Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ben ara ara kullanırım onu, zaten bitkisel bazlı, hemoroid dışında dolaşıma da iyi geliyor, damar geçirgenliğini arttırıyor. Zaten hemoroid aslında bir çeşit varis. Çok ayakta kaldığım dönemlerde ve hava sıcaksa arada kür yapıyorum varis olması diye.

insallah güzel haberlerle dönceksin.. bebeğini burda beraber büyütürüz...

sağol tatlım.. bunu gerçekten merak ediyodum..

Canım napıyosun nerelerdesin ...

tesekür ederim canim iyiyim yazdiklarinizi okuyorum sohbet güzel izmir sogukmus söyledigine göre memleketimin sogunu bile özledim desem yeri var kiymetini bilin canim senin verdigin beslenme seklini uyguluyoruz canim yanliz su bal polen arisütünü ne yaptiysam esime yemedi tiksinmis ben yiyorum sabahlari onun yerie acaba polenini cokmu karistirdim diye düsünüyorum sanirim o agir tad ondan geliyor faceden fotograflarina baktim canim sende tam izmir insani hali var bildigim memleketimin güzel insani liste icin tesekkürler canim...

canimcim senin verdigin diet listesini de kendim uyguladim 1 ayda 4 kilo verdim rabbim izin verirsem tedaviye baslarsam öncesinde cok iyi oldu simdi asil is bu kiloyu korumak olucak insallah bebisini görmüssün ama saklamis kendini canim anlattiklarina bakilirsa cok haraketli olcak gibi geldi bana,insallah bu duygulari bekleyen bizlerde yasariz canim bizlerede dua etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…