ooo mehtap hatun hoş geldin.... bende özlemişim valla erkesiİyi kşmlr kızlar ben şimdi eve geldim hemen pc açtım valla 2 dkika duşa girip çıktım yine yogun ve yorucu birgündü bugün ne var yok canlar sizleri çokk özledimm
ben müsade istiyorumm malum bugün yorulduk biraz dinlenelimm..
herkese tekrar teşekkkür ediyorummmm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy sendemi aynı binadasınnn
ooo mehtap hatun hoş geldin.... bende özlemişim valla erkesi
güle güle canım ii geceler
sorma nafişim sorma yakında intihar sebebim olcakşaka bi yana şimdiki aklım olsa 1 odada otururum ama aynı binada oturmam ama kira vermiyoz yüzden mecbur katlanıyom tedavi ücretleri malummm
Canımmm naber nasılsın yaaa nihyet kavustuk sana şükür kvusturana ne var yok tatlımmm :13::13::13::13::13::13:
İyi kşmlr kızlar ben şimdi eve geldim hemen pc açtım valla 2 dkika duşa girip çıktım yine yogun ve yorucu birgündü bugün ne var yok canlar sizleri çokk özledimm
ben müsade istiyorumm malum bugün yorulduk biraz dinlenelimm..
herkese tekrar teşekkkür ediyorummmm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
hemen gel emi kuzum bende burdayım:)))
bi gecelik ilişki yasayalım seninlede
kocalarınızında yardımıyla bu 1 gecelik işlişkide hamile kalın emiiiiiii
kızzz benide benide benide ekleeee
hepimizin bi mecburiyeti oldugu için katlanıyoruz canım bende aynı sekilde
iyiy aksamlar canım hosgeldin bizde seni özledik yaaa ohhh mis gibi olmusun banyoda yapmıssın canım yorgunlukda bitmiştir
iyi geceler canım size artık yorgunluk yasak erken uyumayada baslaki bebiş gelince seni uytsun yoksa karasu gibi gece sabaha kadar oturursun canım
ben zaten sabahtan beri diyorumki bu gece herkesle tek gecelik ilişki yasıyorum eniştelerde yardım edecek tek kişilik ilişkiden hamile kalcanız diye:)))Kuzumm bende bugün bittim ve abdest aldım bitkisel kürlerede başlıcam bugün anlıyacagın ekşın gecesidün evlilik yıldönünmümüzdü canım çok güzel bir lttın bileklik hediye almış eşim sonsuzluk simgesi inş bu gecede sonunda hamileyim diyebilecegim bi gece olur
özelden mj at canım bekiliom
sorma nafişim yaaa siz calısıyonuz aksamaca ugrasmak zorunda degilsiniz ben calısmıyorum aksama kadarda bana illallah ettiriyo mübarek yaaa ahhh su mecburiyetlerimiz olmasaRabaaaa
ben zaten sabahtan beri diyorumki bu gece herkesle tek gecelik ilişki yasıyorum eniştelerde yardım edecek tek kişilik ilişkiden hamile kalcanız diye:)))
canım suan özel mesaj hakkım yok süre bekliyorum...
güldeni eklediysen onun arkadaş listesinden bak nafiye ismail sevinc yazıyo...izteyen ekleyebilir...
Canım valla misler gibi oldumtatlım bende 6 sene altlı üstlü oturduk 4 senedir çok şükür uzaga taşındım su an benden kıymetlisi yok tabi 2. ci gelini alınca çokkk kıymetli oldum çok şükür anlaşıyoruz ama eltim çok kıskanç onuda ben idre ediyorum olsun idare etme dünyası bacımmm
kızz mehtabım oda var bende benden sonra gelin geldi kök söktürdü valla bende iyi anlısıyorum ama çok felaket kıskanç basta beni öyle cok kıskanıyoduki halada aynı ama dediğin mecbur idare edicez sen uzaga tasınmıs kurtulmussun tatlım darısı bize
Çok şükür rahatım canım haftda yda 10 günde bir gelir giderler sen çalışmıyordunda demi canım nerede oturuyorsun?
evet canım calısmıyorum ben 4 levennte oturuyorum tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?