Mehatbım nassın bakalım afiyet bal şeker olsun ne yemekler yaptın bakim.
Bende bugün kavga ettim bağırdım bağırdım konuşmuyorum kendileriylen sinirlermi altüst etti
Ayyy canım benim gelseydin keşke benim pazar günüm hep aglamakl geçtii neyse geçti gitti zaten cicim inş seneye anne oluruzz geri kalan tüm arkadaşlarımda bende inşş
ama canımcım bişi yapmadı ondan ben kendi kendime gerginim bugün ondan ekşına bağlama ihtimalim var aksi halde direk ekşını keserim ihtiyaçlarından
selam canım paşa incilendi demek
epeydir gelmiyosun bu aralar değilllll....
Sağol tatlım daha iyiyim başım dönmüyor ama hala ağrım geçmedi midemde bulaniyor kesin migren bu
Canımmm biber dolması.mercimek çorbası ve salata yetmezmiüstünede ben
Çok isterdim inan canım seni görüp konuşmayı kardeşim yanımdaydı beraber beşiktaştan kuruçeşmeye kadar yürüdükçok iyi geldi bana hapsolmuştum eve.
Ağlama bitanem bir gün hepimiz anne olucaz Rabbim vakti zamanında hepimize yaşatacak inşallahBebeklerimizi beraber büyütücez
pazar günü inönüye de senin için selam götürdüm :))
Canımmm biber dolması.mercimek çorbası ve salata yetmezmiüstünede ben
az önce yedim bende benimki gelince kahvaltılık çıkaracağımdan kendimi doyurdum önceden onada Allah ne verdiyse menüsü düşünüyorumekşın konusunda mecbur ekşına bağlayacaz bi tek gecelik bi ikişki kullanıp bırakcam kendisini damızlık olarak öyle gerekiyo yoksa yüzüne bakmam
benim menümde biber dolması mercimek çorbası ve yoğurt
yine ne istiyon eniştemden kız
Ohhh ne güzel yapmıssınız cnım çok iyi gelmistir sana o nekii biz geçen sene eşimle istinyeden beşiktaşa yürümüştük 12 km hayatımda o kadar yürüdügümü hatırlamam yaaa ama çok yorulmustur gerçekten bizde sürekli sahile gidiyoruz canım süper oluyor gerçekten
Heee beşiktaştan geçerken götürdün sanırım şekerrimmmbende en son 3 ay önce maça gitmiştim cicimm beşiktaş,sivas oynamıstı yenilmiştikk
Saracıgım hoşgeldin cnımmmm benden kopyamı çektin neeenasılsn tatlımmm
evet canım çok iyi geldi sanki yaşamıyormuşum ben de o gün yaşadığımı hissettim bol deniz havası oh miss
Hee ordan gecerken gülden geldi aklıma söyleyivereyim dedimsende mi beşiktaşlısın ya bilmiyodum.
Ne demek şekerim güldene sor o bilirkoyu beşiktaşlıyım canım eşimde koyu cimbomlu arada çatışmalar oluyor ama söz verdik birbirimize çocugumuz fenerli olucak dermişimmmm şaka tabikiii beşikt-aşklı olucak İNŞŞŞŞ
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
heeeee senden kopya çektim
Nabersiniz canlar sizi öpmeye geldim gidiyorumyarın doktor günüm temizliğimi yapıp bıcı bıcı yapıcam
Bebişimi görücem yarın bakalım büyümüş mü eliz hanım
Nabersiniz canlar sizi öpmeye geldim gidiyorumyarın doktor günüm temizliğimi yapıp bıcı bıcı yapıcam
Bebişimi görücem yarın bakalım büyümüş mü eliz hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?