Tüp Bebek Günlüğümüz !

Masallah yavrumm bu ne enerji supersin bugun de aldim insallah basimin agrisina da iyi gelir bizim egunal

Masallah yavrumm bu ne enerji supersin bugun de aldim insallah basimin agrisina da iyi gelir bizim egunal

maşallahım var kendime hayrım yok ama kızlar olaydı bu enerjimi onlara geçirirdim ama firardalar ben kalkiciimmm onlar gelcekler...başın ağrıyo demek uyuyamadınmı yoksa ya da huzurunu kaçıran kimselermi var

maşallahım var kendime hayrım yok ama kızlar olaydı bu enerjimi onlara geçirirdim ama firardalar ben kalkiciimmm onlar gelcekler...başın ağrıyo demek uyuyamadınmı yoksa ya da huzurunu kaçıran kimselermi var

Yook tatlim huzurumu kaciran kimse bu siralar pek huzurlu bana bulasmiyo gece rahat uyuyamiyorum cok uyaniyorum surekli cise gidiyorum sabahin korunde de kalkinca sonuc agriyan bir bas

Yook tatlim huzurumu kaciran kimse bu siralar pek huzurlu bana bulasmiyo gece rahat uyuyamiyorum cok uyaniyorum surekli cise gidiyorum sabahin korunde de kalkinca sonuc agriyan bir bas

aman öyle olsun dış etkenlerin seni üzmesini istemiyorum...
klasik uyuyaman gebe haline girmişsin
ben pek uyuyan tüp gebesi görmedim doğum yaptılar bu kezde bebeler uyutmuyo

aman öyle olsun dış etkenlerin seni üzmesini istemiyorum...
klasik uyuyaman gebe haline girmişsin
ben pek uyuyan tüp gebesi görmedim doğum yaptılar bu kezde bebeler uyutmuyo

Ama ilk baslarda hatta 12 haftalik olana kadar hayatimin en guzel uykusunu uyudum gunduz gece surekli uyumaya doyamadim. Simdi acisi cikiyor sanirim hele iki sipayla dogduktan sonra uyku uyumak hayal olacak gibi geliyor..

Kızlar yeni yemek yarışmasının kategorisi KANEPELER ve SANDİVİÇLER....
Katılmak isteyenler olabilir bilginize....

Ama ilk baslarda hatta 12 haftalik olana kadar hayatimin en guzel uykusunu uyudum gunduz gece surekli uyumaya doyamadim. Simdi acisi cikiyor sanirim hele iki sipayla dogduktan sonra uyku uyumak hayal olacak gibi geliyor..

biliyorum canım ilk zamanlar uyudun ama o kadar bitti gitti işte acı ama gerçek bu
ilk zamanlar progesteron hızlı bi artışa geçtiğinden uyku yapıyo sonra geçiyo bebeler ittirip kaktırmaya başlıyo baskı yapıyolar büyüdükçe diğer organlara ve bilhassa idrar torbasına çişin geliyooo benim büyük paşam annesinin karnındaykene totosunu annesinin böbreğinin üzerine yerleştirmiş kız nasıl ağrılar çekiyo anlatamam bi gittikki daktıra minnak toto böbreğin üzerinde sende iki taneler bakalım nerelerine yüklenecekler

annem senin ilk iş günün nasıl geçti zorlandınmı etraftakilere dedinmi ben yüklüyüm diye

ayy hiçbişi yaomadım adaptasyon eksikliği yaşadım ya dün o yüzden serbest atıştaydım ama bugün başlarım düzgün çalışmaya işlerim çok birikmiş ne halt etcem bilmiyorum ama bakalım bismillah deyip kolları sıyırı dalcaz mecbur..

Napalim basa gelen cekilir gece uyanmasam cok sorun olmaz da kaliteli olmuyor iste uyaninca aklima su geliyor nasil icim yaniyor anlatamam hamilik basladigindan beri boyle neler deniyorum fayda etmiyor. Ayyy ben o minnak totoyu yerimm ama benimkiler bobregime dokunmasa super olur zaten biri sabikali tas yapip duruyor..

kolay gelsin canım bi yerlerden başlamak lazım...

belki düzene girer canım geçici bi durumdur...
böbrekte taş üretimi var demek bebeleri uyar şimdiden totolarına sahip çıksınlar yerim onları beeennnnnn

Ben biseyler yemeliyim acilen ikinci ogun vaktim geldi.. Ilk once 10 dk.dir bulamadigim agri kesicimi bulabilsem cok sevinicem neyse cok acim birazdan gelirim

Ben biseyler yemeliyim acilen ikinci ogun vaktim geldi.. Ilk once 10 dk.dir bulamadigim agri kesicimi bulabilsem cok sevinicem neyse cok acim birazdan gelirim

afiyet olsun canım ben daha kahvaltı yapcam sabahın körü kalktım ama bişi yemedim ben organlarımı besleyim sen bebelerini

Günaydın kızlar bende kahvaltımı daha yeni yaptım geç kalkıyorum artık kendimde bişeyi çözdüm uyuyunca lekelenmem gelmiyor :) herkese güzel bir gün kendimede lekesiz bir gün diliyorum

Günydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızzzz gülden Allh canını almıya hemiii çok güldürdün beni Valla sbah sabah ne muhabbet nerden buluyorsun bu enerjiyi deli tızzzz

Günaydın kızlar bende kahvaltımı daha yeni yaptım geç kalkıyorum artık kendimde bişeyi çözdüm uyuyunca lekelenmem gelmiyor :) herkese güzel bir gün kendimede lekesiz bir gün diliyorum

demekki sürekli dinlenme modunda olman lazım canım...
napalım tek taşımız nazlı belliki iyi olsunda o bize yeter...

Son düzenleme:
Günydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızzzz gülden Allh canını almıya hemiii çok güldürdün beni Valla sbah sabah ne muhabbet nerden buluyorsun bu enerjiyi deli tızzzz

eyvallah gözüm
sabah sabah enerji patlaması yaşıyorum hayırlara vesile olsun inşallah

İnşallahhh valla bitkisel hplarımı içtim aç açç oturuyorum şimdi kahvaltı hazırlayıp bi ev keyfi ypmak istiyorum evime hasret kaldım bugünlerde yinee

gel beraber yapalım ev keyfini evine biraz daha hasret kal
bende şimdi bişiler atıştırcam

yaaaa bende bendeee bendeeeee isterimmmmmmmm
Talım konus doktorunla bellki ilk deneeme olduğu için histeroskoi istemeyebilir.

galiba sen transferden sonra full yatarsın cnm..
kızzz niyeki full yatarım yaa ince diye dr mu yatırır gerci yatırmasada yatarımda :18::18::18::18::18::18::18:
aaa sen bilmiyomusun tüp doktorları beni sabah öğle akşam yemeklerden sonra alınmak üzere reçeteye yazıyooo yazmayan doktor varsa hipokratın kemikleri sızlar mesleğe ihanettir

kızzz hiççç gülücem yoktu valla sen nası bişeysin yaaaa hiç gülücem yoktuuu
kızlar şimdi drdan geldim ilaçları baslattı yine estrofremi alttan kullan dedi eger bu ayda kalınlaşmazsa strec mi skrecmi öyle bişey yapıcam dedi alttan kamerayla rahim duvarına çizik atıcaz diyo oda olmazsa ozon tedavisi yapıcaz diyo napıcamı bende bilmiyorum cok korkuyorum yaaa

crinone jel kullanmaya başliam bugünden itibarennn dr iğnelerimi kesti artık jele geçelim dedi nabıyos nasıl yapıyos nasıl bişi bu kullanan varmııı:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…