heyoooooooooooo:))))
yasasııınnnnnn gözğn aydıııınnnnn
allah razı olun canım çok çok teşekkkür ederimmmmoyyyyyyyy çokk iyi cnmmmmmmmmmm gözünaydınnnnnnnn
ooooooo desene elize ciciler gelio yurt dısından:))))))nasıl fenayım dimi:))))))
ohhhhhhhhhh sefam olsun çok şükürrrrrrrrrrrrr patlat gülden havai fişekleri:)))))))))))
hay allah iyiliğinizi vermesinçok teşekkür ederimmmmmm
inşallahhh canım da ben kesin adet olurum :))))senden bekliom haberleri:)
feridecim noldu bizide korkuttun valla masallah masallahhadi baslasın kutlamalar tüpgülümüz yada tüpcanımız geliyoo güldenim sende havai fişekleri patlat bari canımmmmmm teyze oluyosssssssssss
ahahah çok korktum haklikatten ve korkuttun ama bağışlayınnnn beni
Eki Görüntüle 708807 Eki Görüntüle 708803 Eki Görüntüle 708804 Eki Görüntüle 708805 Eki Görüntüle 708806 Eki Görüntüle 708808 Eki Görüntüle 708807 Eki Görüntüle 708803 Eki Görüntüle 708804 Eki Görüntüle 708805 Eki Görüntüle 708806 Eki Görüntüle 708808 Eki Görüntüle 708807 Eki Görüntüle 708803 Eki Görüntüle 708804 Eki Görüntüle 708805 Eki Görüntüle 708806 Eki Görüntüle 708808 Eki Görüntüle 708807 Eki Görüntüle 708803 Eki Görüntüle 708804 Eki Görüntüle 708805 Eki Görüntüle 708806 Eki Görüntüle 708808 Eki Görüntüle 708807 Eki Görüntüle 708803 Eki Görüntüle 708804 Eki Görüntüle 708805 Eki Görüntüle 708806 Eki Görüntüle 708808
feride kızzzz göbekleri sürtüştürelimmmm
yemek yarışmasına neden oy vermiyosunuz ilgilenmiyosunuz bi sürü güzel tarif var emek vermişler sizde oylarınızı esirgemeyin canlar aşağıdaki linkten hemen girip oy verebilirsiniz...
mümkünse ilk sıradaki yemeğe oy veriyoruz
ben ilk dediğinde 1. yemeye vermiştimkiiiiiiiiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/615297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari-27.html#post30318626
evet bak dua et bize bol bol hamişlerin duaları kabul olur derler..
etmemmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bebeği isteyip istemediğinimi sorcan
şaşkınlıktan naptığımızı bilemedikde oturup bazı şeylerin farkına vardık
maaşallah subhanallah değerin çok güzel katlanmış sağlıkla devam etsin inşaallah Feridecimm
eee işte biz de o sorunları çözmesek de herkes için de ne varsa söyledi eteğindeki tüm taşları döktü görümcem olacak saygısız benciller kraliçesi....psikolog serüvenim kısa sürdü ben kendimin psikoloğu oldumm önce ben ve eşim yuvam demeye başladıktan berii beni sadece dışardaki insanlar geriyor ama içlerinde patlıyor...şimdi kardeşimde evine yerleşiyıor eşyalarını götürdü...yerleştiriyor ve bana gelmiyor doğru dürüst nöbetleri yoğun kalan zaman ancak yerleşmeye yetiyor...alışsın evine düzenini kursun şimdiden sonra zorlanmasın ayrılık zor gelmesin diye ses etmiyorumm... bakalım bundan sonra neyimle uğraşacaklar ellerinde kalmadı birşey...
feridecimm eşinle ne konuşacağını çok merak ediyorumm müjdeyi vereceksen tamam daa alttaki gülden yorumu koparttı beni..
hiç güleceğim yokken koparttın beni Allah da seni güldürsün ferideye benzesin test maceran inşaallah..
allah razı olsun cemacımmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederimmm bitanemmmmmmm
feridecim gözün aydın tebrik ediyorum canım maşallah
İyi akşmlr kızlar 5 dk bakınayım dedim namlardayım birazdan evden görüşürüz
Feridecigm şekerim degerin yükselmiş maşallah canımmm çok sevindim hayırlı olsun
Hepinizi çok öptüm kızlr 1 ste görüşürüz İNŞŞŞ
çok şükür rrabime çok şükürrrrr darısı herkese darısı sana olsun inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
selam kızlar,
çoook yorgunum bugün, yeni oturabildim bilg. başına.
bugün şeker yüklemem vardı yüksek çıkmış malesef
hulusi daktırı aradım söyledim, ooo sen reçel olmuşsun dedi bal gibi kızdın onu biliyoduk da reçel olmuşsun diye takıldı. pazartesi salı tekrar bakılacakmış.
feridecim değerin süper çıkmış canım tebrik ederim.darısı tüm isteyenlere.