Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın canlarım hepimiz bir gün anne olucaz Allah ın izniyle Hepimizin anneler günü kutlu olsun hep mutlu olalım

Tüm annelerin anne adayların ve anne olmak için umutla sabırla bekleyenlerin Anneler günü kutlu olsun

tam topiğe girdim kızlarla iki muhabbet ederiz dedim amaa eşim aradı günlerdir beklediği film vizyona girmiş.. sinemaya gideleim dedi..hem de anasına hediye bakacaz..ben de bişeyler alırım belkii anacığımaa...kendinize iyi bakın kızlarrr...

güp güzel vakit geçir inşallah gerçi kv deye hediye alma ve verme çok cazip bi atraksiyon olmasada günün anlam ve önemi işte

Ahahahaha cogu zaman bizimkide ya bu satten aonra bisi yapilmaz der benide gondermez otirurum kicimin ustinee. ♡♥♡♥♡♥

Gözün aydın😍allah sağlıkla kuçağına almayıda nasip eder inşallah👏👏
Cannnimmmmm cok tesekkur ederimmmm :))
Canım değerin ne güzel katlamış maşallah Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin yavrunu
Ewettt ewtttttt cokkk sukurrrrr katlandii aminnnnn canimmm darisi tum isteyenlreeeeee insalllahhhhhh☆★☆★☆★

İyi pazarlar arkdşlrım tüım anne ve anne daylarının anneler gününü kutlarım İNŞALLAH hepimiz birgün o güzel annelik duygusunu taaa derinden tadarız bugün çok duygusalım kızlar klktıgımdan beri gözlerim dolu dolu zavallı eşimin bi pazarı var elimde olmdan onuda üzüyorum başım çok agrıyor çok kstım kendimi sanırım kızlar çokk öpt birz yemizlik yapıcam sonra akşama dogru gezicez İNŞALLAHH

canlarım size bir sorum olacak öncelik hepinizin anneler gününüz kutlu olsunn feridecim sen bana ümit oldun bende senn gbi yeni evli olduğum için dr direk tüp bebek deyince kararsız kaldım önce sonra cesraetimi topladum herşey güzel olacak inşallah kızlarrr ben size şey soracaktım sizlere kaç embiriyo transfer edildi bide ikiz gebeliğin boyla ilgili sıkıntı cıkardığı doğru mu acaba????

canlarim hepimizin anneller gunu kutlu olsunnn
sabahta beri agliyrum cok duygusallastim.adet de olamadim bi turlu...
kesin hamileyim anneler gunumu kutlayin benim:)))

canlarim hepimizin anneller gunu kutlu olsunnn
sabahta beri agliyrum cok duygusallastim.adet de olamadim bi turlu...
kesin hamileyim anneler gunumu kutlayin benim:)))

Canım benim aynen yaa bugün duygusala bagladım şimdi işlerim bitti birazdan dışarı çıkacagız eşimle Rabbim inş bebeğini biran önce kucgın verir canım tabi hepimizin İNŞŞŞHamişssindir İNŞALLAH tatlımm

Topiğin güzel hatunları hepinizin anneler gününü kutluyorum bebişi olanlara sağlıklı doğumlar olmayanlara tez vakitte ikişer tane olsun diyorum hepinizi öpüyorum Rabbim bana bugünü bebişimle geçirmeyi nasip etti darısı sizlerin başına inşallah

Topigin güzel hamişi seninle anneler günü kutlu olsunn seneye anneler gününde bebişini saglıkla kucagına almış olursun Allahın izniyle canımmm

Aglama işte ne güzel adet de olmamışsın ohh ohh :))) anneler günün kutlu olsun
saol ssekerimmm:))))
gel beraber aglayalim canimmmm ...yok kiz ne hamisi :)))

merhabaaa kızlaaar. biraz okudum da ne güzel hepiniz çook samimi arkadaşlar oluşsunuzben de bu ay ilk tüp denememi yaptım. Bugün transferin 6. günü. bakalım inşallah pozitif sonucu hayırlısı ile cümlemiz, içinde ben de görürürüz

ay canım ınsallah ya benımde 2 gun sonra bellı olcak :) hyarlısı

canım ya ben salıya kadar beklıyım :) sımdıden sınrmı bozmak ıstemyorum ama ınan kı dr bana dersekı sen hamılsin kesınlıkle ınanmam :) bu arada ben 30 a yakın ığne vuruldum canım en sonuncu ığnem malesef kı damara gelmıs ama gecer ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…