aynı zamanda egunal embriyo tutunması için çok faydalı...
gel tüpçüüüüüüü geellllll döllenmeyen yumiler için döllenip bölünmeyenler için transferi olan ama tutunmayan embriyolar için her türlü destek moral motivasyon verilir evlere paket servisimiz yoktur taze taze yerinde ikramımız vardır çıkın çıkın gelin
Masallah yavrumm bu ne enerji supersin bugun de aldim insallah basimin agrisina da iyi gelir bizim egunal
maşallahım var kendime hayrım yok ama kızlar olaydı bu enerjimi onlara geçirirdim ama firardalar ben kalkiciimmm onlar gelcekler...başın ağrıyo demek uyuyamadınmı yoksa ya da huzurunu kaçıran kimselermi var
Yook tatlim huzurumu kaciran kimse bu siralar pek huzurlu bana bulasmiyogece rahat uyuyamiyorum cok uyaniyorum surekli cise gidiyorum sabahin korunde de kalkinca sonuc agriyan bir bas
aman öyle olsun dış etkenlerin seni üzmesini istemiyorum...
klasik uyuyaman gebe haline girmişsin
ben pek uyuyan tüp gebesi görmedim doğum yaptılar bu kezde bebeler uyutmuyo
Ama ilk baslarda hatta 12 haftalik olana kadar hayatimin en guzel uykusunu uyudum gunduz gece surekli uyumaya doyamadim. Simdi acisi cikiyor sanirim hele iki sipayla dogduktan sonra uyku uyumak hayal olacak gibi geliyor..
annem senin ilk iş günün nasıl geçti zorlandınmı etraftakilere dedinmi ben yüklüyüm diye
biliyorum canım ilk zamanlar uyudun ama o kadar bitti gitti işte acı ama gerçek bu
ilk zamanlar progesteron hızlı bi artışa geçtiğinden uyku yapıyo sonra geçiyo bebeler ittirip kaktırmaya başlıyo baskı yapıyolar büyüdükçe diğer organlara ve bilhassa idrar torbasına çişin geliyooobenim büyük paşam annesinin karnındaykene totosunu annesinin böbreğinin üzerine yerleştirmiş kız nasıl ağrılar çekiyo anlatamam bi gittikki daktıra minnak toto böbreğin üzerinde sende iki taneler bakalım nerelerine yüklenecekler
ayy hiçbişi yaomadım adaptasyon eksikliği yaşadım ya dün o yüzden serbest atıştaydım ama bugün başlarım düzgün çalışmaya işlerim çok birikmiş ne halt etcem bilmiyorum ama bakalım bismillah deyip kolları sıyırı dalcaz mecbur..
Napalim basa gelen cekilir gece uyanmasam cok sorun olmaz da kaliteli olmuyor iste uyaninca aklima su geliyor nasil icim yaniyor anlatamam hamilik basladigindan beri boyle neler deniyorum fayda etmiyor. Ayyy ben o minnak totoyu yerimm ama benimkiler bobregime dokunmasa super olur zaten biri sabikali tas yapip duruyor..
Ben biseyler yemeliyim acilen ikinci ogun vaktim geldi.. Ilk once 10 dk.dir bulamadigim agri kesicimi bulabilsem cok sevinicem neyse cok acimbirazdan gelirim
Günaydın kızlar bende kahvaltımı daha yeni yaptım geç kalkıyorum artık kendimde bişeyi çözdüm uyuyunca lekelenmem gelmiyor :) herkese güzel bir gün kendimede lekesiz bir gün diliyorum
Günydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızzzz gülden Allh canını almıya hemiii çok güldürdün beni Valla sbah sabah ne muhabbet nerden buluyorsun bu enerjiyi deli tızzzz
eyvallah gözüm
sabah sabah enerji patlaması yaşıyorum hayırlara vesile olsun inşallah
İnşallahhh valla bitkisel hplarımı içtim aç açç oturuyorum şimdi kahvaltı hazırlayıp bi ev keyfi ypmak istiyorumevime hasret kaldım bugünlerde yinee
yaaaa bende bendeee bendeeeee isterimmmmmmmm.....................Eki Görüntüle 710687
kızzz niyeki full yatarım yaa ince diye dr mu yatırır gerci yatırmasada yatarımda :18::18::18::18::18::18::18:Talım konus doktorunla bellki ilk deneeme olduğu için histeroskoi istemeyebilir.
galiba sen transferden sonra full yatarsın cnm..
aaa sen bilmiyomusun tüp doktorları beni sabah öğle akşam yemeklerden sonra alınmak üzere reçeteye yazıyooo yazmayan doktor varsa hipokratın kemikleri sızlar mesleğe ihanettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?