Eki Görüntüle 712579
Eki Görüntüle 712580
kızlar bu battaniyeleri eşimin teyzesi örmüş, yumuşacıklar puf puf.
dayanomaz degıl cok sukur ama sabahtan berı ben burdayım dedi dedi durdu.. ya bişey sorucam kızlar bıde şimdi ben cumartesi gunu kese ıcın doktora gıdıcem ya kalp atısını duycakmıyım? su an hesaplıyorum 4 hafta 5 gunlugum o gune kadar 5. haftam dolacak 6 haftaya gırıcem.. birde bı sıtede bakmıstım hesp yaptım 11 mayustan ıtıbaren kalp atısı baslamıs.. ben neden bılmıyroum gerdım kendımı kese bos cıkcak dıye aklım cıkıyo..
bıde henuz test yaptırmadık daha cumartesı cıkanla bu cumartesı kontrole gıdıyoruz, acaba bı yerde baktırsamıydımkı deger nekadar artmıs dıye
İşte 4 iğne verdi tatlım bu akşam 2 yarın 2 tane olucam yok canım bugün suyun iyi dedi zaten benim çok az değildi tatlım 17 olması gerekirken 15 miş zaten 5 in altı kötüymüş canım sağol kuzum böle birilerini duydukça rahatlıyorum
ilk test tarihim derken transferden sonraki 12. gunde yapılanı dıyrosan eger ayın 9uydu canım.
Kızlar biz geldik bebişim 1280 gr olmuşgörseniz ağzı hep açık açmış bebişim dedim anası aç zaten
Ciğer geliştirici iğnelerini verdi erken doğum ihtimaline karşı öyle yani kızlar Allahim hepinize yaşatsın inşallah
toplam 11 tane battaniyemiz oldu kızlar, 6 tane penye ve 3 peluş annemin aldıkları 2 de örgü oldu. iyiki ben almamışım.
annemin gönderdiği kıyafetlerden biraz resimler çektim. uyku setleri ve battaniyeleri de sonra çekerim yoruldum da.
Eki Görüntüle 712616 Eki Görüntüle 712617
Eki Görüntüle 712618 Eki Görüntüle 712619
Eki Görüntüle 712620 Eki Görüntüle 712621 Eki Görüntüle 712623
Durucum bunlar ne güzel şeyler içim gitti görünce ben daha bebişime bişey alamadım evden çıkamıyorum ki annemde yok ki alsın her iş bana düşüyo mecburen bu arada ben oğluma görkem ismini düşündüm ama kız ismi olarakta konuluyo bilmiyorum ne yapcaz isim işi zor baya özellikle erkek önce bana kız demişlerdi o zaman hüma ela koycaktım erkeğe dönünce daha tam bulamadık
durucum kuzuların eşyalarına bayıldım..Allahım sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasib etsin
canım alırsın daha merak etme, bir iki sefer çıksan hepsini alır geçersin. bende hiçbişey yok diyodum iki günde doldu heryer. görkem ismini bende çok beğeniyorum hatta düşündüm ama hem kıza hem erkeğe konuluyo o yüzden vazgeçtim.
kendin beğen al tabi. insan hevesleniyo ama onlarda hevesleniyo canım. ben anneme alma o kadar şey dedim ben de almak istiyom dedim ama onların da hevesi varmış. bir de annemin zevkine güvenirim. biz beşiklerini ve ana kucağını aldık bir iki de çıtçıtlı bady aldım daha. gerisi annemin marifeti. daha da gelince alırız falan diyo. bebek arabasını da kardeşim alacak buraya gelince onun acelesi yok doğumdan sonra bile alınır.durucum, hepsi çok güzel, bayıldım. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. ben henüz sadece araba setini aldım. oda için hazırlığa başladık. kayınvalidem sürekli bir şeyler alıyordu, engelledim :)) sen bana parasını ver ben alırım dedimşu okullar bir kapansa ben de hızlanıcam inş :)
canım affetbırı kızı bırı erkekdı dımı?
kendin beğen al tabi. insan hevesleniyo ama onlarda hevesleniyo canım. ben anneme alma o kadar şey dedim ben de almak istiyom dedim ama onların da hevesi varmış. bir de annemin zevkine güvenirim. biz beşiklerini ve ana kucağını aldık bir iki de çıtçıtlı bady aldım daha. gerisi annemin marifeti. daha da gelince alırız falan diyo. bebek arabasını da kardeşim alacak buraya gelince onun acelesi yok doğumdan sonra bile alınır.
kızlar ben yemek yemeğe gidiyorum. yarım saat sonra yemek işim bitiyo 7 den sonra bişey yememem lazım. yarın sabah şeker yükleme var da..ığğğğ iğrenç.:18:
kızlar dua edın şimdi kan testı vermeye gıdıyoruz doktorumu aradım kendı jınekologumu(artık onda takıp olucam tupcu merkezıyle ısımız bıttı) takıbımı yapacagı ıın degerıne bakalım dedı 800lerde olması gerek bugun cumartesıde 20000lerde hadı bakalımsonucu bana bıldır dedı kendısıyle whatsapptan yazısıyozda catlak bı doktorum var canım benım ama sevıyorum doktorumu
hadı bakalım cıkıs yapıyorum dua edın
toplam 11 tane battaniyemiz oldu kızlar, 6 tane penye ve 3 peluş annemin aldıkları 2 de örgü oldu. iyiki ben almamışım.
annemin gönderdiği kıyafetlerden biraz resimler çektim. uyku setleri ve battaniyeleri de sonra çekerim yoruldum da.
Eki Görüntüle 712616 Eki Görüntüle 712617
Eki Görüntüle 712618 Eki Görüntüle 712619
Eki Görüntüle 712620 Eki Görüntüle 712621 Eki Görüntüle 712623
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?