Aman canım Allah korusun böbrek değildir inşallah 3kerede çokmuş tatlım be çok ağrılıymış
İyiyiz canım şekerle uğraşıyorum bide bebişin suyu azmış hayırlısı olsun artık canım ya siz nasılsınız
Tünaydın iki melek annesi arkadaşım inşaallah günlerimiz musmutlu olsunngünaydınlar herkese, musmutlu günler diliyorum.
Tünaydınn elizin annesiii Nasılsın bu günCanım günaydın bende erkenciyimcanım üşütmüş olabilirsin öyle olunca ben yatağa giriyorum örtüyorum üstünü güzelce uyuyunca geçiyo böbrek değildir canım inşallah
merhaba Saracımm güzel bir hafta geçirelim inşaallah tatlımm...ben diyetteyimm bakalımm bu haftam nasıl geçecek...günaydın kızlar
herkese mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum
Merhaba tatlım evde yatmaktan sıkılmıştın değil miii....işin yorucu değilse günün daha güzel geçer iyi gelir inşaallah kafanı işle meşgul etmek...Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben iş başı yaptım kızlar bugünn umarım evdeki gibi burdada yorulmayız..Burdan çıktığımda tek çıktım ama şimdi iki kişi döndüm buraya
Rabbim bu sevinci hepinize ama hepinize yaşatsın inşallahhhhh
sana da benden tünaydınn tatlımm...Herkese günaydın.
Gunaydin kizlar mutlu, saglikli, bol ve hayirli kazancli bool pozitif haberler aldigimiz bir hafta olmasini diliyorum. Ben bu sabah 06:30 olmamisti uyandim karnim agriyor simdi biraz daha azaldi. Usuttum mu acaba bobregim de agriyor anlamadim
Evet cok sancili oluyor tatlim cok zoorBiz cok sukur iyiyiz bir sorun yok cuma kontrolum vardi dr.ikili test icin kan tahlili yaptirmamisti bana ikiz oldugu icin 12 haftalikken olcumlerini yapti normal hersey ama 14 haftalikken tekrar detayli tarama yapicam demisti gittik. Cok sukur Allahima hersey normal cinsiyetleri israrla soylemiyo beni gicik ediyoo sen bir kiz bir erkek istiyotdun % 50 bir kiz bir erkek dusun diyor. Sekerin duzelmedi mi hala canim yaa suyun neden azalmis?? Bol su icmelisin dr.u kuzenime iyle demisti insallah duzelir..
Tünaydın bitanemm ağrıa uyandın demek..3 kere taş düşürmüşsün benim gibi... o hafif ağrı inşaallah üşütmeden ve bebişlerin yer açmasından kaynaklıdır...bol su iç ve tuvalete çıkarak iltihap falan varsa at hemen güzelim...beni de üşüdüğümde hala yokluyor...senin durumunda ilaç serum da alamayabilirsn Allah korusun ...bebişler iyi oldukça seviniyoruz sen daha iyi ol inşaallah canım arkadaşımmHava serin bende sıkı sıkı giyindim biraz hafifledi cok sukur. Ben 3 kere tas dusurdum sol bobrekteydi. Simdi orasi sizliyor 3-5 gundur gecmezse giderim dr.a artik sen nasilsin kuzun nasil?
dun 2embrıyo transferım oldu kızlar,kasıklarım agrıyor normaldır dımı,işlemı kamerayla bana gösterdıler dısardada eşime göstermışler muthış bişiya mucize gercektenişimdi işin zor bk ısmı beklemek
dun 2embrıyo transferım oldu kızlar,kasıklarım agrıyor normaldır dımı,işlemı kamerayla bana gösterdıler dısardada eşime göstermışler muthış bişiya mucize gercektenişimdi işin zor bk ısmı beklemek
Tünaydın iki melek annesi arkadaşım inşaallah günlerimiz musmutlu olsunn
Tünaydınn elizin annesiii Nasılsın bu gün
merhaba Saracımm güzel bir hafta geçirelim inşaallah tatlımm...ben diyetteyimm bakalımm bu haftam nasıl geçecek...
