Tüp Bebek Günlüğümüz !

seni var ya şu an bulsam bayıltana kadar gıdıklardım günlerdir ben çok kötüyüm hiç bişey hissetmiyorum dedin negatif yazılar yazdın noldu söleeee noldu baaakkkkkk hamilesin işte bal gibi değerin şahane süpperrr

benm çıkıyorum canlarım.. ce eeee der gibi oldu ama çıkmam lazım bebiş uyurken duşa giricem... kokuşuyom sonra....öptüm sizleri....

ya ben ınanmıyorum gercekten daha drla gorusmedım bıle sadece elımdekı sonucu sıze yazdım

listeleri ilk sayfadan kaldırdım canımcım artık güncelleyecek halim yoktu yaşlandım yoruldum..
eski güncel olmayan haliyle liste topiklerinde gerilerde bi yerlerde duruyorudur ana safyada...
çook geçmiş olsun hem annene hem kuzuya iyisiniz inşallah şimdi...

ya kızlar yanlıslk olmasın sakın dr daha faxlamadım ama sonuc buydu
kızzz deli ne yanlısılıgı süp süper bi hamilesin sen asermelerin baslayabilir bugünden itibarende kocişine nazlanmaya baslayabilirsin canım sen değilsin artık sizsin tatlım hala inanmıyo degerinde çok güzel canım kesinlikle hamilesin 12 gündür yok ben bişi hissetmiyom yok olmadı yok tutmadı dedin ömrümüzü yedin hala da inanmıyosun yaaaabebiş geliyo canımmmmm hazırlannnnnn

güldenim hamişler çogaldıkça benimde umudum artıyor hadi bakalım hayırlısıyla hepimiz yazıcaz inşallah

benimde canım umudumuz her daim olmak zorunda zaten...
inşallah bizde aralarına katılabiliriz..

ya ben ınanmıyorum gercekten daha drla gorusmedım bıle sadece elımdekı sonucu sıze yazdım

iki tokat patlatayım kendine gel sitersen
elindeki sonuç hamilesin diyor doktora sormana gerek yok

Yok canim yaa adet olacakmis gibi agrilardan bahsediyorsan onlar progestan kullanirken de oluyor olacak da canim rahim buyudugu icin baglar ferildikce agri yapiyor. Bende her hafta bitisinde agri oluyor. Korkma sakin ol ama dikkatli ol tabi..

ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???

Tabrik ederim degerin super hamissin iste laboratuvardan da bisey demediler mi sana? Allah tamamina erdirsin..

kızlar sağlık ocağındakı aile dr gosterdık çok ıyı değer hamile demıs :) ama ben gercekten ınanmıyorum ya bıdaha mı test yaptrsam :)

Hoşgeldin canım.görüşmeyeli çok oldu nasılsın .Meleğin nasıl bolbol öp kokla .

ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???

fatoşgül seni merak etmiştim.Ve sonucuna çok ama çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.

kızlar sağlık ocağındakı aile dr gosterdık çok ıyı değer hamile demıs :) ama ben gercekten ınanmıyorum ya bıdaha mı test yaptrsam :)

yok artık ben sana daha söyleyecek söz bulamıyorum sen kesin delirdin şokun etkisiyle böyle davranıyorsun

Gözün aydınn canımm değerin süper ..inşaallah aynı süperlikte katlanarak 9 aylık sürecin bebeğini sağlıkla kucağına alana kadar geçer.. ..boşuna yedin bitirdin kendi kendini görüyormusun Hamilesin çok şükür
benm çıkıyorum canlarım.. ce eeee der gibi oldu ama çıkmam lazım bebiş uyurken duşa giricem... kokuşuyom sonra....öptüm sizleri....

tatlım gelmiş gitmişsinn ...yine gel sohbet edelimm müsait olunca.. görüşürüz inşaallah..bebişini öpüyorumm

yok artık daha neler..illa emin olamıyorsun yanii biizim kesin sonç dediğimizi ciddeiye almıyorsun ısrarlaa.....git bir test ala çubuğa işe bu değerle kesin çıkarr..o zaman tamam dersin herhalde...

Kızlar nasılsınız bugün bi aksilik olmazsa bebişimin odası boyanacak ctesi odası gelicek inşallah çok işimiz var canlar ya:18:
Fatoşgül hayırlısı olsun canım Allah kucağında göstersin inşallah darısı kızlara olsun tez zamanda

bu güzel haberler le gaza geliyorum galiba.Sabahta bir haber okudum devler 3.çocuk için teşvik için bazı yasal düzenlemeler yapıyormuş.Çalışma saatleri esnek olacakmış falan .1 tane var bide ikiz olursa oh ne güzel.(1 tane olduda ikizi düşünüyorum).Kızlar sanırım üşüttüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…