Tüp Bebek Günlüğümüz !

Nasılda açıımmmmmm kimsede gel gülden bi soğan kırıp yiyek demiyooo akşama kocalarımıza bil bakalım kocacım bugün ne yedim diyip hohlarız demiyoooo kötüsünüz işteeee

öyle canım inşallah sizlerde birer birer kanka olursunuz eşlerinizle ama bebeden dolayı bu arada ben namaz kılmaya gidiyim okunucak dualarım var

tamam şekerim bende ikindiye kalkıyorum 3-5-8 rekat kılıp geleyim
bu arada ikindi 8 rekat yanlış anlaşılma olmasın 4 ü sünnet 4 ü farz din kültürü ve ahlak dersine hoşgeldiniz

kız sakın ha adamı görünce rahat dur rahatsız etmeyin bebeği canım malesef lağman ve bir çok şeyi bende yaptırmak zorunda kaldım ama eşimle kankayız

VALLA son zamanlarda demeyeceğim çünkü biz yaklaşık 2 adyır kanka modundayız daha 4 ayda böyle kanka kanka takılcazz sonrası Allah kerim kocayı bulursam daha zaten çiftelşirim
alkol bebeğe zarar verebilir ben eski usül iki tokat patlattım sabah ama hala kendisine gelmedi
bi de cimciklesek diyorum en az 20 kişi cimciklersek sanırım kendisine gelir

toplanalım dicemde hatun otada yok bnaşından aşağa sumu döksek

gebelik takvimini okudunmu bebeğin kalbi oluşuyomuş yakında o kalpten ses duyacaksın

Rabbim izin versin teyzoşuuuu inşallahh duyarım bebeğim ptpıtlarını... ay dur kızz bak nasıl duygulandımmm

Nasılda açıımmmmmm kimsede gel gülden bi soğan kırıp yiyek demiyooo akşama kocalarımıza bil bakalım kocacım bugün ne yedim diyip hohlarız demiyoooo kötüsünüz işteeee

bende maltı eriği var kayısı kurusu incır kurusu ve cevız var gel berbaer doyuralım karnımızı ..

öyle canım inşallah sizlerde birer birer kanka olursunuz eşlerinizle ama bebeden dolayı bu arada ben namaz kılmaya gidiyim okunucak dualarım var

Allah kabul etsinnnnnnnnn

Kizlar bugun pazarimiz var benim yufkacim var pazarda gidip yufka alayim ne olacak sanki dedim. Yavas yavas gittim sen pazarin ortasinda basim bir don ama kafami kaldiramiyorum fena oldum pazarci bir amca bana kasadan oturmam icin tabure yapti oturdum krndime geldim biraz hemen eve geldim. Kocam bir duysa bir daha yalniz disari cikatmaz beni gercekten bayiliyordum:18:

çok kızdım sanaaaaaa hamile hamile neyşin var senin pazarlardaa yaa korkmuyomusunnn .. Ben markete bile gidemiyorum bişey alırımda taşıyamam diee yalnız başıma.. Canım benim iki meleğin var dikkat ettt nolursunnnn korktummm

hepnze cok tesekkur edıyorum ... allah gonlunuze gore versın bılıyorum bana kızcaksınz ama ben hala ınanmayorum desem :) gelısmleryazarım sıze bu arada benım dr hala aramadı :)

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim Rabbim saglıklı saatli kucagına almanı nasip etsin tatlımmmm aminn

Off offf canım yaa çok kızdım sana şimdi bak ne zorluklarla hmile kaldın yaaa yapma dikkat et tatlım yaa yokmu kimse yanına al birlikte gidin canım yaaa herşey hamile kalmakla bitmiyorr bide ikiz anası olucan yaaa canımm

Güldenn tızz bugün sende farklı bi enerji hissediyorum cidden yaaa hh ne güzel canım felecegi bile düşünnüssün verirsin kalemleri veletlere bol bol çizereler sende popolarına pat pat indirirsin demii hanımefendii olsunda hayırlısıyla canımmm bugünlerde bu tempo inşş seni hamişlige götürür İNŞŞŞŞ

kocama kızgın olduğum dönemlerde böle enerjik oluyom sizinle enerjimi atayımki akşama geldiğinde ona patlamayım bu arada kocan bişimi yaptı dersen hayır bugün sevmiyom onu öyle bi günümdeyim

Kızlar çok korktum birşey tasimayacagim yufka alıp dönücem diye gittim yoksa tek başıma gitmezdim. Yakinimda komsum var onlarda evde yoktu. Neyse bana da ders oldu:18:

canım çok geçmiş olsun Allah korusun lütfen yalnız çıkma bir yere sabahtan beri başım ağrıyo dedin belliki başında sorun var bugün neden çıkıyosun kır dizini otur evinde

canım çokkkkkk çokkkkkk sevindim sana demiştim başka doktor arama bebeğin seninle diye tebrikler Allah kucağına almayı bebeğinle eşimle sağlıklı mutlu uzun bir ömür yaşamayı nasip etsin

başka doktormu arıyodu bi de
deli kız hamile olduğuna inandıramadık en son durumu ne acaba şimdi

canım çok geçmiş olsun Allah korusun lütfen yalnız çıkma bir yere sabahtan beri başım ağrıyo dedin belliki başında sorun var bugün neden çıkıyosun kır dizini otur evinde

Sağol canım benim basim hala geçmedi belki açık hava iyi gelir dediydim ama fena oldum bundan sonra dizlerimi kırıp oturmam mi iyi ders oldu canimcim

kocama kızgın olduğum dönemlerde böle enerjik oluyom sizinle enerjimi atayımki akşama geldiğinde ona patlamayım bu arada kocan bişimi yaptı dersen hayır bugün sevmiyom onu öyle bi günümdeyim

Eee arada herkes sevmiyor kocsının hatta benim bazen gırtlklayasım bile geliyorrr zaten dörtdörtlüyüz diyen yalan derrr canımmm ben hiç inanmm onlara sende inanma sakın olurmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…