Tüp Bebek Günlüğümüz !

olsun kadın gül vermiş ya sen ona bakgülden ben o tefriciyeyi sana okudum diye yazamadım ama okudum ha ben inşallah saymışsınızdır.

Selam sekerler biz geldikbenim cumartesi bebislerimin cinsiyeti belli oldu birisi kizama digeri gostermedi bir turlu sizler nasilsiniz
hayırlı olsun cnm inşallah diğeri de erkektir.

ayy cnm ck uzuldm :26: rabbm emeklerini bosa cıkarmasn ins.

Acıma bana ezikleme beni iyiyim ben üzülme
kader nasip değilmiş hayırlısı böyleymiş gibi avuntu sözleri ile avutulduğum dönemi geride bıraktım sıra hadi gülden daha ne kadar beklicen tüp zamanı geldi gazlarına maruz kaldığım döneme girdim yinede hayırlısı olsun

Son düzenleme:

başta romentiktim bi kere hakkımı ekmek arası yedirmem yani
baktım parçalar çok dağılıyo peşinden toplama geçtim az önce gözüme ilişti vitrinin en üstüne köşelerede koymuş onları görmemişim

Canim kiz masallah %100kiz dedi ama digeri bacak arasinda kordon var birdahaki sefere dedi bayagi ugrasti ma goremedi bende israr etmedim onemli olan saglikli olmasi zaten rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duygulari

yerinde olsam başka bi doktora gider gösterirdim meraktan çatlardım kız daha 3 hafta var gitmene:)

bana cevap yazmışın ama benim mesajımın içine o yüzden alıntı yapamadım mağdurum
sana hastayım demişsin ama ben sizin psikolojiniz iyi olsun diye enerji veriyom destek oluyom iyi olun istiyom sen hala hastayım diyon

olsun kadın gül vermiş ya sen ona bakgülden ben o tefriciyeyi sana okudum diye yazamadım ama okudum ha ben inşallah saymışsınızdır.

hayırlı olsun cnm inşallah diğeri de erkektir.

tamam ona bakarım
tefriciye için hemen okurum ben dedin diye peşine düşmedim canım ve saydım tabikide...

yarını niye bekliyon kalk yap şimdi istersen bende test var senin adına ben yapayım testi
kaç gün geçti
dersteyim cnm nerde yapim test evde bende de çok..valla yapabilirsin yerime nasıl olsa ikimizin de negatif çıkıcakçok geçmnedi daha cuma olucaktım normalde...

kızzzzz ne duruyonnn yappppp bariiii ilaçların işlevi bitmiyoya hadi i,nşallahhh
kız yok işin gırgırındayım ben tüpten sonra ki ilk adet ya olur böle şeyler.
bide canım karnımda batma gibi ağrı oluyo arada ve de yüzümde sivilce çıkıo ve de memelerim ağrımıyo..
yani kesin adet oluyom.

Evet gülden ne bekliyorsun hadi hadi tüp tüp tüp(iç ses)

Güldencim bekledin bu kadar azcık daha bekle beraber yapcaz.(demet ses)

hee doğru diyon dersin var dimi...
yinede geçmiş üzerinden az da olsa bakmakta fayda var benim çift çizgim var bi kere negatif değil
ama ovu testim çift çizgi

Evet gülden ne bekliyorsun hadi hadi tüp tüp tüp(iç ses)

Güldencim bekledin bu kadar azcık daha bekle beraber yapcaz.(demet ses)

demet ses ve iç ses demek
gülden ses de diyoki hayırlısı olsun
şu an düşünmüyorum ama her an karar verip başlayabilirim gerçi hemen tüpe başlamam bu kez histeroskopi olcam kanda genetiğe baktırcam...

hala adet olmadım yarın bi test yapim bari:))))))))))

ayde hayırlısııııııııııı

oliyimde böylesine olayım be

selam kızlar nasılsınız........
hoşgeldin teyzesiiiii gelll spor yapıyoss

hee doğru diyon dersin var dimi...
yinede geçmiş üzerinden az da olsa bakmakta fayda var benim çift çizgim var bi kere negatif değil
ama ovu testim çift çizgi
hahahahben ovu bile yapsam tek çıkar şimdibu arada ovu testlerimi eltime verdim sadece 3 tane bıraktım kendime kıza da bi güzel akıl verdim yakında haberleri gelir bir bunalıma da öyle girerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…