Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlar ben geldim yine ama her an cıkabilirim bilginiz olsun... ne var ne yok bakalımmm

Hoşgeldin balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm naber nsıslın heran kaçabilirsin yani hazırlıklı olun diyosunnn olsun cnm iyi canımm fatoşgül hamilee bebiş geliyor inşşş darısı hepimizi başı9na aminnnnnnnn

Hoşgeldin balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm naber nsıslın heran kaçabilirsin yani hazırlıklı olun diyosunnn olsun cnm iyi canımm fatoşgül hamilee bebiş geliyor inşşş darısı hepimizi başı9na aminnnnnnnn

evet canım her an kacabilirim hazırlıklı olun...
yaaa fatosgüle cok sevindim kimi duysam seviniyorum gerçi ama tüple olanlara daha cok seviniyorum:)))
iyiyim canım bende işteyim nasıl olsun bildiğin gibi

Geçmişten alıntılarla geldim balım senin yazının bi üstünde verdimmmm pazar günü kanyonun ordan geçtik sen geldin hemen aklımaa
kızzz meh mehtosum varya bişi desem inanmazsın bacım pazar günü bende malum günden dolayı cok sıkıntılıydım dışarı cıktık esimle kanyonun önünden geçtik hemen aklıma geldin bi an esime desemde arkadısıma gitsem dedim sonra pazar dedim ve içimdeki sesi susturdum
napıyonuz kızlaarr...
iyiyiz hayatım sen nasılsın kaçamaklara devammmmmm
merhaba ben geldim her akşam elimi kolumu sallayarak geliyordum bu sefer boş gelmedimm
Eki Görüntüle 711728 Eki Görüntüle 711727

ikrosum ya sana gecmişte bişi sorduyduk ama görmedin heralde ben dra gittimde bugün rahim duvarı çiziliyomus adı strec mi skrec mi öyle bişi dedi eger bu ayda kalınlasmazsa onu denicez dedi oda olmazsa ozon dedi de bu rahim duvarı çizme ne biliyomusun riski falan varmı yada işe yararmı ben bakındım ama hiç bi bilgi bulamadım da sana soriyim dedim ayaklı kütüphanesin yaaa

aynen kuzum kacamaklara devam valla müh. bilgisayarı elime geçirdim sef gelene kadar

kızlar iki gündür ugrayıp cıkıyom güldeni göremiyom hiç nereye gitti yada şimdilikmi yok acaba??:44:

güldenimizin bugün eksın günü canım kocişiyle ekşına nası baglıcak onu düsünüyodurr kocise bagırmısda bugün

ahh biz yokmu bizzz hem bagırıyoz kocişlere hemde sonra böyle peşlerinde koşuyoz:)))
vallaa bizde en son c.tesi akşam ekşındaydık bende dün korku filmi izlicem diye yapmadık kaçtım yarında erken kalkcam yapmak istemem ama tenhda sıkıştırır kesin:)))

hazırlklı ol o zaman her an sıkıstırılabilrsin canımmmmm

bende yarın hem diyetisyene gitcem hemde bi arkadaşın ablası yasam koçluğu yapıyodu gel bi görüşelim ona göre psikologamı pssikiyatr a mı gideceksin karar veririz dedi oraya gitcem inşallah ilaca gerek kalmazz:26:

Hello beybiii hoşgeldin aybalammm naberrr
hoşbuldum aybalam kötü bir netim var bugün çok yavaş..

merhaba ben geldim her akşam elimi kolumu sallayarak geliyordum bu sefer boş gelmedimm
Eki Görüntüle 711728 Eki Görüntüle 711727
oooooo hoşgeldin cnm eline sağlık

vuyymaa vuyma banaaaa
sen o zaman yoktunki ablam
tamam tamam affettimmm ağlama:)))))))))

kızlar iki gündür ugrayıp cıkıyom güldeni göremiyom hiç nereye gitti yada şimdilikmi yok acaba??:44:
gündüz burdaydı cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…