tatlım kız ismi sare, derin, nil , mina
erkekte de kaan , mert, berk tarzı isimleri seviyom.senin aklındakiler ne?
sorun da orda canım aklımda bişey yok. haa şu isim güzelmiş diyoruz ama hiç içime sinen olmadı. kolay isim istiyoruz söylenişi ve yazılışı zor olmamalı anlamı tabiki en önemlisi. kaan çok var etrafımızda sülalede. mert çok severim ve tatlı biricik yiğenimin adı. berk ismini söylemiştim eşime pek oralı olmadı. erkekte alper ve emre ismi hoşumuza gidiyo, ama alper ismi kuranda geçiyomu bilmiyorum bakmadım.
kız için de eşim önceleri ebru olabilir diyodu ama onun kuzeninin adı ve soyadı da aynı ben istemiyorum. defne, ceren, ezgi, ece, burcu, melisa beğendiğimiz isimler arasında ama hiçbiri de olmayabilir. tam araştırmadım daha anlamlarını falan. bir de isim analizi diye bişey var ona bakıcam.
hadi iyi geceler tekrardann
canımm yaa senden sonra bir daha baktımm da galiba senin rahimi kalınlaştırıp asistatecing dedikleri yöntemle transferi yapacak ..Lazerle embriyo duvarı, embriyonun dış duvarı biraz çiziliyor ve o embriyonun rahim duvarıyla teması kolaylaştırılmış oluyor. Bunu daha çok yaşı büyük olan hastalara, dondurulmuş çözülmüş embriyolara yapmak veya daha önce tekrarlayan tüp bebek başarısızlıkları olan hastalara yapmak daha uygun oluyor.
açıklaması da bu ki bana da uyguladılar tüm donmuş embryolara uyguluyorlar..özel merkezler..senin merkezin doktorun nerde kii.benim merkezimde yapılıyordu..ist. tüp bebek merkezi..
sen kaçtın geldin ama benim kociş de hadi yatalım uyuyalım diyor..duşunu aldı traşını olduu..bizm transfer gene ertelendi bu ay galibaa
canım sagol cevaplar için canım benim merkezim istanbul cerrahi hastanesi tatlımm inşallah işe yarar tetlım
kızlar ya kv min bugün kuranı vardı oraya gittim hocanın eline kagıt yazdırmış bitane annesini babasının ruhuna falan diye sonunada ne yazdırsa begenirsiniz gelininin çocugu olmuyor onda dua edelim diye yerin dibine girdim yaa bide her gelen soruyo hee bu mu geliinin ahh canım çok da güzelmiş diye avazım cıktıgı kadar bagırmak istedim bi an yaaa
yaaa sorma deliricem yaaa hiçmi düşünmüyosunuz ne tasandıgını yaaa allah askına ama kendime kızdım gerizekalı dedim ne işin vardı otursaydıun evinde dedim zaten transferimde yapılamıyo rabbim nolur gör halimi dedim ya aglamamak için okdar zor tuttumki kendimi anlatamam orda ne kadar kötü oldugumuYuh yuh terbiyesiz şeyler keşke oğlundan dseydin milletin içinde ya herkes kafayımı yemiş
Kusura bakma canım çok sinir oldum
canım sagol cevaplar için canım benim merkezim istanbul cerrahi hastanesi tatlımm inşallah işe yarar tetlım
kızlar ya kv min bugün kuranı vardı oraya gittim hocanın eline kagıt yazdırmış bitane annesini babasının ruhuna falan diye sonunada ne yazdırsa begenirsiniz gelininin çocugu olmuyor onda dua edelim diye yerin dibine girdim yaa bide her gelen soruyo hee bu mu geliinin ahh canım çok da güzelmiş diye avazım cıktıgı kadar bagırmak istedim bi an yaaa
onlar insan degilki canım hayvanlar bile yapmaz onların yaptıklarını allahım ıslah etsin hidayet versin onlara inşallahKızlar okudunuz mu ağlıyorum elim ayağım kesildi 1haftalık bebeği zehirleyip yakmışlar
Şerefsiz adi yaratıklar insan nasıl kıyar biz neler yaşıyoruz evlat sahibi olmak için
Nasıl insan bunlar insanmılar ya
midem bulanıyo :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
yaaa sorma deliricem yaaa hiçmi düşünmüyosunuz ne tasandıgını yaaa allah askına ama kendime kızdım gerizekalı dedim ne işin vardı otursaydıun evinde dedim zaten transferimde yapılamıyo rabbim nolur gör halimi dedim ya aglamamak için okdar zor tuttumki kendimi anlatamam orda ne kadar kötü oldugumu
inşallah canım inşiallah meleğim gelirde herseyi unutturun banaya ALLAHIM ya deli oldum okurken ben sinir oldum seni düşünemiyorum üzülme neolur yaradan rabbim biliyor inşallah tez zamanda olur transferin bu günleri unutursun lütfen üzülme
pes valla iyi dayanmışsın. anlamazlar kızım bizim neler yaşadığımızı. söyleyeceksin niye böyle yaptın diye. bu tip şeyler sinir bozucu canım ama bizim dayanmamız lazım bunlara. bence konuş veya eşin konuşsun bir daha böyle şeyler yapmasın biraz anlayışlı davransın.
onlar insan degilki canım hayvanlar bile yapmaz onların yaptıklarını allahım ıslah etsin hidayet versin onlara inşallah
canım bulantı cok kötü ama bu bulantılar tatlı bulantılar tatlım mecbur dayanıcann
dayanomaz degıl cok sukur ama sabahtan berı ben burdayım dedi dedi durdu.. ya bişey sorucam kızlar bıde şimdi ben cumartesi gunu kese ıcın doktora gıdıcem ya kalp atısını duycakmıyım? su an hesaplıyorum 4 hafta 5 gunlugum o gune kadar 5. haftam dolacak 6 haftaya gırıcem.. birde bı sıtede bakmıstım hesp yaptım 11 mayustan ıtıbaren kalp atısı baslamıs.. ben neden bılmıyroum gerdım kendımı kese bos cıkcak dıye aklım cıkıyo..
bıde henuz test yaptırmadık daha cumartesı cıkanla bu cumartesı kontrole gıdıyoruz, acaba bı yerde baktırsamıydımkı deger nekadar artmıs dıye
tatlım maşallah elizimize demek iğnelere bu aylarda başlanıyor bide canım sen suyu az diye üzülüyordun ya benim kuzenimde tüp bebiş yapmıştı onunda suyu azdı maşallah tam zamanında doğurdu inşallah sende hayırlısıyla alırsın kucağına
Eki Görüntüle 712579
Eki Görüntüle 712580
kızlar bu battaniyeleri eşimin teyzesi örmüş, yumuşacıklar puf puf.
Eki Görüntüle 712579
Eki Görüntüle 712580
kızlar bu battaniyeleri eşimin teyzesi örmüş, yumuşacıklar puf puf.
canım ben ilk test günümden 15 gün sonra gittiğimde keseyide kalp atışlarınıda duydum ozaman 6 haftalıkmış senin ilk test tarihi ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?