış canım tebrik ederim.darısı tüm isteyenlere.
canım evet düşünüyorum şimdilik arastırıyorum bursada dr ama henüz daha eşimle görüşmedim annesininde duymasını istemiyorum eşimde herseyini söyler öncelikle eşimi kafalamam lazım bahsetbence psikoloğa başla canım geciktirme sakın hem de bebiş içimn hazırlık olur. ben çok faydasını gördüm son tedavimde. ilaç kullanmak zorunda değilsin gevşeme egzersizleri meditasyonlar falan var çok rahatlatıyo insanı. özellikle psikolog yaptırınca daha da etkili oluyo. istersen bende mail atarım sana egzersizleri.
psikolojik destek iyi olabilir canım bende düşündüm aslında ama hemen ilacı dayıyolar o sebepten kendi kendimle halletmeye çalışıyorum işte...
donmuşların olması çok güzel...
..
nafiyecim psikolog ilaç vermez çünkü doktor değil ama psikiyatriste gidersen ilaç verebilir çünkü onlar doktordur ve ilaç yazma yetkileri vardır
anladım canımbiliyorum canım psikologun ilaç vermediğini....ben zaaten psikologa gereklimiilaç kullanmam gerekiyosa alayım veya bunlarla nasıl bas edebilirim diye görüşmek için gidicem
ohhh o tatil bi bize yok valla:)))Topikimizin guzel bayanlari sohbetiniz ne hos:)) ama ben katilamiyorm malesef 5 yildizli otele geldim yani annemlere:) yemek temizlik bedava ustune sinirsiz hizmet:) ama internet yasak.cepten giriyorum hepinizi opuyorum. Esim sehir disindan donene kadar tatildyim boyle.. Hepiniz bnm icin cok ozelsiniz en yakinlarima anlatamadiklarimi sizinle paylasiyorum dahs nolsun sizi cok seviyorum :)))
anladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?