Heyyy hatunlar nerelerdesiniz yahuu
kimsecikler yok herkes uyudu galiba
Vallaha öle oldu herhal de bi biz mi uyuyamıyoz acep☺
gündüz bütün gün uyuyunca gece uyuyamıyorum maalesef
Bende normalde çalışıyorum ama salı günü yumurtalar alındı perşembe transfer oldu salıdan beri ewdeyim :) sanırım tutunsun yavruceyiz die ewde beklerken sıkıntıdan menepoza gircem die korkuyorum valla:))) bi işte yapmıyorum tv nin karşısında elimde c tel geldiler iycene gecede uyuyamıyom tabiii:)))
hadi bakalım hayırlısı olsun canım menepoza girmezsin korkma bu daha başlangıç sonra kese var kalp atışı var ikili üçlü testlari var şeker yüklemesi var bitmez bizim sıkıntılar doğurana kadar sen erken başlamışsın
Anam benim bunlardan haberim yokkki ben tutuyo bi iki test bitti hoop doğumu bekliyon sanıyom ben annemi iistiyoom valla şuan ateş bastı:))) en azından şuan testlere odaklanabilirim zmn geçer :))
canım onu normal hamişler yapıyo hamile kalıp doğuruyolar bizde hep bişiiler çıkıyo tüp bebeler ya nazlı oluyo bunlarbak seni oyalayacak bişii buldum testlari sayabilirsin
Allah razı olsun valla ben işin sonrakii kısmına hiç bakmamıştım :)) yine iyi bi kaç gün onla oyalanırım 2 gün gider acık çalışırım hoop cumartesi olur test olur:)) inş pozitif olur :))
inşallah canım allah kimseyi bunla sınamasın bebeksiz bırakmasın nerde oldu tedavin?
napiosunuz bacilar ben de misafir var bugun mac varya izlemeye geldiler
ikramayacım hediyelerin geldimi resimlerini merak ediyorum
Amiiiin inşallah.istanbulda özel gaziosmanpaşa hast :))
selam tatlım ben de ütü yapıyorumm....kocişceğizmin giyecek gömleği kalmamış...başım ağrıdı sinemya gitik İron man3 ü izledik çok güzeldi amaaa ses gürültü başımı zonklattı...
selam canımm...yok bacım gelmedi halaa....unuttu beni KK Sanırımm :26::26::26:ya yoğunluktan ya da bugüne kadar verilmiş en güzel hediyeleri seçtikleri içinn gösterilen özenden gecikmiş olabilir :129::129::109::109:....gelirse zaten aynı gün paylaşacam resimlerini hem burada hem de Diğer platformlardaa...ben de merakla bekliyorum halenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?