Güzel kadınlar güzeler güzeli anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun kimîmiz vaktî geldi yawrularımızı kucağımıza aldık kimîmiz ise imtahanimızın bitmesini bekliyor sabırla emînimki biz hepimiz bizimle olan olamayan bütün kadınlar anne olucak üç ayların başı olan bugünde rabbimden dileğim bütün ümmeti muhammedin evlerinehayırlı saliha ve salihevlad versin rabbim herkesin kucağını enhayırlı vakitte doldursun inşllh kızım esram hepinizin anneler gününü kutluyor teyzeleri sizi çooksevîyorum iyiki hayatıma girdiniz iyiki tedavilerim oldu ve sizleri tanıdım canımmm arkadaslarım
kızlar ben yeni girebildim çok şükür bebişler iyilermiş birisi için %100 kız dedi diğeri icin çok uğraştı ama göremedi kordon engel oluyor dedi 3 hafta sonra oda belli olurmuş gerçi sağlıklı olsunlarda gerisi boş yarın büyük ihtimalle giremiyebilirim anneme ve kayınvalideme gidicem HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN rabbim seneye hep beraber hepimizi ya karnımızda yada kucağımızda kutlamayı nasip eylesin sizi seviyorum canlar iyiki varsınız
Ayyy canım çok sevindim kızına prenses annesi olucan sende çok güzel oluyo herşeyi cıvıl cıvıl alıyosun inşallah diğerinde erkektirde bi taşla iki kuş vurmuş olursun seninde anneler günün kutlu olsun bu sene göbişimizde seneye kucağımızda kutlarız inşallahhhh
İyi geceler kız anası ay hayırlısı olsun canım tekrarayşegül ben yatıyorum canım yarın kayınvalideye kahvaltıya gidicem yatıyorum iyi geceler canım
hayyy maşallahhhhh değerin ikiz değeri şekerim tebrik ediyorum darısı bana ve tüm tüpçü arkadaşlarıma olsun inşallah..
sağlıkla ve vaktiyle kucağına alman dileğiyle..
kızlar hamle olanlar hayrlı olsun gozunuz aydın olsun ... bızede dua edeın ferıde masal sanada cok sewındım cok sukur hersey ıyı :) benım test gunumede 2 gun kaldıben dun gene hastanedeydım gobeğime yaptğm ığne damara denk gelms cok sıstı ve morardı ınanlmaz ağrı vardı berbat oldu çok korktuk dr normal dedı ama bıze anormal geldı ... heycanım gıderek artyor
Anneler gununuz kutlu olsunnnn ister yureginizde ister gobeginizde isterr yaninizda kucaginizda olsun yavrunuz..benim icin annesinizz anneler gununuz kutlu olsun allahim saglik sihat ve huzurla gelen mutlulukla doldursun yuvanizi canim kardeslerimmm
Canim arkadaslarim hayatimda tanidigim en guzel anneler, anne adayi can dostlarim hepimizin gunu kutlu olsun. Rabbim bir daha ki anneler gunune yavrularimizla girmeyi nasip etsin. Hepinizi cok.seviyorum..
son anda yetiştin anneler gününe hamiş olarak
en güzel hediye bebeğinin sana gelişi oldu...
inşallah canım...
Sormaa :)))) bebegim bana en guzel hediyeyi verdii :)) ve babasida temizlik yapio onun bana hediyeside bu
203 kizlarrrrrrrrr deger furlamisssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?