Nereye bacımmmmm ekşına koş koş evine git hadi byeeeee öptümm
tühhhh bacım bilsem koşa koşa gelir üstümü başımı symadan açardım pc yiturquoissem dedikodu kazanı kaynadı valla kacırdın canım
vayyyyy anasınıııııı istemem yan cebime koy haaaaaahe vallaaa ekşına gidiyom kociş aradı kac kere güzel güzel seyler söylüyo bende anlamamazlıga geliyom hoşuma gidiyo öyle yapmak ama kaç gün oldu bu gece elinden kaçamam kesin...
neyse lafa tutmayın beni yaa ayrılamam sizden bak
tühhhh bacım bilsem koşa koşa gelir üstümü başımı symadan açardım pc yi
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/13.gif
kız bacım gültepeyi biliyorumda cengizhan ilkögretimi falan bilmiyom ben sanayi mahallesindeyim tatlım gelsene bi gün misafirim ol çok memnun olurum yaaa
Hımm tahmin etmiştim canım sanayi mahallesinde oturdugunu kanyonu biliyormusun oraya 2 dk bhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gifenim evim kanyonun arksında yani bende beklerim tatlımm buyur sende gel bana
hııııııııı uykunun geldiğini bizde yedik :))) ekşına gidiyom demiyo da uykum geldi diyo.. hadi bakim sen de git iyi ekşınlar pardon ii uykularrrbenimde cok uykum geldi kızlar bende kacar yarın devam ederiz olurmu
ben de gelim mi:)Hımm tahmin etmiştim canım sanayi mahallesinde oturdugunu kanyonu biliyormusun oraya 2 dk benim evim kanyonun arksında yani bende beklerim tatlımm buyur sende gel bana
mehtoşşşşşşş eloşa gittin mi bugün?
hııııııııı uykunun geldiğini bizde yedik :))) ekşına gidiyom demiyo da uykum geldi diyo.. hadi bakim sen de git iyi ekşınlar pardon ii uykularrr
ben de gelim mi:)
hımmmmmmmmm anladım canımm neyse 3 4 gün sonra görücekmişsin..Yok canım yaaa sorma ilkkez bu cumartesi eloşuma gidemedim hani bahsetmiştim ya orduda ve danada dügünü olucak kuzenimin bugün istanbulda nikahı vardı oray gittik adanadan damadın aileside gelmişti yani eloşuma pazartesi yada salı inş gidicez bacımmm ama çokkk özledi yaaaaaaaaaaaaaa
hep siz mi benim günahımı alcaksınız birazda ben alım dedimkızzz tamamen günahımı aldınnnnnnn benim kırmızılar leke leke tesrif ediyolar onlarda nazlandılar yaniiivee esimde işte bugün mesaiye kaldı o gelene kadar koltuga kıvrıliyim diyorum
hııııııııı uykunun geldiğini bizde yedik :))) ekşına gidiyom demiyo da uykum geldi diyo.. hadi bakim sen de git iyi ekşınlar pardon ii uykularrr
ben de gelim mi:)
benimki yattı valla yatmadan önce de var mısın dedi yokum dedim tamam dedi yattı:)))))))Kızzz bacım bu karıların hepsi ekşina gidiyor bizi kandırıyorlar Vallaneyse en son ben kocamın koynuna konucam bu gidişle
benimki yattı valla yatmadan önce de var mısın dedi yokum dedim tamam dedi yattı:)))))))
yarışma formatında yapıoz biz daha heyecanlı oluyoAyy deli göbegim çatladı gülmekten varmısın yokmusun yarışmasınlamı oluyor bu işlerr tatlımm özeline bakkk
tamam canım hadi sen de git...karar veriyorum HAYIR gitmiyorumKuzum benimki beni çagırıyoryrışma var bugün herkes gitti sende git bacımm gitmessen buralar sana emanet kararr senin evetmi hayırmı?
tamam canım hadi sen de git...karar veriyorum HAYIR gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?