Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizzz mrmehtosum bilmezmiyim biliyorum bugun benim aklimdan cok gecti paxara gideuim dedim ama hic kayfim yoktu kim giyinip yola düsücek dedim yaaaa

hepiniz Rabbime emanetsiniz.. öpüyorum sizleri kendimize çoookkk iyi bakın ii akşamlar hepinize canlarım görüşmek üzere
iyi geceler tatlım Allah rahatlık versinn görüşmek üzere Alah a emanet ol tatlımm
oluyor hepimize ara ara..ben de dönem dönem sivilcelenirim adetim zorlar bazen patlıyor işte bir yerlerden...beni,m olayım bitmez boşver....hayatıma bakıyorum..cumaya diş ameliyatım var 20 liği aldırmaya kıyamadım geride diyee.. kırık bir dişim vardı kökü kalmış sadece onu da maeliyatla almamız lazım demişti doktor...ban geçen sene den bu cumaya randevu yazdılar.. yıl geçmiş baktım günü gelmiş...hey giid randevuyu yazınca yuhh demiştik 9 ay sonraya randevu mu olur o zmaana kadar çektiririz zaten..ner deeee bir de baktık kii geçmiş 9 ay benim dişim hala duruyor.... çektireyim de kurtulayım barii.. düğüne kadar da dikişleri kapanır herhalde..
bizimkisi iğneyi yaptırıp kuluçkadan kalktı geldi dicem ama daha olmamıs anlasılan horoz yan çizdiiii

dedilerki hakkında konuşuluyo hemen olaya el at bende az bişi geliverdim...
transfer için herşey müsait artık daktırı bekliyom önce yatsı namazımı kılayım dualarla transfere gideyim dimi
hımm daktır gelmedi mi halaa :26::26::26: tabii ya dualarla git transfere ki bol bol ya musavvir çek
haydi sonu bebiişli olsun inşaallah

hıı evet 16 mayısa gün almıştın hatırladım...inşallah benimki gibi çekmezsin cnm ...dikişler hemen alınıo cnm 1 haftada.düğün ne zaman?

Kızlarrr namazımı kıldım geldimmm semoşumm diş operasyonun kolay geçer inşş canımm hayatta en çok korktugum şeyy diş yaa

ayyyy Allah iyiliğini versin

tusemmmmmmmm kızım bi oksijen şeettirmediğimiz kaldıydı onu da edicin hadi bakim:))))))bugün ben kaçırdım bugün kaç çıktı?
işe yarar inşallah...

Kiz daha neler girip cikicak anlamadimki bi oksijen kaldiydi dedigin gibi oda olunca tam olucak canim ben artik sormiyicam dedim dra esim sormus onada 2 küsür demis gecen ay gene 3 tu bu ayda kalinlasmaz heralde yaaa

tekbirr de biz getirelim ister:)))
inşallah gelir canım bebiş:)))
inşallah canım benim

daha gelmemiş dr ı

neyse ben kaçtım öptüm hepinizi ii geceler
hadi iyi geceler tekrardann
canımm yaa senden sonra bir daha baktımm da galiba senin rahimi kalınlaştırıp asistatecing dedikleri yöntemle transferi yapacak ..Lazerle embriyo duvarı, embriyonun dış duvarı biraz çiziliyor ve o embriyonun rahim duvarıyla teması kolaylaştırılmış oluyor. Bunu daha çok yaşı büyük olan hastalara, dondurulmuş çözülmüş embriyolara yapmak veya daha önce tekrarlayan tüp bebek başarısızlıkları olan hastalara yapmak daha uygun oluyor.
açıklaması da bu ki bana da uyguladılar tüm donmuş embryolara uyguluyorlar..özel merkezler..senin merkezin doktorun nerde kii.benim merkezimde yapılıyordu..ist. tüp bebek merkezi..
selam şekerler nasılsınız ben çay demledim kocam yorgunluktan uyuya kaldı süpriz yapim dedim
sen kaçtın geldin ama benim kociş de hadi yatalım uyuyalım diyor..duşunu aldı traşını olduu..bizm transfer gene ertelendi bu ay galibaa

canımsın ya ya bılıyorum bana kızıyorsun ama gercekten ınanamadım ama bugecede sevınten uyuymadım sankı hepsı ruya gıbı tek kelımeyle MUCİZE

YA kızlar neden dalga gcyorsunuz :2: ağlarım he tamam artık ınandım ıste

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar çok güzel bir gün olsun inşallahhh Güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ekşının hayırlı olsun canım imzayı attın dün bizde şahit olduk bugünden itibaren artık geri saymaya başlıyos inşallahhh dimiii

bu arada kızlarr f..bo..k.tan bir kaç kişiyi ekledim görünce şaşırmayasınız kim bu demeyesiniz.. Ekleyin gitsin
kimin kim oldupunu bilmiyorum Mehtap ve gülden ile ortak kim varsa hepsini ekledim

Güüüüünnnaaaayydddınnnnnnn
Güpgüzel birgün bizimle olsun inşallahhhhh
Transferimi oldum dinleniyorum
İş güç yapmamak için anneme haber verdim o gelcek
Ben tüp havasındayım çok fena ilaçsız iğnesiz test günümü bekliyom daktır 12 gün sonra yap dedi ama ben bir hafta sonra başlarım test yapmaya
Allah akıl fikir versin güldencim Amin

günaydın canım evet dün gece imzayı attım transfere gittim eşimde bana imzasını attı
artık test günümü bekliyorum geri saymaya başlayabiliriz 28 mayıs test günüm ama ben bir hafta önceden test yapcam

he heee Hulusiye söyleyecem seniii Gülden size küstüğü için başka yerde transfer oldu diyecem yok yok aşılama yaptırdı diyecem.
seninki doğal aşılama oluyo kızım.

günaydın şekerler
bizim misafirler gitti bugün. eşimin teyzesi ve oğlu vardı 10 gündür iyiydik aslında kadıncağız biraz daha kal dedikçe kaldı kıyamıyom sana diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…