Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmişi okudum eğlenceli bi kitap gibiydi çok tatlısınız kızlarr özellikle de gülden:) neşe küpü bigisin maşallah

crinone jel kullanmaya başliam bugünden itibarennn dr iğnelerimi kesti artık jele geçelim dedi nabıyos nasıl yapıyos nasıl bişi bu kullanan varmııı:44::44::44:

canım ben şuan kullanıyorum doğrusu bebeğim yok ama yada varsada allah nasip ederse hafta sonu öğrencemtüp bebek tedavisindeyim doktor transferden bir gün önce bu jeli başlattı sabah akşam 1 adet hergün aynı saatte olcak buna dikklat et.bir kutuda 15 adet var 1 hafta yetiyor.yatakta yatar gibi uzanıyorsun jel çubuk şeklinde önce ucunu kırıyorsun sonra içine sokuyorsun ve uç kısmında hava var onu sıkıyorsun ilaç içine gidiyor.çubuğu çıkartıyorsun 5 dk yatakta yatıyorsun sonra kalkıp 10 dk hafif hafif evde yürüyorsunki jel iyice yayılsın.kolay gelsin canım.

Canımmm turkuaza söyle sanada yapsın cicim dr gelmissin yaa daha neler duyucaz yaaa canım yaaa Rabbim hepimizi bi şekilde sınıyor korkm tatlım yaaa İNŞALLAH bunlarıd hayırlısıyla atltırsınn

geçmişi okudum eğlenceli bi kitap gibiydi çok tatlısınız kızlarr özellikle de gülden:) neşe küpü bigisin maşallah

saol tatlım..
Allah neşemizi daim etsin inşallah...
siz nasılsınız göbüşle birlikte..

Sen gelll yaa ben artıkın 1 kaç gün evden çıkmam ama akşam eşofmanlarımım giyim yürüyüşe çıkıcm tabi. o hariçç güldennnnn

aaa ona ne şüphe eşofmansız birgün düşünemiyorum yani

Canımmm turkuaza söyle sanada yapsın cicim dr gelmissin yaa daha neler duyucaz yaaa canım yaaa Rabbim hepimizi bi şekilde sınıyor korkm tatlım yaaa İNŞALLAH bunlarıd hayırlısıyla atltırsınn

evet canım rabbim hepimizi baska sınıyor tatlım napalım inşallah hayırlısıyla atlatırım bende ve hepimizde atlatırız

herkese tünaydın .nasılsınız güzellikler..Ben yemek molamı verdim hemen koştum yanınıza.geçmişe de bakamadım.varmı gelişme

başımıza gelen.. ne yöntemler duycaz daha..canım strec dediğin yöntemi bi araştır bide rahim duvarı çizdirmeyi..hangisi daha iyiymiş yorumlara bak. sonra da doktoruna güveniceksin artık. inşallah bu ay olur..

crinone jel kullanmaya başliam bugünden itibarennn dr iğnelerimi kesti artık jele geçelim dedi nabıyos nasıl yapıyos nasıl bişi bu kullanan varmııı:44::44::44:
o jeli en az 2 ay kullancaksın cnm bebeğinin sana tutunması için gerekli progesteron hormonu alıyosun:)
ben de dün kontrole gittim bana günde 2 ye indir 1 hafta sonra da bırak dedi ama ben korkuyorum bişey olcak diye Allah korusun aklıma kötü senaryolar geliyo.. vücudum progesteron üretmeye başlamışmıdır ki hemen nasıl bırakcam bilmiyorum 2 hafta daha kullansam sonra bıraksam diyorum bilmiyorum kafam karıştı

herkese tünaydın .nasılsınız güzellikler..Ben yemek molamı verdim hemen koştum yanınıza.geçmişe de bakamadım.varmı gelişme

afiyet olsun canım bi gelişme yok herkes aynı şekilde duruyo
ben işterdimki içimde bişiler beni tepiklesin ama yok işte napıcan mecbur kabullencen hayal etmeye devam etcen işte

gül canım hep gül inşallah...
inşallah estrafem işe yarar bu ay diğer işlemlere gerek kalmaz..
bu ozon tedavisini ikramaya gördü canım sana bilgi verir..

