Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet cok sancili oluyor tatlim cok zoor Biz cok sukur iyiyiz bir sorun yok cuma kontrolum vardi dr.ikili test icin kan tahlili yaptirmamisti bana ikiz oldugu icin 12 haftalikken olcumlerini yapti normal hersey ama 14 haftalikken tekrar detayli tarama yapicam demisti gittik. Cok sukur Allahima hersey normal cinsiyetleri israrla soylemiyo beni gicik ediyoo sen bir kiz bir erkek istiyotdun % 50 bir kiz bir erkek dusun diyor. Sekerin duzelmedi mi hala canim yaa suyun neden azalmis?? Bol su icmelisin dr.u kuzenime iyle demisti insallah duzelir..

canım, nasıl gidiyor şeker problemin. sana bir sorum olacak.
bende de 50 gr yüklemede şeker yüksek çıktı 192. doktor 100 gr lık vercen dedi. sadece aç gideceksin 3 saatlik bakılacak falan diye anlattı ama netten araştırdığımda 100 gr lık yükleme öncesi 3 gün perhiz yapılması gerekiyomuş birkaç arkadaşımda aynı şeyi söyledi. ama hastane öyle demiyo. sen nasıl yaptın ve nelere dikkat ediyosun?

dun 2embrıyo transferım oldu kızlar,kasıklarım agrıyor normaldır dımı,işlemı kamerayla bana gösterdıler dısardada eşime göstermışler muthış bişiya mucize gercektenişimdi işin zor bk ısmı beklemek

günaydınlar herkese, musmutlu günler diliyorum.
Tünaydın iki melek annesi arkadaşım inşaallah günlerimiz musmutlu olsunn

Canım günaydın bende erkenciyimcanım üşütmüş olabilirsin öyle olunca ben yatağa giriyorum örtüyorum üstünü güzelce uyuyunca geçiyo böbrek değildir canım inşallah
Tünaydınn elizin annesiii Nasılsın bu gün

günaydın kızlar
herkese mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum
merhaba Saracımm güzel bir hafta geçirelim inşaallah tatlımm...ben diyetteyimm bakalımm bu haftam nasıl geçecek...
Merhaba tatlım evde yatmaktan sıkılmıştın değil miii....işin yorucu değilse günün daha güzel geçer iyi gelir inşaallah kafanı işle meşgul etmek...
Herkese günaydın.
sana da benden tünaydınn tatlımm...

Gunaydin kizlar mutlu, saglikli, bol ve hayirli kazancli bool pozitif haberler aldigimiz bir hafta olmasini diliyorum. Ben bu sabah 06:30 olmamisti uyandim karnim agriyor simdi biraz daha azaldi. Usuttum mu acaba bobregim de agriyor anlamadim

Hava serin bende sıkı sıkı giyindim biraz hafifledi cok sukur. Ben 3 kere tas dusurdum sol bobrekteydi. Simdi orasi sizliyor 3-5 gundur gecmezse giderim dr.a artik sen nasilsin kuzun nasil?
Tünaydın bitanemm ağrıa uyandın demek..3 kere taş düşürmüşsün benim gibi... o hafif ağrı inşaallah üşütmeden ve bebişlerin yer açmasından kaynaklıdır...bol su iç ve tuvalete çıkarak iltihap falan varsa at hemen güzelim...beni de üşüdüğümde hala yokluyor...senin durumunda ilaç serum da alamayabilirsn Allah korusun ...bebişler iyi oldukça seviniyoruz sen daha iyi ol inşaallah canım arkadaşımm

gönlünü ferah tut, 15 gün önce bende aynı şeyleri yaşadım ama bebeğim benimle şimdi
darısı sanada olsun inşalllahhhhhhh

maşallahhhh transferin oldu demek
kasık ağrıları normal bi kaç gün sürebilir canımcım...

Güzel bir hafta diliyorum cancağızlarıma...
İşim gücüm var meşgul etmeyin beni ara ara gelirim

evet yatmak sıkıcı ama sanırım evde oturmakda güzell iki günde bir yelek bitirdim
burda olmayı çokda istemiyorum korkuyorum yani.. Ama çalışarak zaman daha çabuk geçer.. o yüzden çalışmamda gerektiği için mutlu olmalıyım burda bulunmaktan.. Ama sizlere imrenmiyor değilim

ama neden geciktiki mesaj atıp sorsan kazene neden geciktiğini öğrenirsin en azından
canım ben bir kez mesaj attım ve sonraki haftya ertelenmesini istedim zaten....şimdi neden gelmediğini sormak istemiyorumm...Çünkü kazen bey kargoyu durdurmuştu..herhalde kargo firmasından kaynaklı bir durumdurr...düzelir bu hafta gelmezse bilgi amaçlı bir sıkıntı olup olmadığını sormayı düşünüyorumm..yoğun işlerinin arasında meşgul etmeye hakkım olduğunu düşünmüyorumm...

Canım benimm hayırlı olsun göbüşünde bebiş olsun kucağında evladın olsun inşaallah minnak meleklerinnduamız seninleee...

