Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayyy gerçektenmi :)) ben dr umdan çok memnunum başka biri olsa bu kadar rahat olurmuydum bilmiyorum ama kendisi akşama kadar 5 dkka durmuyo :)) hayranım çalışma prensibine valla

ne güzel canım önemli olanda doktoruna güvenmek zaten ben bilmiyorum normal kadın doğum servisine gidiyorum zehra hanıma

ne güzel canım önemli olanda doktoruna güvenmek zaten ben bilmiyorum normal kadın doğum servisine gidiyorum zehra hanıma

Orda 4-5 tane var zaten hepsi hem normale hem de aşılama ve tüp bebek e bakıyolar ama esas murat bey ve hüseyin mutlu var bölüm dr ben hüseyin beye gidiyorum :)) eşi de benim müşterimdi ondan ötürü baya güveniyorum :))

Arkadaslar, anneler gununuz kutlu olsun. Hayirlisiyla hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz insallah. Cok gozyasi doktum ama 4. Denemede pozitifi gordum. Hep yaziyorum umudunuzu kaybetmeyin. Yasamis biriyim yoksa disaridan nasihat vermesi kolay. Sabir diliyorum hepinize. 2013 ugur getirsin.

kizlar alinti yapmio manyak telefonum:))
qysegulum.begenmez olur muyum seni turkuaz bacinin.basini kasicak zamanimi var gelen giden bitmio ki ...

ikramya canim.ohh ne guzel.gezmizsiniz ii olmus..benim de dunya utum var off yapacak adam yok:))
semuss kiz hediyeyi niye yollamamislar kazene bi msj atmak lazim.
merak ettim bende 6li kase filan yollamasinlarda:))

ben fertijinde teavi oldum doktorum ayda 1 çağırdığı için 15 günde 1 oraya gidiyorum bebişimi merak ediyorum çünü
canım ne güzel güvenmen sevmen bende seval hanıma çok inanarak başladım çok şükür allah ım yanıltmadı

vallahi bilmem burdasın ama yoksun demiyosun hiç arkadaşım bebeğin korkutmuş seni nasılsın diye sormuyosun

Gunaydin kizlar mutlu, saglikli, bol ve hayirli kazancli bool pozitif haberler aldigimiz bir hafta olmasini diliyorum. Ben bu sabah 06:30 olmamisti uyandim karnim agriyor simdi biraz daha azaldi. Usuttum mu acaba bobregim de agriyor anlamadim

Gunaydin kizlar mutlu, saglikli, bol ve hayirli kazancli bool pozitif haberler aldigimiz bir hafta olmasini diliyorum. Ben bu sabah 06:30 olmamisti uyandim karnim agriyor simdi biraz daha azaldi. Usuttum mu acaba bobregim de agriyor anlamadim

Canım günaydın bende erkenciyimcanım üşütmüş olabilirsin öyle olunca ben yatağa giriyorum örtüyorum üstünü güzelce uyuyunca geçiyo böbrek değildir canım inşallah

Canım günaydın bende erkenciyimcanım üşütmüş olabilirsin öyle olunca ben yatağa giriyorum örtüyorum üstünü güzelce uyuyunca geçiyo böbrek değildir canım inşallah

Hava serin bende sıkı sıkı giyindim biraz hafifledi cok sukur. Ben 3 kere tas dusurdum sol bobrekteydi. Simdi orasi sizliyor 3-5 gundur gecmezse giderim dr.a artik sen nasilsin kuzun nasil?

Hava serin bende sıkı sıkı giyindim biraz hafifledi cok sukur. Ben 3 kere tas dusurdum sol bobrekteydi. Simdi orasi sizliyor 3-5 gundur gecmezse giderim dr.a artik sen nasilsin kuzun nasil?

Aman canım Allah korusun böbrek değildir inşallah 3kerede çokmuş tatlım be çok ağrılıymış
İyiyiz canım şekerle uğraşıyorum bide bebişin suyu azmış hayırlısı olsun artık canım ya siz nasılsınız

ama neden geciktiki mesaj atıp sorsan kazene neden geciktiğini öğrenirsin en azından

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben iş başı yaptım kızlar bugünn umarım evdeki gibi burdada yorulmayız..Burdan çıktığımda tek çıktım ama şimdi iki kişi döndüm buraya
Rabbim bu sevinci hepinize ama hepinize yaşatsın inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…