canım strec dediğim zaten rahim duvarını ciziyolar dr ma güveniyorumda yinede korkuyorum cok sey yasadım daha kötü olursam diye korkuyorum inşallah olur

canım strec dediğim zaten rahim duvarını ciziyolar dr ma güveniyorumda yinede korkuyorum cok sey yasadım daha kötü olursam diye korkuyorum inşallah olur
hmmmmm o zaman ikramayla irtibata geçiceksin o da ayaklı ansiklopedi gibi zaten:) üstüne bi de tecrübe etmiş içini rahatlatır eminim

sağolun çok güzel açıklamışsınız...test gününüze az kalmışş inşaalah gebeliğiniz 9 ay boyunca sağlıkla devam eder ve kucağınıza alırsınız hayırlısıylaa
çok alemsin ayoll
Ben biseyler yemeliyim acilen ikinci ogun vaktim geldi.. Ilk once 10 dk.dir bulamadigim agri kesicimi bulabilsem cok sevinicem neyse cok acim birazdan gelirim
afiyet olsun şekerimm senin sıpalar acıkmışş içerden tık tık uyarı mı gönderiyorlar yoksaa
Günaydın kızlar bende kahvaltımı daha yeni yaptım geç kalkıyorum artık kendimde bişeyi çözdüm uyuyunca lekelenmem gelmiyor :) herkese güzel bir gün kendimede lekesiz bir gün diliyorum
merhaba tatlımm sanaa lekesiz bir gün diliyorumm
İnşallahhh valla bitkisel hplarımı içtim aç açç oturuyorum şimdi kahvaltı hazırlayıp bi ev keyfi ypmak istiyorum evime hasret kaldım bugünlerde yinee

afiyet olsunn bal şeker olsun bitkisel haplarınn mehtoşumm....evde keyif paha biçilemez

Bizde durum biraz daha karışık.14 yaşında oğlum var.Sonra sanırım karı koca biz çocuk nasıl yapılır unuttuk.İkimizde de sorun yok 1 tüpümüz var ama yok yok yokkkkk...

Allah ne zaman dilerse o zaman olacak umudu yitirmek yok .Arkadaşlarımdan birinin 5 yada 6 denemede oldu.Olana kadar devammmmm..

Akıllı olduğumuz da söylenemez ama olmuyor.akıllı yada deli.

Ayyy gulden sabah sabah iyi geldin kendi kendime guluo duruyum

Güldencim her zamanki gibi performans süper.Sen olmasan ne yaparız biz.

aaa sen bilmiyomusun tüp doktorları beni sabah öğle akşam yemeklerden sonra alınmak üzere reçeteye yazıyooo yazmayan doktor varsa hipokratın kemikleri sızlar mesleğe ihanettir

Evet onlar yazmasa da biz vergiden kaçırıp kaçak kullanırız seni.Merdiven altı meselaaaa.......

Bana 1 ton lütfen sarıver.Yaş oldu 36 . Bana 1 ton anca yeter .

Ben yemegimi yemeden muge anliya bakicam diye uyuya kalmisim. Girumcek aradi ona uyandim o ara hayvan dusmani karsi.komsum hamis oldugumu duyinca benomle baris imzalamaya karar vermis sen simdi yemek yapamazsin biaey.lazim olursa ben yaparim dedi. Telefondayim sag ol dedim gecistirdim. Simdi de yemegimi yiyorum basim hala catliyor tavsiyeleri alayim hamisler agri kesici parol vermisti dr.nereye koydum bulamiyorum

ikrosum iyi insan lafının üstüne bacımm iyiki geldin

umudumu yitimekmiiii naslaaa nolmaz böle bişiiiiii...
bende sizinle enerji buluyorum canım saol...
sana bi ton sarayım ne demek daha öncede dediğim gibi benden fazla doz zarar vermez fazlası idrar yoluyla atılıyor

bak sen hasbam demek yemek yapcak sana...
neyse geri adım atmış senden çom uzatma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…