selam canım pazara gidecem de kv gelsin öle gideyim diyorumm..neme lazım orada çıkar karşımaaa ki hep yapar bunu
hah al benden birtane dahabekleyecem diyen eltime akıl verdim neyi bekliyorusn bırak korunmayı dedimm....3 ayda sonra hamileyim deyiverdi .... oğlu 3 yaşına gidiyor...girersin merak etme bunalımaa şaka bir yana çektirmesin kimsyee Rabbim..inşaallah sen de o zmana hamiş olurusn da berbaer gün sayarsınız...peşpeşe doğuursunuz
ben de pazara kaçiimm gelince lahana çorbası yapacamm..çook işim vaar çookk
.şöyle söyleyeyiim tatlım sonraki adetinle başlayabilir doktorun ama rahim toparlanmış mı diye kontrol eder az iyileşsin diye de bekleyebilir..10 mayısda ki histereskopiden sonra kanaman lekelenmen olduysa onu adet kabul ediyosun diye biliyorumm.. 26 mayıs da adet olamayabilirsin..arada geçirilen operasyonlar değiştiryor siklusunu haberin olsunn..ben 3 kere histereskopi oldum peşpeşe sonraki ay niyetlendik her seferinde ama başka sorunlar çıkıncaaa ertelendi...histrskopi olan arkadaşlarımız genelde sonraki adetle tedaviye başlıyor...
nasılsın özlemcim iyimisin.. kntr yok bende arayamıyorum aklımdasın hep...meraba cnm
Merhaba şekerimmm naberrr
nasılsın özlemcim iyimisin.. kntr yok bende arayamıyorum aklımdasın hep...
netede telden girince zor oluyo konusmak.. ama bugün mühndisin odasından kacamak yapıyorum 1 saatliğine...
iyiym canım nasıl olsun işteyim.. sef yine yok bende mühendise canım sıkılıyo 1 saatliğine pc yi kullanabilirmiyim dedim buyur gel dedi hemen size koştum sizde ne var ne yok
Canım bende eloşum gittim bugün yani ablamlara bol bol yegenimi yedimm valla tam bal olmus 2 saat önce eve geldim canım namazımı kıldım bakınyım dedim bacılarıma böyle yani şeker senin nasıls geçiyor geçen gece çok güldüm yaaa Allaht seni güldürsünn hemiii
Talım konus doktorunla bellki ilk deneeme olduğu için histeroskoi istemeyebilir.kızzzz bende gıcıgım ona ya eninde sonunda ögrenicez neyini saklıyonuzki işte söyleyinde bi an önce alısalım dimi ama evet canım 1 aydaha ertelenir biliyomda napıcamı bende kestiremiyorum yaa bebişim bana tutunsun diye elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum yaaa
canım çok iyi yaptın dalmakla benim kalınlasma sorunum var 2 aydır transferim olamıyo dr da eger bu ayda kalınlasmazsa yapabiliriz demişti ama galiba bu ayda yapmicak ilaç tedavisi demişti en son gittigimde(en son dediğimde transfer kesin iptal edilince adet ol gel dedi)yarın kontrolum var ne dicek bakalım esime 7 yi görürsem transferi yapıcam demiş ama bende 7 cok düşük tutunmaz diye korkuyorum yaaaa o yüzden sorsammı diyorum ama çokda korkuyorum laporoskopide oldum ya birzda ondan sanırım korkum:18::18::18::18::18:
evet kuzum yaa gercekten cok seker oluyolar Allah hepsine sağlık uzun ömür versin..bende dün teyzemin kızlarının cocuklarını paylaştım bizde onlarlaydık belki facede görmüşsündür sıpalarımı:)))
sizleri güldürdüysem ne mutlu bana canım :))
Henüz görmedim balım bakarım bi ara yy yirim onları yerrrr Rabbim bizlerede nasip ederi İnşşş bugün kızkardeşlerim 1 kaç ay sonra başla diyorlar tedaviye ama ben artık çokk korkuyorum yaaa bacımmm:
iyi akşamlar şekerparemmm senden nbr ? eloşa gittin ha demek napıo köpek:))İyi akşamlar tatlımmm nasılsınn
nafiş sultan hoşgeldinnnmerhabaaa
AAAAAAAA tadı damagımızda kaldı neyse pekii hadi byeeekızlar ben cıkıyorum ne güzel 1 saat sizlerle duracaktım ama pazar kaza olmus burda müdür ve müd. yard. ankaradaydılar şimdi geliyolarmıs haber geldi... k.i.b. ii akşamlar.
kocişi yatırdım survivor izliom şekerimmevime geldim kızlar:) kocişimle çay keyfi yapıos:) siz napıyosunuz?
tusemim inşallah 7yi geçmiştir cnm hadi hayırlısı
iyi akşamlar şekerparemmm senden nbr ? eloşa gittin ha demek napıo köpek:))
nafiş sultan hoşgeldinnn
Yok kız ne testi:)) adet olurum yakında karnım ağrıyo.iki de bir oldum sanıp tuvalete gidiom bişe yok..İyiyim bal küpümm ne olsun ya minik finom benim yaaa tam bal olmus yaaa çok oynaştık eloşla bugün biz gittikten sonra deliksiz uykuya dalmış böcegim benim yaaaa böyle işte şekerrr geçmişe bakınıyorum bir yandandabacıııı test yaptınmı yaaa
Nbr canlar biz geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?