Eki Görüntüle 711181 Eki Görüntüle 711182 Eki Görüntüle 711179 Eki Görüntüle 711178 Eki Görüntüle 711183 Eki Görüntüle 711180 Eki Görüntüle 711181 Eki Görüntüle 711182 Eki Görüntüle 711179 Eki Görüntüle 711178 Eki Görüntüle 711183 Eki Görüntüle 711180 Eki Görüntüle 711181 Eki Görüntüle 711182 Eki Görüntüle 711179 Eki Görüntüle 711178 Eki Görüntüle 711183 Eki Görüntüle 711180 Eki Görüntüle 711181 Eki Görüntüle 711182 Eki Görüntüle 711179 Eki Görüntüle 711178 Eki Görüntüle 711183 Eki Görüntüle 711180
seni var ya şu an bulsam bayıltana kadar gıdıklardım günlerdir ben çok kötüyüm hiç bişey hissetmiyorum dedin negatif yazılar yazdın noldu söleeee noldu baaakkkkkk hamilesin işte bal gibi değerin şahane süpperrr
merhabalar canlarım.. öncelikle sizleri ne kadar özlediğimi söyleyerek başlıyorum...ama benim yaramazla hiç bir şey yapılmıyor..sevgili emme ve kucak manyağım o benim..bu arada çok önemli benim için listeleri bulamadım ...önce yeni hamişlerimizi göreyim istedim ama kalkmış ilk sayfadan....güzel haberler alayım dedim....nerelerde güldencim listeler...?
canlarım öyle bir koşturmacaki hayatım anlatamam... sadece bebiş değil annemde hastalandı ve hastanede yattı... ve ben sizlerden ayrı kaldım...canlarım benim özlemişim sizleri...
kızzz deli ne yanlısılıgı süp süper bi hamilesin sen asermelerin baslayabilir bugünden itibarende kocişine nazlanmaya baslayabilirsin canım sen değilsin artık sizsin tatlım hala inanmıyo degerinde çok güzel canım kesinlikle hamilesin 12 gündür yok ben bişi hissetmiyom yok olmadı yok tutmadı dedin ömrümüzü yedin hala da inanmıyosun yaaaaya kızlar yanlıslk olmasın sakın dr daha faxlamadım ama sonuc buydu
bi de sormuş ya çok tatlıı:)ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???
güldenim hamişler çogaldıkça benimde umudum artıyor hadi bakalım hayırlısıyla hepimiz yazıcaz inşallah
ya ben ınanmıyorum gercekten daha drla gorusmedım bıle sadece elımdekı sonucu sıze yazdım
deme öyle deme :) ben de tiksinerek kullanıyodum ama bu gün kıymetini anladım ilacı almayınca rahimde kasılmalar oldu ağrı yaptı çok korktumm şimdi yerimden kalkmıyorumbide ikiz olunca iice dikkat etmen lazım
ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???
merhabalar canlarım.. öncelikle sizleri ne kadar özlediğimi söyleyerek başlıyorum...ama benim yaramazla hiç bir şey yapılmıyor..sevgili emme ve kucak manyağım o benim..bu arada çok önemli benim için listeleri bulamadım ...önce yeni hamişlerimizi göreyim istedim ama kalkmış ilk sayfadan....güzel haberler alayım dedim....nerelerde güldencim listeler...?
canlarım öyle bir koşturmacaki hayatım anlatamam... sadece bebiş değil annemde hastalandı ve hastanede yattı... ve ben sizlerden ayrı kaldım...canlarım benim özlemişim sizleri...
ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???
kızlar sağlık ocağındakı aile dr gosterdık çok ıyı değer hamile demıs :) ama ben gercekten ınanmıyorum ya bıdaha mı test yaptrsam :)
Gözün aydınn canımm değerin süper ..inşaallah aynı süperlikte katlanarak 9 aylık sürecin bebeğini sağlıkla kucağına alana kadar geçerben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???
benm çıkıyorum canlarım.. ce eeee der gibi oldu ama çıkmam lazım bebiş uyurken duşa giricem... kokuşuyom sonra....öptüm sizleri....
yok artık daha neler..illa emin olamıyorsun yanii biizim kesin sonç dediğimizi ciddeiye almıyorsun ısrarlaa..kızlar sağlık ocağındakı aile dr gosterdık çok ıyı değer hamile demıs :) ama ben gercekten ınanmıyorum ya bıdaha mı test yaptrsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?