kan alma bölümündeki hemşireyle görüştüm onlarda aynı fikirde biz onu düşünmemiştik dediler. bende perşembe gitmeye karar verdim. bu arada ben bu tahlilleri başkentin ümitköy binasında veriyorum. oraya gitmek daha kolay birde park sorunu yok.
Selam canlar biz geldik nasilsiniz bide kizlar ben evimi onumuzdeki ay duvar kagidi kaplatmayi dusunuyorum cok guzel desenler var ama bir kac kisi kullanislİ olmaz dedi sizin bi fikriniz varmi
cCanım benim evimde bazı duvarlar kağıtla kaplı ve çok şık duruyor eve hava katıyor bence yaptır derim.
selam pek karşılaşamıyoruz değil miiSelamlar kızlar nasılsınız hepiniz
haber var canım değeri 130 çıktı hamilemiyim diye sordu bizde hamilesin dedik kutladık ben inanmıyorum acaba ikinci bir test mi yaptırsam yanlış olabilirmi dedibiz şok geçirdiğini akli dengesini kaybettiğini düşünüyoruz
haber bu kızlar...
Dünyada kadavradan ilk kez rahim nakli yapılan Derya Sertten kötü haber geldi.
Nakil sonrasında hamile kalan Sertin bebeğini kaybettiği açıklandı.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Ünal ve Prof. Dr. Ömer Özkan, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Dünyanın kadavradan rahim nakli yapılan ilk hastası Derya Sert'in 8'inci hafta sonundaki kontrolünde embriyo kalp atışlarının izlenmemesi üzerine gebeliği sonlandırılmıştır.
Hastanın genel durumu iyidir ve evinde istirahat etmektedir. Uygun şartlarda hazırlıkları tamamlandığında tüp bebek tedavisine devam edilecektir."
tebrik ederim cnm senn için bişi paylaşmıstım beni hatrladın mı bnm için dua et olur mu adım özlem bende baslıcam ve senn gbi hem tedrgnm hem heyecanlıyım canımsizin sorun neydi bde yasın kaç
tatlı kızın odası hazırlanıyo oh ne güzel. bende havaların düzelmesini bekliyorum canım belki haftaya badana boya işine girişiz bizde. evde her yer parke yapılmış zamanında tek oda marley kalmış (eşim yüzünden onun odasıymış askerdeyken elletmemiş odaya) tam da bizim bebek odası yapacağımız oda. bizde dün parke aldık odaya bakalım haftaya falan hepsi yapılır belki. sonra annemler gelecek bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecez. deterjanını bilem aldım.
canım ben şuan kullanıyorum doğrusu bebeğim yok ama yada varsada allah nasip ederse hafta sonu öğrencemtüp bebek tedavisindeyim doktor transferden bir gün önce bu jeli başlattı sabah akşam 1 adet hergün aynı saatte olcak buna dikklat et.bir kutuda 15 adet var 1 hafta yetiyor.yatakta yatar gibi uzanıyorsun jel çubuk şeklinde önce ucunu kırıyorsun sonra içine sokuyorsun ve uç kısmında hava var onu sıkıyorsun ilaç içine gidiyor.çubuğu çıkartıyorsun 5 dk yatakta yatıyorsun sonra kalkıp 10 dk hafif hafif evde yürüyorsunki jel iyice yayılsın.kolay gelsin canım.
başımıza gelen.. ne yöntemler duycaz daha..canım strec dediğin yöntemi bi araştır bide rahim duvarı çizdirmeyi..hangisi daha iyiymiş yorumlara bak. sonra da doktoruna güveniceksin artık. inşallah bu ay olur..
o jeli en az 2 ay kullancaksın cnm bebeğinin sana tutunması için gerekli progesteron hormonu alıyosun:)
ben de dün kontrole gittim bana günde 2 ye indir 1 hafta sonra da bırak dedi ama ben korkuyorum bişey olcak diyeAllah korusun aklıma kötü senaryolar geliyo.. vücudum progesteron üretmeye başlamışmıdır ki hemen nasıl bırakcam bilmiyorum 2 hafta daha kullansam sonra bıraksam diyorum bilmiyorum kafam karıştı
ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???
canım evin öyle hazırmıydı yoksa senmi yaptırdın kağıtları
hepnze cok tesekkur edıyorum ... allah gonlunuze gore versın bılıyorum bana kızcaksınz ama ben hala ınanmayorum desem :) gelısmleryazarım sıze bu arada benım dr hala aramadı :)
dr aradı kızlar halımsesın dedı :)
canım çok teşekkür ederimmm bugün iğnemi bıraktım buna başlayacağım bakalım ne kadar devam edicem ..
ben progestan ilacı fitil olarak basladım onu bıraktım progynx ile devam eetim ona dün son verdik bugünden itibaren artık jelle devam edecekmişim :120::120::120::120: bi yerlerime bişeyler sokuyo olmaktan hiç hoşlaşmıyorum bana bi eşim sokuştursun istiyorum onunkide işe yaramıyo
canımmmm gözünaydın olsun ibnşallah rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin allahım kucağına aldığın günleri göstersin sana inşallahhhh tebrik ediyorummmmmm
canım inşaattan ev şeyettik ama ben seçmedim duvar kağıtlarını komple bütün dairelerin aynı duvar kağıtları hoşuma gitmese hazır içine geçmemişken değiştirirdim ama şunu söyleyim çok hoş duruyor kesinlikle duvar kağıdı olmalı kullanışınıda zamanla görcez...hem bebeler olunca karalama yazıp çizme açısından kağıda para vermezsiniz duvarlara yazmayı zaten sever bebeler duvar kağıtlarını kullandırırız
bence değilsin boktorun yalan söylüyo
ayyy çok güldürdün beni bence fatoş hala çıkamadı şoktan
kız ALLAH iyiliğini versin seninşunun şurasında doğumuna ne kaldıki sonra kavuşursun eşine
gebelik haberini alıp ısrarla inanmayan negatif olduğuna kendi inandırmak isteyen bi fatoşu gördüm Allah şifa versin ne diyim daha çok genç
:))) yok canım ya biz vakitsizlikten şey edemiyos halvete giremiyos ben uyuyom adam yok kalkıyom adam gene yok.. tüp bebe bize cuk oturdu yani ama işte et ete deymeli ben orama burama bişi sokmiyim 1 aydır girmeyen kalmadı zati ha bide makattan da yedim parmağıda lağmanıdaahaha follofoş oldukkk
az bişi alkol mu koklatsakk
:))) yok canım ya biz vakitsizlikten şey edemiyos halvete giremiyos ben uyuyom adam yok kalkıyom adam gene yok.. tüp bebe bize cuk oturdu yani ama işte et ete deymeli ben orama burama bişi sokmiyim 1 aydır girmeyen kalmadı zati ha bide makattan da yedim parmağıda lağmanıdaahaha follofoş oldukkk
az bişi alkol mu koklatsakk
kız sakın ha adamı görünce rahat dur rahatsız etmeyin bebeği canım malesef lağman ve bir çok şeyi bende yaptırmak zorunda kaldım ama eşimle kankayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?