ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???
Hamile kalmak ayrı bir stres hamile kalınca 9 ay ayrı bir stres ben 3,5 aydan beri ne yaşadığımı anlayamadım hep bir korku düşecekmi, aman şunumu yesem ne faydalı ne zararlı şaşıp kaldım zaten ikili testimin sonucunda doktor amniysentez dedi dünyam başıma yıkıldı bu millet 3-4 tane nasıl doğuruyo anlamadım valla.
selam canikolar napıyonuz?
ben de şu şeker belasına bulaştım bakalım ne olacak. bugünkü şeker yüklemem yarım kaldı yarın tekrar olacak off çok gıcık bişey.
Hamile kalmak ayrı bir stres hamile kalınca 9 ay ayrı bir stres ben 3,5 aydan beri ne yaşadığımı anlayamadım hep bir korku düşecekmi, aman şunumu yesem ne faydalı ne zararlı şaşıp kaldım zaten ikili testimin sonucunda doktor amniysentez dedi dünyam başıma yıkıldı bu millet 3-4 tane nasıl doğuruyo anlamadım valla.
ben de şu şeker belasına bulaştım bakalım ne olacak. bugünkü şeker yüklemem yarım kaldı yarın tekrar olacak off çok gıcık bişey.
bu güzel haberler le gaza geliyorum galiba.Sabahta bir haber okudum devler 3.çocuk için teşvik için bazı yasal düzenlemeler yapıyormuş.Çalışma saatleri esnek olacakmış falan .1 tane var bide ikiz olursa oh ne güzel.(1 tane olduda ikizi düşünüyorum).Kızlar sanırım üşüttüm.
Kızlar nasılsınız bugün bi aksilik olmazsa bebişimin odası boyanacak ctesi odası gelicek inşallah çok işimiz var canlar ya:18:
Fatoşgül hayırlısı olsun canım Allah kucağında göstersin inşallah darısı kızlara olsun tez zamanda
Gercekten cok zor canim annem ne kadar surekli sunu yeme.bunu yeme yapsa da ben daha rahat davraniyorum tabi ki dikkat ediyorum ama abartmadan boyle daha rahatim.. ben de hayret ediyorum o insanlara ama hepimizin sinavi farkli iste.. insallah aminiyosentezin de yapilsa temiz ciksa hayirlisiyla ne zaman yapilacakmis?
yaaaa bende bendeee bendeeeee isterimmmmmmmm
kızzz niyeki full yatarım yaa ince diye dr mu yatırır gerci yatırmasada yatarımda :18::18::18::18::18::18::18:
kızzz hiççç gülücem yoktu valla sen nası bişeysin yaaaa hiç gülücem yoktuuu
kızlar şimdi drdan geldim ilaçları baslattı yine estrofremi alttan kullan dedi eger bu ayda kalınlaşmazsa strec mi skrecmi öyle bişey yapıcam dedi alttan kamerayla rahim duvarına çizik atıcaz diyo oda olmazsa ozon tedavisi yapıcaz diyo napıcamı bende bilmiyorum cok korkuyorum yaaa
yaaaaaaaaa çok üzüldüm tühhhKızlar rahim nakli olan bir bayan vardı haberlerde çok gündeme gelmişti hatırlayanınız vardır...
Rahim naklinden sonra tüp bebekle hamile kalmıştı kalp atışlarınıda duymuştu ama bugün bebeğin kalp atışları yok ölmüş
Kızlar rahim nakli olan bir bayan vardı haberlerde çok gündeme gelmişti hatırlayanınız vardır...
Rahim naklinden sonra tüp bebekle hamile kalmıştı kalp atışlarınıda duymuştu ama bugün bebeğin kalp atışları yok ölmüş
Canım 25 mayısta doktora gideceğim ozaman söyleyecek ama çook zor ve stresli bir süreç, internetten araştırdığım kadarıyla amniyosentez yaptıranların büyük bir çoğunluğunda sonuç iyi çıkıyormuş ama hakkımızda hayırlısı bakalım.
Kızlar rahim nakli olan bir bayan vardı haberlerde çok gündeme gelmişti hatırlayanınız vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?