aynen ben de önce hşisteroskopi olcam .şu okul bitsin hemen genetiğe de baktırıcam.demet ses ve iç ses demek
gülden ses de diyoki hayırlısı olsun
şu an düşünmüyorum ama her an karar verip başlayabilirim gerçi hemen tüpe başlamam bu kez histeroskopi olcam kanda genetiğe baktırcam...
yerinde olsam başka bi doktora gider gösterirdim meraktan çatlardım kız daha 3 hafta var gitmene:)
hahahahben ovu bile yapsam tek çıkar şimdi bu arada ovu testlerimi eltime verdim sadece 3 tane bıraktım kendime kıza da bi güzel akıl verdim yakında haberleri gelir bir bunalıma da öyle girerim.
aynen ben de önce hşisteroskopi olcam .şu okul bitsin hemen genetiğe de baktırıcam.
aynen canım yakında alırım haberleri napaılım şekerim kısmetimizde milleti hamile etmek doğumlarını seyretmek varmış napalım..üniversite hastanesinde bedava yapıolarmış bi gidim yaptırım genetik testi.bi de gitmişken rapor nasıl alınıo onu sorim.raporla özel de yaptırailiyoruz dimi.kesin adetim geçti bi de idrar testlerinden verde yapayım der bi de bakmışsınız hamile
yakındır şekerim gebelik haberi alıştır kendini...
aynen direk tüpe dalmak yok artık
kesin adetim geçti bi de idrar testlerinden verde yapayım der bi de bakmışsınız hamile
yakındır şekerim gebelik haberi alıştır kendini...
aynen direk tüpe dalmak yok artık
gülden abla ben 2 kere histereskopi oldum 12 nisanda ve .10 mayısda 1.de poliplerim alındı en büyüğü 5mm olan 2. dede 3.5 mm kök kalmıs onu aldılar bu tüp bebeğe baslamak için ,iyi bişi mi yani
gülden çıkmış ben söyleyim cnm .içinin temizlenmesi iyi bişe ayrıca tüp bebeğe başlkamadan tam 1 ay önce histereskopi yaptırmak bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo.
tam bilmiyorum canım da bence başlanır.bana çünkü adet bitince histereskopi yapılır diğer adetinde tüpe başlanır tarzı bişe demişlerdi galiba.tüp doktorun mu yaptı histereskopini?canım seni yakalamısken bişi daha sorsam ben simdi tarihleri verdim beklenen adetm de 26 mayıs tüp bebeğe baslanır mı 1 ay atar mı?? bekleyecek miyim?sence
iylik cnm sen nasılsın?
selam demetçim nasılsın kür alabilirim diyodun saraç amcadan naptın..
demet ses ve iç ses demek
gülden ses de diyoki hayırlısı olsun
şu an düşünmüyorum ama her an karar verip başlayabilirim gerçi hemen tüpe başlamam bu kez histeroskopi olcam kanda genetiğe baktırcam...
Oh oh maşallah .Tızım spor falan yok sen daha yeni gebe değilmisin .Şimdi dinlenme vakti.Daha sporaaaa çoookkkk vaaaar..Yorma bebemizi.O bizim kıymetlimiz.
selam canım pazara gidecem de kv gelsin öle gideyim diyorummselam kızlar nasılsınız........
hahahahben ovu bile yapsam tek çıkar şimdi bu arada ovu testlerimi eltime verdim sadece 3 tane bıraktım kendime kıza da bi güzel akıl verdim yakında haberleri gelir bir bunalıma da öyle girerim.
ben de pazara kaçiimm gelince lahana çorbası yapacamm..çook işim vaar çookkCanlar ben yemek yapayim gelirim yine
.şöyle söyleyeyiim tatlım sonraki adetinle başlayabilir doktorun ama rahim toparlanmış mı diye kontrol eder az iyileşsin diye de bekleyebilir..10 mayısda ki histereskopiden sonra kanaman lekelenmen olduysa onu adet kabul ediyosun diye biliyorumm.. 26 mayıs da adet olamayabilirsin..arada geçirilen operasyonlar değiştiryor siklusunu haberin olsunn..ben 3 kere histereskopi oldum peşpeşe sonraki ay niyetlendik her seferinde ama başka sorunlar çıkıncaaa ertelendi...histrskopi olan arkadaşlarımız genelde sonraki adetle tedaviye başlıyor...canım seni yakalamısken bişi daha sorsam ben simdi tarihleri verdim beklenen adetm de 26 mayıs tüp bebeğe baslanır mı 1 ay atar mı?? bekleyecek miyim?sence
aynen ben de önce hşisteroskopi olcam .şu okul bitsin hemen genetiğe de baktırıcam.
selam canım pazara gidecem de kv gelsin öle gideyim diyorumm..neme lazım orada çıkar karşımaaa ki hep yapar bunu
ne çektik be bu kaynana milletinden ....