Merhaba tatlım evde yatmaktan sıkılmıştın değil miii....işin yorucu değilse günün daha güzel geçer iyi gelir inşaallah kafanı işle meşgul etmek...
sana da benden tünaydınn tatlımm...
canım ben bir kez mesaj attım ve sonraki haftya ertelenmesini istedim zaten....şimdi neden gelmediğini sormak istemiyorumm...Çünkü kazen bey kargoyu durdurmuştu..herhalde kargo firmasından kaynaklı bir durumdurr...düzelir bu hafta gelmezse bilgi amaçlı bir sıkıntı olup olmadığını sormayı düşünüyorumm..yoğun işlerinin arasında meşgul etmeye hakkım olduğunu düşünmüyorumm...ama neden geciktiki mesaj atıp sorsan kazene neden geciktiğini öğrenirsin en azından
Tünaydın bitanemm ağrıa uyandın demek..3 kere taş düşürmüşsün benim gibi... o hafif ağrı inşaallah üşütmeden ve bebişlerin yer açmasından kaynaklıdır...bol su iç ve tuvalete çıkarak iltihap falan varsa at hemen güzelim...beni de üşüdüğümde hala yokluyor...senin durumunda ilaç serum da alamayabilirsn Allah korusun ...bebişler iyi oldukça seviniyoruz sen daha iyi ol inşaallah canım arkadaşımm
ya benım hala lekelenmem suruyo doktora soyledım kahverengı normal kırmızı olursa gel dedı benımkı bazen koyu kırmızı gıbı oluyo bazen kahverengı nerdeyse yarım saatte bır tuvalete gıdıyorum her sılınısımde gelıyo bıraz gunluk pedımede gelıyo bu benım cok canımı sıkıyo tuvalet fobısı basladı bende of
canım ben bir kez mesaj attım ve sonraki haftya ertelenmesini istedim zaten....şimdi neden gelmediğini sormak istemiyorumm...Çünkü kazen bey kargoyu durdurmuştu..herhalde kargo firmasından kaynaklı bir durumdurr...düzelir bu hafta gelmezse bilgi amaçlı bir sıkıntı olup olmadığını sormayı düşünüyorumm..yoğun işlerinin arasında meşgul etmeye hakkım olduğunu düşünmüyorumm...
Annemin ısrarıyla 15 dk uğradığım kv deme bi hediye götürdüm o da bana bunları verdiiiii bahçesindenama yanlış anlamayın bana değil oğluma gül reçeli yapta yesin dedi oğlu ne yaptı eve getirdiğim gülleri aldı benden ve yoluma serdi evin heryerine gülleri serpti karımın yollarına gül döküyorum dedi aaaa annen görmesin dedim görsün hatta çek fotosunu sen göster reçellik güllerini ne yapmışım dedi...Ben o kadar güzel kokan gülleri topladım ve bir kısmının fotosunu çektim kimin verdiği önemli değil çok güzellerrr evim miss gibi kokuyor...
Eki Görüntüle 710140
Annemin ısrarıyla 15 dk uğradığım kv deme bi hediye götürdüm o da bana bunları verdiiiii bahçesindenama yanlış anlamayın bana değil oğluma gül reçeli yapta yesin dedi oğlu ne yaptı eve getirdiğim gülleri aldı benden ve yoluma serdi evin heryerine gülleri serpti karımın yollarına gül döküyorum dedi aaaa annen görmesin dedim görsün hatta çek fotosunu sen göster reçellik güllerini ne yapmışım dedi...Ben o kadar güzel kokan gülleri topladım ve bir kısmının fotosunu çektim kimin verdiği önemli değil çok güzellerrr evim miss gibi kokuyor...
Eki Görüntüle 710140
Canımm korkman endişelenmen gayet normal..içerde en kıymetlinin ne durumda olduğunu bilemeden ya bişey olursa diyee kendini yiyorsun...Üzülme sorunsuz sıkıntısız hamile kalmadın kii devamı sıkıntısız olsun..nazlı ve zor bebe bunlar annesii..Karasu hatunn şakır şakır kanamayla aylarca yattı...burdaki pekçok hamiş de aylardır kanama görüyor... senin kanamanın mikatrı ve koyuluğu korkutacak aşmaya gelmedikçe panik yapma zamanla düzelecek inşaallah...her ay adet janmasını berbaerinde görüp doğum yapan kadınlar da olduğunu unutma canım..içerde birşeyşer iyi gittikçe ağrısıyla hafiif lekelenmlerle belli ediyor kendini..bu şekilde düşün ve sabretmeye çalış Rabbim korusun canımm inşaallahya benım hala lekelenmem suruyo doktora soyledım kahverengı normal kırmızı olursa gel dedı benımkı bazen koyu kırmızı gıbı oluyo bazen kahverengı nerdeyse yarım saatte bır tuvalete gıdıyorum her sılınısımde gelıyo bıraz gunluk pedımede gelıyo bu benım cok canımı sıkıyo tuvalet fobısı basladı bende of
Canim arkadasim.sen daha iyi ol birtanem... Insallah degildir ama sol bobregimi oyuyorlar sanki birde kasiklarim o kadar su iciyorum ki agrim gecmezse bir idrar tahlili yaptiricam..
anladım canım nasıl istersen öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?