canım minosette içebilirsin ama kesermi bbilmemm canımBen yemegimi yemeden muge anliya bakicam diye uyuya kalmisim. Girumcek aradi ona uyandim o ara hayvan dusmani karsi.komsum hamis oldugumu duyinca benomle baris imzalamaya karar vermis sen simdi yemek yapamazsin biaey.lazim olursa ben yaparim dedi. Telefondayim sag ol dedim gecistirdim. Simdi de yemegimi yiyorum basim hala catliyor tavsiyeleri alayim hamisler agri kesici parol vermisti dr.nereye koydum bulamiyorum
genetik test nedir bilgisi olan varmıııı.Neden yapılır.Neresi yapar . Ücretlimi.
genetik test nedir bilgisi olan varmıııı.Neden yapılır.Neresi yapar . Ücretlimi.
bak sen hasbam demek yemek yapcak sana...
neyse geri adım atmış senden çom uzatma bence...
canım minosette içebilirsin ama kesermi bbilmemm canım
canım genetik testi arsatırma hastanelerinde yapılır ücretli bildiğim kadarıyla ve bildiğim kadarıyla senin esinin genetiğine bakıyolar neden olmuyo tutmuyo diye
Hani bizim bir listemiz vardıııı.Ama neden yok şimdi,nereye gitti.Ne güzel bakıyorduk kim kiminle nerede.Ben şimdi İzmirlilileri nerden bilcem ki
baş ağrısı için kulak memesine masaj diye bi hbr okumştum15 gun falan oluyor kapiyi caldi olur boyle seyler falan dedi tebrik etti. Bende uzatmadim tabi ama Allah biliyor hic icim isinmiyor bu kadina bana metve getirmisti yemedik icimden gelmedi. Cok dengesiz bir kadin uzaktan uzaga merhaba derim o kadar..
Benim dr.minoseti onermiyor bazi dr.lar hamilelere verir ama ben tavsiye etmiyorum parol saf ama minosetin baska etken maddeler var icinde dedi. Yaa butun ilaclarim ortada tup zamanindakiler bile o yok deliricemmm
15 gun falan oluyor kapiyi caldi olur boyle seyler falan dedi tebrik etti. Bende uzatmadim tabi ama Allah biliyor hic icim isinmiyor bu kadina bana metve getirmisti yemedik icimden gelmedi. Cok dengesiz bir kadin uzaktan uzaga merhaba derim o kadar..
Benim dr.minoseti onermiyor bazi dr.lar hamilelere verir ama ben tavsiye etmiyorum parol saf ama minosetin baska etken maddeler var icinde dedi. Yaa butun ilaclarim ortada tup zamanindakiler bile o yok deliricemmm
Yasasiiiiinnkayip ilacimi buldum ve ictim insallah bir an once keser
baş ağrısı için kulak memesine masaj diye bi hbr okumştumetkisi olur mu kiii dayanabildiğin kadar dayansan da hiç ağrı kesici almasan daha iyi olur aslında cnm ya
sen ne progestanı ne zaman bırakmıştın onu hatırlıyomusun?
ooow herşey için çok geeçYasasiiiiinnkayip ilacimi buldum ve ictim insallah bir an once keser
ben de günde 3 kez kullanıyodum 2 ye düşürdü 1 hafta sonra da bırak dedi ben de düşer diye korkuyorum o kadar taşıdım beni terk etmesinDayanilacak gibi bisey degil migrenim var tutmasindan korkuyorum. Canimcim ben progestan fitil olarqk kullaniyordum ama surekli kanama alanim vardi dr.progynex fitil verdi hala kullaniyorum son iki kutu var daha vermicek sanirim dr. vermezse mutlu olurum sen kullaniyor musun?
ilaç alma mesajımdan sonra senin rahatlama mesajını görünceki tepkimooow herşey için çok geeç
zaten bu saatten sonra meraba meraba kanka olunmaz bi kere araya kötü olaylar girdi...
nerelere saklanmış yaramaz minoset totosuna totosuna vuraydın
ben de günde 3 kez kullanıyodum 2 ye düşürdü 1 hafta sonra da bırak dedi ben de düşer diye korkuyorum o kadar taşıdım beni terk etmesingizli gizli fitilimi yapim 2 hafta daha içim rahat etmicek
ilaç alma mesajımdan sonra senin rahatlama mesajını görünceki tepkim
deme öyle deme :) ben de tiksinerek kullanıyodum ama bu gün kıymetini anladım ilacı almayınca rahimde kasılmalar oldu ağrı yaptı çok korktumm şimdi yerimden kalkmıyorumEveett hersey icin cok gecBen hala gunde 3 kere kullaniyorum canim aslinda dr.bana kalp atislarini duyana kadar kullaniyoruz ama senin ikiz biz 9.haftaya kadar devam edelim dedi. Sonra ben dr.degistirdim yeni dr.um da biraktirmadi uc kutu aldirmisti iki kutu kaldi bitse de kurtulsam igrenc yaa
ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???
ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?