bunlarda evleneli daha bir yıl olmadı semuş bizim durumları görünce korktular ..ben de korunmayın artık ytapın filan dedim bişe demedi ben korunmadıklarını anladım sonra baktım bi gün nette yumurtlama günü hesaplama bakıo ben de dedim bende testler var sana verim.öyle işte..aynen cnm Allah düşmanımın başına vermesin olsun inşallah onlarında ..selam canım pazara gidecem de kv gelsin öle gideyim diyorumm..neme lazım orada çıkar karşımaaa ki hep yapar bunu
hah al benden birtane dahabekleyecem diyen eltime akıl verdim neyi bekliyorusn bırak korunmayı dedimm....3 ayda sonra hamileyim deyiverdi .... oğlu 3 yaşına gidiyor...girersin merak etme bunalımaa şaka bir yana çektirmesin kimsyee Rabbim..inşaallah sen de o zmana hamiş olurusn da berbaer gün sayarsınız...peşpeşe doğuursunuz
ben de pazara kaçiimm gelince lahana çorbası yapacamm..çook işim vaar çookk
.şöyle söyleyeyiim tatlım sonraki adetinle başlayabilir doktorun ama rahim toparlanmış mı diye kontrol eder az iyileşsin diye de bekleyebilir..ben 3 kere histereskopi oldum peşpeşe sonraki ay niyetlendik her seferinde ama başka sorunlar çıkıncaaa ertelendi...his olan arkadaşlasımız genelde sonraki adetle tedaviye başlıyor...
napalım cnm işte kaderimiz böyleymişOFFF OFFFFF bu ne yaaaa millet tek sefer de gebe biz genetik,histeroskopi .....daha adını bilmediğim tonlarca şey ..yiter yiteeeeerrr diyesim avar ama ne yapalım.Mecbur başa gelen çekilir diye boşuna denmemiş
heee çok çektik beee..çektik de noldu olan bize oldu....
kv geldi takır tukur pazar arabasını merdivenlerden üst kata çıkardı..ben de artık gönül rahatlığıyla gidebilirimm...kv ile kp bir alem zaten..kv bir havalarda gezer .. kp de bir yere giderken bana uğrar haber verir evini emenat eder dkkat et kızım ben gidiyorumm annen de dışarda ses olursa bil ki başkasıdır vs der...arada halimi hatırımı sormaya iner kapıdan konuşuruz...herkes bir değişik bu ailede..Kocam iyi aklını oynatmadan kurtarmışım adamı tımarhane de yaşıyormuş meğer herkes başlı başına ayrı dünyaa ayool
gülden abla ben 2 kere histereskopi oldum 12 nisanda ve .10 mayısda 1.de poliplerim alındı en büyüğü 5mm olan 2. dede 3.5 mm kök kalmıs onu aldılar bu tüp bebeğe baslamak için ,iyi bişi mi yani
turrrrrrrrrrrrr quuuuuuuuuu oissemmmmmmmmmmmmmmmmm iyiyim sen napıyosun canımmmmmmmmtuuuuuuuuu seeeeeeee mimmmmmmmm napıosunnn?
ikramayacımmm valla ne cektik yaa iyi gelmiş kv de sende rahatlıkla cık gez pazarını canım demekki biraz daha gelmesen kocişinide delirticeklermiş canımheee çok çektik beee..çektik de noldu olan bize oldu....
kv geldi takır tukur pazar arabasını merdivenlerden üst kata çıkardı..ben de artık gönül rahatlığıyla gidebilirimm...kv ile kp bir alem zaten..kv bir havalarda gezer .. kp de bir yere giderken bana uğrar haber verir evini emenat eder dkkat et kızım ben gidiyorumm annen de dışarda ses olursa bil ki başkasıdır vs der...arada halimi hatırımı sormaya iner kapıdan konuşuruz...herkes bir değişik bu ailede..Kocam iyi aklını oynatmadan kurtarmışım adamı tımarhane de yaşıyormuş meğer herkes başlı başına ayrı dünyaa ayool
ayyy sorma demet yaaa ne cektik herkes bi kere yapıyo hopppp hamile kalıyooo hopppp bide bakıyosun doğuruyo anacımbizde böyle yok o zayıf yok o fazla git gel uğrasıyoz ama napalım mecburrrrrrOFFF OFFFFF bu ne yaaaa millet tek sefer de gebe biz genetik,histeroskopi .....daha adını bilmediğim tonlarca şey ..yiter yiteeeeerrr diyesim avar ama ne yapalım.Mecbur başa gelen çekilir diye boşuna denmemiş
bunlarda evleneli daha bir yıl olmadı semuş bizim durumları görünce korktular ..ben de korunmayın artık ytapın filan dedim bişe demedi ben korunmadıklarını anladım sonra baktım bi gün nette yumurtlama günü hesaplama bakıo ben de dedim bende testler var sana verim.öyle işte..aynen cnm Allah düşmanımın başına vermesin olsun inşallah onlarında ..
napalım cnm işte kaderimiz böyleymiş(yiter desek ne yazar napıcazzzzz çekicezzzzzz mecburrrrrrrrrrr:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?