Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi akşamlar kızlar Turkuaz ne güzel battaniyeler onlar canım bende istiyorum bebişime bişeyler almak ama evden dışarı çıkamıyorum ki ne zaman gezebilcem ben acaba ne zaman hamileliğimi yaşıcam

çok değişikmiş beeendim

İstiyoda kuzum yiyemiyorum şekerim var karpuz yasak doğurunca yiycem artık
karpuzun çekirdeklerinden üstü şekerli çekirklerinden altı şekersizmiş. öyle bi sınır gibi düşün.. şeker hastalarına altını yemeleri öneriliyo.. çok canın çekiosa kabuğuna yakın kısımları ye bence ya yazık miniğe o da istiyodur

Hamileliğimin ilk haftalarında karpuz aşermiştim canım tabi kıştı kaç gün aradı zavallı kocam o yüzden diyo turkuaz hatun
Zorda olsa bulmuştu ama öğrendiğim iyi oldu yerim öyle sağol canım

İyi akşamlar kızlar Turkuaz ne güzel battaniyeler onlar canım bende istiyorum bebişime bişeyler almak ama evden dışarı çıkamıyorum ki ne zaman gezebilcem ben acaba ne zaman hamileliğimi yaşıcam

Canım öyle deme maalesef bizimde hamileliğimiz böyle olacakmış yeterki sağlıklı olsun kuzularımız
İlk zamanlarda kanamam vardı bitti rahime dikiş atıldı bebek düşmesin diye düşün bi dikişe bağlı bebişim Allah korusun açılırsa kaybederim sonra o bitti şekerim çıktı resmen aç aç dolanıyorum tam şekere alışmışken bebeğin suyu az dedi doktorum hala daha sevinemiyorum dua etmekten başka çare yok Allah beterinden korusun canım anlıyorum zor ama elimizden bişii gelmiyo

Çok güzel bayıldım

ben de bayıldım kızlar batteniyelere ama bebiş için yumuşak olmzz galiba..
kızlar yapacak bişi yok evde oturucaksınız doğurduktan sonrada sizi sokaklardan içeri alamicaz

İstiyoda kuzum yiyemiyorum şekerim var karpuz yasak doğurunca yiycem artık
tatlım eşim bi karpuz almış bi kesti kabak bildigin beyaz pembe..işte o tam senlikmiş.

Horonun alasını çekerim canımmm valla birde türkü patlatırım hahahhaha
gerçekten mi mehtap ben bayılıyorum bilenlere ben düz halayı bile çekemiom

Doğru söylüyorsun canım senin az kalmış sayılır ah bende o günlere gelsem zaman sanki yavaş geçiyor lekelenmem devam ediyo korkuyorum Çarşamba gitcem doktora az kaldı görsem bebişimi rahatlıcam

Gell tızım ben sana oyunun hertürlüsünü ögretirim ayşegüllede karşılıklı çiftetelli oynarız İNŞŞ

gördün mü cnm haftayaki survivoru daghanla birbirlerine girmeye başladılar.fatmagülle de duygu birbirine giriyo

ayy canım yaa guzel hberlerle gel emı yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…