Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlı kızın odası hazırlanıyo oh ne güzel. bende havaların düzelmesini bekliyorum canım belki haftaya badana boya işine girişiz bizde. evde her yer parke yapılmış zamanında tek oda marley kalmış (eşim yüzünden onun odasıymış askerdeyken elletmemiş odaya) tam da bizim bebek odası yapacağımız oda. bizde dün parke aldık odaya bakalım haftaya falan hepsi yapılır belki. sonra annemler gelecek bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecez. deterjanını bilem aldım.

perşembe en doğrusu olmuş canım...
ümitköy binası hiç aklıma gelmedi benim alışmışız ana binaya herşeyimi orda yaptırdım ben..

Selam canlar biz geldik nasilsiniz bide kizlar ben evimi onumuzdeki ay duvar kagidi kaplatmayi dusunuyorum cok guzel desenler var ama bir kac kisi kullanislİ olmaz dedi sizin bi fikriniz varmi

cCanım benim evimde bazı duvarlar kağıtla kaplı ve çok şık duruyor eve hava katıyor bence yaptır derim.

cCanım benim evimde bazı duvarlar kağıtla kaplı ve çok şık duruyor eve hava katıyor bence yaptır derim.

canım zaten eşim unkapanında çalışıyor kağıtçılarda orda bende duvar kağıtları hoş duruyo diye istiyorum ama öyle bir kaç kişi kullanışlı değil filan dedi aklım karıştı bende fazla sıcaklar bastırmadan önümüzdeki ay yaptırim diyorum sonra zor olur hem sıcak hem ramazan

Selamlar kızlar nasılsınız hepiniz
selam pek karşılaşamıyoruz değil mii

o da vazgeçmiyor yola devam edecek inşaallah en kısa zamanda kavuşr bebişinee..

tebrik ederim cnm senn için bişi paylaşmıstım beni hatrladın mı bnm için dua et olur mu adım özlem bende baslıcam ve senn gbi hem tedrgnm hem heyecanlıyım canımsizin sorun neydi bde yasın kaç

tesekekur ederım hatrladım tabıkı bana cok guzel bır yazı gondermıstın dua etmezmıyım hepmzım ıçın herzman once dua zaten benım yasın 26 bellı bır sorun yoktu hersey normaldı

hepnze cok tesekkur edıyorum ... allah gonlunuze gore versın bılıyorum bana kızcaksınz ama ben hala ınanmayorum desem :) gelısmleryazarım sıze bu arada benım dr hala aramadı :)

Evet canım ya biz başladık ama çok zor oluyo bişii yapamıyorum ablamdan bekliyorum canım sıkılıyo
Canım benim odada marley ama kira olunca dokunmadık duvar kağıda da yapmadım kira diye belki ev alırız dedik kaldı öyle
Ben daha detarjan almadım odası gelsin 1 hafta havalansın sonra yıkar ütüleriz dedik çok işimiz var canım ama hazırlıklar başladıkça heyecanda artıyo şeker için yazdım canım sana okumadın galiba benimde canımı çok sıktı şeker

canım çok teşekkür ederimmm bugün iğnemi bıraktım buna başlayacağım bakalım ne kadar devam edicem ..

ben progestan ilacı fitil olarak basladım onu bıraktım progynx ile devam eetim ona dün son verdik bugünden itibaren artık jelle devam edecekmişim :120::120::120::120: bi yerlerime bişeyler sokuyo olmaktan hiç hoşlaşmıyorum bana bi eşim sokuştursun istiyorum onunkide işe yaramıyo

ben sımdı tetst yaptrdım ama sonucu daha dr bıldırmedım BETA HCG SONUÇ 130,61 NE OLUYOR HAMLIMYM DEĞİLMYIM HEMEN CVP ???

canımmmm gözünaydın olsun ibnşallah rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin allahım kucağına aldığın günleri göstersin sana inşallahhhh tebrik ediyorummmmmm

canım evin öyle hazırmıydı yoksa senmi yaptırdın kağıtları

canım inşaattan ev şeyettik ama ben seçmedim duvar kağıtlarını komple bütün dairelerin aynı duvar kağıtları hoşuma gitmese hazır içine geçmemişken değiştirirdim ama şunu söyleyim çok hoş duruyor kesinlikle duvar kağıdı olmalı kullanışınıda zamanla görcez...hem bebeler olunca karalama yazıp çizme açısından kağıda para vermezsiniz duvarlara yazmayı zaten sever bebeler duvar kağıtlarını kullandırırız

hepnze cok tesekkur edıyorum ... allah gonlunuze gore versın bılıyorum bana kızcaksınz ama ben hala ınanmayorum desem :) gelısmleryazarım sıze bu arada benım dr hala aramadı :)

dr aradı kızlar halımsesın dedı :)

bence değilsin doktorun yalan söylüyo

Son düzenleme:

kız ALLAH iyiliğini versin senin şunun şurasında doğumuna ne kaldıki sonra kavuşursun eşine

ayyy çok güldürdün beni bence fatoş hala çıkamadı şoktan

kız ALLAH iyiliğini versin senin şunun şurasında doğumuna ne kaldıki sonra kavuşursun eşine

:))) yok canım ya biz vakitsizlikten şey edemiyos halvete giremiyos ben uyuyom adam yok kalkıyom adam gene yok.. tüp bebe bize cuk oturdu yani ama işte et ete deymeli ben orama burama bişi sokmiyim 1 aydır girmeyen kalmadı zati ha bide makattan da yedim parmağıda lağmanıda ahaha follofoş oldukkk

gebelik haberini alıp ısrarla inanmayan negatif olduğuna kendi inandırmak isteyen bi fatoşu gördüm Allah şifa versin ne diyim daha çok genç

az bişi alkol mu koklatsakk

kız sakın ha adamı görünce rahat dur rahatsız etmeyin bebeği canım malesef lağman ve bir çok şeyi bende yaptırmak zorunda kaldım ama eşimle kankayız

alkol bebeğe zarar verebilir ben eski usül iki tokat patlattım sabah ama hala kendisine gelmedi
bi de cimciklesek diyorum en az 20 kişi cimciklersek sanırım kendisine gelir

gebelik takvimini okudunmu bebeğin kalbi oluşuyomuş yakında o kalpten ses duyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…