Tüp Bebek Günlüğümüz !

kan sulandırıcı iğne yerlerı morardı kızlar ya sizdede olmusmuydu böle sorun

Doğru söylüyorsun canım senin az kalmış sayılır ah bende o günlere gelsem zaman sanki yavaş geçiyor lekelenmem devam ediyo korkuyorum Çarşamba gitcem doktora az kaldı görsem bebişimi rahatlıcam

Görürsün canım bende öyle diyodum şimdide bi doğurduğumu görsem diyorum banada geçmiyo günler sanki itekliyorum günleri o kadar yavaş ama bi şekilde geçiyo işte dua et tatlım bol bol 9 ay kanaması olanları duymuştum lekelenmeden korkma kırmızı parça parça gelirse kork tatlım crinone jel kullanıyomusun

Yok canım yemiyorum meyve yiyorum sadece oda belli meyveler eşime diyorum doğurduğum gün 1 tepsi kazandibi alıcan hepsini yiyeceğim ya tatlı benim hayatımdı

gercekten mi cnm ya ben hamile kalsam hic sorun yasamam demekki benim hiccccc aram yok tatliyla kazan dibini de asla yemem.antebin malum tatlisindan bile bi tane yiyom max. 2 tane.

gercekten mi cnm ya ben hamile kalsam hic sorun yasamam demekki benim hiccccc aram yok tatliyla kazan dibini de asla yemem.antebin malum tatlisindan bile bi tane yiyom max. 2 tane.

Ayyyyy delimizin tatlı yenmez mi ben bayılırım tatlıya yemeyin içmeyin tatlı yiyim bayılırım kuzum ya ama artık yok maalesef

Canım günaydın bugün senin test günü rabbim inşallah hayırlısını versin sana güzelim..bizi merakta koma ivedi haber bekliyoruz senden haydeeeeeeeee

Gunaydin guzel kadinlar gununuz cook guzel gecsin

günaydın kızlar

herkes için güzel ve umut dolu bi gün olsun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar
güpgüzel bir gün olsun inşallahhhh

günaydın kızlar...
güzel dileklerinize Aminnnnn diyorum inşallah harika birgün olur...
bi yerden para gelse mesela yüklü miktarda ya da ne biliyim biri hamilesin gülden 2 aya doğuruyon hemen hazırlıklara başla dese ne biliyim işte öyle

Topiğimizin harika şahane güzel güçlü kadınlarına sevgi dolu bir güüüüünnnaayyddıınnnnn
Sizi Seviyorum ben taammıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…