Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi kşmlr kızlar ben şimdi eve geldim hemen pc açtım valla 2 dkika duşa girip çıktım yine yogun ve yorucu birgündü bugün ne var yok canlar sizleri çokk özledimm
ooo mehtap hatun hoş geldin.... bende özlemişim valla erkesi
ben müsade istiyorumm malum bugün yorulduk biraz dinlenelimm..
herkese tekrar teşekkkür ediyorummmm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

güle güle canım ii geceler

sorma nafişim sorma yakında intihar sebebim olcak şaka bi yana şimdiki aklım olsa 1 odada otururum ama aynı binada oturmam ama kira vermiyoz yüzden mecbur katlanıyom tedavi ücretleri malummm

hepimizin bi mecburiyeti oldugu için katlanıyoruz canım bende aynı sekilde

Canımmm naber nasılsın yaaa nihyet kavustuk sana şükür kvusturana ne var yok tatlımmm :13::13::13::13::13::13:

iyiyim canım yaa nolsun... sizeri özledim bu gece sırf sizler için yeni yere gitmedim.. ama herkez bi yerlere kactı...
sen nasılsın

İyi kşmlr kızlar ben şimdi eve geldim hemen pc açtım valla 2 dkika duşa girip çıktım yine yogun ve yorucu birgündü bugün ne var yok canlar sizleri çokk özledimm

iyiy aksamlar canım hosgeldin bizde seni özledik yaaa ohhh mis gibi olmusun banyoda yapmıssın canım yorgunlukda bitmiştir

ben müsade istiyorumm malum bugün yorulduk biraz dinlenelimm..
herkese tekrar teşekkkür ediyorummmm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

iyi geceler canım size artık yorgunluk yasak erken uyumayada baslaki bebiş gelince seni uytsun yoksa karasu gibi gece sabaha kadar oturursun canım

hemen gel emi kuzum bende burdayım:)))
bi gecelik ilişki yasayalım seninlede
kocalarınızında yardımıyla bu 1 gecelik işlişkide hamile kalın emiiiiiii

Kuzumm bende bugün bittim ve abdest aldım bitkisel kürlerede başlıcam bugün anlıyacagın ekşın gecesi dün evlilik yıldönünmümüzdü canım çok güzel bir lttın bileklik hediye almış eşim sonsuzluk simgesi inş bu gecede sonunda hamileyim diyebilecegim bi gece olur

hepimizin bi mecburiyeti oldugu için katlanıyoruz canım bende aynı sekilde

sorma nafişim yaaa siz calısıyonuz aksamaca ugrasmak zorunda degilsiniz ben calısmıyorum aksama kadarda bana illallah ettiriyo mübarek yaaa ahhh su mecburiyetlerimiz olmasaaaaa

Canım valla misler gibi oldum tatlım bende 6 sene altlı üstlü oturduk 4 senedir çok şükür uzaga taşındım su an benden kıymetlisi yok tabi 2. ci gelini alınca çokkk kıymetli oldum çok şükür anlaşıyoruz ama eltim çok kıskanç onuda ben idre ediyorum olsun idare etme dünyası bacımmm

ben zaten sabahtan beri diyorumki bu gece herkesle tek gecelik ilişki yasıyorum eniştelerde yardım edecek tek kişilik ilişkiden hamile kalcanız diye:)))

özelden mj at canım bekiliom

canım suan özel mesaj hakkım yok süre bekliyorum...
güldeni eklediysen onun arkadaş listesinden bak nafiye ismail sevinc yazıyo...izteyen ekleyebilir...

sorma nafişim yaaa siz calısıyonuz aksamaca ugrasmak zorunda degilsiniz ben calısmıyorum aksama kadarda bana illallah ettiriyo mübarek yaaa ahhh su mecburiyetlerimiz olmasaRabaaaa

kuzum calısıyom ama kusura bakmada nalet olan insan her türlü yetiyo.. 4-12 calısıyorum 12 de yemeğe geçiyoz 1 saat yaa 1 saat kalıyorum yanında o bile yetiyo.. Allah herkesi görüyo nasıl bişeyi hak ediyolarsa Rabbim gerekeni yapsın inşallah

canm gülden ablaya istek atmıyorum mj atmıştım baktımı biliorum bakim şimcik sna

kızz mehtabım oda var bende benden sonra gelin geldi kök söktürdü valla bende iyi anlısıyorum ama çok felaket kıskanç basta beni öyle cok kıskanıyoduki halada aynı ama dediğin mecbur idare edicez sen uzaga tasınmıs kurtulmussun tatlım darısı bize

Çok şükür rahatım canım haftda yda 10 günde bir gelir giderler sen çalışmıyordunda demi canım nerede oturuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…