valla nasıl güzel olurduuu..bizim buralarda sakin yollar ve sitenin içi bembeyaz nasıl güzel görünüyo anlatamam...hayallaerde kalmayacak birgün yanyana gelecez işte o gün bize yetmeyecek ne yapacağımızı şaşıracaz...yakındır diyim sanaaaa
tamam tamam kızmadım biliosunuz die sormadınız naptın die..benim alınganlık yapasım geldicuma günü büyük ihtimalle opu olacağını sabahtan öğrendik sen topiğe gelmeden haberin geldi
kızlar bugün kontrolüm vardı,çok heyecanlıydım..bebişlerimin ikisininde kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...
akasyaaaa sizin ordada kar yağıyo dimiiii...bizim buralar bembeyaz arabalar görünmüyooo karla kaplandı herşey...
ay çıkıp kartopu oynayasım var ama totoyu tedavi öncesi üşütürüm diye korkuyorum malum donla geziyom ya ondan
aman kuzum hasta falan olayım deme.. öğlenden beri yağıyo burda... beyaza büründü sokak yine...
aman kuzum hasta falan olayım deme.. öğlenden beri yağıyo burda... beyaza büründü sokak yine...
selam canlarim hala kar mi var oralarda yahuuuuuu bu ne is yaaaaaaaa artik dursa iyi olacak benim gelmeme az kaldi 2 haftaya kadar orda olacam insallah ayyyyyyy coooooooook heycanliyim ben
ben çıkıyorum gece görüşürüz.....
düzelmişti havalar ama tr bugün yine beyaza büründü...
of ya offfffffffffffffff sansmidir bu ne yahu bu sene burda kar görmedik biz demekki trnin karini görmek nasip olacak bu gidisle burda bahar havasi var valla
arkadaşlar tüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanıyor. SAT a göre mi?
canımm kar başlamış sizin orda dikkat et DON ma oralardahem bıcı bcı da yaptınn.napalım benim kociş yok yıkanmıom artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?