günaydın kızlar...
güzel dileklerinize Aminnnnn diyorum inşallah harika birgün olur...
bi yerden para gelse mesela yüklü miktarda ya da ne biliyim biri hamilesin gülden 2 aya doğuruyon hemen hazırlıklara başla dese ne biliyim işte öyle
Topiğimizin harika şahane güzel güçlü kadınlarına sevgi dolu bir güüüüünnnaayyddıınnnnn
Sizi Seviyorum ben taammııııEki Görüntüle 710924
gunaydin kizlarrr
test yaptim azonce tek cizgi cikti bilgilerinize arz ederim:))
ben kim cift cizgi kim ooooohooooo:)
gunaydin kizlarrr
test yaptim azonce tek cizgi cikti bilgilerinize arz ederim:))
ben kim cift cizgi kim ooooohooooo:)
Günaydın çılgın hatunGörünmez moddayım hemen görünür olayım aslında ben burdayım
günaydın canımcım...
çift çizgiler ahhhh o çift çizgiler...
be gördüm de ne oldu biri kimyasal biri dış gebelik oldu...
daha normal bi çift çizgim olmadı benim hiç
napıcaz önümüzdeki maçlara bakıcaz...
Günaydın canımm hayırlısı diyoruzo zaman bir sonraki aya inşallahh çiftin çiftini görürsünnnn
Günaydın çılgın hatunherifinde böle çılgınldır inşallah
Güldenn önümüzdeki ay hamile kalacaksın canım 9 ay sonra bebeni kucağına alacaksın canım hazırla kendini
Offd para deme bu ay cok paraya ihtiyacim var benimde yagsa sooole tepemizden asagi guldenn ama hamile olsan daha bir guzel olurdu..
Ben ve sipalarim seni cook seviyoruuzz
Günaydın canımm hayırlısı diyoruzo zaman bir sonraki aya inşallahh çiftin çiftini görürsünnnn
Günaydın çılgın hatunherifinde böle çılgınldır inşallah
Güldenn önümüzdeki ay hamile kalacaksın canım 9 ay sonra bebeni kucağına alacaksın canım hazırla kendini
sen gene gormussun cnm ben onlarida gormedim.tabi cnm yapcak bise yok olmadi aksama birer mac ayarlayalim:)))oylesine bi ise yaradigindan degil zevkine :)))))))
bak simdi aklima geldi
senin kocanda bise yok.yumurtanda var niye olmuyo acaba
hadi bende umut yok da sizde umut var
para gelsin valla herşey paradan geçiyoo bebelerimde olsun zaten öncelik onların ama parada olsun sabah sabah noldu bana paradan açtım lafı
benimki ve çılgın olmak hiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç ilgisi yok kendisi aldığımda odundu şimdilerde kütük olarak hayatına devam ediyo zaman zaman davarlaştığı ve yeşilliklerde otladığıda görülmüştürçok sevgi doluyum sanırım bugün
hahaha:)))))insallah eniste bunlari okumaz:))
para gelsin valla herşey paradan geçiyoo bebelerimde olsun zaten öncelik onların ama parada olsun sabah sabah noldu bana paradan açtım lafı
benimki ve çılgın olmak hiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç ilgisi yok kendisi aldığımda odundu şimdilerde kütük olarak hayatına devam ediyo zaman zaman davarlaştığı ve yeşilliklerde otladığıda görülmüştürçok sevgi doluyum sanırım bugün
hii evt dogru atastiralim bende baktiricam sen gidip kanini verebilirsin aslinda uni . hastanesine...deli olsan sip diye tutardi keske deli gibi davranabilsek hic biseyi takmasak.bizimki fazla akilliktan tutmuyo:)görünürde bişi yok canım ciddi bi araştırma yapılmadıki kanda genetiğimize bilem bakılmadı sadece rahim filmim var 2009 dan kalma üzerine bi sürü operasyon geçirdim acaba neler oldu içerde...olmama sebebi psikolojik de olabilir ben deliyim
:119::119::119::119: al benden size az bişii otthepimizinkilerinin içinde azcuk bi ayılık var demekki arada kibarcık olsalarda özleri davarlıkla dolu yani he
ayy benim benim koçişimin günahıı alm,,m ama ya bildiğim öküz ama bildiğim bal balll115 kiloluk bir spıa benimki
hahaha:)))))insallah eniste bunlari okumaz:))
hii evt dogru atastiralim bende baktiricam sen gidip kanini verebilirsin aslinda uni . hastanesine...deli olsan sip diye tutardi keske deli gibi davranabilsek hic biseyi takmasak.bizimki fazla akilliktan tutmuyo:)
Ayyy gulden sabah sabah iyi geldin kendi kendime guluo duruyum
aaa sen bilmiyomusun tüp doktorları beni sabah öğle akşam yemeklerden sonra alınmak üzere reçeteye yazıyooo yazmayan doktor varsa hipokratın kemikleri sızlar mesleğe ihanettir
Aaa tup zamani almistim canim senden uc ogunhamislikte de iyi gidiyorsun datlum opicim seni dayanamicimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?