Tüp Bebek Günlüğümüz !

kp sanırsam iyi bi adam ama deli kadınların içinde kalmış akıl sağlığı anca bu kadar iyi olabilir...
eşinide sen kurtarmışın zaten

turquoisse yazmış canım ama bende diyim histeroskopi sonrası tüpe başlamak şansı artırıyor içerdekileri temizlemek zaten iyi bişi sende de varmış bak iyi olmuş histeroskopi..
darısı bana olsun

ayyy kızlar yarın kontrolum var adetimdede bu ay daha azalma oldu sanki git gide azalıyo napsam bende mi yarın dra histeroskopi desem acabaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:

ayyy kızlar yarın kontrolum var adetimdede bu ay daha azalma oldu sanki git gide azalıyo napsam bende mi yarın dra histeroskopi desem acabaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:

canım histeroskopi zor bişi değil bakılması en doğrusu sen ben ve bi çok arkadaşımızın adet azalması oldu son zamanlarda sebebini bilmiyoruz belki içerde bişiler oluyo baktırmakta yarar var..

canım histeroskopi zor bişi değil bakılması en doğrusu sen ben ve bi çok arkadaşımızın adet azalması oldu son zamanlarda sebebini bilmiyoruz belki içerde bişiler oluyo baktırmakta yarar var..

diyosunda ben çok korkuyorummmmmm acaba fiyatı ne kadar civarıdır benim merkezim özel yaa tahminen nedir sizce :18::18::18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26:

iyiyim cnm dersteyim yüreğimi tüketiyo kızlar:)

he cnm ne yapim millet bizimm kıçımızı mı beklicek biraz üzülür sonra alışırım heralde..bide en gıcık olduğum insanların hamile olup biz üzülürüz diye saklamaları halbuki eninde sonunda duyuluyo bu sefer sana sölemedikleri için daha çok üzülüosun..

ama o zaman bir ay daha ertelenir cnm haberin ola..

kızzzz bende gıcıgım ona ya eninde sonunda ögrenicez neyini saklıyonuzki işte söyleyinde bi an önce alısalım dimi ama evet canım 1 aydaha ertelenir biliyomda napıcamı bende kestiremiyorum yaa bebişim bana tutunsun diye elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum yaaa

slm kızlar şöyle bir dalayim dedim.histereskopi cektiren biri olarak,doktor gerek görüyorsa cektirin,narkoz ile bisey hissedilmiyor.özelde yaptirmistim 1200 civariydi.benim histereskopi sonrasi azaldı adetim,adetim duzenliydi zaten.rahimde ufak yapisiklik oldu kurtaj sonrasi onu hallettik.

canım çok iyi yaptın dalmakla benim kalınlasma sorunum var 2 aydır transferim olamıyo dr da eger bu ayda kalınlasmazsa yapabiliriz demişti ama galiba bu ayda yapmicak ilaç tedavisi demişti en son gittigimde(en son dediğimde transfer kesin iptal edilince adet ol gel dedi)yarın kontrolum var ne dicek bakalım esime 7 yi görürsem transferi yapıcam demiş ama bende 7 cok düşük tutunmaz diye korkuyorum yaaaa o yüzden sorsammı diyorum ama çokda korkuyorum laporoskopide oldum ya birzda ondan sanırım korkum:18::18::18::18::18:

hic korkma,bebegin dahq saglikli tutulabilmesi icin gerekli görülürse yaptir.varsın transferin ertelensin,hakkinda hayırlısı olsun inşallah :)

valla kızlar ben ıdrar tetsı falan yapmadım meraksızlktan değil ben okadar cok test yaptım kı :) ewllenelı3 sene olucak ben 30dan fazla test yaptım :) bu sefer sabrettım bekleyıp gorcez ama kalbım durcak yarın sıze cvp yazmasam bılın kı ağlama modundayım

Son düzenleme:

bugece uyuyamamda ben şimdık yapmadım ya bana kalsa varya kan testı bıle yapmycamda iştee mecbur olumsuz sonuc almaktan korkuyorum ewlendğimn ılk zmaanları adetım gecıknce hemen test yapardım nekadar safmışım :) aşılamada da ewde test yaptım çıkmadı sonrada bıdaha hiç test yapmadım busefer beklmek ıstedım ama çok korkuyorum asılamayı ben zor atlattım bunu nasıl atlatrım olumsuz olursa allahım sabır versın

kımse yokmu kızlar duygusala bağlamak uzereyım :)

canım benim seni en iyi biz anlarız zaten aynı şeyleri bizde yaşadık ben adetim geçti diye test yapardım yarım saate hoop adet olurdum bu hemen hemen hepimiz icin aynı inşallah seninde yarın yüzün güler olumlu düşün ama olmazsada üç beş gün ağlayıp acaba bir daha ne zaman deniyelim demek lazım rabbim büyüktür bunca emeği bunca hasreti birgün elbet dindirir yarın sonucun ne olursa olsun yaz

selam canım nasılsın öyle tabiki önemli olan sağlıklı olmaları ama ne yalan söyleyim kızı duyunca ayaklarımız yerden kesildi

Ben iyiyim cok sukur bugun biraz karin agrim vardi simdi daha iyiyim. Bize dr.ikisi de erkege benziyor ama kesin degil dedi. Allahtan hep hayirlisini, sagliklisini istedim ama hep bir kiz bir erkek gectigi icin kalbmden birden sok.oldum tabi ama ne olursa olsun bizim icin farketmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…