Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayyy canım benim gelseydin keşke benim pazar günüm hep aglamakl geçtii neyse geçti gitti zaten cicim inş seneye anne oluruzz geri kalan tüm arkadaşlarımda bende inşş

Çok isterdim inan canım seni görüp konuşmayı kardeşim yanımdaydı beraber beşiktaştan kuruçeşmeye kadar yürüdük çok iyi geldi bana hapsolmuştum eve.
Ağlama bitanem bir gün hepimiz anne olucaz Rabbim vakti zamanında hepimize yaşatacak inşallah Bebeklerimizi beraber büyütücez

evet guldencimmm benim oglum tam bi kucakci
inanirmisin aynaya bakmaya bile vaktim yok
anliycan tam bi baakimsiz tarzanim
eger bu aralar esim beni aldatmazsa bida
aldatmaz

Ohhh ne güzel yapmıssınız cnım çok iyi gelmistir sana o nekii biz geçen sene eşimle istinyeden beşiktaşa yürümüştük 12 km hayatımda o kadar yürüdügümü hatırlamam yaaa ama çok yorulmustur gerçekten bizde sürekli sahile gidiyoruz canım süper oluyor gerçekten

Canımmm biber dolması.mercimek çorbası ve salata yetmezmi üstünede ben

benim menümde biber dolması mercimek çorbası ve yoğurt

yine ne istiyon eniştemden kız

evet canım çok iyi geldi sanki yaşamıyormuşum ben de o gün yaşadığımı hissettim bol deniz havası oh miss

Heee beşiktaştan geçerken götürdün sanırım şekerrimmm bende en son 3 ay önce maça gitmiştim cicimm beşiktaş,sivas oynamıstı yenilmiştikk

Hee ordan gecerken gülden geldi aklıma söyleyivereyim dedim sende mi beşiktaşlısın ya bilmiyodum.

Ne demek şekerim güldene sor o bilir koyu beşiktaşlıyım canım eşimde koyu cimbomlu arada çatışmalar oluyor ama söz verdik birbirimize çocugumuz fenerli olucak dermişimmmm şaka tabikiii beşikt-aşklı olucak İNŞŞŞŞ

ehehe fenerli olsaydı fena olmazdı yanee ev rengarenk olurdu

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın

heeeee senden kopya çektim

Çokkk şükür iyiiym tatlımm ev ,yemek günler gelip geçiyor işte belki ilerliyen dönemde sonbaharda sonra çalışırım belki trekrar tedavi kararsızım canımm yaaa gel gitler yaşıyorum anlıyacagınnn balım yaaa sen giresunun neresindensin?

Nabersiniz canlar sizi öpmeye geldim gidiyorum yarın doktor günüm temizliğimi yapıp bıcı bıcı yapıcam
Bebişimi görücem yarın bakalım büyümüş mü eliz hanım

Nabersiniz canlar sizi öpmeye geldim gidiyorum yarın doktor günüm temizliğimi yapıp bıcı bıcı yapıcam
Bebişimi görücem yarın bakalım büyümüş mü eliz hanım

Hoşgeldin canım bizde seni öpüyoruz balımm Sıhhatler olsun canım büyümüştür tabi kuzum annesi ona çok iyi bakıyor

canlar ben geldim yine ama her an cıkabilirim bilginiz olsun... ne var ne yok bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…