Kizzz mrmehtosum bilmezmiyim biliyorum bugun benim aklimdan cok gecti paxara gideuim dedim ama hic kayfim yoktu kim giyinip yola düsücek dedim yaaaaHaaahahahhhaha canım yaa ben yine bugün duramadım evde salı pazarına gittim 4.levente biliyorsun demi oryı 1 kaç parça bişeyler aldımhalbuki sabah güldene dedimya bugün kimse beni evden çıkaramaz diye ama yine kardeşim gidelim dedi kıramadım gittim saphirede ugrdaım 1 kaç saat gezdim geldim yanii kurlar kaynıyor totoşumda anlıyacagınn
Kizzz mrmehtosum bilmezmiyim biliyorum bugun benim aklimdan cok gecti paxara gideuim dedim ama hic kayfim yoktu kim giyinip yola düsücek dedim yaaaa
iyi geceler tatlım Allah rahatlık versinn görüşmek üzere Alah a emanet ol tatlımmhepiniz Rabbime emanetsiniz.. öpüyorum sizleri kendimize çoookkk iyi bakın ii akşamlar hepinize canlarım görüşmek üzere
oluyor hepimize ara ara..ben de dönem dönem sivilcelenirim adetim zorlar bazen patlıyor işte bir yerlerden...beni,m olayım bitmez boşver....hayatıma bakıyorum..cumaya diş ameliyatım var 20 liği aldırmaya kıyamadım geride diyee.. kırık bir dişim vardı kökü kalmış sadece onu da maeliyatla almamız lazım demişti doktor...ban geçen sene den bu cumaya randevu yazdılar.. yıl geçmiş baktım günü gelmiş...hey giid randevuyu yazınca yuhh demiştik 9 ay sonraya randevu mu olur o zmaana kadar çektiririz zaten..ner deeee bir de baktık kii geçmiş 9 ay benim dişim hala duruyor.... çektireyim de kurtulayım barii.. düğüne kadar da dikişleri kapanır herhalde..hoşbuldum şekerimm.. napim cnm ya uyuz oldum karnım ağrıyo sivilce heryerim ama adet olamadım bi türlü.kızlarda da oluyordu ama tüpten sonra adet geçikmesi aklıma o geldi.sen napıon cnm sen de ne var ne yok?
gülme krizine girerim beni kovarsınız dedin ya ona güldüm:)
bizimkisi iğneyi yaptırıp kuluçkadan kalktı geldi dicem ama daha olmamıs anlasılan horoz yan çizdiiii
hımm daktır gelmedi mi halaadedilerki hakkında konuşuluyo hemen olaya el at bende az bişi geliverdim...
transfer için herşey müsait artık daktırı bekliyom önce yatsı namazımı kılayım dualarla transfere gideyim dimi
hıı evet 16 mayısa gün almıştın hatırladım...inşallah benimki gibi çekmezsin cnm ...dikişler hemen alınıo cnm 1 haftada.düğün ne zaman?iyi geceler tatlım Allah rahatlık versinn görüşmek üzere Alah a emanet ol tatlımm
oluyor hepimize ara ara..ben de dönem dönem sivilcelenirim adetim zorlar bazen patlıyor işte bir yerlerden...beni,m olayım bitmez boşver....hayatıma bakıyorum..cumaya diş ameliyatım var 20 liği aldırmaya kıyamadım geride diyee.. kırık bir dişim vardı kökü kalmış sadece onu da maeliyatla almamız lazım demişti doktor...ban geçen sene den bu cumaya randevu yazdılar.. yıl geçmiş baktım günü gelmiş...hey giid randevuyu yazınca yuhh demiştik 9 ay sonraya randevu mu olur o zmaana kadar çektiririz zaten..ner deeee bir de baktık kii geçmiş 9 ay benim dişim hala duruyor.... çektireyim de kurtulayım barii.. düğüne kadar da dikişleri kapanır herhalde..
