tam topiğe girdim kızlarla iki muhabbet ederiz dedim amaa eşim aradı günlerdir beklediği film vizyona girmiş.. sinemaya gideleim dedi..hem de anasına hediye bakacaz..ben de bişeyler alırım belkii anacığımaa...kendinize iyi bakın kızlarrr...
Ahahahaha cogu zaman bizimkide ya bu satten aonra bisi yapilmaz der benide gondermez otirurum kicimin ustinee. ♡♥♡♥♡♥oh oh ne güzel missss...
ama sizde dip köşe kolay oluyomuş adamceğiz pek yorulmayacak sen başka bi hediye daha iste ondan
bende anneme geçtim sabahın körü kahvaltıya gidelim dedim amaannn boşver ben az daha yatayım dedi hasbambi kalktı saat 10.30 şimdi kim hazırlancak evde yapalım kahvaltıyı dedi gün içinde çıkcaz yine dışarı tabii ben öle düşünüyorum bi bakmışsın kendi başıma çıkmışım
Cannnimmmmm cok tesekkur ederimmmm :))Gözün aydın😍allah sağlıkla kuçağına almayıda nasip eder inşallah👏👏
Ewettt ewtttttt cokkk sukurrrrr katlandii aminnnnn canimmm darisi tum isteyenlreeeeee insalllahhhhhh☆★☆★☆★Canım değerin ne güzel katlamış maşallah Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin yavrunu
canlarim hepimizin anneller gunu kutlu olsunnn
sabahta beri agliyrum cok duygusallastim.adet de olamadim bi turlu...
kesin hamileyim anneler gunumu kutlayin benim:)))
canlarim hepimizin anneller gunu kutlu olsunnn
sabahta beri agliyrum cok duygusallastim.adet de olamadim bi turlu...
kesin hamileyim anneler gunumu kutlayin benim:)))
Topiğin güzel hatunları hepinizin anneler gününü kutluyorum bebişi olanlara sağlıklı doğumlar olmayanlara tez vakitte ikişer tane olsun diyorum hepinizi öpüyorum Rabbim bana bugünü bebişimle geçirmeyi nasip etti darısı sizlerin başına inşallah
Topigin güzel hamişi seninle anneler günü kutlu olsunn seneye anneler gününde bebişini saglıkla kucagına almış olursun Allahın izniyle canımmm
saol ssekerimmm:))))Aglama işte ne güzel adet de olmamışsın ohh ohh :))) anneler günün kutlu olsun
gel beraber aglayalim canimmmm ...yok kiz ne hamisi :)))Canım benim aynen yaa bugün duygusala bagladım şimdi işlerim bitti birazdan dışarı çıkacagız eşimle Rabbim inş bebeğini biran önce kucgın verir canım tabi hepimizin İNŞŞŞHamişssindir İNŞALLAH tatlımm
merhabaaa kızlaaar. biraz okudum da ne güzel hepiniz çook samimi arkadaşlar oluşsunuzben de bu ay ilk tüp denememi yaptım. Bugün transferin 6. günü. bakalım inşallah pozitif sonucu hayırlısı ile cümlemiz, içinde ben de görürürüz
ay canım ınsallah ya benımde 2 gun sonra bellı olcak :) hyarlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?