Vayyyyy çok duygulandım ağlıycam şimdi gerçekten zaten herşeye ağlıyorum bu ara.........................................
Eki Görüntüle 710647
free takılıosun demekkocişi yatırdım survivor izliom şekerimm
Vayyyyy çok duygulandım ağlıycam şimdi gerçekten zaten herşeye ağlıyorum bu ara
aynen valla oh miss free takılıommm:))kız ben de öyle hemen kararanlardanım güneşten köşe bucak kaçarım yinede kararım.free takılıosun demekbiz de onu izliyoruz hepsi simsiyah olmuş. ben öyle yanamıyorum kızarıyorum tam yanma aşamasına geçcem tatil bitiyo:) şöyle 1 ay fln 4ten sonra yatcaksın kimse olmycak sessizlik içinde kitap okuycaksın. hemen de hayal kurarım:)
kız bunda ağlanacak ne varr:)))))
aynen valla oh miss free takılıommm:))kız ben de öyle hemen kararanlardanım güneşten köşe bucak kaçarım yinede kararım.
Vayyyyy çok duygulandım ağlıycam şimdi gerçekten zaten herşeye ağlıyorum bu ara
tam bilmiyorum canım da bence başlanır.bana çünkü adet bitince histereskopi yapılır diğer adetinde tüpe başlanır tarzı bişe demişlerdi galiba.tüp doktorun mu yaptı histereskopini?
ben de çok duygulandım sevilmek ne güzel..paranın satın alamıycağı şey işteVayyyyy çok duygulandım ağlıycam şimdi gerçekten zaten herşeye ağlıyorum bu ara
Ağla o zaman kuzum rahatlarsın...Ağlarım kuzum bunada ağlarım ay sürekli ağlayasım var zaten
ooooo ben de dün full ağladımm..dün sen aricaktım beraber ağlayalım diye pazar diye aramadım.Canım yaaa aglama bende aglarım yaaa bu sıralar hele dün gece çok agldım ,gündüzde valla dünüm aglamakla bitti açıkcası ben annemin hediyesini cumartesi vermiştim canım annemde dün ben yatak odasında aglarken üstüne geldi ayy nasıl tparlanıcagıma şaşırdım anam 2 saksı çicek getirmiş bana çokk duygulandım balkonuma koydum canım ablam ardı eloş adına anneler günmü kutldı bende ablama sabah erkenden msj atmıstım zaten böyleee yani şekerim
Ağlama zamanı galiba hepimiz duyguslara bağlamışız ay eloş kutlamış anneler gününü ne güzelCanım yaaa aglama bende aglarım yaaa bu sıralar hele dün gece çok agldım ,gündüzde valla dünüm aglamakla bitti açıkcası ben annemin hediyesini cumartesi vermiştim canım annemde dün ben yatak odasında aglarken üstüne geldi ayy nasıl tparlanıcagıma şaşırdım anam 2 saksı çicek getirmiş bana çokk duygulandım balkonuma koydum canım ablam ardı eloş adına anneler günmü kutldı bende ablama sabah erkenden msj atmıstım zaten böyleee yani şekerim
ben de çok duygulandım sevilmek ne güzel..paranın satın alamıycağı şey işte
.....................Eki Görüntüle 710687
yüzümün heryerinde sivilce çıkıo?ergenliğe giriyorum galiba:)
valla ya daha yaşım kaç başım kaçDaha çıtırsın anam olur tabi
Daha çıtırsın anam olur tabi
yüzümün heryerinde sivilce çıkıo?ergenliğe giriyorum galiba:)
valla ya daha yaşım kaç başım kaçbi tane de elize resim yapim de tam ağla
Çıtır ne kelime cnımm bebek daha küçülsünde cebime girsin hahahahha
Dimi kuzum kaç yaşındasın dahaaman yapma kuzum salya sümük ağlarım bak
taam yapmıom:))Dimi kuzum kaç yaşındasın dahaaman yapma kuzum salya sümük ağlarım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?