Afiyet bal şeker olsun.. tatlım gelmedi henüz hediyeler ..bu yarışmanın sonucu da belli oldu ya ikimizinkini birlikte göndereceklermiş...
QUOTE]
hımm tamam canım güle güle kullanırsın inşallah:))
Güldenin transferi var bu akşam daktırı 2 - 3 ne varsa yapalım transferi demiş
raporu da vermişsinn.... bu akşam kurtuluşun yok bence de tenha menha dinlemez aşikar kıstırır bencee
in şallah gerek kalmaz balımm..ama psikolog gerçekten iyi geliyor...
:
vaaavvvvv desene gülden iğnesiz ilaçsız transfer olacakhoşş ondada iğne var ama bidenecik
evet canım bende ii geleceğini düşünüyorum ama bakalım yarın nolacak
Kizzzz bileydim gelirdim vallaa boyun boyunaa duser aglardik valla
Canım yaa bak ne güzel bi işin var yaa tüm gün çalışmasan kayınvalidenle daha çok bi arada olucaktın daha sıkıntı stres olucaktın emin ol iş kesinlikle kafa dagıttıryor insana bana dr dediki sen bebegini kaybedeli 8 sene olmus nasıl hiç yardım almadan bu zamana geldin dedi pravo sana dedi çok şeyi aşmıssın dedi ama 15 de bir gel konuşalım dedi benim işyerinden izin almam zor oluyor diye gidemedim daha sonra canımm ahh ahh ben neler yaşadım birbilsen kendimle benim sorunum Allahtan çevremle eşimle falan degil ama kendimce hep neden neden dediğim agladım zamanlar olmıstur halende oluyor tatlım yaaa yaramı açıyon valla
Afiyet bal şeker olsun.. tatlım gelmedi henüz hediyeler ..bu yarışmanın sonucu da belli oldu ya ikimizinkini birlikte göndereceklermiş...
QUOTE]
hımm tamam canım güle güle kullanırsın inşallah:))
vaaavvvvv desene gülden iğnesiz ilaçsız transfer olacakhoşş ondada iğne var ama bidenecik
evet canım bende ii geleceğini düşünüyorum ama bakalım yarın nolacak
Ayyyy semoşumm tızzz ne güldüm sana Allahta seni güldürsün emiiii gülden sanırım kuluçkaya yattı sihirli igneyi vuruldu heraldee çok gayretli bu tızz İNŞALLAH bebişi kendinden gelirr
hoşbuldum şekerimm.. napim cnm ya uyuz oldum karnım ağrıyo sivilce heryerim ama adet olamadım bi türlü.kızlarda da oluyordu ama tüpten sonra adet geçikmesi aklıma o geldi.sen napıon cnm sen de ne var ne yok?Güldenin transferi var bu akşam daktırı 2 - 3 ne varsa yapalım transferi demiş
raporu da vermişsinn.... bu akşam kurtuluşun yok bence de tenha menha dinlemez aşikar kıstırır bencee
in şallah gerek kalmaz balımm..ama psikolog gerçekten iyi geliyor...
napıyosun şekerim sen de hoşgelmişsenn
gülme krizine girerim beni kovarsınız dedin ya ona güldüm:)noldu ki?? nolduuu???
noldu ki kızzz:44::44: (pis yedilideki orço gibii:)
[SUB][/SUB]
hiç yaran acılmasın tatlım ben bazılarına göre gerçekten iyiyim sadece içimi rahatlatmak için gitcem... sınav dünyası buda bizim sınavımız diyoruz ya nasıl özel ders alıyosak o sekildede psikologmu olur psikyatr mı olur onlardan ders alıpta calısıp gecicez sınavımızı ben öye düşünüyorum ve üzülmyorum tatlım sende üzülmee sabırrr
hoşbuldum şekerimm.. napim cnm ya uyuz oldum karnım ağrıyo sivilce heryerim ama adet olamadım bi türlü.kızlarda da oluyordu ama tüpten sonra adet geçikmesi aklıma o geldi.sen napıon cnm sen de ne var ne yok?
gülme krizine girerim beni kovarsınız dedin ya ona güldüm:)
gülden bacım transferin hayırlı olsun niye kalktın yatsaydın keşke:))))))
tekbirr de biz getirelim ister:)))dedilerki hakkında konuşuluyo hemen olaya el at bende az bişi geliverdim...
transfer için herşey müsait artık daktırı bekliyom önce yatsı namazımı kılayım dualarla transfere gideyim dimi
inşallah canım benimEvet tatlımm dersini alıp rahatlaman gevşemen lazım inanki çok iyi gelicek emin olll
gülden bacım transferin hayırlı olsun niye kalktın yatsaydın keşke:))))))
ohhh afiyet olsun2 bardak şekersiz çay içtim sen nasıl içiyorsun çayını..iyi hoş da lahanadan soğudum arkadaş.. hiç içesim yok bu akşam...
tatlım histereskopi ile aynı şey seninki tanı amaçlı değil de tedavi amaçlı cinsinden bizim kızlara yapıldı bir çoğuna..r ben de işe yaramadı...binde bir olan bir şey işte ..inşllah sana şifa olur kan gelir can gelir rah...ozon tedaviisini sana nasıl uygulayacaklar bilemiyorumm....öğrenirsin ben de öğreniirm sayende inşaalah..benim tedavim hiperbaric oksijen tedavisiydi..
tekbirr de biz getirelim ister:)))
inşallah gelir canım bebiş:)))
inşallah canım benim
daha gelmemiş dr ı
neyse ben kaçtım öptüm hepinizi ii geceler
dedilerki hakkında konuşuluyo hemen olaya el at bende az bişi geliverdim...
transfer için herşey müsait artık daktırı bekliyom önce yatsı namazımı kılayım dualarla transfere gideyim dimi
Ayyy yakalandık yaa ne güzel seni çekiştiryorsuk şekerimmm
ayyyy Allah iyiliğini versintransferime daha var şekerim az sonra gidiyorum
sıkışık olmam lazım su içiyom
tusemmmmmmmm kızım bi oksijen şeettirmediğimiz kaldıydı onu da edicin hadi bakim:))))))bugün ben kaçırdım bugün kaç çıktı?Canim sagol ya siz histereskopiyi dediniz ya onu biliyodum ama bu strec falan deyince noluyoruz dedim korktum ya daha kotu olursam diye insallah ise yarar canim ozon tedavi icinde dr rahime oksijen vericez dedi oksijen alinca rahim kendine geliyo ve kalinlasiyo dedi seninkide mi boyleydi hayirlisi artik bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?