neeeeeeeeeeeeeeeee 4,leventmi şoktayım bende ortabayırda
nafiyecim seni bulamdım facedn canım ayrlatına bi baksna
canım ortabayır derken nerede acaba bilemedim şimdinereye yakın meselaaa
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:92::92::92::92::92::92::92::92::92:nabersinizzzzzzzzz????:131::131::131::131:
geçmişe daldım sonra nafiye demişki önce bi slm verin sonra geçmişe dalın ben de arkadasımı kırmayarak hemen son sayfaya geldim ve yazdım geçmişi okumakdan da vazcaydımArım balımm petegimm nerdesin yaaaaa bi selam versene balımmmm
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:92::92::92::92::92::92::92::92::92:nabersinizzzzzzzzz????:131::131::131::131:
günahımı aldın bacım kocişle bişe etmedik kız eltimlerdeydik yeni geldik yemeğe çağırdılar..iyilik ben mesaiyi bitirdim yeni geldiniz sen nasılsın asıl....kocişle işler yeni bitti herhalde
hoşbuldum tatttttttlıııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm anammm sizin aklınız hep ekşında haaaa:))))))Tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin yhoşbuldum tatttttaaaa nerelerdessin yaaa ekşindamıydın yoksammm
geçmişe daldım sonra nafiye demişki önce bi slm verin sonra geçmişe dalın ben de arkadasımı kırmayarak hemen son sayfaya geldim ve yazdım geçmişi okumakdan da vazcaydım
günahımı aldın bacım kocişle bişe etmedik kız eltimlerdeydik yeni geldik yemeğe çağırdılar..
hahahahah koptum burdaha söyleee dinleyin kardeşinizi
bacım günahlar cok bende o kv yüzünden bi eksik bi fazla farketmez gönderiver bakalım bana ordan bi günah
canlar benm mesai bitmiş bulunmakta ben cıkıyorum...
haftaya bolbol görüşcez inşallah... kendinize ii bakın ii akşamlar..hepinizi kocaman öptüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/13.gifGültepe,bacadibi ortabayır cengizhan ilkögretim okuluna yakınım anladınmı canımmm sen 4.levent neresinden canım akraba çıkmayalım şimdi
Nereye bacımmmmm ekşına koş koş evine git hadi byeeeee öptümmcanlar benm mesai bitmiş bulunmakta ben cıkıyorum...
haftaya bolbol görüşcez inşallah... kendinize ii bakın ii akşamlar..hepinizi kocaman öptüm.
arada bana geldilermi böyle kopartırım işte adamı canım..hadi ben cıkıyorum görüşürüz..hahahahah koptum burda
Canım arayı çokkkk açma çok öüüyorum tatlım iyi geceler seni çokkk seviyorummmm balımmm
turquoissem dedikodu kazanı kaynadı valla kacırdın canımeltimden geldim hopp elti muhabbetinin için düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?