canlar ben geldim yine ama her an cıkabilirim bilginiz olsun... ne var ne yok bakalımmm
Hoşgeldin balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm naber nsıslın heran kaçabilirsin yani hazırlıklı olun diyosunnn olsun cnmiyi canımm fatoşgül hamilee bebiş geliyor inşşş darısı hepimizi başı9na aminnnnnnnn
gel bakim buraya gel...ablana napıon yok mu?napıyonuz kızlaarr...
merhaba ben geldimher akşam elimi kolumu sallayarak geliyordum bu sefer boş gelmedimm
Eki Görüntüle 711728 Eki Görüntüle 711727
gel bakim buraya gel...ablana napıon yok mu?
merhaba ben geldimher akşam elimi kolumu sallayarak geliyordum bu sefer boş gelmedimm
kızzz meh mehtosum varya bişi desem inanmazsın bacım pazar günü bende malum günden dolayı cok sıkıntılıydım dışarı cıktık esimle kanyonun önünden geçtik hemen aklıma geldin bi an esime desemde arkadısıma gitsem dedim sonra pazar dedim ve içimdeki sesi susturdumGeçmişten alıntılarla geldim balım senin yazının bi üstünde verdimmmmpazar günü kanyonun ordan geçtik sen geldin hemen aklımaa
iyiyiz hayatım sen nasılsın kaçamaklara devammmmmmnapıyonuz kızlaarr...
kızzz meh mehtosum varya bişi desem inanmazsın bacım pazar günü bende malum günden dolayı cok sıkıntılıydım dışarı cıktık esimle kanyonun önünden geçtik hemen aklıma geldin bi an esime desemde arkadısıma gitsem dedim sonra pazar dedim ve içimdeki sesi susturdum
iyiyiz hayatım sen nasılsın kaçamaklara devammmmmm
ikrosum ya sana gecmişte bişi sorduyduk ama görmedin heralde ben dra gittimde bugün rahim duvarı çiziliyomus adı strec mi skrec mi öyle bişi dedi eger bu ayda kalınlasmazsa onu denicez dedi oda olmazsa ozon dedi de bu rahim duvarı çizme ne biliyomusun riski falan varmı yada işe yararmı ben bakındım ama hiç bi bilgi bulamadım da sana soriyim dedim ayaklı kütüphanesin yaaa
kızlar iki gündür ugrayıp cıkıyom güldeni göremiyom hiç nereye gitti yada şimdilikmi yok acaba??:44:
güldenimizin bugün eksın günü canım kocişiyle ekşına nası baglıcak onu düsünüyodurr kocise bagırmısda bugün
ahh biz yokmu bizzz hem bagırıyoz kocişlere hemde sonra böyle peşlerinde koşuyoz:)))
vallaa bizde en son c.tesi akşam ekşındaydık bende dün korku filmi izlicem diye yapmadık kaçtım yarında erken kalkcam yapmak istemem ama tenhda sıkıştırır kesin:)))
hazırlklı ol o zaman her an sıkıstırılabilrsin canımmmmm
ama ama ben yarın erken kalkıp bursaya gitcemkiii
hoşbuldum aybalam kötü bir netim var bugün çok yavaş..Hello beybiii hoşgeldin aybalammm naberrr
oooooo hoşgeldin cnm eline sağlıkmerhaba ben geldimher akşam elimi kolumu sallayarak geliyordum bu sefer boş gelmedimm
tamam tamam affettimmm ağlama:)))))))))vuyymaa vuyma banaaaa
sen o zaman yoktunki ablam
gündüz burdaydı cnm ..kızlar iki gündür ugrayıp cıkıyom güldeni göremiyom hiç nereye gitti yada şimdilikmi yok acaba??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?