Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım... hoşgeldin... valla iyi vermişsin çokda düşük kalorili bir diyet değil... benim maşallahım var yemeye devam:))))) evet benim tosuncuk baya hareketli bakalım haftaya görücekmiyiz cinsiyetini... rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu.. ultrasonda hergördüğümde ilk defa görmüş gibi şaşırıp mutlu oluyorum...
sen diette azimliysen sana gruplara hangi yiyeceklerin girdiğini ve porsiyonlarınıda yazayım. biraz uzun ama bi ara yazarım.

aslinda bu konuda azimli degilimdir son zamanlardada hic dikkat etmez olmustum ama burdaki arkadaslar yazinca tedavilerde kilo aldik diye ben zaten cok zayif biri degilim cok da kilom yok ama korktum önlem oldu birde duymutum istikrarli kilonun altina gecmek hamile kalmayada yariyormus diye belki dedim olurmu bir umut iste bakalim nasipppp

kızlar..ben çıkıyorum.. yemek yapacağım...bıcı bıcı yapacağım...uğrayabilirsem mutlaka gelirim...öpüyorum sizi...

ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın dieeben alıngan hatunummmmillstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele

AH benim nazlı çiçeğiiimmm..Senin durumundan birebir saniye saniye haberim oluyor çünnküüüüüüüü..Seni de arıcaktım bugün ama dışarda falan oluyorsunn ne biliyim rahatsız etmiyim dedimm ondan aramadım inann..ama gülden ile sürekli irtibattaolduğumdan herşeyden haberim var güzelimmm..Kısmaaa bana küssmee canımm..

keyıfcı benım sıpam kıpır kıpır

Maşallahh ataşehircimm oğluşunaaa ne keyiff ne keyiff maşallahhh..Darısı bizlerin başınaaa..

darısı sızlerın basına tabı canım

ben bugün doktora gittim kimse bana sormuo naptın dieeben alıngan hatunummmmillstone sanada küstümmm senden hiç beklemezdimmm hele

cuma günü büyük ihtimalle opu olacağını sabahtan öğrendik sen topiğe gelmeden haberin geldi

Son düzenleme:
kızlar bugün kontrolüm vardı,çok heyecanlıydım..bebişlerimin ikisininde kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...

Sudenazcım herşeyin yolunda olmasına çoook sevindim canımmm..Miniş de yetişti kardeşine yaww maşallahh O naRabbim 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almak nasib etsin..

maşallah sizeee
o endişeli günlerden sonra böyle keyifli ve sağlıklı olmanıza çok sevindim...ikizler arasında o kadar fark oluyormuş zaten...gerçekten de bir ay sonrası çokmuş be...bende olsam dayanamaz başka doktora giderdim...rabbim kuzularını korusun canım

Son düzenleme:
akasyaaaa sizin ordada kar yağıyo dimiiii...bizim buralar bembeyaz arabalar görünmüyooo karla kaplandı herşey...
ay çıkıp kartopu oynayasım var ama totoyu tedavi öncesi üşütürüm diye korkuyorum malum donla geziyom ya ondan

Bu gülücükler don esprin içinn..

Keşke yanında olsammmm şöylee kol kola giripp sakin Ankara sokaklarında yürüsekkk..Şarkılar söylesekkk...

maşşalh kuzularına hep böyle saglıkla devam edin inş.

Bu gülücükler don esprin içinn..

Keşke yanında olsammmm şöylee kol kola giripp sakin Ankara sokaklarında yürüsekkk..Şarkılar söylesekkk...

valla nasıl güzel olurduuu..bizim buralarda sakin yollar ve sitenin içi bembeyaz nasıl güzel görünüyo anlatamam...hayallaerde kalmayacak birgün yanyana gelecez işte o gün bize yetmeyecek ne yapacağımızı şaşıracaz...yakındır diyim sanaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…