Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayy canım ya pazar günü misall bizim burdan geçmiş ohh ne güzel keşke gelseydiniz hepbirlikte hem çay içe hem aglardıkk

Canim insalah ilaca gerek kalmaz bitanem uzule iyi dusun ki iyi olsun turquoissem bacim sen napiyon sesin cikmiyo tatlim ögrenciler yoruyo baya heralde

Canim insalah ilaca gerek kalmaz bitanem uzule iyi dusun ki iyi olsun turquoissem bacim sen napiyon sesin cikmiyo tatlim ögrenciler yoruyo baya heralde

kendimi o kadar kötü issetmiyorum ilaç kullanmayı gerektirecek kadar ama yinede başlangıctayım galiba son care kullanırım ilacı

Oyyy Oyy kıyamam senin o boncuk gözlerine balımmm Rabbim seni hep güldürsün hemiii ekşinci hatunnn canım facede elamı görmüssün çok tatlı demi karakızım karaboncugum benimm

evet canım maşallah cok güzel:)))
kara boncuk zeytin gözlü bebiş:))

evet canım maşallah cok güzel:)))
kara boncuk zeytin gözlü bebiş:))

Ball teyzesi balll canım yaaa kendini psikiytri yada psikologa gidecek kadar sıkıntılımı hissediyorsun bence ilaçlı degilde konusarak faydasını alman daha iyi olur diye düşünüyorum bende 1 defa gittim 1 saat konusmustur o dönem çok iyi gelmisti bana

cok cok ilaç kullanacak kadar sıkıntılı hissetmiyorum canım o son care ama iş yerinde uzun süredir akşama geceye gelince yanlız kaldıkca arttı sanki sıkıntılarım..bende stres cok arttıgında kekemelik oluyo bi kaç kere olmuş düğünde fark etmiş arkadaşlarım..seni iii görmedik filan dediler farkında değilsin bi çok yaptıgın seyin gibi seyler söylediler bende hazır dahada kötüleşmeden fırsat varken gideyim deim.. öyle yani canım yoksa cok sıkıntılı değilim Allah a şükür..

hoş gelmişsin sekerim cay da miss gibi olmuss:)))
gerçi ben pek içmem ama dost ikram edince tadı baska oluyo:))
bu arada sen geçenki soruma cevap vermedin yemek yarısması hediyen neydi sekerim:)))
Afiyet bal şeker olsun.. tatlım gelmedi henüz hediyeler ..bu yarışmanın sonucu da belli oldu ya ikimizinkini birlikte göndereceklermiş...
Hoşgeldin balımm ellerine saglıkk canımm canımda çay çekmişti zaten tek başına gitmiyorr ohh şöyle karşılıklı içelim içelimmmm güzelleşelimm naber canımmmm diyet nasıl gidiyorr
ohhh afiyet olsun 2 bardak şekersiz çay içtim sen nasıl içiyorsun çayını..iyi hoş da lahanadan soğudum arkadaş.. hiç içesim yok bu akşam...
tatlım transferde yapılan bir işlemmiş...embriyonun en dış zarını çizerek tutunmasını kolaylaştırıyormuş.. birçok merkezde yapılıyor .bir ben de işe yaramadı...binde bir olan bir şey işte ..inşaallah sana şifa olur kan gelir can gelir rahmine...ozon tedaviisini sana nasıl uygulayacaklar bilemiyorumm....öğrenirsin ben de öğreniirm sayende inşaalah..benim tedavim hiperbaric oksijen tedavisiydi..

Son düzenleme:
kızlar iki gündür ugrayıp cıkıyom güldeni göremiyom hiç nereye gitti yada şimdilikmi yok acaba??:44:
Güldenin transferi var bu akşam daktırı 2 - 3 ne varsa yapalım transferi demiş
raporu da vermişsinn.... bu akşam kurtuluşun yok bence de tenha menha dinlemez aşikar kıstırır bencee
in şallah gerek kalmaz balımm..ama psikolog gerçekten iyi geliyor...
hoşbuldum aybalam kötü bir netim var bugün çok yavaş..

oooooo hoşgeldin cnm eline sağlık

tamam tamam affettimmm ağlama:)))))))))

gündüz burdaydı cnm ..

napıyosun şekerim sen de hoşgelmişsenn

Son düzenleme:

Canım yaa bak ne güzel bi işin var yaa tüm gün çalışmasan kayınvalidenle daha çok bi arada olucaktın daha sıkıntı stres olucaktın emin ol iş kesinlikle kafa dagıttıryor insana bana dr dediki sen bebegini kaybedeli 8 sene olmus nasıl hiç yardım almadan bu zamana geldin dedi pravo sana dedi çok şeyi aşmıssın dedi ama 15 de bir gel konuşalım dedi benim işyerinden izin almam zor oluyor diye gidemedim daha sonra canımm ahh ahh ben neler yaşadım birbilsen kendimle benim sorunum Allahtan çevremle eşimle falan degil ama kendimce hep neden neden dediğim agladım zamanlar olmıstur halende oluyor tatlım yaaa yaramı açıyon valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…