Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizzzz bileydim gelirdim vallaa boyun boyunaa duser aglardik valla

Haaahahahhhaha canım yaa ben yine bugün duramadım evde salı pazarına gittim 4.levente biliyorsun demi oryı 1 kaç parça bişeyler aldım halbuki sabah güldene dedimya bugün kimse beni evden çıkaramaz diye ama yine kardeşim gidelim dedi kıramadım gittim saphirede ugrdaım 1 kaç saat gezdim geldim yanii kurlar kaynıyor totoşumda anlıyacagınn

[SUB][/SUB]
hiç yaran acılmasın tatlım ben bazılarına göre gerçekten iyiyim sadece içimi rahatlatmak için gitcem... sınav dünyası buda bizim sınavımız diyoruz ya nasıl özel ders alıyosak o sekildede psikologmu olur psikyatr mı olur onlardan ders alıpta calısıp gecicez sınavımızı ben öye düşünüyorum ve üzülmyorum tatlım sende üzülmee sabırrr

hepiniz Rabbime emanetsiniz.. öpüyorum sizleri kendimize çoookkk iyi bakın ii akşamlar hepinize canlarım görüşmek üzere

hoşbuldum şekerimm.. napim cnm ya uyuz oldum karnım ağrıyo sivilce heryerim ama adet olamadım bi türlü.kızlarda da oluyordu ama tüpten sonra adet geçikmesi aklıma o geldi.sen napıon cnm sen de ne var ne yok?

noldu ki?? nolduuu???
noldu ki kızzz:44::44: (pis yedilideki orço gibii:)
gülme krizine girerim beni kovarsınız dedin ya ona güldüm:)

bizimkisi iğneyi yaptırıp kuluçkadan kalktı geldi dicem ama daha olmamıs anlasılan horoz yan çizdiiii

Evet tatlımm dersini alıp rahatlaman gevşemen lazım inanki çok iyi gelicek emin olll

anladım tızıımmmm öylesine dedim orço geldi aklımada:))

dedilerki hakkında konuşuluyo hemen olaya el at bende az bişi geliverdim...
transfer için herşey müsait artık daktırı bekliyom önce yatsı namazımı kılayım dualarla transfere gideyim dimi

dedilerki hakkında konuşuluyo hemen olaya el at bende az bişi geliverdim...
transfer için herşey müsait artık daktırı bekliyom önce yatsı namazımı kılayım dualarla transfere gideyim dimi
tekbirr de biz getirelim ister:)))
inşallah gelir canım bebiş:)))
Evet tatlımm dersini alıp rahatlaman gevşemen lazım inanki çok iyi gelicek emin olll
inşallah canım benim

gülden bacım transferin hayırlı olsun niye kalktın yatsaydın keşke:))))))

daha gelmemiş dr ı

neyse ben kaçtım öptüm hepinizi ii geceler

Canim sagol ya siz histereskopiyi dediniz ya onu biliyodum ama bu strec falan deyince noluyoruz dedim korktum ya daha kotu olursam diye insallah ise yarar canim ozon tedavi icinde dr rahime oksijen vericez dedi oksijen alinca rahim kendine geliyo ve kalinlasiyo dedi seninkide mi boyleydi hayirlisi artik bakalim

haydi ben kaçtım eğer bu ay gebe kalırsam not ediyorum buraya bu gece gebe kalıcam... tarih 14.05.2013...

transferime daha var şekerim az sonra gidiyorum
sıkışık olmam lazım su içiyom
ayyyy Allah iyiliğini versin

tusemmmmmmmm kızım bi oksijen şeettirmediğimiz kaldıydı onu da edicin hadi bakim:))))))bugün ben kaçırdım bugün kaç çıktı?
işe yarar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…