Tüp Bebek Günlüğümüz !

hımm anladım canım cım ılısında içicem bakalım rabbim şifamızı versin inş ben sana istek atmışıdım faceden baktınmı

feridemasal dedi ama bende öle bi istek yok be şekerim özelden yaz bana adresin adın soyadın ne olmadı ben bulurum seni

hayır koku falan yapmıyoooo

içtim gitti oyle korkulck gbide değilmiş hdi bismillah dedim diktim kafama oh şiga olsun yumrtalarıma 15 gun sonra baklım nasıl olucam inş allhım hayırlısyla temzlensin içmde bebiş olsun

3.gunum bıttı kızlar oyy daha 9gun var test gunume.3gundur yatıyorum namaza yemege lavaboya kalkıyorum,yatmaya alışkın bırı değilim sıkıldım 3gunde yaww.sonuc guzelolsunda ınsan unutur hepsını ama olumsuz dusnmk ıstemesemde olmazsa demekten de kendımı alamıyorum,sizler tupten sonra ansıl yaptınız test gunuze kadr yattınızmı

kızlar bebişler ve benim için alınanlar ve alınacaklar diye liste yaptım. abooo ne çok şey var dedim. annem sayesinde çoğu gitmiş aslında benim aldıklarım az.
yıllardır bekleyipte hayal ettiğimiz şeyler çok zevkli bunları düşünmek. topikler var alışveriş konusunda ama bana sizlerle paylaşmak daha güzel geliyo.
Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu.

bu arada teyzemiz 2 tane battaniye örmüş süper olmuşlar bi ara fotosunu göndereyim size.

canım ben hep yatmadım, sadece iş güç yapmadım ağır kaldırmadım, yerine göre oturdum, uzandım. bizim mutfak aşağı katta mesela yemeklere indim, gün içinde de merdiven inip çıktım. transferimin 2. günü duş aldım ve stres eğitimi için 2 gün hastaneye gidip geldim tabi eşim götürdü getirdi. kendini çok kasma ama ilk 5-6 gün çok dikkat etmeni öneririm bu günlerde tutunma oluyomuş.

içtim gitti oyle korkulck gbide değilmiş hdi bismillah dedim diktim kafama oh şiga olsun yumrtalarıma 15 gun sonra baklım nasıl olucam inş allhım hayırlısyla temzlensin içmde bebiş olsun

bi ara bende içmiştim canım çok kokulu olmuyo. sadece pişerken koku yayılıyo. işe yarar inşallah.

bu arada kızlar alışveriş falan tamamda en önemli şeyi unutuyorum hep isimlerini. eşimde kızmaya başladı artık karar verelim diyo.
ben biraz araştırayım diyom ama nedense hep boşluyom. biraz bakınayım bari. sizinde fikirlerinize açığım bana destek olun bu konuda.

tatlım kız ismi sare, derin, nil , mina
erkekte de kaan , mert, berk tarzı isimleri seviyom.senin aklındakiler ne?

tabikide korkulacak bişi değil sadece pişerken evi kokutuyo o kadar gerisi şifa niyetine inşallah..

ben 3 tüpte te ara ara yattım ara ara gezdim dışarı çıktığımda oldu abartmamak şartıyla bi çok şeyi yaptım ilk 5 gün dikkat et sonrasında normal hayatına dön ama diyorum ya abartmamak şartıyla...
bu arada 12 gün boyunca olmadı kızlar ben hamile değilim hiç bişi hissetmiyom diyen fatoşgül dün 130 bhcg ile geldi bu işler illa hissiyatla olmuyor kendi haline bırak canım..

battaniyeleri merakla bekliyorum...
ve tabikide herşeyi yaz paylaş bende okumaktan zevk alıyorum
annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin..

en güzel kısmı işte buuuu isimlerr...
ben erkek konusunda hala kararsızım ama kız isminde kesin kararlıyım CEREN olcek..

selam canlar napıosunuz?

selam şekerim yokhe soğan kürü yapıyo topik soğan koktu az önce içinve hoohhhh yaptı bize

canım bende yatan bırı hatta yerınde duarabılen bırı değilm :) aslna bakarsan hiç yatmadam sadece yumurtalar toplandğı gun yattım transfer oldu hiç yatmadım evın her ısını yaptım hatta 2.gunu ablama gttım yuruyerek geze geze :)bı assa bı yukarı yanı hele varya teste 1 gun kala bır balkon yıkamışım kı sorma 3 kova suyla :)

bakıyorumda bana gene göndermeler yapılmışşş heee

Ayyy Allah seni ne etsin kızzzzzzzzz yapılırmı bu kadar iş Allah korumuş valla amaartık bitti o işler taam mı?

İşyerimdeyim canımm.
hımmm anladım şekerimm..

Kızlar biz geldik bebişim 1280 gr olmuş görseniz ağzı hep açık açmış bebişim dedim anası aç zaten
Ciğer geliştirici iğnelerini verdi erken doğum ihtimaline karşı öyle yani kızlar Allah hepinize yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…