Tüp Bebek Günlüğümüz !

anladım canım ben gecen ay nisanın 12 de olduum histereskopim de kanamam oldu 4 gn ama adetim gene gününde ldu bu sefar kanamam olmadı agrımda olmadı gecen ay agrım cok olmustu ben hazır hissedorum bakalım doktorum ne dicek cok tesekkürler

nasılsın özlemcim iyimisin.. kntr yok bende arayamıyorum aklımdasın hep...
netede telden girince zor oluyo konusmak.. ama bugün mühndisin odasından kacamak yapıyorum 1 saatliğine...

Merhaba şekerimmm naberrr

iyiym canım nasıl olsun işteyim.. sef yine yok bende mühendise canım sıkılıyo 1 saatliğine pc yi kullanabilirmiyim dedim buyur gel dedi hemen size koştum sizde ne var ne yok

Canım bende eloşum gittim bugün yani ablamlara bol bol yegenimi yedimm valla tam bal olmus 2 saat önce eve geldim canım namazımı kıldım bakınyım dedim bacılarıma böyle yani şeker senin nasıls geçiyor geçen gece çok güldüm yaaa Allaht seni güldürsünn hemiii

evet kuzum yaa gercekten cok seker oluyolar Allah hepsine sağlık uzun ömür versin..bende dün teyzemin kızlarının cocuklarını paylaştım bizde onlarlaydık belki facede görmüşsündür sıpalarımı:)))
sizleri güldürdüysem ne mutlu bana canım :))

Talım konus doktorunla bellki ilk deneeme olduğu için histeroskoi istemeyebilir.

galiba sen transferden sonra full yatarsın cnm..

Henüz görmedim balım bakarım bi ara yy yirim onları yerrrr Rabbim bizlerede nasip ederi İnşşş bugün kızkardeşlerim 1 kaç ay sonra başla diyorlar tedaviye ama ben artık çokk korkuyorum yaaa bacımmm:

kızlar ben cıkıyorum ne güzel 1 saat sizlerle duracaktım ama pazar kaza olmus burda müdür ve müd. yard. ankaradaydılar şimdi geliyolarmıs haber geldi... k.i.b. ii akşamlar.

Henüz görmedim balım bakarım bi ara yy yirim onları yerrrr Rabbim bizlerede nasip ederi İnşşş bugün kızkardeşlerim 1 kaç ay sonra başla diyorlar tedaviye ama ben artık çokk korkuyorum yaaa bacımmm:

korksak ta değişen bişey olmuyo canım benm donmuslarım olmasına ragmen bende erteleyip duruyorum ama yapacak bişey yok canım sınavımız bu ve elbetteki pes etmicez Rabbiminde izniyle hayıra güzelliğe ulaşıcaz.. neyse ben cıkıyorum canım bi ara konusuruz...

evime geldim kızlar:) kocişimle çay keyfi yapıos:) siz napıyosunuz?
tusemim inşallah 7yi geçmiştir cnm hadi hayırlısı

iyi akşamlar şekerparemmm senden nbr ? eloşa gittin ha demek napıo köpek:))

nafiş sultan hoşgeldinnn

İyiyim bal küpümm ne olsun ya minik finom benim yaaa tam bal olmus yaaa çok oynaştık eloşla bugün biz gittikten sonra deliksiz uykuya dalmış böcegim benim yaaaa böyle işte şekerrr geçmişe bakınıyorum bir yandanda bacıııı test yaptınmı yaaa

Yok kız ne testi:)) adet olurum yakında karnım ağrıyo.iki de bir oldum sanıp tuvalete gidiom bişe yok..

Nbr canlar biz geldik

Balım nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç denk gelemiyoruz çok özledim seni kuzummm benbim bende eloşdaydım bugün ayşegül yaaa bu kız gitgide daha bal oluyor çok oynaştık bugün bol bol yemek yedirdim kıç tamizledimm sen nasılsn canımm elizcigim nasıl şekerin ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…