Tüp Bebek Günlüğümüz !

gozun aydın masallah hadı bakaılm hayrlsı olsun ...

demek senden de var ondaannnn :13:
bencede böle yap canım gerçekten çok güzel oldu bakmaya doyamıyorsun bi de güzel kokuyor daha fazlasını yatak odama koydum güllerin evin heryerinde kokuyooo missss...

ahh canımmm demek temizlik kısmına dertlendin sen hemen açıklayım
şimdi şekerim yaprak yaprak gülleri yoluma dökmedi bütün bütün resimde gördüğün hallerini oraya buraya saçtı bende peşinden topladım öyle olmaz hepsini bir araya getircem daha güzel olcak dedim ve son hali resimdeki gibi daha fazlası var bir kısmını çektim ben kalanı yatak odasında gül kokularıyla dün gece ekşına bağladık
bugün ki ovu testime göre yarın kesin çatlıyom...dün ekşın yarın ekşın olur gün aşırı iyi olur

heycan varmoı dersenız bende bılmyorum bırseyler varda :) ne olduğu konusunda bır fıkrım yok bugece sabah olmaz bana ...

Bulantim.zaten var semusum hala gecmis sayilmaz onun icin anlayamiyorum. Bakalim daha siddetlenirse oyle giderim.

tatlım lekelenme durumun kardeşiminkine benziyo çooook uzun süre yaşadı tedirgin olduk ama çok şükür bişi olmadı bebeğimize sende de böyle bir durum var bence Allahın izniyle bişi olmaz..

heycan varmoı dersenız bende bılmyorum bırseyler varda :) ne olduğu konusunda bır fıkrım yok bugece sabah olmaz bana ...

heyecan olmazmı vardır gizli gizli biyerlere saklanmıştır sabah olsun bak kalbin nasıl atıyoooo
idrar testi yaptınmı sen yazdıysan kaçırdım sanırım..

mrb kızlar beni hatırladınız mı nasılsınız güzel haberler varmı

özlemcim maşallah size demek 11 haftalık oldunuz
cinsiyet öğrenmeye az kalmış

hayırlı olsun cnım bebişlerin inşallah sımsıkı tutunsunlar sana..

vallahi bilmem burdasın ama yoksun demiyosun hiç arkadaşım bebeğin korkutmuş seni nasılsın diye sormuyosun
aboooooo canım benimmm valla haklısın cnm bi varım bi yokum geri bebeğin uyuduğunu duyunca sormadım cnm ... şimdi soruim nasılsın ne var ne yok?

ooooooo ne güzellllllll(maaşallah) o zaman evin fotosunu da istiyoruz.ayyy o reçellikler de çok güzel kokuyo.bana da dün gül geldi ama ben suya koydum..kaynananda seni seviyomuş bakk

ayyyyyyyyy benimki yollarıma gül dökse hiç temizliğini düşünmem semuşum uzun bi süre de toplamam gelen geçen konu komşu görsün

ınsallah canım ama ben kendımı NEGATFE alıstrdım POZITIF olursa burdan değil balkondan butun herkese bağrmayı duusnuyorum :)
öyle düşünme cnm inşallah pozitif olcak mikrofonun ben den al herkese duyur:)

özlemcim maşallah size demek 11 haftalık oldunuz
cinsiyet öğrenmeye az kalmış[/QUOTE]
ewt cnm sen nasılsn hamilesn demi...

canım gözün aydın bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah tatlım ve seni ikiz annesi yapsınlar inşallahhhh

tabi tabi kaynanamda beni seviyiiiii
oğluna reçel yapayım diye veriyo gülleri al da evin güzel koksun kızım demiyo
evin halini çekmedim ki amaaa
eşim serpiştirdikçe battı ev herif topla şunları daha yeni temizledim evi dedim

Son düzenleme:

Güldenim güllerin cok hoş boşver kaynananın recel için vermesini sonuca gül vermiş ona bak sen bide eniştemiz okadar gül recelinden vazgecip yollarına serpmiş sende adamcagıza topla ev batıyo diyosun bi romantikliğin içine ancak bu kadar tursu suyu sıkılırdı yani

Selam sekerler biz geldikbenim cumartesi bebislerimin cinsiyeti belli oldu birisi kizama digeri gostermedi bir turlu sizler nasilsiniz

Selam sekerler biz geldikbenim cumartesi bebislerimin cinsiyeti belli oldu birisi kizama digeri gostermedi bir turlu sizler nasilsiniz

canım benim bildiğim kızlar nazlı olur göstermez inşallah sende tersi olmusturda oğlusun nazlanmıs göstermemiştir

canım merhaba , ben çoğu zaman telefondan girdiğim için bazen takibim çok zor oluyor o yüzden görmedim sanırım yazdığını. Boyla alakalı konu nedir bilmiyuorum ilk kez senden duydum. Bana yaşım ve kanunlar gereği tek embriyo transfer yapıldı. Birde kırma sakın cesaretini ben 15 gün önce noldu ne bitti diyemeden tedaviye başladım bak bebeğim çok şükür benle..Rabbim sanada analığı nasip etsin inşalahhhhh

benimde hala sürüyor ama artık korkmuyorum bebeğim burda ve bana haber gönderiyo diyorum.. korkma demeyeceğim çünkü ne dersek diyelim korkacaksın çünkü 1 hafta önce benim içime su sertiniz ama yinede alttan alttan kurcaladım durdum kendimi
için rahat olsun 17. haftadasın benim atlatmama gerekn daha 13 hafta var bak

canımmm al bebişinide gell hadi bide evet sen idrar testi yapmadınmıhiç ya
Allaham ne meraksız hatun bunlar yaaaaaa :44::44: nasılda dayanıyrosunuz anlamıyroki ben çatladım anacım çatladım

canım benim bildiğim kızlar nazlı olur göstermez inşallah sende tersi olmusturda oğlusun nazlanmıs göstermemiştir

Canim kiz masallah %100kiz dedi ama digeri bacak arasinda kordon var birdahaki sefere dedi bayagi ugrasti ma goremedi bende israr etmedim onemli olan saglikli olmasi zaten rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duygulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…