heee çok çektik beee..çektik de noldu olan bize oldu....
kv geldi takır tukur pazar arabasını merdivenlerden üst kata çıkardı..ben de artık gönül rahatlığıyla gidebilirimm...kv ile kp bir alem zaten..kv bir havalarda gezer .. kp de bir yere giderken bana uğrar haber verir evini emenat eder dkkat et kızım ben gidiyorumm annen de dışarda ses olursa bil ki başkasıdır vs der...arada halimi hatırımı sormaya iner kapıdan konuşuruz...herkes bir değişik bu ailede..Kocam iyi aklını oynatmadan kurtarmışım adamı tımarhane de yaşıyormuş meğer herkes başlı başına ayrı dünyaa ayool
turquoisse yazmış canım ama bende diyim histeroskopi sonrası tüpe başlamak şansı artırıyor içerdekileri temizlemek zaten iyi bişi sende de varmış bak iyi olmuş histeroskopi..
darısı bana olsun
ayyy kızlar yarın kontrolum var adetimdede bu ay daha azalma oldu sanki git gide azalıyo napsam bende mi yarın dra histeroskopi desem acabaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:
canım histeroskopi zor bişi değil bakılması en doğrusu sen ben ve bi çok arkadaşımızın adet azalması oldu son zamanlarda sebebini bilmiyoruz belki içerde bişiler oluyo baktırmakta yarar var..
iyiyim cnm dersteyim yüreğimi tüketiyo kızlar:)turrrrrrrrrrrrr quuuuuuuuuu oissemmmmmmmmmmmmmmmmm iyiyim sen napıyosun canımmmmmmmm
ikramayacımmm valla ne cektik yaa iyi gelmiş kv de sende rahatlıkla cık gez pazarını canım demekki biraz daha gelmesen kocişinide delirticeklermiş canım
ayyy sorma demet yaaa ne cektik herkes bi kere yapıyo hopppp hamile kalıyooo hopppp bide bakıyosun doğuruyo anacımbizde böyle yok o zayıf yok o fazla git gel uğrasıyoz ama napalım mecburrrrrr
he cnm ne yapim millet bizimm kıçımızı mı beklicek biraz üzülür sonra alışırım heralde..bide en gıcık olduğum insanların hamile olup biz üzülürüz diye saklamaları halbuki eninde sonunda duyuluyo bu sefer sana sölemedikleri için daha çok üzülüosun..kız turquoissem öyle senden sonra doğurunca insanın cok zoruna gidiyo yaa bizzat ben yasadım bide bebeği görmeye gidiyosun bide akraba ziyaretlerine denk geliyosa yandın insanlar sana böyle acıyarak bakıyo falan ahhh yavrumm seninde olur inşallah üzülme falan bizzat yasadıgım için öok kötü allah kimseye yasatmasın canım rabbim tez zamanda dualarımızı duyar su mübarek aylarda meleklerimizi gönderir inşallah:26::26::26::26::26::26::26:
ama o zaman bir ay daha ertelenir cnm haberin ola..ayyy kızlar yarın kontrolum var adetimdede bu ay daha azalma oldu sanki git gide azalıyo napsam bende mi yarın dra histeroskopi desem acabaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:
bebişim benim merkez 1500 istedi.diyosunda ben çok korkuyorummmmmm acaba fiyatı ne kadar civarıdır benim merkezim özel yaa tahminen nedir sizce :18::18::18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26:
iyiyim cnm dersteyim yüreğimi tüketiyo kızlar:)
he cnm ne yapim millet bizimm kıçımızı mı beklicek biraz üzülür sonra alışırım heralde..bide en gıcık olduğum insanların hamile olup biz üzülürüz diye saklamaları halbuki eninde sonunda duyuluyo bu sefer sana sölemedikleri için daha çok üzülüosun..
ama o zaman bir ay daha ertelenir cnm haberin ola..
bebişim benim merkez 1500 istedi.
canım çok iyi yaptın dalmakla benim kalınlasma sorunum var 2 aydır transferim olamıyo dr da eger bu ayda kalınlasmazsa yapabiliriz demişti ama galiba bu ayda yapmicak ilaç tedavisi demişti en son gittigimde(en son dediğimde transfer kesin iptal edilince adet ol gel dedi)yarın kontrolum var ne dicek bakalım esime 7 yi görürsem transferi yapıcam demiş ama bende 7 cok düşük tutunmaz diye korkuyorum yaaaa o yüzden sorsammı diyorum ama çokda korkuyorum laporoskopide oldum ya birzda ondan sanırım korkum:18::18::18::18::18:slm kızlar şöyle bir dalayim dedim.histereskopi cektiren biri olarak,doktor gerek görüyorsa cektirin,narkoz ile bisey hissedilmiyor.özelde yaptirmistim 1200 civariydi.benim histereskopi sonrasi azaldı adetim,adetim duzenliydi zaten.rahimde ufak yapisiklik oldu kurtaj sonrasi onu hallettik.
aynen cnım resmen para basıolar adamlar ama daha ucuza yapan yerler var.ayyyy inanmıyorummm ciddi misin sennn anam bide onun masrafı cıkıcak desene
heyecan olmazmı vardır gizli gizli biyerlere saklanmıştır sabah olsun bak kalbin nasıl atıyoooo
idrar testi yaptınmı sen yazdıysan kaçırdım sanırım..
özlemcim maşallah size demek 11 haftalık oldunuz
cinsiyet öğrenmeye az kalmış
kımse yokmu kızlar duygusala bağlamak uzereyım :)
Selam sekerler biz geldikbenim cumartesi bebislerimin cinsiyeti belli oldu birisi kiz ama digeri gostermedi bir turlu sizler nasilsiniz
Ne guzeell biri kiz demek Allah saglik versin kuzularina biri de erkek olursa super olur ama.hayirlisi demek daha dogru olur..
selam canım nasılsın öyle tabiki önemli olan sağlıklı olmaları ama ne yalan söyleyim kızı duyunca ayaklarımız yerden kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?