Tüp Bebek Günlüğümüz !

Nereye bacımmmmm ekşına koş koş evine git hadi byeeeee öptümm

he vallaaa ekşına gidiyom kociş aradı kac kere güzel güzel seyler söylüyo bende anlamamazlıga geliyom hoşuma gidiyo öyle yapmak ama kaç gün oldu bu gece elinden kaçamam kesin...
neyse lafa tutmayın beni yaa ayrılamam sizden bak

vayyyyy anasınıııııı istemem yan cebime koy haaaaaa Allahına kurban hadi git gitttttt

Hımm tahmin etmiştim canım sanayi mahallesinde oturdugunu kanyonu biliyormusun oraya 2 dk bhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gifenim evim kanyonun arksında yani bende beklerim tatlımm buyur sende gel bana

kanyonu biliyorum canım inşallah sende gel tanısalım canım bende beklerimm

benimde cok uykum geldi kızlar bende kacar yarın devam ederiz olurmu
hııııııııı uykunun geldiğini bizde yedik :))) ekşına gidiyom demiyo da uykum geldi diyo.. hadi bakim sen de git iyi ekşınlar pardon ii uykularrr
Hımm tahmin etmiştim canım sanayi mahallesinde oturdugunu kanyonu biliyormusun oraya 2 dk benim evim kanyonun arksında yani bende beklerim tatlımm buyur sende gel bana
ben de gelim mi:)

mehtoşşşşşşş eloşa gittin mi bugün?

Yok canım yaaa sorma ilkkez bu cumartesi eloşuma gidemedim hani bahsetmiştim ya orduda ve danada dügünü olucak kuzenimin bugün istanbulda nikahı vardı oray gittik adanadan damadın aileside gelmişti yani eloşuma pazartesi yada salı inş gidicez bacımmm ama çokkk özledi yaaaaaaaaaaaaaa

hııııııııı uykunun geldiğini bizde yedik :))) ekşına gidiyom demiyo da uykum geldi diyo.. hadi bakim sen de git iyi ekşınlar pardon ii uykularrr

kızzz tamamen günahımı aldınnnnnnn benim kırmızılar leke leke tesrif ediyolar onlarda nazlandılar yaniiivee esimde işte bugün mesaiye kaldı o gelene kadar koltuga kıvrıliyim diyorum

hımmmmmmmmm anladım canımm neyse 3 4 gün sonra görücekmişsin..

kızzz tamamen günahımı aldınnnnnnn benim kırmızılar leke leke tesrif ediyolar onlarda nazlandılar yaniiivee esimde işte bugün mesaiye kaldı o gelene kadar koltuga kıvrıliyim diyorum
hep siz mi benim günahımı alcaksınız birazda ben alım dedimhadi ii geceler cnm öptm

Kızzz bacım bu karıların hepsi ekşina gidiyor bizi kandırıyorlar Valla neyse en son ben kocamın koynuna konucam bu gidişle

Kuzum benimki beni çagırıyor yrışma var bugün herkes gitti sende git bacımm gitmessen buralar sana emanet kararr senin evetmi hayırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…