Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güzel kadınlar güzeler güzeli anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun kimîmiz vaktî geldi yawrularımızı kucağımıza aldık kimîmiz ise imtahanimızın bitmesini bekliyor sabırla emînimki biz hepimiz bizimle olan olamayan bütün kadınlar anne olucak üç ayların başı olan bugünde rabbimden dileğim bütün ümmeti muhammedin evlerinehayırlı saliha ve salihevlad versin rabbim herkesin kucağını enhayırlı vakitte doldursun inşllh kızım esram hepinizin anneler gününü kutluyor teyzeleri sizi çooksevîyorum iyiki hayatıma girdiniz iyiki tedavilerim oldu ve sizleri tanıdım canımmm arkadaslarım

Cnım benim anneler günün kutluı olsun duaların için Allah razı olsun Rabbim esramıza saglık,huzur mutluluk versin annesi bizde sizi çokk seviyoruz tatlım Allaha emanet olun

kızlar ben yeni girebildim çok şükür bebişler iyilermiş birisi için %100 kız dedi diğeri icin çok uğraştı ama göremedi kordon engel oluyor dedi 3 hafta sonra oda belli olurmuş gerçi sağlıklı olsunlarda gerisi boş yarın büyük ihtimalle giremiyebilirim anneme ve kayınvalideme gidicem HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN rabbim seneye hep beraber hepimizi ya karnımızda yada kucağımızda kutlamayı nasip eylesin sizi seviyorum canlar iyiki varsınız

Ayyy canım çok sevindim kızına prenses annesi olucan sende çok güzel oluyo herşeyi cıvıl cıvıl alıyosun inşallah diğerinde erkektirde bi taşla iki kuş vurmuş olursun seninde anneler günün kutlu olsun bu sene göbişimizde seneye kucağımızda kutlarız inşallahhhh

sağol canım doktor sordu eşime gönlünden ne geçiyor diye oda sağlıklı olsun ama kız ağır basıyor dedi doktorda gözünüz aydın dedi meğer önemli değil desekte içten içe kız istiyormuşum ayaklarım yere değmiyor evet cıvıl cıvıl oluyor kıyafetleri canım ya

kızlar hamle olanlar hayrlı olsun gozunuz aydın olsun ... bızede dua edeın ferıde masal sanada cok sewındım cok sukur hersey ıyı :) benım test gunumede 2 gun kaldı ben dun gene hastanedeydım gobeğime yaptğm ığne damara denk gelms cok sıstı ve morardı ınanlmaz ağrı vardı berbat oldu çok korktuk dr normal dedı ama bıze anormal geldı ... heycanım gıderek artyor

hayyy maşallahhhhh değerin ikiz değeri şekerim tebrik ediyorum darısı bana ve tüm tüpçü arkadaşlarıma olsun inşallah..
sağlıkla ve vaktiyle kucağına alman dileğiyle..

Teşekkür ederim canım .değerim 439 muş

Doktora söyledim yoksa ikiz mi diye ama doktor değerden anlaşılmaz dedi .

Nasipse haftaya keseyi görmeye gittiğimde öğreneceğim.Allah herkese nasip etsin. bizlere sorunsuz hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah

Sakin korkma olagan seyler gobek deliginden uc parmak asagiya yapacaksin igneni sag yada sol farketmez dikkatli ol canim korkmaa ve allahim insallahhh sanada nasip etsinnn bi kan testi ver iatersen cikar simdii 10.gunun artik bugun :)))

Anneler gununuz kutlu olsunnnn ister yureginizde ister gobeginizde isterr yaninizda kucaginizda olsun yavrunuz..benim icin annesinizz anneler gununuz kutlu olsun allahim saglik sihat ve huzurla gelen mutlulukla doldursun yuvanizi canim kardeslerimmm

Canim arkadaslarim hayatimda tanidigim en guzel anneler, anne adayi can dostlarim hepimizin gunu kutlu olsun. Rabbim bir daha ki anneler gunune yavrularimizla girmeyi nasip etsin. Hepinizi cok.seviyorum..

Anneler gununuz kutlu olsunnnn ister yureginizde ister gobeginizde isterr yaninizda kucaginizda olsun yavrunuz..benim icin annesinizz anneler gununuz kutlu olsun allahim saglik sihat ve huzurla gelen mutlulukla doldursun yuvanizi canim kardeslerimmm

son anda yetiştin anneler gününe hamiş olarak
en güzel hediye bebeğinin sana gelişi oldu...

Canim arkadaslarim hayatimda tanidigim en guzel anneler, anne adayi can dostlarim hepimizin gunu kutlu olsun. Rabbim bir daha ki anneler gunune yavrularimizla girmeyi nasip etsin. Hepinizi cok.seviyorum..

inşallah canım...

Sormaa :)))) bebegim bana en guzel hediyeyi verdii :)) ve babasida temizlik yapio onun bana hediyeside bu

oh oh ne güzel missss...
ama sizde dip köşe kolay oluyomuş adamceğiz pek yorulmayacak sen başka bi hediye daha iste ondan
bende anneme geçtim sabahın körü kahvaltıya gidelim dedim amaannn boşver ben az daha yatayım dedi hasbambi kalktı saat 10.30 şimdi kim hazırlancak evde yapalım kahvaltıyı dedi gün içinde çıkcaz yine dışarı tabii ben öle düşünüyorum bi bakmışsın kendi başıma çıkmışım

tüm annelerin ve anne adylarının anneler günü kutlu olsun...sevgi ve saygılarımla...inşallah o duyguyu tatmak bizlerede nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…