Tüp Bebek Günlüğümüz !

insan merak ediyo tabi anlıyorum seni canım. daha erken çıkmazsa da ümidini sakın yitirme. normalde 7-8. haftalarda kalp atışına bakıyolar. benim 5+3 te keseler ve kalp atışı duyuldu. doktor kalp atışına bakmadı normalde o çıkınca hemşire açtı öyle duydum. bir de değerine bağlı sanırım benim 11. gün 306 çıkmıştı değerim.

ya canım kevgire döndün sende neyse bebeklerimiz iyi olsunda hepsi geçicek

maşallah canım kızına. aç kızım aç anneeee göndersene bişeyler diyo ama anne yiyemiyo napsın.
benim eşimde eğer sessizlerse açlıktan bayılmışlardır diyo aç bırakıyon diye bana kızıyo.

toplam 11 tane battaniyemiz oldu kızlar, 6 tane penye ve 3 peluş annemin aldıkları 2 de örgü oldu. iyiki ben almamışım.

annemin gönderdiği kıyafetlerden biraz resimler çektim. uyku setleri ve battaniyeleri de sonra çekerim yoruldum da.

Son düzenleme:

Durucum bunlar ne güzel şeyler içim gitti görünce ben daha bebişime bişey alamadım evden çıkamıyorum ki annemde yok ki alsın her iş bana düşüyo mecburen bu arada ben oğluma görkem ismini düşündüm ama kız ismi olarakta konuluyo bilmiyorum ne yapcaz isim işi zor baya özellikle erkek önce bana kız demişlerdi o zaman hüma ela koycaktım erkeğe dönünce daha tam bulamadık

moons canım, maaşallah güzel elisimize onlar yüzünden hem canımız hem kalbimiz çok acıdı ama bugünlere şükür.
benim de 2 hafta sonra tekrar ayrıntılı ultrasonum var, şimdiden heyecanlanıyorum, korkuyorum ama o minik tekmeleri her hissedişimde her şeyi unutuyorum :)

feridecim, çok şey bilmek gerçekten çok zor. ben transferim sırasında buraya üye olmamıştım henüz. kimse de 2 günde bir değerlerine baktır demedi. inan bana 12. gün 161 sonucunu aldım, doktorumu aradım ve taaaa iki hafta sonra kese görmeye gittim. kötü bir ihtimal aklıma bile gelmedi. sen de düşünme. gittiğinde kalp atışlarını duyamasan da keseyi görünce kalbin çarpıntısını da görürsün. içini ferah tut. bebişin annesine sıkı sıkı tutunmuş, ilk fotosunun çekilmesi için hazırlık yapıyor

durucum, hepsi çok güzel, bayıldım. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. ben henüz sadece araba setini aldım. oda için hazırlığa başladık. kayınvalidem sürekli bir şeyler alıyordu, engelledim :)) sen bana parasını ver ben alırım dedim şu okullar bir kapansa ben de hızlanıcam inş :)

Arkadnas canım Allah kabul etsin :)

canım alırsın daha merak etme, bir iki sefer çıksan hepsini alır geçersin. bende hiçbişey yok diyodum iki günde doldu heryer. görkem ismini bende çok beğeniyorum hatta düşündüm ama hem kıza hem erkeğe konuluyo o yüzden vazgeçtim.

kızlar dua edın şimdi kan testı vermeye gıdıyoruz doktorumu aradım kendı jınekologumu(artık onda takıp olucam tupcu merkezıyle ısımız bıttı ) takıbımı yapacagı ıın degerıne bakalım dedı 800lerde olması gerek bugun cumartesıde 20000lerde hadı bakalımsonucu bana bıldır dedı kendısıyle whatsapptan yazısıyozda catlak bı doktorum var canım benım ama sevıyorum doktorumu
hadı bakalım cıkıs yapıyorum dua edın

kendin beğen al tabi. insan hevesleniyo ama onlarda hevesleniyo canım. ben anneme alma o kadar şey dedim ben de almak istiyom dedim ama onların da hevesi varmış. bir de annemin zevkine güvenirim. biz beşiklerini ve ana kucağını aldık bir iki de çıtçıtlı bady aldım daha. gerisi annemin marifeti. daha da gelince alırız falan diyo. bebek arabasını da kardeşim alacak buraya gelince onun acelesi yok doğumdan sonra bile alınır.

kızlar ben yemek yemeğe gidiyorum. yarım saat sonra yemek işim bitiyo 7 den sonra bişey yememem lazım. yarın sabah şeker yükleme var da..ığğğğ iğrenç.:18:

kızlar ben yemek yemeğe gidiyorum. yarım saat sonra yemek işim bitiyo 7 den sonra bişey yememem lazım. yarın sabah şeker yükleme var da..ığğğğ iğrenç.:18:

afiyet olsun canım :) ya elbette onlar da hevesli ama üç tane battaniye almış üçü de mavi erkek diye maviye boğulmak istemiyorum. yeşil, sarı, turuncu ne bileyim başka renkler olsun işte. sen şanslısın her renk uyar valla size en son hastane çıkışını almaya gidiyorum dedi, en azından o bana özel olmalı diye düşünüyorum. ayrıca alışveriş yapamayacak kadar rahatsız veya yoğun da değilim. neyse işte

hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inş

durucum hepsi çok güzel bebeklerin güle güle iyi günlerde kullansınlar bunları

İyi akşamlar kızlar nasılsınız

Durucum çok güzel eşyalarınız sağlıkla güle güle kullansın bebişlerin Allah herkese nasip etsin inşallah

Ayşegülüm maşallah elizimiz büyümüş

Ferdecim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…