Tüp Bebek Günlüğümüz !

heyoooooooooooo:))))
yasasııınnnnnn gözğn aydıııınnnnn

teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nafiyecimmmmmmm allah razı olsun darısı olmayan isteyen herkesinnn olsun inşallahhhhhh

oyyyyyyyy çokk iyi cnmmmmmmmmmm gözünaydınnnnnnnn
allah razı olun canım çok çok teşekkkür ederimmmm

feridecim noldu bizide korkuttun valla masallah masallahhadi baslasın kutlamalar tüpgülümüz yada tüpcanımız geliyoogüldenim sende havai fişekleri patlat bari canımmmmmm teyze oluyosssssssssss

ahahah çok korktum haklikatten ve korkuttun ama bağışlayınnnn beni bebeğim çok şanslıı teyzoşları çok iyiii :)))

feride kızzzz göbekleri sürtüştürelimmmm
ooohh sürtün sürtünnnn

evet bak dua et bize bol bol hamişlerin duaları kabul olur derler..

etmemmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bebeği isteyip istemediğinimi sorcan

şaşkınlıktan naptığımızı bilemedikde oturup bazı şeylerin farkına vardık

allah razı olsun cemacımmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederimmm bitanemmmmmmm

feridecim gözün aydın tebrik ediyorum canım maşallah

çok şükür rrabime çok şükürrrrr darısı herkese darısı sana olsun inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hamiş oldum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dualarına bizide unutma sekerim tekrargözün aydın

güya ben bugün sizin içi kacıp geldim topiğe ama hiç biriniz yoksunuz

belkide işleri çıkmıştır , birazdan mehtap gelir. yokhe nin misafirleri var sanırım gelemeyebilir.. gülden gelcem demişti belki bi ekşın yapıyodur

valla bide benimle tek gecelik ilişki yasayacaktı hatunlar.... bakarsın benimle değilde eşleriyle olan tek gecelik ilişkilerinden gelir bebişler

İyi kşmlr kızlar ben şimdi eve geldim hemen pc açtım valla 2 dkika duşa girip çıktım yine yogun ve yorucu birgündü bugün ne var yok canlar sizleri çokk özledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…