dun 2embrıyo transferım oldu kızlar,kasıklarım agrıyor normaldır dımı,işlemı kamerayla bana gösterdıler dısardada eşime göstermışler muthış bişiya mucize gercektenişimdi işin zor bk ısmı beklemek
nasıl heyecan var mı?inşallah pozitif diye bize buradan bağırırsın
ama ama bu güller çok güzel
biliyomusun gülleri içine bıraktığın kaseden bende de var bende içine kuru gül yaprakları koymuştum
dün kayınvalidemlerin bahçesinden bende gül topladım ama eve getirip suya bıraktım ancak senin yaptığında çok hoşuma gitti
bi daha topladığımda bende öyle yapacam
ayy yüüzmü güldürdün hayatımm sen fazlasıyla layıksın yakışır arkadaşıma böyle romantiik jestlerAnnesi de görsün oğluyla gurur duysunn... Gül reçeli yapmaya yormamış kıymetli karısını eniştemiz sermiş miss kokulu gülleri yollarınaaa ...helal olsun romantizmin zirvesine gelmiş bu kıvam süper burdan yürü be gülden kim tutar seniii...ben neye takıldımm (gülmeyin amaa) şimdi evin heryerine dökülen gülleri kim temzileyecek bir dünya iş çıktı arkadaş
Canımm korkman endişelenmen gayet normal..içerde en kıymetlinin ne durumda olduğunu bilemeden ya bişey olursa diyee kendini yiyorsun...Üzülme sorunsuz sıkıntısız hamile kalmadın kii devamı sıkıntısız olsun..nazlı ve zor bebe bunlar annesii..Karasu hatunn şakır şakır kanamayla aylarca yattı...burdaki pekçok hamiş de aylardır kanama görüyor... senin kanamanın mikatrı ve koyuluğu korkutacak aşmaya gelmedikçe panik yapma zamanla düzelecek inşaallah...her ay adet janmasını berbaerinde görüp doğum yapan kadınlar da olduğunu unutma canım..içerde birşeyşer iyi gittikçe ağrısıyla hafiif lekelenmlerle belli ediyor kendini..bu şekilde düşün ve sabretmeye çalış Rabbim korusun canımm inşaallah
yaaa o kadar kötü müü oyuyorlar d,yorsunn ahh ahh bilmez miyimm:18::18::18::18: peki mide bulantın var mıı...ve yatabiliyor musunn... eğer bulanma aşamasına gelmişse hemen bir acile git sonradan iğne serum da geçirmiyor ağrıyı falan...doktor bana keşke hemen başladığında gelseydiniz demişti...sanki gider gitmez serum takabillmişler gibi...adam gibi ne hastane ne de hemşireye denk gelemiyorumm arkadaş..
:13::13::13: lahana çorbamı içiyorum diyetimin ikinci günüü 1 kilo gitmiş..
heycan varmoı dersenız bende bılmyorum bırseyler varda :) ne olduğu konusunda bır fıkrım yok bugece sabah olmaz bana ...
mrb kızlar beni hatırladınız mı nasılsınız güzel haberler varmı
hayırlı olsun cnım bebişlerin inşallah sımsıkı tutunsunlar sana..dun 2embrıyo transferım oldu kızlar,kasıklarım agrıyor normaldır dımı,işlemı kamerayla bana gösterdıler dısardada eşime göstermışler muthış bişiya mucize gercektenişimdi işin zor bk ısmı beklemek
aboooooo canım benimmm valla haklısın cnm bi varım bi yokum geri bebeğin uyuduğunu duyunca sormadım cnm ... şimdi soruim nasılsın ne var ne yok?vallahi bilmem burdasın ama yoksun demiyosun hiç arkadaşım bebeğin korkutmuş seni nasılsın diye sormuyosun
ooooooo ne güzellllllll(maaşallah) o zaman evin fotosunu da istiyoruz.ayyy o reçellikler de çok güzel kokuyo.bana da dün gül geldi ama ben suya koydum..kaynananda seni seviyomuş bakkAnnemin ısrarıyla 15 dk uğradığım kv deme bi hediye götürdüm o da bana bunları verdiiiii bahçesindenama yanlış anlamayın bana değil oğluma gül reçeli yapta yesin dedi oğlu ne yaptı eve getirdiğim gülleri aldı benden ve yoluma serdi evin heryerine gülleri serpti karımın yollarına gül döküyorum dedi aaaa annen görmesin dedim görsün hatta çek fotosunu sen göster reçellik güllerini ne yapmışım dedi...Ben o kadar güzel kokan gülleri topladım ve bir kısmının fotosunu çektim kimin verdiği önemli değil çok güzellerrr evim miss gibi kokuyor...
