ama kocişler bursa iş güç erken kalkcam gibi mazaretleri dinlemeziiiiiiii
hoşbuldum aybalam kötü bir netim var bugün çok yavaş..
oooooo hoşgeldin cnm eline sağlık
tamam tamam affettimmm ağlama:)))))))))
gündüz burdaydı cnm ..
kızzz meh mehtosum varya bişi desem inanmazsın bacım pazar günü bende malum günden dolayı cok sıkıntılıydım dışarı cıktık esimle kanyonun önünden geçtik hemen aklıma geldin bi an esime desemde arkadısıma gitsem dedim sonra pazar dedim ve içimdeki sesi susturdum
iyiyiz hayatım sen nasılsın kaçamaklara devammmmmm
ikrosum ya sana gecmişte bişi sorduyduk ama görmedin heralde ben dra gittimde bugün rahim duvarı çiziliyomus adı strec mi skrec mi öyle bişi dedi eger bu ayda kalınlasmazsa onu denicez dedi oda olmazsa ozon dedi de bu rahim duvarı çizme ne biliyomusun riski falan varmı yada işe yararmı ben bakındım ama hiç bi bilgi bulamadım da sana soriyim dedim ayaklı kütüphanesin yaaa
Ayy canım ya pazar günü misall bizim burdan geçmiş ohh ne güzel keşke gelseydiniz hepbirlikte hem çay içe hem aglardıkk
Canim insalah ilaca gerek kalmaz bitanem uzule iyi dusun ki iyi olsun turquoissem bacim sen napiyon sesin cikmiyo tatlim ögrenciler yoruyo baya heraldebende yarın hem diyetisyene gitcem hemde bi arkadaşın ablası yasam koçluğu yapıyodu gel bi görüşelim ona göre psikologamı pssikiyatr a mı gideceksin karar veririz dedi oraya gitcem inşallah ilaca gerek kalmazz:26:
bu topiktekilere ben hariç ağlamak yasak haberin yokmu seninnnnn
Canim insalah ilaca gerek kalmaz bitanem uzule iyi dusun ki iyi olsun turquoissem bacim sen napiyon sesin cikmiyo tatlim ögrenciler yoruyo baya heralde
Oyyy Oyy kıyamam senin o boncuk gözlerine balımmm Rabbim seni hep güldürsün hemiii ekşinci hatunnncanım facede elamı görmüssün çok tatlı demi karakızım karaboncugum benimm
senin ne özelliğin var şekerim:)bu topiktekilere ben hariç ağlamak yasak haberin yokmu seninnnnn
senin ne özelliğin var şekerim:)
evet canım maşallah cok güzel:)))
kara boncuk zeytin gözlü bebiş:))
Ball teyzesi balll canım yaaa kendini psikiytri yada psikologa gidecek kadar sıkıntılımı hissediyorsun bence ilaçlı degilde konusarak faydasını alman daha iyi olur diye düşünüyorum bende 1 defa gittim 1 saat konusmustur o dönem çok iyi gelmisti bana
yok kuzum hep birlikte ağlarız salya sümük:)sizin yerinizede aglarım ben size kıyamamda ondan canımmmmm
yok kuzum hep birlikte ağlarız salya sümük:)
manyaksın kız senkızzz ben hep birlikte aglayamam gülme krizi tutar beniii
sonra kovarsınız beni ordannn:117::117:
Afiyet bal şeker olsun.. tatlım gelmedi henüz hediyeler ..bu yarışmanın sonucu da belli oldu ya ikimizinkini birlikte göndereceklermiş...hoş gelmişsin sekerim cay da miss gibi olmuss:)))
gerçi ben pek içmem ama dost ikram edince tadı baska oluyo:))
bu arada sen geçenki soruma cevap vermedin yemek yarısması hediyen neydi sekerim:)))
ohhh afiyet olsunHoşgeldin balımm ellerine saglıkk canımm canımda çay çekmişti zaten tek başına gitmiyorr ohh şöyle karşılıklı içelim içelimmmm güzelleşelimmnaber canımmmm diyet nasıl gidiyorr
tatlım transferde yapılan bir işlemmiş...embriyonun en dış zarını çizerek tutunmasını kolaylaştırıyormuş.. birçok merkezde yapılıyor .bir ben de işe yaramadı...binde bir olan bir şey işte ..inşaallah sana şifa olur kan gelir can gelir rahmine...ozon tedaviisini sana nasıl uygulayacaklar bilemiyorumm....öğrenirsin ben de öğreniirm sayende inşaalah..benim tedavim hiperbaric oksijen tedavisiydi..kızzz meh mehtosum varya bişi desem inanmazsın bacım pazar günü bende malum günden dolayı cok sıkıntılıydım dışarı cıktık esimle kanyonun önünden geçtik hemen aklıma geldin bi an esime desemde arkadısıma gitsem dedim sonra pazar dedim ve içimdeki sesi susturdum
iyiyiz hayatım sen nasılsın kaçamaklara devammmmmm
ikrosum ya sana gecmişte bişi sorduyduk ama görmedin heralde ben dra gittimde bugün rahim duvarı çiziliyomus adı strec mi skrec mi öyle bişi dedi eger bu ayda kalınlasmazsa onu denicez dedi oda olmazsa ozon dedi de bu rahim duvarı çizme ne biliyomusun riski falan varmı yada işe yararmı ben bakındım ama hiç bi bilgi bulamadım da sana soriyim dedim ayaklı kütüphanesin yaaa
Güldenin transferi var bu akşam daktırı 2 - 3 ne varsa yapalım transferi demişkızlar iki gündür ugrayıp cıkıyom güldeni göremiyom hiç nereye gitti yada şimdilikmi yok acaba??:44:
raporu da vermişsinn.... bu akşam kurtuluşun yok bence de tenha menha dinlemez aşikar kıstırır benceeahh biz yokmu bizzz hem bagırıyoz kocişlere hemde sonra böyle peşlerinde koşuyoz:)))
vallaa bizde en son c.tesi akşam ekşındaydık bende dün korku filmi izlicem diye yapmadık kaçtım yarında erken kalkcam yapmak istemem ama tenhda sıkıştırır kesin:)))
in şallah gerek kalmaz balımm..ama psikolog gerçekten iyi geliyor...bende yarın hem diyetisyene gitcem hemde bi arkadaşın ablası yasam koçluğu yapıyodu gel bi görüşelim ona göre psikologamı pssikiyatr a mı gideceksin karar veririz dedi oraya gitcem inşallah ilaca gerek kalmazz:26:
hoşbuldum aybalam kötü bir netim var bugün çok yavaş..
oooooo hoşgeldin cnm eline sağlık
tamam tamam affettimmm ağlama:)))))))))
gündüz burdaydı cnm ..
manyaksın kız sen
Ayy canım ya pazar günü misall bizim burdan geçmiş ohh ne güzel keşke gelseydiniz hepbirlikte hem çay içe hem aglardıkk
cok cok ilaç kullanacak kadar sıkıntılı hissetmiyorum canım o son care ama iş yerinde uzun süredir akşama geceye gelince yanlız kaldıkca arttı sanki sıkıntılarım..bende stres cok arttıgında kekemelik oluyo bi kaç kere olmuş düğünde fark etmiş arkadaşlarım..seni iii görmedik filan dediler farkında değilsin bi çok yaptıgın seyin gibi seyler söylediler bende hazır dahada kötüleşmeden fırsat varken gideyim deim.. öyle yani canım yoksa cok sıkıntılı değilim Allah a şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?