Tüp Bebek Günlüğümüz !

cuma günü büyük ihtimalle opu olacağını sabahtan öğrendik sen topiğe gelmeden haberin geldi
tamam tamam kızmadım biliosunuz die sormadınız naptın die..benim alınganlık yapasım geldi

yaa kıyamam ben onlaar ne güzel ikiside büyümüşler.maşşallah onlaraye gitsin ya boşver anca doyar o bebişler

aman kuzum hasta falan olayım deme.. öğlenden beri yağıyo burda... beyaza büründü sokak yine...

aman kuzum hasta falan olayım deme.. öğlenden beri yağıyo burda... beyaza büründü sokak yine...

selam canlarim hala kar mi var oralarda yahuuuuuu bu ne is yaaaaaaaa artik dursa iyi olacak benim gelmeme az kaldi 2 haftaya kadar orda olacam insallah ayyyyyyy coooooooook heycanliyim ben

canımm kar başlamış sizin orda dikkat et DON ma oralardahem bıcı bcı da yaptınn.napalım benim kociş yok yıkanmıom artık

Gözün aydin canim benim masallah masallah cifter cifter insallah insallah kiz cok yeme sonrada zayifliyaman bak selo demisti dersin az ye frenle kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…