Eki Görüntüle 710140
ayyyyyyyyy benimki yollarıma gül dökse hiç temizliğini düşünmem semuşum uzun bi süre de toplamam gelen geçen konu komşu görsünayy yüüzmü güldürdün hayatımm sen fazlasıyla layıksın yakışır arkadaşıma böyle romantiik jestlerAnnesi de görsün oğluyla gurur duysunn... Gül reçeli yapmaya yormamış kıymetli karısını eniştemiz sermiş miss kokulu gülleri yollarınaaa ...helal olsun romantizmin zirvesine gelmiş bu kıvam süper burdan yürü be gülden kim tutar seniii...ben neye takıldımm (gülmeyin amaa) şimdi evin heryerine dökülen gülleri kim temzileyecek bir dünya iş çıktı arkadaş
öyle düşünme cnm inşallah pozitif olcak mikrofonun ben den al herkese duyur:)ınsallah canım ama ben kendımı NEGATFE alıstrdımPOZITIF olursa burdan değil balkondan butun herkese bağrmayı duusnuyorum :)
dun 2embrıyo transferım oldu kızlar,kasıklarım agrıyor normaldır dımı,işlemı kamerayla bana gösterdıler dısardada eşime göstermışler muthış bişiya mucize gercektenişimdi işin zor bk ısmı beklemek
hayırlı olsun cnım bebişlerin inşallah sımsıkı tutunsunlar sana..
aboooooo canım benimmm valla haklısın cnm bi varım bi yokum geri bebeğin uyuduğunu duyunca sormadım cnm ... şimdi soruim nasılsın ne var ne yok?
ooooooo ne güzellllllll(maaşallah) o zaman evin fotosunu da istiyoruz.ayyy o reçellikler de çok güzel kokuyo.bana da dün gül geldi ama ben suya koydum..kaynananda seni seviyomuş bakk
ayyyyyyyyy benimki yollarıma gül dökse hiç temizliğini düşünmem semuşum uzun bi süre de toplamam gelen geçen konu komşu görsün
öyle düşünme cnm inşallah pozitif olcak mikrofonun ben den al herkese duyur:)
ewt cnm sen nasılsn hamilesn demi...
ahh canım nerdeeeee hamile değilim 3.tüpten negatifi aldım 4.tüpe yol aldım ne zaman başlayacam o bile belli değil
tabi tabi kaynanamda beni seviyiiiii
oğluna reçel yapayım diye veriyo gülleri al da evin güzel koksun kızım demiyo
evin halini çekmedim ki amaaa
eşim serpiştirdikçe battı ev herif topla şunları daha yeni temizledim evi dedim
Selam sekerler biz geldikbenim cumartesi bebislerimin cinsiyeti belli oldu birisi kiz ama digeri gostermedi bir turlu sizler nasilsiniz
canlarım size bir sorum olacak öncelik hepinizin anneler gününüz kutlu olsunn feridecim sen bana ümit oldun bende senn gbi yeni evli olduğum için dr direk tüp bebek deyince kararsız kaldım önce sonra cesraetimi topladum herşey güzel olacak inşallah kızlarrr ben size şey soracaktım sizlere kaç embiriyo transfer edildi bide ikiz gebeliğin boyla ilgili sıkıntı cıkardığı doğru mu acaba????
Annemin ısrarıyla 15 dk uğradığım kv deme bi hediye götürdüm o da bana bunları verdiiiii bahçesindenama yanlış anlamayın bana değil oğluma gül reçeli yapta yesin dedi oğlu ne yaptı eve getirdiğim gülleri aldı benden ve yoluma serdi evin heryerine gülleri serpti karımın yollarına gül döküyorum dedi aaaa annen görmesin dedim görsün hatta çek fotosunu sen göster reçellik güllerini ne yapmışım dedi...Ben o kadar güzel kokan gülleri topladım ve bir kısmının fotosunu çektim kimin verdiği önemli değil çok güzellerrr evim miss gibi kokuyor...
hastayım sana hatun ya hastaaaaaaa
Eki Görüntüle 710140
benimde hala sürüyor ama artık korkmuyorum bebeğim burda ve bana haber gönderiyo diyorum.. korkma demeyeceğim çünkü ne dersek diyelim korkacaksın çünkü 1 hafta önce benim içime su sertiniz ama yinede alttan alttan kurcaladım durdum kendimiya benım hala lekelenmem suruyo doktora soyledım kahverengı normal kırmızı olursa gel dedı benımkı bazen koyu kırmızı gıbı oluyo bazen kahverengı nerdeyse yarım saatte bır tuvalete gıdıyorum her sılınısımde gelıyo bıraz gunluk pedımede gelıyo bu benım cok canımı sıkıyo tuvalet fobısı basladı bende of
canımmmheycan varmoı dersenız bende bılmyorum bırseyler varda :) ne olduğu konusunda bır fıkrım yok bugece sabah olmaz bana ...
canım benim bildiğim kızlar nazlı olur göstermez inşallah sende tersi olmusturda oğlusun nazlanmıs göstermemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?