Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hani bizim bir listemiz vardıııı.Ama neden yok şimdi,nereye gitti.Ne güzel bakıyorduk kim kiminle nerede.Ben şimdi İzmirlilileri nerden bilcem ki

canım minosette içebilirsin ama kesermi bbilmemm canım
genetik test nedir bilgisi olan varmıııı.Neden yapılır.Neresi yapar . Ücretlimi.

canım genetik testi arsatırma hastanelerinde yapılır ücretli bildiğim kadarıyla ve bildiğim kadarıyla senin esinin genetiğine bakıyolar neden olmuyo tutmuyo diye

genetik test nedir bilgisi olan varmıııı.Neden yapılır.Neresi yapar . Ücretlimi.

canımcım bi kanda olanı var kromozomlara bakılıyo bi de embriyolara uygulanan genetik tanı var..
bizzat yaşamadığım için fiyatı hakkında bilgim yok bende tecrübe etcem yakında..
üniversite hastaneleri yapıyor özellerde yapıyor ama uygun olsun dersen biraz zaman alır üniversite hastanelerinde yaptırırsın.

bak sen hasbam demek yemek yapcak sana...
neyse geri adım atmış senden çom uzatma bence...

15 gun falan oluyor kapiyi caldi olur boyle seyler falan dedi tebrik etti. Bende uzatmadim tabi ama Allah biliyor hic icim isinmiyor bu kadina bana metve getirmisti yemedik icimden gelmedi. Cok dengesiz bir kadin uzaktan uzaga merhaba derim o kadar..

Benim dr.minoseti onermiyor bazi dr.lar hamilelere verir ama ben tavsiye etmiyorum parol saf ama minosetin baska etken maddeler var icinde dedi. Yaa butun ilaclarim ortada tup zamanindakiler bile o yok deliricemmm

Hani bizim bir listemiz vardıııı.Ama neden yok şimdi,nereye gitti.Ne güzel bakıyorduk kim kiminle nerede.Ben şimdi İzmirlilileri nerden bilcem ki

listelerle ilgilenemiyorum canım o sebeple yok eski hali duruyor liste topikleri gerilerde bi yerlerdedir..
güncel halleri yok yani..

baş ağrısı için kulak memesine masaj diye bi hbr okumştum etkisi olur mu kiii dayanabildiğin kadar dayansan da hiç ağrı kesici almasan daha iyi olur aslında cnm ya
sen ne progestanı ne zaman bırakmıştın onu hatırlıyomusun?

zaten bu saatten sonra meraba meraba kanka olunmaz bi kere araya kötü olaylar girdi...

Yasasiiiiinn kayip ilacimi buldum ve ictim insallah bir an once keser

nerelere saklanmış yaramaz minoset totosuna totosuna vuraydın

Dayanilacak gibi bisey degil migrenim var tutmasindan korkuyorum. Canimcim ben progestan fitil olarqk kullaniyordum ama surekli kanama alanim vardi dr.progynex fitil verdi hala kullaniyorum son iki kutu var daha vermicek sanirim dr. vermezse mutlu olurum sen kullaniyor musun?

ben de günde 3 kez kullanıyodum 2 ye düşürdü 1 hafta sonra da bırak dedi ben de düşer diye korkuyorum o kadar taşıdım beni terk etmesin gizli gizli fitilimi yapim 2 hafta daha içim rahat etmicek

ooow herşey için çok geeç
ilaç alma mesajımdan sonra senin rahatlama mesajını görünceki tepkim

zaten bu saatten sonra meraba meraba kanka olunmaz bi kere araya kötü olaylar girdi...

nerelere saklanmış yaramaz minoset totosuna totosuna vuraydın

Ahh baska ilaclarin arkasina saklanmis dolapta yuksekte goremedim mecbur tabureye cikip baktim birde ne goreyim kuzu gibi yatiyor orada ne totosu neler yapardim da cok ihtiyacim vardi

kızz fatosgülüm nerdesin yaa meraktan catlicazz ikramayamda cevap vermedi bende çizilmeyle ilgili çok bişi bulamadımki

Eveett hersey icin cok gec Ben hala gunde 3 kere kullaniyorum canim aslinda dr.bana kalp atislarini duyana kadar kullaniyoruz ama senin ikiz biz 9.haftaya kadar devam edelim dedi. Sonra ben dr.degistirdim yeni dr.um da biraktirmadi uc kutu aldirmisti iki kutu kaldi bitse de kurtulsam igrenc yaa

deme öyle deme :) ben de tiksinerek kullanıyodum ama bu gün kıymetini anladım ilacı almayınca rahimde kasılmalar oldu ağrı yaptı çok korktumm şimdi yerimden kalkmıyorum bide ikiz olunca iice dikkat etmen lazım

ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???

merhabalar canlarım.. öncelikle sizleri ne kadar özlediğimi söyleyerek başlıyorum...ama benim yaramazla hiç bir şey yapılmıyor..sevgili emme ve kucak manyağım o benim..bu arada çok önemli benim için listeleri bulamadım ...önce yeni hamişlerimizi göreyim istedim ama kalkmış ilk sayfadan....güzel haberler alayım dedim....nerelerde güldencim listeler...?
canlarım öyle bir koşturmacaki hayatım anlatamam... sadece bebiş değil annemde hastalandı ve hastanede yattı... ve ben sizlerden ayrı kaldım...canlarım benim özlemişim sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…