Annemin ısrarıyla 15 dk uğradığım kv deme bi hediye götürdüm o da bana bunları verdiiiii bahçesinden ama yanlış anlamayın bana değil oğluma gül reçeli yapta yesin dedi oğlu ne yaptı eve getirdiğim gülleri aldı benden ve yoluma serdi evin heryerine gülleri serpti karımın yollarına gül döküyorum dedi aaaa annen görmesin dedim görsün hatta çek fotosunu sen göster reçellik güllerini ne yapmışım dedi...Ben o kadar güzel kokan gülleri topladım ve bir kısmının fotosunu çektim kimin verdiği önemli değil çok güzellerrr evim miss gibi kokuyor...

Son düzenleme:
ya benım hala lekelenmem suruyo doktora soyledım kahverengı normal kırmızı olursa gel dedı benımkı bazen koyu kırmızı gıbı oluyo bazen kahverengı nerdeyse yarım saatte bır tuvalete gıdıyorum her sılınısımde gelıyo bıraz gunluk pedımede gelıyo bu benım cok canımı sıkıyo tuvalet fobısı basladı bende of

canlarım size bir sorum olacak öncelik hepinizin anneler gününüz kutlu olsunn feridecim sen bana ümit oldun bende senn gbi yeni evli olduğum için dr direk tüp bebek deyince kararsız kaldım önce sonra cesraetimi topladum herşey güzel olacak inşallah kızlarrr ben size şey soracaktım sizlere kaç embiriyo transfer edildi bide ikiz gebeliğin boyla ilgili sıkıntı cıkardığı doğru mu acaba????

Canim arkadasim.sen daha iyi ol birtanem... Insallah degildir ama sol bobregimi oyuyorlar sanki birde kasiklarim o kadar su iciyorum ki agrim gecmezse bir idrar tahlili yaptiricam..

slm kızlar derincim korkma inş gecer bebişn iyse sıkıntı yapma kendine ki bebişnde hisstmesin maşllh bak 17 hafta olmuş rabbimn izniyle saglıklı bi şekilde gelişmeye devam edck duamız hepimzle allhım buyuk canım hem bak gülden ablanın dedi gbi oyle olup bebği iyi oln ve doğuma kadrda sevm etmişler var dio aen bebişne bk sadece canm

anladım canım nasıl istersen öyle yap

ama ama bu güller çok güzel

biliyomusun gülleri içine bıraktığın kaseden bende de var bende içine kuru gül yaprakları koymuştum

dün kayınvalidemlerin bahçesinden bende gül topladım ama eve getirip suya bıraktım ancak senin yaptığında çok hoşuma gitti

bi daha topladığımda bende öyle yapacam

ayy yüüzmü güldürdün hayatımm sen fazlasıyla layıksın yakışır arkadaşıma böyle romantiik jestler Annesi de görsün oğluyla gurur duysunn... Gül reçeli yapmaya yormamış kıymetli karısını eniştemiz sermiş miss kokulu gülleri yollarınaaa ...helal olsun romantizmin zirvesine gelmiş bu kıvam süper burdan yürü be gülden kim tutar seniii...ben neye takıldımm (gülmeyin amaa) şimdi evin heryerine dökülen gülleri kim temzileyecek bir dünya iş çıktı arkadaş

Canımm korkman endişelenmen gayet normal..içerde en kıymetlinin ne durumda olduğunu bilemeden ya bişey olursa diyee kendini yiyorsun...Üzülme sorunsuz sıkıntısız hamile kalmadın kii devamı sıkıntısız olsun..nazlı ve zor bebe bunlar annesii..Karasu hatunn şakır şakır kanamayla aylarca yattı...burdaki pekçok hamiş de aylardır kanama görüyor... senin kanamanın mikatrı ve koyuluğu korkutacak aşmaya gelmedikçe panik yapma zamanla düzelecek inşaallah...her ay adet janmasını berbaerinde görüp doğum yapan kadınlar da olduğunu unutma canım..içerde birşeyşer iyi gittikçe ağrısıyla hafiif lekelenmlerle belli ediyor kendini..bu şekilde düşün ve sabretmeye çalış Rabbim korusun canımm inşaallah

Canim arkadasim.sen daha iyi ol birtanem... Insallah degildir ama sol bobregimi oyuyorlar sanki birde kasiklarim o kadar su iciyorum ki agrim gecmezse bir idrar tahlili yaptiricam..

yaaa o kadar kötü müü oyuyorlar d,yorsunn ahh ahh bilmez miyimm:18::18::18::18: peki mide bulantın var mıı...ve yatabiliyor musunn... eğer bulanma aşamasına gelmişse hemen bir acile git sonradan iğne serum da geçirmiyor ağrıyı falan...doktor bana keşke hemen başladığında gelseydiniz demişti...sanki gider gitmez serum takabillmişler gibi...adam gibi ne hastane ne de hemşireye denk gelemiyorumm arkadaş..
anladım canım nasıl istersen öyle yap

:13::13::13:lahana çorbamı içiyorum diyetimin ikinci günüü 1 kilo gitmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…