Tüp Bebek Günlüğümüz !

YA kızlar neden dalga gcyorsunuz :2: ağlarım he tamam artık ınandım ıste

hiiiii dalga geçmiyoruz sakıınnnn öle düşünme kıyamam...

:13::13::13:

canımsın ya ya bılıyorum bana kızıyorsun ama gercekten ınanamadım ama bugecede sevınten uyuymadım sankı hepsı ruya gıbı tek kelımeyle MUCİZE

kızmak ne demek tatlım olurmu hiç öyle şey hoşumuza gitti halin takıldık öyle...
bu haberi alsam bende ağzım kulaklarımda bütün gece uyuyamazdım eminim...
Allah sevincinizi daim etsin canım...Eşin ne yaptı haberi alınca..

he heee Hulusiye söyleyecem seniii Gülden size küstüğü için başka yerde transfer oldu diyecem yok yok aşılama yaptırdı diyecem.
seninki doğal aşılama oluyo kızım.

ayyy bi bunu duymadığı kalmıştı zaten söleee
aşılama oldu gerçekten ama ben tüpçüyüm ya artık transferim oldu işte bananeee

günaydın şekerler
bizim misafirler gitti bugün. eşimin teyzesi ve oğlu vardı 10 gündür iyiydik aslında kadıncağız biraz daha kal dedikçe kaldı kıyamıyom sana diye.

günaydın bu arada
misafir sonuçta az kalanı makbuldür tadında bırakmak lazım kendi ailenden değillerse en kısa zamanda ziyaretleri son bulmalı

Dün o kadar transfer havasına girmişimki rüyamda gördüklerim aynen şöyle
Tüp bebek için hulusi daktırımda tedavi oluyom ama ilaçsız tüp bebek yapıyoruz bu ay 2 yumi oluşmuş biri küçük olduğundan onu almadık bir yumi transfer etcez döllenirse dedi...döllenme için hastaneyi arıyorum haber alayım diye döllenme gerçekleşti 20 saatlik izlememiz sonucu embriyo harika gidiyo diyolar bana3.gün transferi olcakmışım tek yumi ya riske atmıyorlar...herşey çok yolunda gidiyor ve ben test günümü beklemeye başlıyorum rüyamdatest sonucumuda bi kaç güne görürüm artık

Güldenim rüyan çok güzel bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda görmüştüm inşallah gerçek olur ben yeni geldim hastaneden bebişim iyi çok şükür 183 gr olmuş boyuda 16 cm yalnız kanama alanım hala var doktor lekelenmen gelebilir kırmızı olmadığı sürece korkma dedi üçlü tarama testi için kan verdik haftaya çıkcakmış sonuç dinlenmeye devam dedi heyet raporu verdi bir ay okullar kapanıncaya kadar raporluyum içim rahatladı bebişi görünce

gercekten ınsan ınanamıyor ya :) eşim ağladı ağlycak gıbıydı bızım bıtane kucuk odamız var hep bebek odası yaprz dıyorduk esım ewe geldı ben bu odayı cok guzel yapıcam dedı :) başkada tepkı yok cunku hala şokta

inşallah canım rüyam bilinç altımdan kaynaklı değilde olacakları görmüşümdür...
maşallah tek taşımıza kanama alana falan derken büyümeye çalışıyo
daha öncede dedim kardeşimin gebeliğine benziyor seninki uzun süre kanama alanı gitmedi lekelenme değil bildiğin adet olur gibi kanaması geliyordu önemli olan kanama alanının keseyi etkilememesi..

alıntı yapmayacaım çok uzun :)) gülden seni seviyorum canım harika bir insansın harika bir bebeğin olacakkkk bu kez damammmmmm

bende seni seviyorum canım inşallah damamdır bu kez

Güldenim artık senin tüp zamanın gelmiş baksana rüyalarına giriyo belki işarettir kuzum

siz karı koca baya baya şoka girmişsiniz acilen çıkında keyfini çıkarmaya başlayın gebeliğinin
beni güldüren tarafı hamilesin diyoruz olamaz başka yerde bi test daha yaptırayım diyosun ısrarla inanmamak için ne gerekiyosa yaptınneyse ki artık durumun farkındasın :13:

