Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar napıyonz bakim feridecimmm heycanla bekliyorumm canm inş güzel haberler yazcan bize durucum maşllh kıyafetler yıkılıyor ne gğzel cicler allh güle güle giymelerini nasip etsin bebişlerin rabbim saglıkl sıhat versin darısıd bize olsun soğan suyum inş şifa olsun bana monss cum eliz bebiş büymüş maşllh saglıkla doğsun misalcim sende iysn demi bebişin de büymüş bu güzel habrlerinzi okumak ne iyi kızlar allh huzr saglık mutlulk versin hepimze kızlar bu arada haftaya spora başlamayı düşünüyorum bizm burda bi ste var orayla konuşucam baklım nasıl yer yoksa bu göbek hep durcak burda yemzsemde midem agrıyor en iyisi spor yapmak

canım cahil insanlar diyeceksin napacaksın işte değişmiyor bu zihniyet değişmiyor lanet olası !!!
bir iyi iş yapacaklar insanın burnundan getirirler
kendisi yapsın duasını kulağına ne istiyorsa söylesin hocanın illa gelinin cocugu olmuyor ne demek yaaa çok sinirlendim senin halini anlayabiliyorum.
gelene geçene söylemiş mi, vah vah diyenlere de bır lafım oalcak ama kımseye beddua etmek istemiyorum.
benim eşimin durumunu sadece anne ve babası biliyordu yanı bız öyle sanıyormusuz
hamilelik haberını alınca eşimin halası " ayy çok sevindik, tedavinin iyi olmasına "gibi laf etti, telde bir şey diyemedim ama o halimle o akşam mutlulugumuzu yasamak yerıne eşime küs uyudum. kım bılır baska kımlere söylediler diye.. bazı şeyler özeldir bu insanlar bunu anlamıyor, herseye gelince ayıp günah, insanın en özeline yatak odasına gelince hani bebek olmuyor mu ?

bazen sırf bu nedenle yurtdışında filan yasamak istiyorum.

sen içini Allaha dök kardeşim, bize çare ondan başkasında değil, ben de cok dua istemek isterdim insanlardan ama bu nedenle hep çekindim, Allah biliyor arkadasım...

İyiyim canımm sağolasın büyümeye çalışıyoruz işte Sen nasılsın bende seni merak etmiştim hatta dün yazdım sana nerelerdesin diye

İyiyim canımm sağolasın büyümeye çalışıyoruz işte Sen nasılsın bende seni merak etmiştim hatta dün yazdım sana nerelerdesin diye

allh iylk versin cnım napim bn aynı işte ne olsun iyi olmya çalışıyorum rabbim yar ve yardımcımz olsun okullar tatil olsunda ablm annem felan gelckler işte konuşcaz baklım hayırlısı olsn diyelim sogn suyumu içiyorum işte şifa olsun inş saglıkla buysun bebişn cnm

bakıyorumda bana gene göndermeler yapılmışşş heee

hiç te kaçmıyo yani

maşallah eliz prensese...
su azalma durumu olunca sanırım bu ciğer iğnelerinden veriyorlar erken doğum ihtimaline karşı dediğin gibi canım..

yaaa izlemedim okumadım iyikide görmemişim caniler

midem bulanıyo :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

anaammm kız sen gebemisin yoksaaa

Eki Görüntüle 712579

Eki Görüntüle 712580

kızlar bu battaniyeleri eşimin teyzesi örmüş, yumuşacıklar puf puf.

çok güzeller canım güle güle kullansınlar eskitsinler

yaaa bebek ürünleri olurda kötü bişi olurmuuuuu çok güzeller annenin kesesine bereket nasılda hevesli kadın
darısı benim anneme almak olsun inşallah

canım benim küçük paşamın ismi görkem kesinlikle tavsiye ederim

durucum kuzuların eşyalarına bayıldım..Allahım sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasib etsin

bende sana bayılıyorum

iyi akşamlar canım geldim yazdım kaçıyorum

Amin canım Allah hepimize iyilikler versin. Sana hayırlısıyla önce problemlerinizi çözmeyi sonra da sağlıklı sana özel mesaj atıyorum canım ok

yazdıklarının her kelimesine katılıyorum aynı şeyleri düşünüyoruz..
Allahtan gelen bir durum yaşıyoruz acıklı gözler sözler çok rahatsız edici..
Bir sürü densiz hadsiz insan var etrafta...
Allah hepimize sabır versin..

Son düzenleme:

nereye kaçıyon beya dün transferi de olmuşsun hayırlı olsun sonu bebiş olsun balımm

Hehe belirti arama güldenim olmuyo belirti falan
Afiyet şeker olsun sağlık olsun yağ olmasın yemeğin

dimi doğru sölüyosun daha dün bir bugün iki belirti beklememek lazım

canım çok sevindim , hayırlı olsun transferin.
hadi bakalım dualarımdasın kuzummm , çok hareket etme bari , yorma kendini.

canım sen yanlış anladın ben tedavide değilim dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıkınca yumurtalama günümdü ekşına bağladık dün gece bende dün gece için transfer oldum diyorum...doğal gebelik için uğraşıyorumda

kocam yaptı evet
ne para vercem bi dünya bebek için evdeki bedava

biz evdekinin kıymetini bilemedik şekerim, illa doktor eli değecek paralar harcayacaz dedik. eşim bana hep çok masraflısın diyodu galiba haklı. ama bu kuzucuklar için değer teyzesi.

Son düzenleme:
yemek hazırlıcam canım...
transfer oldum ama hiç bi belirti yok
çok mu erken acaba belirtiler için:26::26:

canım benimde hiç belirtim yoktu kesin hamilesin
belirti arayıp bebişini strese sokma
ayy canım bugün suyu iyi dedi seviyorum merkezimi herşeyi yapıyolar önlem için
herkesin olması lazımmış

Amin canım Allah hepimize iyilikler versin. Sana hayırlısıyla önce problemlerinizi çözmeyi sonra da sağlıklı sana özel mesaj atıyorum canım ok

yazdım cnm özel baktım fenerbahçe resmi var omusun :44:acep didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…