canım sagol cevaplar için canım benim merkezim istanbul cerrahi hastanesi tatlımm inşallah işe yarar tetlım
kızlar ya kv min bugün kuranı vardı oraya gittim hocanın eline kagıt yazdırmış bitane annesini babasının ruhuna falan diye sonunada ne yazdırsa begenirsiniz gelininin çocugu olmuyor onda dua edelim diye yerin dibine girdim yaa bide her gelen soruyo hee bu mu geliinin ahh canım çok da güzelmiş diye avazım cıktıgı kadar bagırmak istedim bi an yaaa
Eki Görüntüle 712745 slm kızlar napıyonz bakimferidecimmm heycanla bekliyorumm canm inş güzel haberler yazcan bize durucum maşllh kıyafetler yıkılıyor ne gğzel cicler allh güle güle giymelerini nasip etsin bebişlerin rabbim saglıkl sıhat versin darısıd bize olsun soğan suyum inş şifa olsun bana monss cum eliz bebiş büymüş maşllh saglıkla doğsun misalcim sende iysn demi bebişin de büymüş bu güzel habrlerinzi okumak ne iyi kızlar allh huzr saglık mutlulk versin hepimze kızlar bu arada haftaya spora başlamayı düşünüyorum bizm burda bi ste var orayla konuşucam baklım nasıl yer yoksa bu göbek hep durcak burda yemzsemde midem agrıyor en iyisi spor yapmak
İyiyim canımm sağolasın büyümeye çalışıyoruz işteSen nasılsın bende seni merak etmiştim hatta dün yazdım sana nerelerdesin diye
bakıyorumda bana gene göndermeler yapılmışşş heee
Kızlar biz geldik bebişim 1280 gr olmuşgörseniz ağzı hep açık açmış bebişim dedim anası aç zaten
Ciğer geliştirici iğnelerini verdi erken doğum ihtimaline karşı öyle yani kızlar Allah hepinize yaşatsın inşallah
Kızlar okudunuz mu ağlıyorum elim ayağım kesildi 1haftalık bebeği zehirleyip yakmışlar
Şerefsiz adi yaratıklar insan nasıl kıyar biz neler yaşıyoruz evlat sahibi olmak için
Nasıl insan bunlar insanmılar ya
midem bulanıyo :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
Eki Görüntüle 712579
Eki Görüntüle 712580
kızlar bu battaniyeleri eşimin teyzesi örmüş, yumuşacıklar puf puf.
toplam 11 tane battaniyemiz oldu kızlar, 6 tane penye ve 3 peluş annemin aldıkları 2 de örgü oldu. iyiki ben almamışım.
annemin gönderdiği kıyafetlerden biraz resimler çektim. uyku setleri ve battaniyeleri de sonra çekerim yoruldum da.
Eki Görüntüle 712616 Eki Görüntüle 712617
Eki Görüntüle 712618 Eki Görüntüle 712619
Eki Görüntüle 712620 Eki Görüntüle 712621 Eki Görüntüle 712623
Durucum bunlar ne güzel şeyler içim gitti görünce ben daha bebişime bişey alamadım evden çıkamıyorum ki annemde yok ki alsın her iş bana düşüyo mecburen bu arada ben oğluma görkem ismini düşündüm ama kız ismi olarakta konuluyo bilmiyorum ne yapcaz isim işi zor baya özellikle erkek önce bana kız demişlerdi o zaman hüma ela koycaktım erkeğe dönünce daha tam bulamadık
durucum kuzuların eşyalarına bayıldım..Allahım sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasib etsin
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Durucum çok güzel eşyalarınız sağlıkla güle güle kullansın bebişlerin Allah herkese nasip etsin inşallah
Ayşegülüm maşallah elizimiz büyümüş
Ferdecim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
allh iylk versin cnım napim bn aynı işte ne olsuniyi olmya çalışıyorum rabbim yar ve yardımcımz olsun okullar tatil olsunda ablm annem felan gelckler işte konuşcaz baklım hayırlısı olsn diyelim sogn suyumu içiyorum işte şifa olsun inş saglıkla buysun bebişn cnm
canım cahil insanlar diyeceksin napacaksın işte değişmiyor bu zihniyet değişmiyor lanet olası !!!
bir iyi iş yapacaklar insanın burnundan getirirler
kendisi yapsın duasını kulağına ne istiyorsa söylesin hocanın illa gelinin cocugu olmuyor ne demek yaaa çok sinirlendim senin halini anlayabiliyorum.
gelene geçene söylemiş mi, vah vah diyenlere de bır lafım oalcak ama kımseye beddua etmek istemiyorum.
benim eşimin durumunu sadece anne ve babası biliyordu yanı bız öyle sanıyormusuz
hamilelik haberını alınca eşimin halası " ayy çok sevindik, tedavinin iyi olmasına "gibi laf etti, telde bir şey diyemedim ama o halimle o akşam mutlulugumuzu yasamak yerıne eşime küs uyudum. kım bılır baska kımlere söylediler diye.. bazı şeyler özeldir bu insanlar bunu anlamıyor, herseye gelince ayıp günah, insanın en özeline yatak odasına gelince hani bebek olmuyor mu ?
bazen sırf bu nedenle yurtdışında filan yasamak istiyorum.
sen içini Allaha dök kardeşim, bize çare ondan başkasında değil, ben de cok dua istemek isterdim insanlardan ama bu nedenle hep çekindim, Allah biliyor arkadasım...
hiç te kaçmıyo yani
maşallah eliz prensese...
su azalma durumu olunca sanırım bu ciğer iğnelerinden veriyorlar erken doğum ihtimaline karşı dediğin gibi canım..
yaaa izlemedim okumadım iyikide görmemişim caniler
anaammm kız sen gebemisin yoksaaa
çok güzeller canım güle güle kullansınlar eskitsinler
yaaa bebek ürünleri olurda kötü bişi olurmuuuuu çok güzeller annenin kesesine bereket nasılda hevesli kadın
darısı benim anneme almak olsun inşallah
canım benim küçük paşamın ismi görkem kesinlikle tavsiye ederim
bende sana bayılıyorum
iyi akşamlar canım geldim yazdım kaçıyorum
nereye kaçıyon beya dün transferi de olmuşsun hayırlı olsun sonu bebiş olsun balımm
yemek hazırlıcam canım...
transfer oldum ama hiç bi belirti yok
çok mu erken acaba belirtiler için:26::26:
canım çok sevindim , hayırlı olsun transferin.
hadi bakalım dualarımdasın kuzummm , çok hareket etme bari , yorma kendini.
Hehe belirti arama güldenim olmuyo belirti falan
Afiyet şeker olsun sağlık olsun yağ olmasın yemeğin
canım çok sevindim , hayırlı olsun transferin.
hadi bakalım dualarımdasın kuzummm , çok hareket etme bari , yorma kendini.
kız gülden ev tipi transfer oldu kocası yaptı
sen duaları eksik etme.
kocam yaptı evet
ne para vercem bi dünya bebek için evdeki bedava
1130 olmusss degerimizz
Ayin 9:78
Ayin 11 :203
Ayin 15 : 1130
Tupculer hamile olanlar bi degerlerinizi yazinnn yaww :) catliyorm
Amin canım Allah hepimize iyilikler versin. Sana hayırlısıyla önce problemlerinizi çözmeyi sonra da sağlıklısana özel mesaj atıyorum canım ok
maşallah canım çok güzel artmış ikiz olmasın
kese gözükür artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?