Tüp Bebek Günlüğümüz !

tebrik ederim cnm senn için bişi paylaşmıstım beni hatrladın mı bnm için dua et olur mu adım özlem bende baslıcam ve senn gbi hem tedrgnm hem heyecanlıyım canımsizin sorun neydi bde yasın kaç

selam canikolar napıyonuz?
ben de şu şeker belasına bulaştım bakalım ne olacak. bugünkü şeker yüklemem yarım kaldı yarın tekrar olacak off çok gıcık bişey.

ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???

yook değilsin kesinlikler yanlış sonucun
allahımmm keşke herşeyi bilmiyoken bende gebe kalaydımmm
ahh ahh ilk aşılamamda bile bi dünya bilgim vardı 12.gün 84 çıktıda neler kurdum kafamda ahh ahh düştü değerler tabi sonrada...
bugünlere kadar geldik hala bişi yok....
canım rabbim tamamına erdirsinnn
hem haniii stresden tutmazdı maaşallah bu tezde kaç kere çürüdü tabi zararlı ama Mevla ol desin yeterki......

Son düzenleme:
canım çoook tebrik ederim .
Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
darısı diğer kızlara olsun hepsine çifter çifter versin ikiz tosuncuklar olsun:13:

Hamile kalmak ayrı bir stres hamile kalınca 9 ay ayrı bir stres ben 3,5 aydan beri ne yaşadığımı anlayamadım hep bir korku düşecekmi, aman şunumu yesem ne faydalı ne zararlı şaşıp kaldım zaten ikili testimin sonucunda doktor amniysentez dedi dünyam başıma yıkıldı bu millet 3-4 tane nasıl doğuruyo anlamadım valla.

O stress hiç bitmicwkki kucağına alınca keşkeiçrride olsa diceksin doğumca bebeğinkimse dokunsun şstemeyip ay acaba diyeemdileler başlıcak hayatında kucağunda yada karnında hiç farketmez sen annesin annelik demektir endişe hali ben kızımn hamileliğiile bu öğrendim

ben de şu şeker belasına bulaştım bakalım ne olacak. bugünkü şeker yüklemem yarım kaldı yarın tekrar olacak off çok gıcık bişey.

Canimm biz iyiyiz cok sukur neden yarim kaldi seker yuklemesi? Benim ki de cok zor yapilir ben igrenirim sekerli sulardan falan insallah yarin hallolur da kurtulursun..

Gercekten cok zor canim annem ne kadar surekli sunu yeme.bunu yeme yapsa da ben daha rahat davraniyorum tabi ki dikkat ediyorum ama abartmadan boyle daha rahatim.. ben de hayret ediyorum o insanlara ama hepimizin sinavi farkli iste.. insallah aminiyosentezin de yapilsa temiz ciksa hayirlisiyla ne zaman yapilacakmis?

Canım dün yazamadım bende şekerle uğraşıyorum maalesef benim şekerim düşmüyo özellikle sabah şekerim 180 den düşmedi
Günde 8 kez ölçüyorum akşam şekerim iyi sabah tavan bişii de yemiyorum yarın Dr gidicez eşimin arkadaşı büyük olasılıkla insilün başlarız dedi sadece sabahları yoruldum iğne olmaktan inan

ikiz düşün tabisi şekerim...
3.çocuğu teşfik edene kadar tüpü parasız yapsınlar zırt bırt doğuranlarda zaten sorun yok bizim gibi doğuramayanlar için bu küfür gibi geliyo en azından bana öyle geliyo sinir oluyorum 3.çocuk muhabbetine biz daha 1.çocuğu yapamamışız 3 tane doğurun diyo önce çocuk yapamayanları düşünsün sonra bol bol doğuranlara 3.çocuk çağrısı yapsın hayret bişi bak sinirlerim hopladı...

Son düzenleme:

ne güzeelllllll hazırlıklar tam gaz devam hanımefendinin odası bitmek üzere
darısı bana olsun acilen inşallahhh

canım yumurtlama nedir bilmeden millet sevişip hamile kalıyo biz her detayını yaşıyoruz en başından tabiki endişemiz hiç bitmiyor hep bi korku var kucağına alana kadar da hep olacak...amniyosentez için ne zaman gidiceksin

Kızlar rahim nakli olan bir bayan vardı haberlerde çok gündeme gelmişti hatırlayanınız vardır...
Rahim naklinden sonra tüp bebekle hamile kalmıştı kalp atışlarınıda duymuştu ama bugün bebeğin kalp atışları yok ölmüş

Canım 25 mayısta doktora gideceğim ozaman söyleyecek ama çook zor ve stresli bir süreç, internetten araştırdığım kadarıyla amniyosentez yaptıranların büyük bir çoğunluğunda sonuç iyi çıkıyormuş ama hakkımızda hayırlısı bakalım.

al baakalım şekerim

yaaaaaaaaa çok üzüldüm tühhh

Yaaa ciddi misin? Cok uzuldum niye oyle oldu acaba kadin nasil yikilmistir offff Allah yardim etsin..

Anladim canim benim icim cok rahat bak gorursun tertemiz cikacak Allahin izniyle dualarim sen ve minik kuzunla canim.. Senin cinsiyeti soylemis miydi dr.hatirlayamadim da

Aaaa devam etmemiş demek..başka açıklama yapmadılar mı..neden ölmüş acaba..Allah sabır versin annesine çok üzüldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…