hımm daktır gelmedi mi halaa:26::26::26: tabii ya dualarla git transfere ki bol bol ya musavvir çek
haydi sonu bebiişli olsun inşaallah
ayyyy Allah iyiliğini versin
tusemmmmmmmm kızım bi oksijen şeettirmediğimiz kaldıydı onu da edicin hadi bakim:))))))bugün ben kaçırdım bugün kaç çıktı?
işe yarar inşallah...
hadi iyi geceler tekrardanntekbirr de biz getirelim ister:)))
inşallah gelir canım bebiş:)))
inşallah canım benim
daha gelmemiş dr ı
neyse ben kaçtım öptüm hepinizi ii geceler
canımm yaa senden sonra bir daha baktımm da galiba senin rahimi kalınlaştırıp asistatecing dedikleri yöntemle transferi yapacak ..Lazerle embriyo duvarı, embriyonun dış duvarı biraz çiziliyor ve o embriyonun rahim duvarıyla teması kolaylaştırılmış oluyor. Bunu daha çok yaşı büyük olan hastalara, dondurulmuş çözülmüş embriyolara yapmak veya daha önce tekrarlayan tüp bebek başarısızlıkları olan hastalara yapmak daha uygun oluyor.Canim sagol ya siz histereskopiyi dediniz ya onu biliyodum ama bu strec falan deyince noluyoruz dedim korktum ya daha kotu olursam diye insallah ise yarar canim ozon tedavi icinde dr rahime oksijen vericez dedi oksijen alinca rahim kendine geliyo ve kalinlasiyo dedi seninkide mi boyleydi hayirlisi artik bakalim
sen kaçtın geldin ama benim kociş de hadi yatalım uyuyalım diyor..duşunu aldı traşını olduu..bizm transfer gene ertelendi bu ay galibaaselam şekerler nasılsınız ben çay demledim kocam yorgunluktan uyuya kaldı süpriz yapim dedim
Ben bu sıralar salı günleri oradayım canımmmm sen nerelisin yaaa evlenmedin öncedemi sanayide oturyordun?
canım inşaattan ev şeyettik ama ben seçmedim duvar kağıtlarını komple bütün dairelerin aynı duvar kağıtları hoşuma gitmese hazır içine geçmemişken değiştirirdim ama şunu söyleyim çok hoş duruyor kesinlikle duvar kağıdı olmalı kullanışınıda zamanla görcez...hem bebeler olunca karalama yazıp çizme açısından kağıda para vermezsiniz duvarlara yazmayı zaten sever bebeler duvar kağıtlarını kullandırırız
bence değilsin doktorun yalan söylüyo
gebelik haberini alıp ısrarla inanmayan negatif olduğuna kendi inandırmak isteyen bi fatoşu gördüm allah şifa versin ne diyim daha çok genç
:))) yok canım ya biz vakitsizlikten şey edemiyos halvete giremiyos ben uyuyom adam yok kalkıyom adam gene yok.. tüp bebe bize cuk oturdu yani ama işte et ete deymeli ben orama burama bişi sokmiyim 1 aydır girmeyen kalmadı zati ha bide makattan da yedim parmağıda lağmanıdaahaha follofoş oldukkk
az bişi alkol mu koklatsakk
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar çok güzel bir gün olsun inşallahhh Güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ekşının hayırlı olsun canım imzayı attın dün bizde şahit olduk bugünden itibaren artık geri saymaya başlıyos inşallahhh dimiii
bu arada kızlarr f..bo..k.tan bir kaç kişiyi ekledim görünce şaşırmayasınız kim bu demeyesiniz.. Ekleyin gitsin
kimin kim oldupunu bilmiyorum Mehtap ve gülden ile ortak kim varsa hepsini ekledim
Güüüüünnnaaaayydddınnnnnnn
Güpgüzel birgün bizimle olsun inşallahhhhh
Transferimi oldum dinleniyorum
İş güç yapmamak için anneme haber verdim o gelcek
Ben tüp havasındayım çok fena ilaçsız iğnesiz test günümü bekliyom daktır 12 gün sonra yap dedi ama ben bir hafta sonra başlarım test yapmaya
Allah akıl fikir versin güldencim Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?