Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet tatlım haklısın ben evlenmeden önce yumurtlama günü falan diye birşey bilmezdim nezaman evlendim çocuk olmadı başladım araştırmaya neredeyse kadın hastalıkları profu oldum yani.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.

kızlar suan geçmişi okuyamıyacağım fatoşgülden haber var mı?

haber var canım değeri 130 çıktı hamilemiyim diye sordu bizde hamilesin dedik kutladık ben inanmıyorum acaba ikinci bir test mi yaptırsam yanlış olabilirmi dedi biz şok geçirdiğini akli dengesini kaybettiğini düşünüyoruz

Son düzenleme:
Selamlar kızlar nasılsınız hepiniz
biz hepimiz iyiyiz cnm siz ikiniz nasılsınız?

aaaaaaa süper miş cnm hayırlı ossun fatoşa...aynen cnm teshisi ii koymuşsunuz benim 130 um olsa mikrofonu alıp anons ederim..

Aaaa devam etmemiş demek..başka açıklama yapmadılar mı..neden ölmüş acaba..Allah sabır versin annesine çok üzüldümm

haber bu kızlar...

Dünyada kadavradan ilk kez rahim nakli yapılan Derya Sert’ten kötü haber geldi.

Nakil sonrasında hamile kalan Sert’in bebeğini kaybettiği açıklandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Ünal ve Prof. Dr. Ömer Özkan, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Dünyanın kadavradan rahim nakli yapılan ilk hastası Derya Sert'in 8'inci hafta sonundaki kontrolünde embriyo kalp atışlarının izlenmemesi üzerine gebeliği sonlandırılmıştır.

Hastanın genel durumu iyidir ve evinde istirahat etmektedir. Uygun şartlarda hazırlıkları tamamlandığında tüp bebek tedavisine devam edilecektir."

ne güzeelllllll hazırlıklar tam gaz devam hanımefendinin odası bitmek üzere
darısı bana olsun acilen inşallahhh

inş canım. Allah isteyen herkese moonsun tatlı telaşını yaşatsın inş.

hamilelik haberini duyduğumda çok ağlamıştım, şimdi de çok üzüldüm çok

canım hiç korkma. amniosentez sonucu bebeği kaybetme riski 1/200 ama uzman ellerde 1/1000'e düşüyor bu risk. ben yaptırdım ve çok şükür sonuç iyi. ayrıca işlem süresi adından bile kısa 30 saniye sürüyor sadece :)

evet canım ben okudum, hamileymiş fatoş. çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin.

anaaaaa niyeee yarım kaldı noldu ki:26::26::26:

içtiğim şekerli suyu kustum
yaa 100 gr glukoz iki bardakcık suyla iğrenç bişey bir de 12 saatli açlık var boş mideye. ilk iki kanı verdim kalan 2 saati veremedim. bütün şekerli suyu çıkardım. iptal etmemiz gerekiyo devam edersek sonuç yanıltıcı olur dedi hem endokrinci hemde laborant. doktorunuza sorun dediler. bende hulusi beyi aradım ilk saati verdiysen ben kabul ederim devam et dedi. onlara söyledim ama benim de içim rahat etmedi. tekrar laborantla konuştum sonuç yanıltıcı olur dedi. bende vazgeçtim. hemşirelerde bana bi iyilik yaptılar verdiğim ilk iki kanı iptal etmediler, bana verdiler 100 gr glukoz, sabah evde için yatın tam saatlerinde gelin kalan 2 kanı alalım dediler. içine de bol limon sıkıcam bu sefer.

yalnız kafama takılan bişey oldu, normalde iptal edince 3 gün ara vermek gerekiyo demiş endokrinciler. ama ben yarın yine içicem çok olmayacakmı acaba yani bugünkü şeker kanıma karıştı yarında içecem iyice yüksek çıkarsa sonucum. acaba 2-3 gün sonra mı yapsam. hemşireyi aradım ama yokmuş yarın gelecekmiş.

Selamlar kızlar nasılsınız hepiniz

selam şeker biz iyiyiz sanırsam galiba herhalde :26::26::26:
kimimiz hamile kimi doğuma gün sayıyo kimi hamile kalsam hayalleri kuruyo dü ki gibiyiz işte bi de hamilelik haberi sıkıştırdık ama hamile olduğunu henüz düşünmüyo fatoş hatun

Amin canım kaderimiz böyleymiş kaderci bi tip değilim ama tam anlamıyla kaderimiz bu...

biz hepimiz iyiyiz cnm siz ikiniz nasılsınız?

aaaaaaa süper miş cnm hayırlı ossun fatoşa...aynen cnm teshisi ii koymuşsunuz benim 130 um olsa mikrofonu alıp anons ederim..

tabii bu da sağlıklı bir yaklaşım olmaz ama yinede sen bilirsin

inşallah canım bütün kızlar koca göbüşleriyle oda hazırlıklarına girişiriz en kısa zamanda...
önce siz hamişlerimiz tabii arkanızdan da biz...

bende ilk hulusiye başladığımda şekerine bakalım pko olanlarda şeker yatkınlığı olabilir ilaç kullanabilirsin dedi ve aynı şekilde yükleme yapıldı banada o iğrenç 2 bardak şeyi bende içtim heöşire gözümün önünde serumu açtı bi bardağa koydu bi dikişte iç dedi içtim:100::100::100::120::120::120::120::120: bi daha koydu onuda içtim ve dediğin gibi 12 saat açlık üzerine içtim berbat bişiydi...ara vermen lazım canım hemen yarın bakılırmı yaaa olmaz asıl o yanıltıcı olur..

Son düzenleme:
Selam canlar biz geldik nasilsiniz bide kizlar ben evimi onumuzdeki ay duvar kagidi kaplatmayi dusunuyorum cok guzel desenler var ama bir kac kisi kullanislİ olmaz dedi sizin bi fikriniz varmi

Allah yardım etsin ne diyelin en azından bi rahmi var artık yine hamile kalır inşallah..
Sağol balımm iyiyizz yata kalka geçiriyoruz günleri.
Sen canım nasılsın okulda mısın
evet canım dersteyim..ben de iyiyim cnm bi türlü adet olamadım karnım arada ağrıyo onu bekliom..

tabii bu da sağlıklı bir yaklaşım olmaz ama yinede sen bilirsin
valla hamile kalimde sağlıksız bi yaklaşım yapim boşver

kızlar dersim bitti eve gidiom evden devam ederim.(tusemim bi kaç sayfa öncede sana yaptım o resimen )... hadi öptüm bye

kan alma bölümündeki hemşireyle görüştüm onlarda aynı fikirde biz onu düşünmemiştik dediler. bende perşembe gitmeye karar verdim. bu arada ben bu tahlilleri başkentin ümitköy binasında veriyorum. oraya gitmek daha kolay birde park sorunu yok.

Selam canlar biz geldik nasilsiniz bide kizlar ben evimi onumuzdeki ay duvar kagidi kaplatmayi dusunuyorum cok guzel desenler var ama bir kac kisi kullanislİ olmaz dedi sizin bi fikriniz varmi

canım ben hiç duvar kağıdı kullanmadım yeni evime geçince kullanacam komple duvar kağıdı çünkü...

Amiiiiiiinnnnnnnnnnnnn canım inşallah hem de bu ay olsun kuzummmm

inşallahhhh canım..

tamam gebe kalda nasıl yaklaşırsan yaklaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…