Bende elize yanık sesimle şarkı,türkü söylerim canımmm
Bende elize yanık sesimle şarkı,türkü söylerim canımmm
Söyle kuzum ama eğlenceli bişii olsun
mehtap söylesin biz seninle horon tepelim
o değilde kızlar bilio musunuz horon tepmeyi?
ayşegül hala canın karpuz istiyo mu?
ne çok sordum ben de kendi kendime konusuyom..
çok değişikmiş beeendimEki Görüntüle 710712 Eki Görüntüle 710713 çok sevimli batteniyeler dimi kızlar??
karpuzun çekirdeklerinden üstü şekerli çekirklerinden altı şekersizmiş. öyle bi sınır gibi düşün.. şeker hastalarına altını yemeleri öneriliyo.. çok canın çekiosa kabuğuna yakın kısımları ye bence ya yazık miniğe o da istiyodurİstiyoda kuzum yiyemiyorum şekerim var karpuz yasak doğurunca yiycem artık
çok değişikmiş beeendim
karpuzun çekirdeklerinden üstü şekerli çekirklerinden altı şekersizmiş. öyle bi sınır gibi düşün.. şeker hastalarına altını yemeleri öneriliyo.. çok canın çekiosa kabuğuna yakın kısımları ye bence ya yazık miniğe o da istiyodur
İyi akşamlar kızlar Turkuaz ne güzel battaniyeler onlar canım bende istiyorum bebişime bişeyler almak ama evden dışarı çıkamıyorum ki ne zaman gezebilcem ben acaba ne zaman hamileliğimi yaşıcam
İstiyoda kuzum yiyemiyorum şekerim var karpuz yasak doğurunca yiycem artık
Nerden biliyim kuzum trakyalıyım bençifte telli desen olur
Çok güzel bayıldım
ben de bayıldım kızlar batteniyelere ama bebiş için yumuşak olmzz galiba..İyi akşamlar kızlar Turkuaz ne güzel battaniyeler onlar canım bende istiyorum bebişime bişeyler almak ama evden dışarı çıkamıyorum ki ne zaman gezebilcem ben acaba ne zaman hamileliğimi yaşıcam
tatlım eşim bi karpuz almış bi kesti kabak bildigin beyaz pembe..işte o tam senlikmiş.İstiyoda kuzum yiyemiyorum şekerim var karpuz yasak doğurunca yiycem artık
gerçekten mi mehtap ben bayılıyorum bilenlere ben düz halayı bile çekemiomHoronun alasını çekerim canımmm valla birde türkü patlatırım hahahhaha
Canım öyle deme maalesef bizimde hamileliğimiz böyle olacakmış yeterki sağlıklı olsun kuzularımız
İlk zamanlarda kanamam vardı bitti rahime dikiş atıldı bebek düşmesin diye düşün bi dikişe bağlı bebişim Allah korusun açılırsa kaybederim sonra o bitti şekerim çıktı resmen aç aç dolanıyorum tam şekere alışmışken bebeğin suyu az dedi doktorum hala daha sevinemiyorum dua etmekten başka çare yok Allah beterinden korusun canım anlıyorum zor ama elimizden bişii gelmiyo
ben de bayıldım kızlar batteniyelere ama bebiş için yumuşak olmzz galiba..
kızlar yapacak bişi yok evde oturucaksınız doğurduktan sonrada sizi sokaklardan içeri alamicaz
tatlım eşim bi karpuz almış bi kesti kabak bildigin beyaz pembe..işte o tam senlikmiş.
gerçekten mi mehtap ben bayılıyorum bilenlere ben düz halayı bile çekemiom
çalışsam öğrenirim vallaGell tızım ben sana oyunun hertürlüsünü ögretirimayşegüllede karşılıklı çiftetelli oynarız İNŞŞ
valla kızlar ben ıdrar tetsı falan yapmadım meraksızlktan değil ben okadar cok test yaptım kı :) ewllenelı3 sene olucak ben 30dan fazla test yaptım :) bu sefer sabrettım bekleyıp gorcez ama kalbım durcak yarın sıze cvp yazmasam bılın kı ağlama modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?