olsun kadın gül vermiş ya sen ona baktabi tabi kaynanamda beni seviyiiiii
oğluna reçel yapayım diye veriyo gülleri al da evin güzel koksun kızım demiyo
evin halini çekmedim ki amaaa
eşim serpiştirdikçe battı ev herif topla şunları daha yeni temizledim evi dedim
hayırlı olsun cnm inşallah diğeri de erkektir.Selam sekerler biz geldikbenim cumartesi bebislerimin cinsiyeti belli oldu birisi kiz ama digeri gostermedi bir turlu sizler nasilsiniz
ayy cnm ck uzuldm:26: rabbm emeklerini bosa cıkarmasn ins.
Güldenim güllerin cok hoş boşver kaynananın recel için vermesini sonuca gül vermiş ona bak sen bide eniştemiz okadar gül recelinden vazgecip yollarına serpmiş sende adamcagıza topla ev batıyo diyosun bi romantikliğin içine ancak bu kadar tursu suyu sıkılırdı yani
Selam sekerler biz geldikbenim cumartesi bebislerimin cinsiyeti belli oldu birisi kiz ama digeri gostermedi bir turlu sizler nasilsiniz
Canim kiz masallah %100kiz dedi ama digeri bacak arasinda kordon var birdahaki sefere dedi bayagi ugrasti ma goremedi bende israr etmedim onemli olan saglikli olmasi zaten rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duygulari
hala adet olmadım yarın bi test yapim bari:))))))))))
olsun kadın gül vermiş ya sen ona bakgülden ben o tefriciyeyi sana okudum diye yazamadım ama okudum ha ben inşallah saymışsınızdır.
hayırlı olsun cnm inşallah diğeri de erkektir.
dersteyim cnm nerde yapim test evde bende de çok..valla yapabilirsin yerime nasıl olsa ikimizin de negatif çıkıcakyarını niye bekliyon kalk yap şimdi istersen bende test var senin adına ben yapayım testi
kaç gün geçti
kız yok işin gırgırındayım ben tüpten sonra ki ilk adet ya olur böle şeyler.kızzzzz ne duruyonnn yappppp bariiii ilaçların işlevi bitmiyoya hadi i,nşallahhh
Acıma bana ezikleme beni iyiyim ben üzülme
kader nasip değilmiş hayırlısı böyleymiş gibi avuntu sözleri ile avutulduğum dönemi geride bıraktım sıra hadi gülden daha ne kadar beklicen tüp zamanı geldi gazlarına maruz kaldığım döneme girdim yinede hayırlısı olsun
iylik cnm sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız........
selam kızlar nasılsınız........
dersteyim cnm nerde yapim test evde bende de çok..valla yapabilirsin yerime nasıl olsa ikimizin de negatif çıkıcakçok geçmnedi daha cuma olucaktım normalde...
kız yok işin gırgırındayım ben tüpten sonra ki ilk adet ya olur böle şeyler.
bide canım karnımda batma gibi ağrı oluyo arada ve de yüzümde sivilce çıkıo ve de memelerim ağrımıyo..
yani kesin adet oluyom.
Evet gülden ne bekliyorsun hadi hadi tüp tüp tüp(iç ses)
Güldencim bekledin bu kadar azcık daha bekle beraber yapcaz.(demet ses)
bana cevap yazmışın ama benim mesajımın içine o yüzden alıntı yapamadım mağdurum
sana hastayım demişsin ama ben sizin psikolojiniz iyi olsun diye enerji veriyom destek oluyom iyi olun istiyom sen hala hastayım diyon
selam kızlar nasılsınız........
ayde hayırlısııııııııııı
oliyimde böylesine olayım be
hoşgeldin teyzesiiiii gelll spor yapıyoss
hahahahhee doğru diyon dersin var dimi...
yinede geçmiş üzerinden az da olsa bakmakta fayda var benim çift çizgim var bi kere negatif değil
ama ovu testim çift çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?