Güldenim artık senin tüp zamanın gelmiş baksana rüyalarına giriyo belki işarettir kuzum

yok be kuzum ne işareti dün o kadar transfer vs.. dedimki başka bi rüya görmem mümkün değildi...
ama rüyam da güzel olan şey yumi döllendi diyoo 20 saatlik izleme güzel diyoo sanırım 20 saat içinde yumi döllencek

20 saat sonra gebesin o zaman gerçekten güzelmişbelli mi olur canım belki evtüpü olmuştur
Kuzum ben tüpsüz çocuk yapılıyo diye unuttum ya aklım hep tüpte

20 saat sonra gebesin o zaman gerçekten güzelmişbelli mi olur canım belki evtüpü olmuştur
Kuzum ben tüpsüz çocuk yapılıyo diye unuttum ya aklım hep tüpte

20 saatlik kısmı ve konuştuğum kişinin ses tonu beni çok etkiledi rüyamda döllendi ve çok güzel gidiyo dedi sürekli aklımda..
doğal gebelikte döllenme 12-24 saat içinde oluyo yumi çatlamasından sonra o sebeple 20 saat çok makul..
inşallah olur bekleyip görcez

İnşallah kuzum herşey örtüşüyor o zaman gerçeklerle o zaman gün saymaya başlayalım bugün 1
11gün sonra test ayyy mutlu oldum bak şimdi
Ben çıkıyor kuzum elizimi görücem tocam yolda bakalım büyümüş mü prenses öptüm canım seni

ohhh ne güzelll anne kız buluşcak
güzel haberlele gel inşallah

kızlar slm nasılsınz bu sogan suyunu su bardagıyla mı yoksa çay bardağıylamı içmek daha doğru olur acba ???? karar vermedim ben :44:

canım rüyan çok güzel bence de 20 saat sonra bişeyler olacak. ikiz olma ihtimali çok düşük bu durumda ama olsun biz tek bebişe dünden razıyız.
bu arada misafirin kısası makbul evet ama bu teyzem çok iyi çok candan biridir. sağolsun günlerdir yemek iş güç falan yaptı hatta dolaba koyduk baya bişeyler. kayınvalidem onun ablası oluyo onunla ilgilendi. özürlü bir oğlu var kocası da 10 yıl önce öldü. onşarın bana bi zararı olmadı anlayacağın.

kızlar slm nasılsınz bu sogan suyunu su bardagıyla mı yoksa çay bardağıylamı içmek daha doğru olur acba ???? karar vermedim ben :44:

2 su bardağı suyu kaynatıyorsun kaynayınca içine bir yemeklik soğanı 4 e bölüp koyuyorsun 5 dk da öyle öyle kaynıyor kapağı kapalı 5dk sonra alıyorsun ve kapağını açıyorsun alılıyınca kalan suyu içiyorsun kalan su da zaten bir su bardağı oluyor yaklaşık bir su bardağından az içilmez...çay bardağını unut cicim..

hımm anladım canım cım ılısında içicem bakalım rabbim şifamızı versin inş ben sana istek atmışıdım faceden baktınmı

inşallah canım tek bebek olarak düşündüm bende zaten diğer yumi küçük dedi onu almadık dedi daktır
valla ben hep diyorum sen gerçekten önce iyi bir insansın sonra iyi bi gelinsin Allahrazı olsun senden...
ne kadar faydasıda olsa evdeki düzenin içinde birini istemeyebilirdin sonuçta kendi ailenden değiller bu da senin ne kadar doğru dürüst bi insan olduğunu gösteriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…