Kızlar çok korktum birşey tasimayacagim yufka alıp dönücem diye gittim yoksa tek başıma gitmezdim. Yakinimda komsum var onlarda evde yoktu. Neyse bana da ders oldu:18:
Sağol canım benim basim hala geçmedi belki açık hava iyi gelir dediydim ama fena oldum bundan sonra dizlerimi kırıp oturmam mi iyi ders oldu canimcim
Eee arada herkes sevmiyor kocsının hatta benim bazen gırtlklayasım bile geliyorrr zaten dörtdörtlüyüz diyen yalan derrr canımmm ben hiç inanmm onlara sende inanma sakın olurmuu
selam kızlar nasılsınız?
afferin sana ders al işte böle yaşananlardan
Aman Tanrım sen demesen ben inancaktım dörtdörtlüğüz diyenlere saol uyardığın için iyiki varsın
bazen negatif uyanıyorum şekerim o gün adamı göresim gelmiyo mesela yemek yapmadım
akşama bi de yımırtlama ekşınım olmalı telefonda felan çemkirdim bahane bulup akşama nasıl o kadar dayılanmışken ekşına bağlayacam bilmiyom
selam şeker biz iyiyiz sanırsam galiba herhalde :26::26::26:
kimimiz hamile kimi doğuma gün sayıyo kimi hamile kalsam hayalleri kuruyo dü ki gibiyiz işte bi de hamilelik haberi sıkıştırdık ama hamile olduğunu henüz düşünmüyo fatoş hatun
Allah yardım etsin ne diyelin en azından bi rahmi var artık yine hamile kalır inşallah..
evet canım dersteyim..ben de iyiyim cnm bi türlü adet olamadım karnım arada ağrıyo onu bekliom..
valla hamile kalimde sağlıksız bi yaklaşım yapim boşver
selam pek karşılaşamıyoruz değil mii
o da vazgeçmiyor yola devam edecek inşaallah en kısa zamanda kavuşr bebişinee..
selam kızlar nasılsınız?
Bende o kadar ugraştım yemek yaptım şimdi aradımm beyefendiyi demezmii işler uzadı geç gelicekmişş bende oturup tek başıma ziyafet çekicem gel şekerim birlikte yiyelim güzel yemekler yapmıstım valla kendi kaybettisenn bu ekşin konusunu tatlıya baglarsın bence sende bu enerji varkenn
Bende o kadar ugraştım yemek yaptım şimdi aradımm beyefendiyi demezmii işler uzadı geç gelicekmişş bende oturup tek başıma ziyafet çekicem gel şekerim birlikte yiyelim güzel yemekler yapmıstım valla kendi kaybettisenn bu ekşin konusunu tatlıya baglarsın bence sende bu enerji varkenn
az önce yedim bende benimki gelince kahvaltılık çıkaracağımdan kendimi doyurdum önceden onada Allah ne verdiyse menüsü düşünüyorumekşın konusunda mecbur ekşına bağlayacaz bi tek gecelik bi ikişki kullanıp bırakcam kendisini damızlık olarak öyle gerekiyo yoksa yüzüne bakmam
Canımm cicim nsılsın ya selam vermedinmi yoksa benmi görmedim tatlımmmm
Oyy canım yaa kıyamam yaa olacagı varmış tatlımm daha dikkat etmen lazım demekkii suan nasılsn canım
Geçmişten alıntılarla geldim balım senin yazının bi üstünde verdimmmmpazar günü kanyonun ordan geçtik sen geldin hemen aklımaa
Güldenim iyi ekşına bağlayabiliyorsun kızgınken ben suratını görmek istemiyorum bugün baya bi bağırdım kendisine artık ne zaman konuşurum bilmiyorum bir haftayı bulur herhalde kinciyim biraz
slm kizlar nasilsiniz ne var ne yok
epeydir giremedim bu aralar bebegim dis cikartiyor bayagi bi mesgulum
butun gecem ve gunduzum olmus
Sağol tatlım daha iyiyim başım dönmüyor ama hala ağrım geçmedi midemde bulaniyor kesin migren bu
ama canımcım bişi yapmadı ondan ben kendi kendime gerginim bugün ondan ekşına bağlama ihtimalim var aksi halde direk ekşını keserim ihtiyaçlarından
selam canım paşa incilendi demek
epeydir gelmiyosun bu aralar değilllll....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?